Γιάννης Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 nai kai mia mera na krataei kai ti egine?? an milaei 2 ores kai bazei cam kaii mp3 ???? eksaloy einai toso lepto poy dikeologite Η διαρκεια μιας μπαταριας ειναι σημαντικοτατο για ενα κινητο για να μην σε ...προδινει την ημερα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 konstantinos19 εγινε και παρα εγινε.... αγοραζεις ενα τηλεφωνο για να ειναι λειτουργικο. οχι μονο επειδη ειναι κομψο. αυτα τα κανουν οι φιγουρατζιδες η αλλιως οι Samsungακηδες. :lol: Μαζι σου φιλε μου...κατι τετοια ελεγα κι εγω στο thread του U600 και μονο που δεν με φαγανε. Για να μην λεμε μονο τα στραβα παντως υστερα απο ενα χρονο το D900 κατεληξα οτι ΔΕΝ το αλλαζω. Ελπιζω μονο να βγει απο τη samsung ενα πολυ καλο τηλεφωνο ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ για να το αλλαξω. Το συστημα με τα αφης δεν μου λεει τιποτα απολυτως. Ισα ισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Για μενα το καλυτερο χωρις αφης ειναι το E590. Φυσικα δεν θα αγοραζα ποτε samsung αλλα πιστεψτε με.. Εχω δουλεψει ολα τα μοντελα και κατεληξα σε αυτο. Με αφης θα εβαζα U700 και Ε950. Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 ego pali den tha agoraza se ola ta kinita exoun problimata gia ayto kai paei kata diaoloy se poliseis.... tin perase kai i lg . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 ti psaxntete na brite tora poso ktataei i mpataria logiko einai i kori s an to exei sta xeria apo to proi mexri to brady .. ego ksero pos exei tin poiotiota tis samsung kai oti exei parei brabeio gia to kaliteri tilefono to 2007 tora n esys kserete parsotera apo aytous poy edosan to brabeio..... nai kai mia mera na krataei kai ti egine?? an milaei 2 ores kai bazei cam kaii mp3 ???? eksaloy einai toso lepto poy dikeologite Να τη χ*σ* τη ποιότητα τις samsung φιλε μου κ τα βραβεία τις.... Τη να το κάνω ένα κινητό ΤΟ 2007 που για να βρείς ένα όνομα στο κατάλογο πρέπει να πάρεις τι Νικολούλη!:mad: (Απότι διάβασα στο U700 ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ πρέπει να λύθηκε αλλα ευτυχώς υπάρχουν τα αλλα:O) Καλά δε μιλάμε για ήχο κλήσης κ δόνηση μαζί:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Καλημέρα. Προσπαθώ να αγοράσω το U700 απο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα των Τρικάλων. Το έψαξα και στην Καρδίτσα, στη Λάρισα (Germanos) αλλά τίποτα. Δεν ξέρω που να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καλημέρα. Προσπαθώ να αγοράσω το U700 απο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα των Τρικάλων. Το έψαξα και στην Καρδίτσα, στη Λάρισα (Germanos) αλλά τίποτα. Δεν ξέρω που να το βρω. Μηπως σε ενδιαφερει αυτο ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2133772#post2133772 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καλημέρα. Προσπαθώ να αγοράσω το U700 απο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα των Τρικάλων. Το έψαξα και στην Καρδίτσα, στη Λάρισα (Germanos) αλλά τίποτα. Δεν ξέρω που να το βρω. Δεν μπορείς να το παραγγείλεις και να σου το φέρουν από κάποιο άλλο καταστημά τους??:O Μπορείς επίσης να κάνεις παραγγελία μέσω Ιντερνετ (είτε σε Πλαίσο, είτε σε Γερμανό είτε στο eshop.gr ή όπου αλλού σε βολεύει!!!). Κοίτα και αυτό: http://www.eshop.gr/eshoppoints.phtml έχει και στην περιοχή σου.:) Μηπως σε ενδιαφερει αυτο ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2133772#post2133772 Έχει 49 μηνύματα και επομένως δεν μπορεί να δει το Buy&Sell!!!!;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δεν μπορείς να το παραγγείλεις και να σου το φέρουν από κάποιο άλλο καταστημά τους??:O Μπορείς επίσης να κάνεις παραγγελία μέσω Ιντερνετ (είτε σε Πλαίσο, είτε σε Γερμανό είτε στο eshop.gr ή όπου αλλού σε βολεύει!!!). Κοίτα και αυτό: http://www.eshop.gr/eshoppoints.phtml έχει και στην περιοχή σου.:) Έχει 49 μηνύματα και επομένως δεν μπορεί να δει το Buy&Sell!!!!;) Ευκαιρια να το δει εδω και να κανει ενα δυο ακομα !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδια, να ρωτησω κατι για το U700: 1) Μπορει να παρει ακουστικα handsfree με FM radio; 2) Δεχεται τις καρτες micro SD 2 GB; 3) Αν ειναι δυσκολη η εγκατασταση παιχνιδιων μεσω υπολογιστη, μηπως μπορω τουλαχιστον να τα στελνω απο αλλο κινητο με bluetooth (οπως εκανα για καιρο σε διαφορα Nokia και SE); Please απαντηστε μου αν ξερετε γιατι το προοριζω για δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge1 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Το U600 δεν ταξινομει αλφαβητικα. Το U700 ταξινομει κανονικα. Η μπαταρια κραταει 2-3 ημερες. Κανει συγχρονισμο με Outlook. Κάνει διαχωρισμό των επαφων σε sim και στη μνήμη του τηλεφωνου; Δηλαδή υπαρχει επιλογή να εμφανιζονται στον καταλογο μονο οι επαφες της μνήμης του τηλεφωνου η μονο της μνήμης της καρτας sim. γιατι στο προηγουμενο μοντελο u600 δεν εχει τετοια επιλογη Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Παιδια, να ρωτησω κατι για το U700: 1) Μπορει να παρει ακουστικα handsfree με FM radio; 2) Δεχεται τις καρτες micro SD 2 GB; 3) Αν ειναι δυσκολη η εγκατασταση παιχνιδιων μεσω υπολογιστη, μηπως μπορω τουλαχιστον να τα στελνω απο αλλο κινητο με bluetooth (οπως εκανα για καιρο σε διαφορα Nokia και SE); Please απαντηστε μου αν ξερετε γιατι το προοριζω για δωρο Γιά το πρώτο φίλε μου δεν γνωρίζω.:confused: Για το δεύτερο καλύτερα να πάρης microSD του 1Gb που δεν θα στο κάνει πιό αργό (άλλωστε και το 1G είναι αρκετό) και για το τρίτο σου ερώτημα μπορείς άνετα απο άλλο κινητό μέσω bluεtooth να δεχτής παιγνίδια ή το πιό συνηθισμένο να κατεβάσης απο το pc σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Βρε παιδιά. το έχω εδώ και 4 μέρες. Τά πληκτρα αφης ενεργοποιούνται με το παραμικρό την ώρα που κάνω κάτι άλλο στο μενού. Είναι πολύ ενοχλητικό και θαθελα να ξέρω άν είναι κάτι που το συνιθίζεις μετά , επειδή είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Φιλε Kitieas σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου. Πριν λιγο δοκιμασα στο U700 την καρτα 2 Gb απο ενα αλλο κινητο και παιζει κανονικα οποτε μαλλον θα αγορασω μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titis Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το U700 αρκετό καιρό και όταν του βάζω mp3 (εκτός απο 1) παίζουν πολύ σιγά, ίσα ίσα που ακούγονται. Τα midi είναι κάπως καλύτερα. Γιατί μου συμβαίνει αυτό; υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kath30 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 to kinito dexetai themes paidia?exw to U600 k skeftomai na parw to U700..to diko m pantws de dexetai themes oute screensaver exei san epilogi.. Παράθεση Μοναχά μη με ρωτήσεις αν θα πέθαινα για σένα,η απάντηση μωρό μου είναι εύκολη για μένα.. Πιο πολύ απ' όσο φαντάζεσαι,πιο πολύ απ' όσο φοβάσαι,πιο πολύ απ΄ότι ονειρεύεσαι μες τα χέρια μου όταν κοιμάσαι.. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ 30/12/2006:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 μια θερμη θερμοτατη παρακληση... Μπορει καποιος κατοχος u700 να μου πει αν ο τυπος μπαταριας που φοραει ειναι: AB553443CE? (Θελω να παρω μια μπαταρια για το z650 imode και δεν μπορω να βρω πουθενα τους τυπους των μπαταριων twn samsung... hhheeelp!) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matter Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 μια θερμη θερμοτατη παρακληση... Μπορει καποιος κατοχος u700 να μου πει αν ο τυπος μπαταριας που φοραει ειναι: AB553443CE? (Θελω να παρω μια μπαταρια για το z650 imode και δεν μπορω να βρω πουθενα τους τυπους των μπαταριων twn samsung... hhheeelp!) :) Ναι, το U700 φοράει αυτή την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ναι, το U700 φοράει αυτή την μπαταρία. Ευχαριστω πολυ και καλως όρισες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ρε παιδιά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τα μηνύματα. Κατα την διάρκει που γράφω ένα μεγάλω sms αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή να σταλή σαν mms . Του λέω όχι και πάω κάτω και επιλέγω να σταλεί σαν sms και μου γράφει αυτόματα ότι μερικές απο τες ρυθμήσεις δυνατόν να χαθούν. Πράγματι πρέπει να χάνονται γιατί πολλοί με πέρνουν πίσω και μου λένε ότι το μήνυμα δεν πήγε ολόκληρο. Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτο? Το παράξενο είναι ότι τα μεγάλα μηνύματα που μου έρχονται και τα κάνω forward πάνε κανονικά σους άλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fico Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Καλησπερα παιδια! θα ηθελα να παρω το Samsung SGH-U700 ,αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη εαν παιρνει mp3 σαν ηχο κλησης ???:( Οποιος εχει το U700,ας δωσει μια απαντηση.. Σας ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ναί βέβαια δέχεται mp3 σαν ήχο κλήσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Λόγω αναβάθμισης σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά άκουσα κάποια κουλά ότι ξεβάφει!!:blink: Αληθεύει ή πρόκειται για βλακείες??:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Στο gsmarena λένε ότι το ασημί ξεβάφει. Το δικό μου (ασημί) το έχω ένα μήνα αλλά δεν επαθε τίποτε.Ίσως είναι ανάλογα με την χρήση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Παιδια οσοι το εχετε μπορει να κανει δημειουργια νεων φακελων στα μηνυματα; Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts