kostas125 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΟΡΥΒΟ. Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 εσφιξα ολα τις βιδες με αλλεν που υπαρχουν σε ποδια και τιμονι κ βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 GreddyRx7 pires crypton-x 135?Kai to modenas ti egine? 3 έχω. Dinamik, FX, και το evolution Χ. Απλά το Evolution x είναι της δουλειάς μου. Μιας και έγινε αναφορά στα τριξίματα, παρατήρησα και εγώ ένα στο μηχανάκι μου σήμερα. Ενώ ήμουν σταματημένος στα φανάρια, καθώς ξεκίνησα, σε χαμηλές στροφές έκανε ένα τρίξιμο σαν να συντόνιζε κάτι. Το παρακολούθησα και διαπίστωσα ότι το κάνει σε όλες τις ταχύτητες στις συγκεκριμένες στροφές του κινητήρα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι είναι αυτό το τριξιματάκι, αλλά υποθέτω πως έρχετε κάπου εκεί γύρω που βρίσκεται το φίλτρο αέρα. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το μηχανάκι έχει 193 χλμ. Ακριβώς έτσι! Σιγά σιγά δυναμώνει...Έχω την εντύπωσει πώς είναι από το καντράν! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 3 έχω. Dinamik, FX, και το evolution Χ. Απλά το Evolution x είναι της δουλειάς μου. το Evolution X, τι ειναι?:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 το Evolution X, τι ειναι?:rolleyes: Το crypton X...:rolleyes: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Το crypton X...:rolleyes: Pes to kai si vre anthrope m kai leo kai go... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Τραγικό είναι σε επιδόσεις! Δέν μπορώ να το πάω πάνω από 110 με τίποτα! υπερβολικο σε βρισκω:!: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 σημερα εκανα το 1ο σερβις...την τεταρτη βαζω μοτοσπορτ...ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι θα βγει termignoni και θα δινει στο μηχανακι...επισης ειπε οτι για να πηγαινει πιο καλα θελει κυλινδροπιστονο,ηλεκτρονικη και κατι αλλο μ ειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 υπερβολικο σε βρισκω:!: Katholou ipervoliko an to sigrineis me to dinamik tou Greddy i akoma kai to mama dinamik. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Katholou ipervoliko an to sigrineis me to dinamik tou Greddy i akoma kai to mama dinamik. για τα 110 τις τελικης λεο ρε συ:)αν το συγκρινεις και με hayabusa θα το βρεις ποδηλατο:lol:το παπη παει ανετα ορθειος 110+ Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 σημερα εκανα το 1ο σερβις...την τεταρτη βαζω μοτοσπορτ...ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι θα βγει termignoni και θα δινει στο μηχανακι...επισης ειπε οτι για να πηγαινει πιο καλα θελει κυλινδροπιστονο,ηλεκτρονικη και κατι αλλο μ ειπε Θα δινει 1ιππο το πολυ.καλα σου ειπε..αμα ανεβασεις κυβικα το μηχανακι θα πηγαινει καλυτερα,αλλα για εμενα αστο οπως ειναι.βαλε εξατμιση και ενα after φιλτρο και μια μικρη διαφορα θα :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 υπερβολικο σε βρισκω:!: Παιδειά είμαι 100kg και δέν πάει πάνω από 110 με καμία παναγία! Ολομάνησιο είναι! για τα 110 τις τελικης λεο ρε συ:)αν το συγκρινεις και με hayabusa θα το βρεις ποδηλατο:lol:το παπη παει ανετα ορθειος 110+ Υπερβολικό που αντί για 110 πάει 110+?:lol::lol: +πόσο? 115?:lol: Δέν το παπί μεγάλη μούφα δυστηχώς...Καταρχήν δέν μπορείς να το ξεκινήσεις γρήγορα. Αυτή η 1η του είναι άστο μην το πώ...:lol: 2ον αυτή η <<ποδιά>> που έχει βρίσκει στο καλάμι του ποδιού μου όταν πάω να αλλάξω ταχύτητα. Εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει τρελά με το Χ. To μόνο καλό που έχει είναι ότι είναι άνετο και δέν καίει σχεδόν τίποτα. Αλλά για 135cc και 12+ps...Απλά απαράδεκτο! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Θα δινει 1ιππο το πολυ.καλα σου ειπε..αμα ανεβασεις κυβικα το μηχανακι θα πηγαινει καλυτερα,αλλα για εμενα αστο οπως ειναι.βαλε εξατμιση και ενα after φιλτρο και μια μικρη διαφορα θα :blink: παιδια στο παγκοσμιο forum για το Χ που κοιταζα τις προαλες οι μαγκες εκει μιλουσαν για αλλαγη ηλεκτρονικης μονο. δεν εβλεπες ουτε ενα Χ που να πηγαινει κατω απο 160 εκει μεσα. ειχαν ομως και καποια προβληματα. δλδ αναβε σε καποιους το λαμπακι της μηχανης και δεν μπορουσαν να δουν για ποιο λογο. Το θεμα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει ηλεκτρονικη after για αλλαγη. ισως σε λιγο καιρο να μιλαμε κι εμεις για αυτες τις ταχυτητες. βεβαια θα καιει τα αντερα του αλλα θα πηγαινει....:cool: Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 παιδια στο παγκοσμιο forum για το Χ που κοιταζα τις προαλες οι μαγκες εκει μιλουσαν για αλλαγη ηλεκτρονικης μονο. δεν εβλεπες ουτε ενα Χ που να πηγαινει κατω απο 160 εκει μεσα. ειχαν ομως και καποια προβληματα. δλδ αναβε σε καποιους το λαμπακι της μηχανης και δεν μπορουσαν να δουν για ποιο λογο. Το θεμα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει ηλεκτρονικη after για αλλαγη. ισως σε λιγο καιρο να μιλαμε κι εμεις για αυτες τις ταχυτητες. βεβαια θα καιει τα αντερα του αλλα θα πηγαινει....:cool: φιλε σου ξεφυγε κατι...αν μιλας για το yamahat135.com, ολα τα Χ σε μαλαισια κτλ ειναι με καρμπυρατερ...δεν ειναι injection επισης ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι εκανα μ@λ@κι@ που πηρα τη motosport:happy::X:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 φιλε σου ξεφυγε κατι...αν μιλας για το yamahat135.com, ολα τα Χ σε μαλαισια κτλ ειναι με καρμπυρατερ...δεν ειναι injection δεν το ηξερα αυτο. ειναι σιγουρο? εχω ακουσει οτι το test για το injection ειχε γινει στα Τ135 που κυκλοφορησαν πρωτη φορα στην Μαλαισια και αφου δεν εβγαλαν προβλημα τοτε τα εσπρωξαν και σε αλλες χωρες.:( Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 επισης ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι εκανα μ@λ@κι@ που πηρα τη motosport:happy::X:whistle: Gia pio logo sou to eipe ayto..?? mipos thelei na sou poulisei thn eksatmhsh pou aytos exei sto magazi tou??? mia allh gia paradigma? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Παιδειά είμαι 100kg και δέν πάει πάνω από 110 με καμία παναγία! Ολομάνησιο είναι! Υπερβολικό που αντί για 110 πάει 110+?:lol::lol: +πόσο? 115?:lol: Δέν το παπί μεγάλη μούφα δυστηχώς...Καταρχήν δέν μπορείς να το ξεκινήσεις γρήγορα. Αυτή η 1η του είναι άστο μην το πώ...:lol: 2ον αυτή η <<ποδιά>> που έχει βρίσκει στο καλάμι του ποδιού μου όταν πάω να αλλάξω ταχύτητα. Εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει τρελά με το Χ. To μόνο καλό που έχει είναι ότι είναι άνετο και δέν καίει σχεδόν τίποτα. Αλλά για 135cc και 12+ps...Απλά απαράδεκτο! :)οχι ρε συ δεν τ λεω για τα 5-6 χιλιομετρα :)αλλα οταν λες δεν παει με τποτα πανω απ 110 ενοεις καισκυφτος?γιατι τοτε παει 125 σε ευθεια:)και εγω 110 ειμαι μην μασας :lol:ποσα χιλιομετρα εχεις greddy?για την πρωτη που λες συμφονω ;) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Gia pio logo sou to eipe ayto..?? mipos thelei na sou poulisei thn eksatmhsh pou aytos exei sto magazi tou??? mia allh gia paradigma? οχι ειναι πολυ ενταξει τυπος...απλως μου ειπε οτι δεν ειναι κ η καλυτερη...αλλα μου ειπε οτι αφου θα βγει ο καταλυτης θα πηγαινει στανταρ πιο καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Auto gia ton kataliti einai alithia oti tha pigainei kalitera pantos... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 οχι ειναι πολυ ενταξει τυπος...απλως μου ειπε οτι δεν ειναι κ η καλυτερη...αλλα μου ειπε οτι αφου θα βγει ο καταλυτης θα πηγαινει στανταρ πιο καλα eeee kala ayto ennoite!!!1 gia emena i kaliteri einai i GPR alla pola ta leyta! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 eeee kala ayto ennoite!!!1 gia emena i kaliteri einai i GPR alla pola ta leyta! απο ηχο τι λεει η GPR? Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 φιλε σου ξεφυγε κατι...αν μιλας για το yamahat135.com, ολα τα Χ σε μαλαισια κτλ ειναι με καρμπυρατερ...δεν ειναι injection λαθος κανεις φιλε μου!εκει οταν εμεις ειχαμε το Crypton-r αυτοι ειχανε το X.πρωτα με καρμπυρατερ και εδω και 2 χρονια εχει που κυκλωφορει με injection.απλος για να ειναι πιο βελτιοσημα χρησιμοποιουν τα καρμπυρατερ και για οικονομια τα injection.στην ευρωπη ηρθε το injection λογο euro και γιαυτο εχει και καταλητη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Μία ερώτηση θέλω να κάνω. Εάν θελήσω να αλλάξω εξάτμιση, αναγκαστικά βγαίνει και ο καταλύτης. Τι γίνεται όμως με τον αισθητήρα λ; Έχω την εντύπωση ότι θα ανάβει το λαμπάκι της μηχανής. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 λαθος κανεις φιλε μου!εκει οταν εμεις ειχαμε το Crypton-r αυτοι ειχανε το X.πρωτα με καρμπυρατερ και εδω και 2 χρονια εχει που κυκλωφορει με injection.απλος για να ειναι πιο βελτιοσημα χρησιμοποιουν τα καρμπυρατερ και για οικονομια τα injection.στην ευρωπη ηρθε το injection λογο euro και γιαυτο εχει και καταλητη.:) Ο καταλυτης δεν εχει καμια σχεση με το injection.απο το 2004 και μετα ολα τα μηχανακια..τα εφερναν με καταλυτη.εγω ειχα μηχανακι καταλυτικο με καρμπυλατερ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Μία ερώτηση θέλω να κάνω. Εάν θελήσω να αλλάξω εξάτμιση, αναγκαστικά βγαίνει και ο καταλύτης. Τι γίνεται όμως με τον αισθητήρα λ; Έχω την εντύπωση ότι θα ανάβει το λαμπάκι της μηχανής. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; δεν αναβει το λαμπακη;)ειδα ενα με yoshimura και δεν ειχε προβλημα:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts