Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

Ναι και το γέλιο θα είναι να παρουσιάσει ένα WIND 2in1phone που θα προσφέρει 300 λεπτά προς σταθερά με 7.50 ευρώ (έτσι για να κάνει τη διαφορά)... :lol: Θα γελάσουμε πολύυυυ όμως! :lol:

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την wind την παίρνει να δώσει και σταθερό αριθμό όπως η voda.

Επίσης την παίρνει να σου δίνει και κανονικό σταθερό στο σπίτι αν θέλεις και κινητό-σταθερό με home-zone αν δεν θέλεις σταθερό (λόγω συνοιδιοκτησίας της Tellas, ενώ η voda δίνει το "σταθερό" μόνο μέσω home zone για να πληρώνει στη HOL μόνο το ADSL)!

Την wind την παίρνει να δώσει και σταθερό αριθμό όπως η voda.

Επίσης την παίρνει να σου δίνει και κανονικό σταθερό στο σπίτι αν θέλεις και κινητό-σταθερό με home-zone αν δεν θέλεις σταθερό (λόγω συνοιδιοκτησίας της Tellas, ενώ η voda δίνει το "σταθερό" μόνο μέσω home zone για να πληρώνει στη HOL μόνο το ADSL)!

Ναι, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο πάλι δεν θα είναι έτοιμη και δε θα το δώσει...

Φαύλος κύκλος αυτές οι υποσχέσεις της Wind...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

10 oktomvri pithanotata statherh kai internet....

gia na katalavete oi alles eteries edw kai 1 xrono sxediazoun 3play

h wind prospathi mesa se 6 mhnes....min katigorite tin eteria....kanei pola vimata taftoxrona

Wind flexy higher promo(1 pagio pano)

Anakenish katastimatwn

Aporofish Q

Eksagora Tellas

Project 3play

Skeftite omos ena paketo me

pstn tilefonia

adsl ano ton 12mbit

Paketo non stop pros stathera kai kinita wind,q,momad

entaksh se oikogeniako programa

kinito wind

ola se 1....olokliromena.....apolita oikonomika

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

gia na katalavete oi alles eteries edw kai 1 xrono sxediazoun 3play

h wind prospathi mesa se 6 mhnes....min katigorite tin eteria....kanei pola vimata taftoxrona

Wind flexy higher promo(1 pagio pano)

Anakenish katastimatwn

Aporofish Q

Eksagora Tellas

Project 3play

Νομίζω όμως ότι αυτό αφήνει τον τελικό καταναλωτή αδιάφορο... Δεν θα πει κάποιος "κρίμα μωρέ είναι, τόσα πράγματα κάνει ταυτόχρονα, ας περιμένω" αλλά αντιθέτως μπορεί να βολευτεί κάπου αλλού ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Νομίζω όμως ότι αυτό αφήνει τον τελικό καταναλωτή αδιάφορο... Δεν θα πει κάποιος "κρίμα μωρέ είναι, τόσα πράγματα κάνει ταυτόχρονα, ας περιμένω" αλλά αντιθέτως μπορεί να βολευτεί κάπου αλλού ;)

Όπως τα λες είναι φίλε Πέτρο, θα πρέπει να βιαστεί η γουίντ για να μη χάσει για μια ακόμη φορά το τρένο...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

entaxei,pantws leitoyrgei kai apo tin anapodi.se mena prosopika exoun tixei polloi pelates na kathontai na perimenoun pote tha vgalei h wind to paketo ths.

elpizo vevaia na min exantlithei h ipomoni toys.

mia periptosi,irthe sto katastima pelatis me sindesi wind1!!

eixe paei stin voda apla na rotisei gia paketo adsl kai tipota allo.ekei tou eipan oti prepei na kanei kai sindesi kinitis voda.

arnithike eknevrismenos,irthe sto katastima kai sxedon "parakalouse" na vgei to paketo ths wind gia na kanei sindesi kai statheroy kai dsl.

kai ola ayta exontas mia apli sindesi sto wind1....

mallon den iparxoun polloi tetioi "pistoi" pelates....

kai elpizo ma min apogoiteytoun.

Symbian, Die hard

entaxei,pantws leitoyrgei kai apo tin anapodi.se mena prosopika exoun tixei polloi pelates na kathontai na perimenoun pote tha vgalei h wind to paketo ths.

elpizo vevaia na min exantlithei h ipomoni toys.

mia periptosi,irthe sto katastima pelatis me sindesi wind1!!

eixe paei stin voda apla na rotisei gia paketo adsl kai tipota allo.ekei tou eipan oti prepei na kanei kai sindesi kinitis voda.

arnithike eknevrismenos,irthe sto katastima kai sxedon "parakalouse" na vgei to paketo ths wind gia na kanei sindesi kai statheroy kai dsl.

kai ola ayta exontas mia apli sindesi sto wind1....

mallon den iparxoun polloi tetioi "pistoi" pelates....

kai elpizo ma min apogoiteytoun.

Ο πελάτης όσο πιστός και να είναι, θα περιμένει μια, θα περιμένει δύο, μετά θα πάει αλλού...

Επίσης για κάθε φορά που του δημιουργείται αρνητική εντύπωση χρειάζονται 7 θετικές συναλλαγές για ν' αλλάξει γνώμη!

Αγοραία χωροθετικά, υπό το πρίσμα της ανάλυσης μήτρας BCG η Wind βρίσκεται στο αριστερό άνω τετράγωνο, χαρακτηρίζεται δηλαδή ως ερωτηματικό...

Οι επιλογές που έχει η Weather θα πρέπει να είναι:

- Χρηματοδότηση μεγαλύτερη από τους ρυθμούς αύξησης της αγοράς

- Χρηματοδότηση σύμφωνα με τους ρυθμούς αύξησης της αγοράς

- Αποεπένδυση

Η όποια εταιρική στρατηγική θα πρέπει να εκτελεστεί άμεσα και να μεταφραστεί και σε επιχειρηματικό και λειτουργικό επίπεδο ώστε η Wind να μη χάσει το τρένο και να μεταβεί στην κατάσταση αστέρι και κατόπιν σε αγελάδα. Αν παραμείνει στάσιμη και θεατής στις εξελίξεις τους περιβάλλοντος, ο υποβιβασμός σε σκύλο μάλλον θα είναι αναπόφευκτος, με ότι στρατηγικές επιλογές συνεπάγεται αυτό για την Weather....

Νίκος Καββαδίας

Η διαφορά είναι πως η WIND έχει ιδιόκτητο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και κινητής. Αυτό έχει φυσικά και σαν αποτέλεσμα να μπορεί να δώσει και πολλά περισσότερα από τον ανταγωνισμό, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί από την στιγμή της αλλαγής του ονόματος.

Ας μην ξεχνάμε οτι πλέον δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την WIND, με την έννοια πως ότι πακέτο έχει και η cosmo και η voda τα έχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η διαφορά είναι πως η WIND έχει ιδιόκτητο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και κινητής.
Να τα χαίρεται. Τα πάντα κρίνονται στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα για να κρίνω.

Αυτό έχει φυσικά και σαν αποτέλεσμα να μπορεί να δώσει και πολλά περισσότερα από τον ανταγωνισμό, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί από την στιγμή της αλλαγής του ονόματος.
Πώς ακριβώς έχει αποδειχθεί;

Τι ακριβώς άλλαξε η μετονομασία εκτός από το... όνομα;

Ας μην ξεχνάμε οτι πλέον δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την WIND, με την έννοια πως ότι πακέτο έχει και η cosmo και η voda τα έχει.
Τα έχει;

Πού είναι και δεν τα βλέπω;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα έχει;

Αν υποστηρίζεις πως δεν έχει τα πακέτα συμβολαίου και καρτοκινητής των άλλων εταιρειών σημαίνει πως δεν είσαι σωστά ενημερωμένος (χωρίς να εννοώ κάτι προσωπικό). Ρίξε μία ματιά στο

http://www.wind.com.gr/ConDows/00001333_DesmeusiTimis_Tariffs_GR130907.pdf

όσον αφορά συμβόλαια και στο

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

όσον αφορά τα καρτοκινητά.

Τα έχει;

Όσο για το αν έδωσε πολλά στους συνδρομητές να είσαστε σίγουροι πως έχει δώσει πάρα πολλά. Μόνο το higher να σκεφτεί κάποιος είναι πολλά. Δεν είδα να τολμά να το κάνει κάποια άλλη εταιρεία αυτό. Ας μην αναφερθούμε σε επιδοτήσεις που με 30 euro πάγιο έπαιρνε ο κόσμος συσκευές των 300 euro. Παρεπιπτόντως από 30/09/2007 ρίχνει τα πάγια στα εταιρικά συμβόλαια...Πέρα απο όλα αυτά, εγώ πιστεύω πως τα νούμερα τα λένε όλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν υποστηρίζεις πως δεν έχει τα πακέτα συμβολαίου και καρτοκινητής των άλλων εταιρειών σημαίνει πως δεν είσαι σωστά ενημερωμένος (χωρίς να εννοώ κάτι προσωπικό). Ρίξε μία ματιά στο

Νομίζω ότι ο φίλτατος lewton γνωρίζει πολύ καλά την Δέσμευση Τιμής και αναφέρεται στα πακέτα σταθερής και ADSL...

Πράγματι η wind έχει αργήσει πολύ αλλά σε αυτό φταίει και η ΔΕΗ που έκανε παιχνίδια με την πώληση της Tellas; Αλλά τι κάνουν ακόμα; Βέβαια 10 Οκτωβρίου δεν είναι πολύ αργά, αλλά το καθυστερήσαν πολύ και ήδη η Tellas αιμοραγεί (λήγουν τα συμβόλαια και ο κόσμος την κάνει με ελαφρά)!

Όσο για το αν έδωσε πολλά στους συνδρομητές να είσαστε σίγουροι πως έχει δώσει πάρα πολλά. Μόνο το higher να σκεφτεί κάποιος είναι πολλά. Δεν είδα να τολμά να το κάνει κάποια άλλη εταιρεία αυτό. Ας μην αναφερθούμε σε επιδοτήσεις που με 30 euro πάγιο έπαιρνε ο κόσμος συσκευές των 300 euro. Παρεπιπτόντως από 30/09/2007 ρίχνει τα πάγια στα εταιρικά συμβόλαια...Πέρα απο όλα αυτά, εγώ πιστεύω πως τα νούμερα τα λένε όλα!

Αυτό που περιμένω είναι να δω το κάτι παραπάνω τεχνολογικά.

Από οικονομικά προγράμματα γέμισε ο τόπος, και ολα πάνω-κάτω ίδια είναι.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

αν δεν σε καλύπτει το πρώτο δεκαήμερο του οκτωμβρίου ..... περίμενε τις 11 του μηνα να σου δώσω καινούργια ημερομηνία .....

lol

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

Δείτε τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414

:lol: :lol: :lol:

Πέντε χρόνια πέρασαν από την παρακάτω δήλωση και ακόμη περιμένουμε:

...σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Telestet, κ. Νικόλαο Βαρσάκη, ο οποίος με την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας δήλωσε: «Η Telestet έχει καθιερωθεί ως η εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην Ελλάδα. Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πλέον ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Με την είσοδό μας στη σταθερή τηλεφωνία διαθέτουμε ένα πλήρες και ανταγωνιστικό πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με το οποίο ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στην αγορά και συνεχίζουμε την σταθερά ανοδική μας πορεία σε όλα τα επίπεδα».

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

αν δεν σε καλύπτει το πρώτο δεκαήμερο του οκτωμβρίου ..... περίμενε τις 11 του μηνα να σου δώσω καινούργια ημερομηνία .....

lol

Για ποιο έτος μιλάμε; :) :p

Νίκος Καββαδίας

Δείτε τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414

:lol: :lol: :lol:

Πέντε χρόνια πέρασαν από την παρακάτω δήλωση και ακόμη περιμένουμε:

...σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Telestet, κ. Νικόλαο Βαρσάκη, ο οποίος με την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας δήλωσε: «Η Telestet έχει καθιερωθεί ως η εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην Ελλάδα. Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πλέον ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Με την είσοδό μας στη σταθερή τηλεφωνία διαθέτουμε ένα πλήρες και ανταγωνιστικό πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με το οποίο ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στην αγορά και συνεχίζουμε την σταθερά ανοδική μας πορεία σε όλα τα επίπεδα».

Δες τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας #2:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174839

4 μήνες πέρασαν και ακόμα να δούμε τόν ...

"πρωτο μεγάλο τηλεπικοινωνιακό φορέα που θα προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, δηλαδή κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ευρυζωνικό Ιντερνετ και πρόσβαση ADSL με ένα και μόνο λογαριασμό, εκμεταλλευόμενη την Tellas η οποία κατά 51,01% ανήκει στον κ. Σαουίρις.

Ο κ. Κομινάκης προανήγγειλε ότι η εταιρία θα ακολουθήσει μία άκρως επιθετική πολιτική, που όπως είπε, θα αλλάξει τα δεδομένα στο τηλεπικοινωνιακό τοπίο της χώρας μας. Σύμφωνα με τον κ. Κομινάκη, από αυτό το μήνα θα αρχίσουν τα πακέτα και οι προσφορές στην κινητή τηλεφωνία και μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινωθούν οι πρώτες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ."

Φοβάμαι οτι μετά την Vodafone θα τους προλάβει και ο ΟΤΕ με την Cosmote...... ε μετά δεν μένει άλλος "μεγάλος" τηλεπικοινωνιακός φορέας....

Αυτο μαλλον θα επρεπε να μπει στα ανεκδοτα αλλα...ειναι αληθεια!!!

Η σταθερη της θα βγει με προεπιλογη φορεα,σε στυλ 13830.

Δεν ξερω αν εχει ακουστει κατι γι αυτο το θεμα,εγω σημερα το ακουσα κ εμεινα...:cry:

Περπατώ μεσ'στα αγκάθια,μεσ'στα σκοτεινά,

σ'αυτά που είναι να 'ρθουν και στ'άλλοτινά

και έχω για μόνο μου όπλο,μόνη μου άμυνα,

τα νύχια μου τα μωβ,σαν τα κυκλάμινα.

Αυτο μαλλον θα επρεπε να μπει στα ανεκδοτα αλλα...ειναι αληθεια!!!

Η σταθερη της θα βγει με προεπιλογη φορεα,σε στυλ 13830.

Δεν ξερω αν εχει ακουστει κατι γι αυτο το θεμα,εγω σημερα το ακουσα κ εμεινα...:cry:

Δεν νομίζω... έτσι είχε σχεδιαστεί να γίνει αρχικά αλλά δεν προχώρησε...

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο myphone :)

Αυτο συζητηθηκε σε meeting της wind χθες και μου το ειπανε σημερα.

Αυτο συζητηθηκε σε meeting της wind χθες και μου το ειπανε σημερα.

Κάτι τέτοιο θα είναι τραγικό...

Ελπίζω να το ξανασκεφτούν!

Να δεις που αποφάσισαν να δώσουν και adsl στις τρομερές ταχύτητες των 2 Mbps!

Αλήθεια, άκουσες τίποτα για το internet;

Οχι ακομα,αλλα θα ρωτησω.Αν κρινω ομως απο αυτα που ακουω για τη σταθερη δεν θελω να ακουσω τιποτα για το internet...

Οχι ακομα,αλλα θα ρωτησω.Αν κρινω ομως απο αυτα που ακουω για τη σταθερη δεν θελω να ακουσω τιποτα για το internet...

Πρέπει να τα ακούσουμε όλα για να είναι ολοκληρωμένη η απογοήτευση :p

Πρέπει να τα ακούσουμε όλα για να είναι ολοκληρωμένη η απογοήτευση :p

Ναι,πρεπει γιατι δεν εχουμε ακουσει ηδη αρκετα απο την ''αγαπημενη'' μας εταιρια...

Παντως ειλικρινα ελπιζω να βγαλουν κατι καλο,γιατι τα ζορια θα τα τραβηξουν οι εργαζομενοι σ΄αυτην..:lol::lol:

οσοι μεινουν,τελος παντων!!!:D:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...