Jump to content

Προσφορά δέσμευση τιμής WIND

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2. Η προσφορά απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό και ισχύει σε όλα τα καταστήματα WIND για τα ακόλουθα προϊόντα :

α) κινητά τηλέφωνα που αποκτήθηκαν

- χωρίς συμβόλαιο(σκέτες συσκευές)

Ερώτηση

Yπάρχουν ακόμα αγοραστές που αγοράζουν σκέτες συσκευές?Δηλαδή χωρίς συμβόλαιο ?

• Απαντήσεις 137
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση

1ον : το 65% έχει καρτοκινητό. Οπότε πρέπει να αγοράσει τη συσκευή.

2ον : ενα μεγάλο ποσοστό αλλάζει κινητό πριν περάσει ένας χρόνος.

Λιγο κουλο δεν ειναι μια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας να φτιαχνει εμπορικη πολιτικη γιατι την πωληση σκετων συσκευων ?

Εδω μεχρι και σε Πλαισιο, Γερμανους κλπ οι "εντολες" ανωθεν ειναι "δινετε ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ".

Παντως με αυτη την κινηση η wind κανει τον ανυποψιαστο να θεωρει οτι η wind ειναι η φθηνοτερη.. Απο οσους μπουν μεσα και ψωνισουν ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα ψαξουν την αγορα και θα βρουν και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι βρηκαν το ιδιο προιον φθηνοτερα αλλου.

Το αποτελεσμα ειναι εχοντας ο αλλος στο μυαλο του οτι η wind του εγγυαται οτι εχει τις φθηνοτερες συσκευες να μπαινει και να ψωνιζει με κλειστα τα ματια, με πολυ πιθανο αποτελεσμα να πληρωσει παραπανω.

Υ.Γ. καποιος ειπε οτι μας τσουζει που η wind δινει πολυ περισσοτερα.. ελεος.. οταν αυτος ο ιδιος αντιληφθει οτι οι Α.Ε. δεν ειναι ουτε θρησκεια, ουτε ποδοσφαιρικες ομαδες τοτε θα καταλαβει οτι μας νοιαζει μονο να κανουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ οι εταιρειες κι οχι μαρκετιστικα κολπα.

Το θεμα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια.. και εχουν αναγαγει μια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας (με 573458973598234789 ονοματα) σε τροπο ζωης.. Ε Λ Ε Ο Σ

Μαρκετίστικα κολπάκια για αδαείς. Οι "ψαγμένοι" γνωρίζουν ότι τα καταστήματα WIND δεν έχουν τις χαμηλότερες τιμές και ψωνίζουν από αλλού. Σιγά μην πάνε με ταυτότητα, ΑΦΜ, φωτογραφία του προϊόντος που βρήκαν φθηνότερα (με time stamp παρακαλώ αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτό), για να το πάρουν από την ΤΙΜ (άσε που αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα το έχει φθηνότερα άρα έμμεσα είναι σαν να παραδέχονται ότι είναι πιο ακριβοί)...

Όσο για τους οπαδούς, ας σπεύσουν στα καταστήματα να βοηθήσουν με τις τεράστιες ουρές που θα δημιουργηθούν από αυτή την... κοσμογονική προσφορά που θα εξοντώσει τον ανταγωνισμό και θα κάνει την WIND πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, στον κόσμο, στο ηλιακό μας σύστημα !!! ;)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μαρκετίστικα κολπάκια για αδαείς. Οι "ψαγμένοι" γνωρίζουν ότι τα καταστήματα WIND δεν έχουν τις χαμηλότερες τιμές και ψωνίζουν από αλλού. Σιγά μην πάνε με ταυτότητα, ΑΦΜ, φωτογραφία του προϊόντος που βρήκαν φθηνότερα (με time stamp παρακαλώ αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτό), για να το πάρουν από την ΤΙΜ (άσε που αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα το έχει φθηνότερα άρα έμμεσα είναι σαν να παραδέχονται ότι είναι πιο ακριβοί)...

Όσο για τους οπαδούς, ας σπεύσουν στα καταστήματα να βοηθήσουν με τις τεράστιες ουρές που θα δημιουργηθούν από αυτή την... κοσμογονική προσφορά που θα εξοντώσει τον ανταγωνισμό και θα κάνει την WIND πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, στον κόσμο, στο ηλιακό μας σύστημα !!! ;)

Nosferatu,δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αρνητική σου στάση!Από τη μια λες ότι υποστηρίζεις κάθε κίνηση οποιασδήποτε εταιρείας που είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών(και μόνο) και από την άλλη είσαι όλο μπηχτές για την κάθε προσφορά της WIND (και μόνο).Δηλαδή πως το βλέπεις; Καμία προσφορά που έχει βγάλει δεν είναι προς όφελος των καταναλωτών;

Κάποιοι άλλοι εδώ όταν θα λένε διαφορα για κόσμο εδώ μέσα και θα κρίνουν, καλύτερα αυτά που λένε να τα λένε μπροστά σε ένα καθρέφτη!

Φιλικά πάντα...

Βρίσκεις ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών; Πιο πολύ μοιάζει να είναι ένα μαρκετίστικο κόλπο. Άσε που δεν έχει πρακτική αξία... Αν βρεις αυτό που θες κάπου αλλού πιο φτηνά, πιο πιθανό είναι να το πάρεις από εκεί...

Εξάλλου ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι τα καταστήματα WIND δεν έχουν και τις πιο χαμηλές τιμές... Συγκρινόμενα με Πλαίσιο και άλλες αλυσίδες!

Θεωρώ ότι τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι αντιμετωπίζουν τον καταναλωτή σαν πρόβατο... Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Βρίσκεις ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών; Πιο πολύ μοιάζει να είναι ένα μαρκετίστικο κόλπο. Άσε που δεν έχει πρακτική αξία... Αν βρεις αυτό που θες κάπου αλλού πιο φτηνά, πιο πιθανό είναι να το πάρεις από εκεί...

Εξάλλου ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι τα καταστήματα WIND δεν έχουν και τις πιο χαμηλές τιμές... Συγκρινόμενα με Πλαίσιο και άλλες αλυσίδες!

Θεωρώ ότι τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι αντιμετωπίζουν τον καταναλωτή σαν πρόβατο... Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.

Οι πιο πολλοί δεν κάνουν έρευνα αγοράς πριν αγορασουν κινητό αλλά πάνε σε μια από τις τρεις αλυσίδες (Wind - Voda - Γερμανός) .

Αυτό το κοινό θέλει να χτυπήσει αυτή η καθαρα μαρκετίστικη κίνηση.

Αν όμως κατεβάσει τις τιμές και χτυπήσει πλαίσιο - microland - e-shop ( λίγο δύσκολο!!)πάω πάσο.;)

Υ.Γ. στην προσφορά γράφει ότι εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το πλαίσιο και η microland που έχουν και φυσική παρουσία σε ποια κατηγορία ανήκουν;

στην προσφορά γράφει ότι εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το πλαίσιο και η microland που έχουν και φυσική παρουσία σε ποια κατηγορία ανήκουν;

εξαρτάται.. αν έχουν τιμές μικρότερες από τα καταστήματα WIND τότε ανήκουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα.. αν όχι στα άλλα.:lol:

(πλάκα κάνω φυσικά.. μάλλον πρέπει να το γράφω σε κάθε ποστ μου στο εξής.. κάποιοι είναι πολύ παρεξηγιάρηδες εδώ..)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Υ.Γ. στην προσφορά γράφει ότι εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το πλαίσιο και η microland που έχουν και φυσική παρουσία σε ποια κατηγορία ανήκουν;

Το πλαισιο στα περισσοτερα ειδη δινει αλλη τιμη για online αγορα κι αλλη για αγορα απο το καταστημα.

Ηλεκτρονικο καταστημα να θεωρεις οτι αφορα πωληση μεσω ιντερνετ.

Το αν πουλαει το καταστημα και μεσω ιντερνετ, δε σε αφορα, αρκει να μην εχεις κανει την αγορα μεσω ιντερνετ.

Ισως αν δουν οτι δεν τους συμφερει, μπορει να σου πουν και καμμια παπατζα.. (ειδικα τα franchise καταστηματα που τα εχουν ιδιωτες)

Αυτή η υπηρεσία πάντως θα με εξυπηρετούσε κάποτε... είχα πάρει το κινητό ακριβότερα από την ΤΙΜ, γιατί στο Πλαίσιο το περιμένανε σε 15 μέρες...

Θα το έπαιρνα στην ίδια χαμηλή τιμή... με το φυλλάδιο... :wink:

Eπίσης την έχω πατήσει με το να το αγοράσω κάτι και να το βρω την επόμενη μέρα φθηνότερα κάπου αλλού... :wink:

Φαντάζομαι σε όλους έχει τύχει κάτι ανάλογο, οπότε, για αυτές τις περιπτώσεις και μόνο είναι καλή προσφορά.

Όχι και κάτι το ιδιέταιρο βέβαια... απλά καλή.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αυτή η υπηρεσία πάντως θα με εξυπηρετούσε κάποτε... είχα πάρει το κινητό ακριβότερα από την ΤΙΜ, γιατί στο Πλαίσιο το περιμένανε σε 15 μέρες...

Θα το έπαιρνα στην ίδια χαμηλή τιμή... με το φυλλάδιο... :wink:

Νομιζεις.. Αναφερεται ξεκαθαρα στους ορους οτι θα πρεπει το προιον να ειναι ΑΜΕΣΑ διαθεσιμο !! Αλλιως δεν παιρνεις την διαφορα κι ας φερεις 100 φυλλαδια :p

Στο φυλλάδιο δεν αναγράφει ότι θα είναι διαθέσιμο από ... τότε.

Το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο και απλά είχαν τελειώσει... Λες να πηγαίνανε μέχρι το πλαίσιο να το δούνε ??? Σε άλλο πλαίσιο (Αθήνα π.χ.) ήταν μια χαρά διαθέσιμο... :wink:

Όπως και να ΄χει όμως... σίγουρα προτιμώ να πάρω ένα διαφημιστικό του Πλαισίου και του κάθε Πλαισίου (που έρχονται καθημερινά διάφορα τέτοια) και να πάω να αγοράσω απ'την wind δίπλα στο σπίτι μου, παρά να φάω ένα 20λεπτο μέσα στην κίνηση και στον καύσωνα για να τρέχω μέχρι εκεί... :wink:

Και που να παρεις την αφοπλιστικη απαντηση :

"Ναι ειμαστε ακριβοτεροι απο το πλαισιο στη συγκεκριμενη συσκευη, αλλα η δικη μας εχει και το λογοτυπο wind επανω και ρυθμισεις για wind plus, αρα δεν ειναι ακριβως η ιδια συσκευη" :lol: :lol: :lol:

2. Η προσφορά απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό και ισχύει σε όλα τα καταστήματα WIND για τα ακόλουθα προϊόντα :

α) κινητά τηλέφωνα που αποκτήθηκαν

- χωρίς συμβόλαιο(σκέτες συσκευές)

Ερώτηση

Φίλε μου αγοράζω ΜΟΝΟ χωρίς συμβόλαιο.. Αλλά και έτσι να μην ήτανε σίγουρα σε πολλούς δεν φτάνει μία συσκευή ανα χρόνο. Εγώ πχ αλλάζω κάθε τρίμηνο το πολύ. Άσε που όταν έχω επιδότηση είναι πάντα όταν δεν τη χρειάζομαι!

Nosferatu,δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αρνητική σου στάση!Από τη μια λες ότι υποστηρίζεις κάθε κίνηση οποιασδήποτε εταιρείας που είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών(και μόνο) και από την άλλη είσαι όλο μπηχτές για την κάθε προσφορά της WIND (και μόνο).Δηλαδή πως το βλέπεις; Καμία προσφορά που έχει βγάλει δεν είναι προς όφελος των καταναλωτών;

Κάποιοι άλλοι εδώ όταν θα λένε διαφορα για κόσμο εδώ μέσα και θα κρίνουν, καλύτερα αυτά που λένε να τα λένε μπροστά σε ένα καθρέφτη!

Φιλικά πάντα...

Αν και στο παρελθόν νομίζω είχαμε διαφωνίες, είμαι 100% μαζί του.. Αυτά είναι τα πολύ περισσότερα που θα προσφέρει η wind? Μία ηλίθια, ανούσια προσφορά που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο target group?? (συγγνώμη που ευτυχως ο nosferatu και εγώ δεν είμαστε μέσα σε αυτό) :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Αυτά είναι τα πολύ περισσότερα που θα προσφέρει η wind?

Αρχικά θα είμαι Offtopic αλλά όταν λέει "πολύ περισσότερα" που ξέρεις ότι μιλάνε για πρσφορές;

Εμένα σήμερα μου ήρθε λογαριασμός και έγραφε πάνω "πολύ περισσότερα"!

Πράγματι ήταν ο μεγαλύτερος που μου έχει έρθει ως τώρα(2 χρόνια συνδρομητής)...:p

Πως δεν το είπατε και αυτό μέχρι τώρα(ότι δηλαδή δεν προσφέρει αλλά απαιτεί περισσότερα) με τόσα που της έχετε σύρει...:p

Πέρα από την πλάκα, εντάξει δεν είπαμε ότι είναι κάτι το συγκλονιστικό ως κίνηση,αλλά δεν παύει να είναι προς το συμφέρον κάποιων(έστω και λίγων)

που πηγαίνουν σε ένα κατάστημα και ψωνίζουν χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς εκ των προτέρων.Έστω τώρα ότι μπαίνουν σε ένα αλλο κατάστημα μετά την αγορά τους(για να αγοράσουν κάτι άλλο) και διαπιστώνουν ότι αυτοί πήραν το χ,ψ προϊόν πιο ακριβά.Κακό είναι να πάρουν πίσω τη διαφορά;

Εννοείται ότι πρόκειται για ένα κόλπο του marketing για να δώσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι είναι οι πιο φθηνοί,αλλά στην τελική αν εσένα δεν σου κάνουν καλό(που σε κάποιους κάνουν) τουλάχιστον δε σου κάνουν και κακό!Οπότε για αυτό εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιος ο λόγος όλης αυτής της επίθεσης.Αυτά:)

Αρχικά θα είμαι Offtopic αλλά όταν λέει "πολύ περισσότερα" που ξέρεις ότι μιλάνε για πρσφορές;

Εμένα σήμερα μου ήρθε λογαριασμός και έγραφε πάνω "πολύ περισσότερα"!

Πράγματι ήταν ο μεγαλύτερος που μου έχει έρθει ως τώρα(2 χρόνια συνδρομητής)...:p

Πως δεν το είπατε και αυτό μέχρι τώρα(ότι δηλαδή δεν προσφέρει αλλά απαιτεί περισσότερα) με τόσα που της έχετε σύρει...:p

Πέρα από την πλάκα, εντάξει δεν είπαμε ότι είναι κάτι το συγκλονιστικό ως κίνηση,αλλά δεν παύει να είναι προς το συμφέρον κάποιων(έστω και λίγων)

που πηγαίνουν σε ένα κατάστημα και ψωνίζουν χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς εκ των προτέρων.Έστω τώρα ότι μπαίνουν σε ένα αλλο κατάστημα μετά την αγορά τους(για να αγοράσουν κάτι άλλο) και διαπιστώνουν ότι αυτοί πήραν το χ,ψ προϊόν πιο ακριβά.Κακό είναι να πάρουν πίσω τη διαφορά;

Εννοείται ότι πρόκειται για ένα κόλπο του marketing για να δώσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι είναι οι πιο φθηνοί,αλλά στην τελική αν εσένα δεν σου κάνουν καλό(που σε κάποιους κάνουν) τουλάχιστον δε σου κάνουν και κακό!Οπότε για αυτό εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιος ο λόγος όλης αυτής της επίθεσης.Αυτά:)

Χαχα! Καμία επίθεση. Απλά νομίζω έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως θα προτιμούσαν να δουν αυτόν τον καταιγισμό διαφημίσεων για κάτι σοβαρό (κάποια προσφορά υπηρεσίας ας πούμε) παρά γιαυτή τη βλακεία που απευθύνεται όπως είπαμε σε ένα πολύ μα πολύ συγκεκριμένο Target group

Το να λεει ο λογαριασμος επανω "πολυ περισσοτερα" μου θυμιζει την ιστορικη ατακα της telestet "μιλατε, σας ακουμε" :lol: :lol: :lol:

Βεβαια αλλος ειχε την ατακα, κι αλλος τη χαρη !

Το να λεει ο λογαριασμος επανω "πολυ περισσοτερα" μου θυμιζει την ιστορικη ατακα της telestet "μιλατε, σας ακουμε" :lol: :lol: :lol:

Βεβαια αλλος ειχε την ατακα, κι αλλος τη χαρη !

Κι άλλος δεν είχε ούτε την ατάκα, ούτε τη χάρη...:lol:

Αυτά είναι τα πολύ περισσότερα που θα προσφέρει η wind? Μία ηλίθια, ανούσια προσφορά που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο target group??

-Συμβόλαια

-Wind max (πριν καν μετονομαστεί η ΤΙΜ) ... 600 κλήσεις ενδοοικογεννειακά και σταθερά με 40 ευρώ... :wink:

-Flexy... με 40 ευρώ πάγιο, 380 λεπτά ομιλίας/μήνα για ένα χρόνο και μετά το ξαναβλέπουμε... αν ο ανταγωνισμός έχει απαντήσει, πιθανότατα θα έχουμε και καλύτερες και περισσότερες επιλογές... :wink:

-Καρτοκινητή... με 5 ευρώ, 200 λεπτά προς ενδοδυκτιακά

Μιλάω για τις απαραίτητες υπηρεσίες... και η πλέον απαραίτητη υπηρεσία σε ένα δίκτυο κινητής είναι οι ... κλήσεις ομιλίας !!! :wink:

Για νεοεισελθείσα εταιρία στο χώρο... μια χαρά τα πάει στον πρώτο μόλις μήνα της... Προσωπικά δεν τα περίμενα όλα αυτά τόσο γρήγορα... :wink:

To καλύτερο της όλης υπόθεσης, είναι ότι και ο ανταγωνισμός άρχισε να κινείται άμεσα, με την cosmote να απαντάει με το Freeze (το οποίο θα ήταν κορυφή αν υπήρχε η ενημέρωση υπολοίπου) και τη Voda να χαρίζει 2 πάγια (εδώ περίμενα κάτι καλύτερο)... :wink:

Τώρα για την παρούσα προσφορά, συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι το αμάν, απλώς μπορεί να φανεί εξυπηρετική σε κάποιους και τίποτα περισσότερο. Είναι το κερασάκι στην τούρτα θα λέγαμε ... το οποίο προσωπικά ίσως το φάω και αυτό κάποια στιγμή, αν μου έρθει η όρεξη !!! :lol:

Για νεοεισελθείσα εταιρία στο χώρο... μια χαρά τα πάει στον πρώτο μόλις μήνα της... Προσωπικά δεν τα περίμενα όλα αυτά τόσο γρήγορα... :wink:

E οχι και νεοεισελθεισα... 14 χρονια υπαρχει εμπορικα.

Εκτος και αν η αλλαγη ονοματος ειναι κατι το συγκλονιστικο και παραλληλα απλα μεταβιβασε ολο το δικτυο σε μια νεα εταιρια.

-Συμβόλαια

-Wind max (πριν καν μετονομαστεί η ΤΙΜ) ... 600 κλήσεις ενδοοικογεννειακά και σταθερά με 40 ευρώ... :wink:

-Flexy... με 40 ευρώ πάγιο, 380 λεπτά ομιλίας/μήνα για ένα χρόνο και μετά το ξαναβλέπουμε... αν ο ανταγωνισμός έχει απαντήσει, πιθανότατα θα έχουμε και καλύτερες και περισσότερες επιλογές... :wink:

-Καρτοκινητή... με 5 ευρώ, 200 λεπτά προς ενδοδυκτιακά

Μιλάω για τις απαραίτητες υπηρεσίες... και η πλέον απαραίτητη υπηρεσία σε ένα δίκτυο κινητής είναι οι ... κλήσεις ομιλίας !!! :wink:

