chris_2005 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Νομίζω κάπου διάβασα ότι από Σεπτέμβριο θα μπορείς να επιλέγεις όποια εταιρία θέλεις, να χρησιμοποιείς ΑΡΥΣ και να μην χρειάζεται να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Νομίζω κάπου διάβασα ότι από Σεπτέμβριο θα μπορείς να επιλέγεις όποια εταιρία θέλεις, να χρησιμοποιείς ΑΡΥΣ και να μην χρειάζεται να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ. Aν μιλάς για υπηρεσία τύπου naked dsl (δηλαδή γραμμή μόνο adsl χωρίς τηλεφωνία), δεν υπάρχει στην ελλάδα ούτε και προβλέπεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Aν μιλάς για υπηρεσία τύπου naked dsl (δηλαδή γραμμή μόνο adsl χωρίς τηλεφωνία), δεν υπάρχει στην ελλάδα ούτε και προβλέπεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον ;) Υπαρχει. Vodafone adsl (full llu). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Υπαρχει. Vodafone adsl (full llu). To πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεσαι περιλαμβάνει και υπηρεσία τηλεφωνίας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Μόνο που δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι για να έχεις Internet δεν θα χρειάζεται να επιλέγεις τον ΟΤΕ. Θα μπορείς ας πούμε να πάρεις πρόγραμμα σταθερής από άλλη εταιρία και Internet από αλλού. Δεν είμαι ειδικός να το εξηγήσω καλύτερα απλώς μεταφέρω αυτό που άκουσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 To πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεσαι περιλαμβάνει και υπηρεσία τηλεφωνίας ;) Οχι. Ειναι ξεχωριστο. Αν θες το παιρνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Οχι. Ειναι ξεχωριστο. Αν θες το παιρνεις. Mήπως να μου έδειχνες που υπάρχει αυτό το πρόγραμμα; Γιατί εγώ από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. August 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 eimaste se kalo dromo,afou ekleise kai h polisi tellas...opou na nai,logika tha dwsoun statheri.... Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 eimaste se kalo dromo,afou ekleise kai h polisi tellas...opou na nai,logika tha dwsoun statheri.... Αντε να δούμε, περιμένουμε τα νέα πακέτα, αλλά ας μην μείνουμε όπως και τον Ιούλιο... Wind προχώρα! Θέλουμε πολύ περισσότερα... Πολύ περισσότερα από τους άλλους, όχι ότι όλοι οι άλλοι... "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Mήπως να μου έδειχνες που υπάρχει αυτό το πρόγραμμα; Γιατί εγώ από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει... :worry: Υπάρχει. Με 32,5 ευρώ το μήνα και 12 Mbps ταχύτητα. Ξαναδες τα προγράμματα adsl στο site της Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Υπάρχει. Με 32,5 ευρώ το μήνα και 12 Mbps ταχύτητα. Ξαναδες τα προγράμματα adsl στο site της Vodafone. Σωστός ΑΛΛΑ αναφέρεσαι ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ η HOL... Και φυσικά δεν είναι ούτε η μισή Αθήνα σε αυτό το δίκτυο ΑΚΟΜΑ. Δεν το συζητώ για εδώ Πάτρα ΠΟΤΕ θα τη δούμε....:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Σωστός ΑΛΛΑ αναφέρεσαι ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ η HOL... Και φυσικά δεν είναι ούτε η μισή Αθήνα σε αυτό το δίκτυο ΑΚΟΜΑ. Δεν το συζητώ για εδώ Πάτρα ΠΟΤΕ θα τη δούμε....:!: Μήπως υπάρχει κάποια άλλη ιδιωτική εταιρεία που να έχει κάλυψη εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης και δεν το γνωρίζω?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Μήπως υπάρχει κάποια άλλη ιδιωτική εταιρεία που να έχει κάλυψη εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης και δεν το γνωρίζω?:confused: Η lannet - TP. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Η lannet - TP. :lol: A ναι, με συγχωρείτε.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Και με τη λογική αυτή σχολίασα ότι δεν θα λείψει η WIND από μια ήδη κορεσμένη αγορά... Και δεν μπορώ κάτι άλλο νέο ανατρεπτικό που μπορεί να βγάλει ενώ το ανατρεπτικό έχει βγει από την Vodafone λίγες εβδομάδες πριν... Μόνο copy-paste του ανατρεπτικού μπορεί να κάνει... 3Play σε όλη την Ελλάδα, σε χαμηλές τιμές, χωρίς πάγιο ΟΤΕ κλπ κλπ θα προσφέρουν όλες οι εταιρίες όταν ο ΟΤΕ θα απελευθερώσει το πάγιό του (αν θυμάμαι καλά κάτι άκουσα για Σεπτέμβρη). αν ειναι να κανει copy-paste το ανατρεπτικο προγραμμα vodafone για το σπιτι σωθηκε. για δειτε ποσοι τρεχουν για να βγουν απο το προγραμμα που χρεωθηκαν αστικες κλησεις για κλησεις απο κινητο. και ολα αυτα απο το ενα δωματιο του σπιτιου στο αλλο. για δειτε ποσοι περιμενουν ακομη να ενεργοποιιθουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 αν ειναι να κανει copy-paste το ανατρεπτικο προγραμμα vodafone για το σπιτι σωθηκε. για δειτε ποσοι τρεχουν για να βγουν απο το προγραμμα που χρεωθηκαν αστικες κλησεις για κλησεις απο κινητο. και ολα αυτα απο το ενα δωματιο του σπιτιου στο αλλο. για δειτε ποσοι περιμενουν ακομη να ενεργοποιιθουν? Όταν λες περιμένουν να ενεργοποιηθούν? Εγώ Τρίτη έκανα άιτηση για το εξοχικό μου και Τετάρτη δούλευαν όλα τέλεια.:happy: Και δεν έχω ακούσει παράπονο από κάποιον γενικά αφού ενεργοποιούνται όπως οι συνδέσεις κινητής. Επίσης τι εννοείς χρεώθηκαν αστικές από κινητό?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Επειδή εσένα πήγαν όλα καλά δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα. Όσον αφορά αυτό που δεν κατάλαβες όταν κάνω αίτηση για σταθερό θέλω να χρεώνομαι όπως στο σταθερό όχι σαν κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Επειδή εσένα πήγαν όλα καλά δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα. Όσον αφορά αυτό που δεν κατάλαβες όταν κάνω αίτηση για σταθερό θέλω να χρεώνομαι όπως στο σταθερό όχι σαν κινητό. Mα πως είναι δυνατόν να αργεί η ενεργοποίηση? Έχεις εσύ ακούσει ποτέ να αργεί η ενεργοποίηση κινητού? Περί αυτού πρόκειται. Μόνο η φορητότητα του αριθμού μπορεί να καθυστερήσει. Όσο για τον ακριβή προσδιορισμό του home zone (αφού σε αυτό αναφέρεσαι) μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί πρόβλημα, κυρίως σε αστικά κέντρα που υπάρχουν πολλοί σταθμοί αλλά αυτό με επικοινωνία με το cc μπορεί να λυθεί εύκολα. Και μέχρι τότε βάζεις το voice box κάπου σταθερά και μετακινήσαι με το dect στο σπίτι, σιγά. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλύτερο σαν υπηρεσία από μια κλασική προεπιλογή φορέα που δεν σε απποδεσμεύει από τον ΟΤΕ ή από ένα ιδιόκτητο με κάλυψη μόνο στην Αθήνα που περιμένεις μήνες να συνδεθείς. Και δυστυχώς η Vodafone είναι η μόνη εταιρεία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που παρέχει πανελλαδικά σταθερή με δικό της δίκτυο, χωρίς ΟΤΕ και σταθερές γραμμές, γρήγορη ενεργοποίηση χωρίς κόστος, πολύ οικονομικά για έναν μέσο χρήστη, με καλή εξυπηρέτηση και με δυνατότητα συγκέντρωσης όλης της επικοινωνίας σε ένα λογαριασμό.:O Αν η Wind δεν προσφέρει παρόμοιο προιόν κινητοσταθερής, για να παρέχει πανελλαδικά υπηρεσίες μόνο με προεπιλογή φορέα. Θα μας πάει δηλαδή χρόνια πίσω... Μη ξεχνάμε πως και η Tellas ιδιόκτητο μόνο σε Αθήνα έχει... Εκτός πια αν στείλει κανένα δορυφόρο πάνω από την Ελλάδα και δώσει σταθεροδορυφορική, τι να πω πια....:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Υπάρχει σχετικό θέμα με τη σταθερή της vodafone: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176733 http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Aν μιλάς για υπηρεσία τύπου naked dsl (δηλαδή γραμμή μόνο adsl χωρίς τηλεφωνία), δεν υπάρχει στην ελλάδα ούτε και προβλέπεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον ;) Υπάρχει! H Vivodi εδώ και χρόνια δίνει. Αυτή τη στιγμή δίνει το πακέτο ΜaXx10 στα € 25.00 χωρίς τηλεφωνία. Έχει γνωστός μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Υπάρχει! H Vivodi εδώ και χρόνια δίνει. Αυτή τη στιγμή δίνει το πακέτο ΜaXx10 στα € 25.00 χωρίς τηλεφωνία. Έχει γνωστός μου. Μόνο που η Forthnet δίνει το Double Play SoHo με τηλεφωνία και ADSL στα 24 Mbps με 24,90 ευρώ. Ποιός θα πάει να πάρει το MaXx10; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Μόνο που δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι για να έχεις Internet δεν θα χρειάζεται να επιλέγεις τον ΟΤΕ. Θα μπορείς ας πούμε να πάρεις πρόγραμμα σταθερής από άλλη εταιρία και Internet από αλλού. Δεν είμαι ειδικός να το εξηγήσω καλύτερα απλώς μεταφέρω αυτό που άκουσα. Χονδρική Εκμίσθωση Γραμμών δηλαδή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Μόνο που η Forthnet δίνει το Double Play SoHo με τηλεφωνία και ADSL στα 24 Mbps με 24,90 ευρώ. Ποιός θα πάει να πάρει το MaXx10; Ναι έχεις δίκιο, απλά ήθελα να τονίσω στο φίλο μας ότι παρέχουν εδώ και χρόνια ADSL σκέτο χωρίς τηλεφωνία.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Τελικά η αναμονή για την προσφορά υπηρεσιών σταθερής και ADSL, αλλά και κάτι ακόμα... μεταφέρεται στο τέλος του Σεπτέμβρη! Αδημονούμε στο ''κάτι ακόμα'' η κάλυψη να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη... Και συνολικά και τα 3 αυτά να μην διακόψουν την ανάπτυξη του 3G δικτύου, η οποία έμεινε πολύ πίσω απ' τις άλλες δυο εταιρείες... "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Τελικά η αναμονή για την προσφορά υπηρεσιών σταθερής και ADSL, αλλά και κάτι ακόμα... μεταφέρεται στο τέλος του Σεπτέμβρη! Αδημονούμε στο ''κάτι ακόμα'' η κάλυψη να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη... Και συνολικά και τα 3 αυτά να μην διακόψουν την ανάπτυξη του 3G δικτύου, η οποία έμεινε πολύ πίσω απ' τις άλλες δυο εταιρείες... Πιο πίσω από τη Vodafone δεν έμεινε στο 3G. Ως προς τη κάλυψη της σταθερής αν τη δίνει μόνο με LLU δεν είναι και πολύ εύκολο μέχρι το Σεπτέμβρη να έχει βγει εκτός Αθήνας και να έχει και επαρκή κάλυψη σε Θεσσαλονίκη. Τα ενεργοποιημένα κέντρα της Tellas είναι 49 (47 Αθήνα, 2 Θεσσαλονίκη). Αν τη δίνει και μέσω προεπιλογής φορέα για της υπόλοιπες περιοχές o.k αλλά εκτός ότι μας πάει χρόνια πίσω δεν μας απαλλάσει από το πάγιο του ΟΤΕ... Εκτός αν καταφύγει σε κάποια λύση όπως αυτή της Vodafone, που θα της δώσει αυτόματα πανελλαδική κάλυψη χωρίς ΟΤΕ. Δυστυχώς το μειονέκτημα της Wind έναντι της Vodafone είναι ότι η 2η έχει πανελλαδική αριθμοδότηση μέσω HOL. Eλπίζω τουλάχιστον το δικό της double play να έχει απεριόριστες κλήσεις. Πολύ οικονομική η Vodafone αλλά τα 500' της δεν με καλύπτουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts