Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

παρακαλω...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Guest johnvol_no1
Να ρωτήσω κάτι?

1. Με το 3 σε 1 έρχεται μόνο ένας λογαριασμός σπίτι (κινητο σταθερο και ιντερνετ)?

2. Μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής ?

δεν ερχεται ενας λογαριασμός.

έρχεται ενας από την wind για το κινητο σου και ενας από tellas για σταθερό καi internet.

Γεια σας παιδια.Εγω τα εχω οοολα στη wind.Σταθερο.εταιρικο προγραμμα στο μαγαζι κ adsl.Τωρα τελευταια η ταχυτητα μου δεν ειναι καλη.Μπορω να πω πως σερνεται το laptop Κ στη Κατερινη οπου μενω στα καταστηματα wind μου λενε πως εχω ταχυτητα 4-8 mbps.:wacko:Ηδη το εχω αναφερει επισημα κ περιμενω απαντηση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

h taxitita epireazetai panta apo tin apostasi pou einai h grammi mexri to astiko kentro ths tellas.

episis poli megalo rolo paizei kai h poiothta twn kalodiosewn mesa sto xoro sou akoma kai o vroxos pou vrisketai exw apo to xoro pou einai h grammi sou paizei rolo...

vevaia,iparxei panta periptosi na exeis kanei kapoia lathos rithmisi sto modem sou.

protimotero tha einai na kaleseis apo to stathero sou sto 1212 (texniki ipostirixi tellas) kai na anafereis to provlima.

ta paidia sta katastimata den mporoun na kanoun kati pera apo to na metavivasoun auta pou tous les,sthn tellas.

eide kaneis ta nea programmata cps kai adsl pou evgale h wind?prokeitai gia sindeseis mesw grammis ote.

katargithike h wind statheri kai to wind adsl,kai iothetise ta iparxonta paketa ths tellas.

proteinw se osous palious exoun wind statheri na tin kratisoun ws kori ofthalmou kai na min allaxoun:!::!::!:

Symbian, Die hard

καλημερα! για να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα! σε λιγο καιρο...στο 2play θα εχει παραπανω δωρεαν ωρες σε κινητα! απο τα 60' που εδινε πριν. ;)

δεν ξερω αν ειπωθηκε απο αλλον. :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Επισκέπτης
h taxitita epireazetai panta apo tin apostasi pou einai h grammi mexri to astiko kentro ths tellas.

episis poli megalo rolo paizei kai h poiothta twn kalodiosewn mesa sto xoro sou akoma kai o vroxos pou vrisketai exw apo to xoro pou einai h grammi sou paizei rolo...

vevaia,iparxei panta periptosi na exeis kanei kapoia lathos rithmisi sto modem sou.

protimotero tha einai na kaleseis apo to stathero sou sto 1212 (texniki ipostirixi tellas) kai na anafereis to provlima.

ta paidia sta katastimata den mporoun na kati pera apo to na metavivasoun auta pou tous les,sthn tellas.

eide kaneis ta nea programmata cps kai adsl pou evgale h wind?prokeitai gia sindeseis mesw grammis ote.

katargithike h wind statheri kai to wind adsl,kai iothetise ta iparxonta paketa ths tellas.

proteinw se osous palious exoun wind statheri na tin kratisoun ws kori ofthalmou kai na min allaxoun:!::!::!:

Γιατι το λες αυτο? στο cps πακετο της ΤΕΛΛΑΣ με 14 ευρω ειναι πλεον απεριοριστα αστικα υπεραστικα χωρις πλεον "οριο κακοβουλης χρησης", θα μου πεις βεβαια οτι δεν θα υπαρχει η 1 ωρα σε κινητα Wind σε αυτο παω πασο. Και το ιντερνετ πλεον θα ειναι εως 24 και οχι οπως τα 12αρια του παλιου πακετου. Σε αυτους λοιπον που δεν θελουν να φυγουν απο το παγιο του ΟΤΕ μπορουν εαν θελουν να κανουν μια ακυρωση το wind cps και να μεταβουν στο αντιστοιχο της ΤΕΛΛΑΣ.

Θα λαμβάνουν ένα όμως λογαριασμό όπως λαμβάνουν τώρα η δύο δηλαδή και έναν από την Tellas;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest johnvol_no1
Θα λαμβάνουν ένα όμως λογαριασμό όπως λαμβάνουν τώρα η δύο δηλαδή και έναν από την Tellas;

δυο. :!::!:

Γιατι το λες αυτο? στο cps πακετο της ΤΕΛΛΑΣ με 14 ευρω ειναι πλεον απεριοριστα αστικα υπεραστικα χωρις πλεον "οριο κακοβουλης χρησης", θα μου πεις βεβαια οτι δεν θα υπαρχει η 1 ωρα σε κινητα Wind σε αυτο παω πασο. Και το ιντερνετ πλεον θα ειναι εως 24 και οχι οπως τα 12αρια του παλιου πακετου. Σε αυτους λοιπον που δεν θελουν να φυγουν απο το παγιο του ΟΤΕ μπορουν εαν θελουν να κανουν μια ακυρωση το wind cps και να μεταβουν στο αντιστοιχο της ΤΕΛΛΑΣ.

akrivos gia tin ora pou iparxei pros ta kinita lew.to neo adsl einai kalo.

skepsou omos tous family pelates poy exoun wind statheri,apolamvanoun kai mia extra akoma ora omilias apo to stathero pros ta family kinita toys.

kai oi bbest pelates me wind statheri exoun 1.5 ora apo to stathero sta bbest kinita tous.

gia auta ta extra pronomia pou xanontai lew....

krima.

oso gia to pragmatiko aperioristo tilefono....einai polloi autoi pou tha milisoun panw apo 2000 lepta to mina pros stathera??!

as min ipervaloume....

Symbian, Die hard

Στο site της WIND δεν λέει κάτι σχετικό, με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, ότι δηλαδή καταργείται η WIND Σταθερή!

Εγώ που έχω σταθερή, κινητή και adsl από τη WIND επηρεάζομαι σε κάτι;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σταθερή και έχω και το "Σταθερή Απεριόριστα", που μου δίνει επιπλέον και μία ώρα δωρεάν προς κινητά WIND, κάτι που με συμφέρει πολύ.

Θέλω να παραμείνω ως έχω, θα αλλάξει κάτι;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στο site της WIND δεν λέει κάτι σχετικό, με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, ότι δηλαδή καταργείται η WIND Σταθερή!

Εγώ που έχω σταθερή, κινητή και adsl από τη WIND επηρεάζομαι σε κάτι;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σταθερή και έχω και το "Σταθερή Απεριόριστα", που μου δίνει επιπλέον και μία ώρα δωρεάν προς κινητά WIND, κάτι που με συμφέρει πολύ.

Θέλω να παραμείνω ως έχω, θα αλλάξει κάτι;

Δεν καταργείται τίποτα, απλά βγήκαν και καινούργια προγράμματα που είναι διαθέσιμα μέσω των καταστημάτων Wind. Προγράμματα που τα είχε η Tellas αλλά δεν τα έδινε μέσω των καταστημάτων.

Δεν καταργείται τίποτα, απλά βγήκαν και καινούργια προγράμματα που είναι διαθέσιμα μέσω των καταστημάτων Wind. Προγράμματα που τα είχε η Tellas αλλά δεν τα έδινε μέσω των καταστημάτων.

Ωραία, ευτυχώς! :)

Στη σελίδα της WIND υπάρχει και ο τιμοκατάλογος της σταθερής, πράγμα που σημαίνει όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, ότι θα συνεχίσει να διατίθεται η WIND Σταθερή κανονικά.

Παύλος Παυλίδης 

Ωραία, ευτυχώς! :)

Στη σελίδα της WIND υπάρχει και ο τιμοκατάλογος της σταθερής, πράγμα που σημαίνει όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, ότι θα συνεχίσει να διατίθεται η WIND Σταθερή κανονικά.

Τα προγράμματα wind σταθερή και wind adsl δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμα. Ισχύουν μόνο για αυτούς που τα έχουν ήδη. Αν πλέον θέλει κάποιος σε κατάστημα wind να κάνει adsl μέσω ΑΡΥΣ ή σταθερή με προεπιλογή, θα επιλέξει τα αντίστοιχα προγράμματα της Tellas.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τα προγράμματα wind σταθερή και wind adsl δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμα. Ισχύουν μόνο για αυτούς που τα έχουν ήδη. Αν πλέον θέλει κάποιος σε κατάστημα wind να κάνει adsl μέσω ΑΡΥΣ ή σταθερή με προεπιλογή, θα επιλέξει τα αντίστοιχα προγράμματα της Tellas.

Διαφωτιστική η διευκρίνιση, φίλε Πέτρο!

Εμείς που τα έχουμε ήδη δεν επηρεαζόμαστε σε κάτι, συνεχίζουν κανονικά, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες χρεώσεις που ίσχυαν μέχρι και σήμερα, έτσι δεν είναι;

Παύλος Παυλίδης 

Διαφωτιστική η διευκρίνιση, φίλε Πέτρο!

Εμείς που τα έχουμε ήδη δεν επηρεαζόμαστε σε κάτι, συνεχίζουν κανονικά, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες χρεώσεις που ίσχυαν μέχρι και σήμερα, έτσι δεν είναι;

Ναι, δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση σχετικά με τους υπάρχοντες συνρομητές, οπότε προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι γι' αυτούς!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν εχω προβλημα στη καλωδιωση.Μεσω θυρας ethernet μπαινω.Το θεμα ειναι πως στην αρχη που συνδεθηκα πηγαινε σφαιρα για κανα 2 βδομαδες.Τωρα σερνεται.Επικοινωνησαν μαζι μου προχθες κ μου ειπαν πως υπαρχει καποιο προβλημα συγχρονισμου.Αλλα τιποτα ακομη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Επισκέπτης
Απο τις 12/08 ειμαι πλεον στο ιδιοκτητο της ΤΕΛΛΑΣ. Χωρις καμια διακοπη τηλεφωνου (λιγο τυχερος) και με το Modem μου να κλειδωνει στα 17256 mbps!

Απο τις 12/08 ειμαι πλεον στο ιδιοκτητο της ΤΕΛΛΑΣ. Χωρις καμια διακοπη τηλεφωνου (λιγο τυχερος) και με το Modem μου να κλειδωνει στα 17256 mbps!

sostos.

an kai eisai ontos apo tous tixerous,kai sthn megali taxitita alla kai gia tin mikri diakopi toy tilefonou sou.

Symbian, Die hard

Επισκέπτης
Απο τον Δεκεμβριο του 2007 που ειχα το CPS μεχρι και τις 11/08 δεν ειχα ουτε μια φορα προβλημα με το ιντερνετ και την σταθερη. Απο τις 12/08 μεχρι σημερα που ειμαι πλεον στο ιδιοκτητο κανενα απολυτως προβλημα ουτε στο ιντερνετ ουτε και στην σταθερη οπου η ποιοτητα συνομιλιας ειναι εφαμιλη του (π)ΟΤΕ.

nai re si...afou einai kanoniko stathero tilefono me kalodia,oxi...asirmato opos alles etaireies.

mporei na perimeneis kanenan mina gia energopoihsh alla axizei ton kopo!

Symbian, Die hard

Guest johnvol_no1
nai re si...afou einai kanoniko stathero tilefono me kalodia,oxi...asirmato opos alles etaireies.

και γω εχω tellas best price εδώ και ενα μηνα περιπου. όλα τέλεια. εμεινα μονο ενα απογευμα χωρις σταθερό και μια μερα χωρίς ιντρνετ. και ταχυτητα 12-17.

βεβαια εβαλε και ενας φιλος μου και ηταν χωρις ινερνετ 18 μέρες. ενώ ηταν στην τελλας. Γενικά ακούω πολλά προβλήματα αλλα και καποιους που ειναι πολυ ευχαριστημενοι. οπως εγω:rolleyes:

τυχαινουν και στις καλυτερες οικογενειες!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Kανένα πρόβλημα κι εγώ, με WIND Σταθερή και ADSL.

Υποδειγματική ποιότητα ήχου και λειτουργία χωρίς την παραμικρή διακοπή ή πρόβλημα. :)

Παύλος Παυλίδης 

Μόνο που με το ασύρματο είσαι σίγουρος πως ότι και να γίνει με τη σταθερή γραμμή σου (που δυστυχώς όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα μπορεί να γίνουν διάφορα χωρίς απαραίτητα να φταίει η εταιρεία, δεν κατηγορώ τη Tellas) θα έχεις τηλέφωνο από τη πρώτη μέρα και χωρίς μετέπειτα προβλήματα...:O

pantws genika to asirmato den einai gia poli kairo.

xerw sindromites statheris vodafone pou vrizoun gia diaforous logous.

sthn ellada exoume sindiasei to stathero tilefono me pragmatiko stathero.

den nomizo na allaxei auto eukola.

Symbian, Die hard

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...