To καλύτερο της όλης υπόθεσης, είναι ότι και ο ανταγωνισμός άρχισε να κινείται άμεσα, με την cosmote να απαντάει με το Freeze (το οποίο θα ήταν κορυφή αν υπήρχε η ενημέρωση υπολοίπου) και τη Voda να χαρίζει 2 πάγια (εδώ περίμενα κάτι καλύτερο)... :wink:

Τώρα για την παρούσα προσφορά, συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι το αμάν, απλώς μπορεί να φανεί εξυπηρετική σε κάποιους και τίποτα περισσότερο. Είναι το κερασάκι στην τούρτα θα λέγαμε ... το οποίο προσωπικά ίσως το φάω και αυτό κάποια στιγμή, αν μου έρθει η όρεξη !!! :lol:

Το Wind MAX δεν είναι για ενδοοικογενειακές κλήσεις, είναι για όλα τα WIND. Αυτά που βγήκαν θα μπορούσαν κάλλιστα να βγουν όσο ήταν ΤΙΜ και δεν θα έκανε εντύπωση σε κανέναν! Αυτό που εγώ προσωπικά περίμενα όπως πιστεύω κι άλλοι κάνουν το ίδιο, είναι κάτι λίιιιγο ξεχωριστό, που να χτυπάει οριστικά best friends απεριόριστα κτλ. Για άτομα που πραγματικά μιλανε στο κινητό τους δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, οι 600 κλήσεις δεν μου φτάνουν, αν κάποιες από αυτές ειδικά κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα.

Να το ξαναπούμε λοιπόν... η Wind στη γείτονα γώρα είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ της ΤΙΜ... Στην Ευρώπη (και στον κόσμο ακόμα) είναι 2 ανεξάρτητες και ανταγωνιστικές εταιρίες... Εδώ στην Ελλάδα λοιπόν, ο ανταγωνιστής της ΤΙΜ εξαγόρασε την εταιρία. Mπορεί εδώ να φαίνεται ως συνέχεια της ΤΙΜ, αλλά στην πραγματικότητα, η μια εταιρία θα ήθελε πολύ να κλείσει την άλλη (η να εξαγοράσει)... :wink: Αυτό απλά σημαίνει ότι η Wind είναι πραγματικά νεοεισελθείσα στην Ελληνική αγορά και φυσικά είναι αδύνατον να περάσει σε μια μέρα η ακόμα και σε ένα χρόνο τα νέα δικά της στάνταρ/δεδομένα και σχέδια, όπου κανείς δε γνωρίζει το τι μπορεί να έχουν σχεδιάσει για τη χώρα μας...

Πάντως οι αλλαγές και οι προσφορές που έχει κάνει στα προγράμματά της μέσα στον πρώτο μόλις μήνα της, δείχνουν καλές και επιπλέον δείχνουν να "ξυπνάνε" λίγο και τον ανταγωνισμό, κάτι που είναι προς το συμφέρον όλων μας... :wink:

Emperor... σωστή η παρατήρηση για το max, και φυσικά είναι καλύτερα που είναι για όλα τα wind, αλλά και τα σταθερά. Τώρα αν δε σου κάνει αυτό, ούτε εμένα μου κάνει, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που σε αρκετούς μπορεί να φανεί καλό εώς πολύ καλό.

Oσο όμως υπήρχε το κατεστημένο voda-tim-cote, να είσαι σίγουρος ότι σε καμμία περίπτωση δε θα βλέπαμε 380 λεπτά με 40 ευρώ, ούτε φυσικά θα απαντούσε κανείς με freeze... Και μόνο που δείχνει να έχει σπάσει το γκέτο, καλό είναι. :wink:

Εμένα προσωπικά το flexy40 με 380 λεπτά... με έχει σώσει... :wink:

Kαι όσον αφορά την προσφορά στην οποία αναφέρεται το τόπικ (γιατί βγήκαμε λίγο), επαναλαμβάνω ότι βρίσκω πολύ βολικό το να παίρνω τα φυλλάδια που έρχονται στο σπίτι μου και να "ψωνίζω" από την wind... γλυτώνοντας κόπο και χρόνο από το να πάω μέχρι τον Κωτσόβολο η το Πλαίσιο κλπ κλπ...