Jump to content

Samsung SGH-U700 Ultra Edition 12.1

greg60
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nai kai mia mera na krataei kai ti egine?? an milaei 2 ores kai bazei cam kaii mp3 ???? eksaloy einai toso lepto poy dikeologite

Η διαρκεια μιας μπαταριας ειναι σημαντικοτατο για ενα κινητο για να μην σε ...προδινει την ημερα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 166
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

konstantinos19 εγινε και παρα εγινε.... αγοραζεις ενα τηλεφωνο για να ειναι λειτουργικο. οχι μονο επειδη ειναι κομψο. αυτα τα κανουν οι φιγουρατζιδες η αλλιως οι Samsungακηδες.

:lol: Μαζι σου φιλε μου...κατι τετοια ελεγα κι εγω στο thread του U600 και μονο που δεν με φαγανε.

Για να μην λεμε μονο τα στραβα παντως υστερα απο ενα χρονο το D900 κατεληξα οτι ΔΕΝ το αλλαζω. Ελπιζω μονο να βγει απο τη samsung ενα πολυ καλο τηλεφωνο ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ για να το αλλαξω. Το συστημα με τα αφης δεν μου λεει τιποτα απολυτως. Ισα ισα...

Για μενα το καλυτερο χωρις αφης ειναι το E590. Φυσικα δεν θα αγοραζα ποτε samsung αλλα πιστεψτε με.. Εχω δουλεψει ολα τα μοντελα και κατεληξα σε αυτο. Με αφης θα εβαζα U700 και Ε950.

Σαμιώτης Π.

Samsung Customer Care

ti psaxntete na brite tora poso ktataei i mpataria logiko einai i kori s an to exei sta xeria apo to proi mexri to brady .. ego ksero pos exei tin poiotiota tis samsung kai oti exei parei brabeio gia to kaliteri tilefono to 2007 tora n esys kserete parsotera apo aytous poy edosan to brabeio.....

nai kai mia mera na krataei kai ti egine?? an milaei 2 ores kai bazei cam kaii mp3 ???? eksaloy einai toso lepto poy dikeologite

Να τη χ*σ* τη ποιότητα τις samsung φιλε μου κ τα βραβεία τις....

Τη να το κάνω ένα κινητό ΤΟ 2007 που για να βρείς ένα όνομα στο κατάλογο πρέπει να πάρεις τι Νικολούλη!:mad:

(Απότι διάβασα στο U700 ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ πρέπει να λύθηκε αλλα ευτυχώς υπάρχουν τα αλλα:O)

Καλά δε μιλάμε για ήχο κλήσης κ δόνηση μαζί:whistle:

• 3 weeks later...
Καλημέρα. Προσπαθώ να αγοράσω το U700 απο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα των Τρικάλων. Το έψαξα και στην Καρδίτσα, στη Λάρισα (Germanos) αλλά τίποτα. Δεν ξέρω που να το βρω.

Καλημέρα. Προσπαθώ να αγοράσω το U700 απο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα των Τρικάλων. Το έψαξα και στην Καρδίτσα, στη Λάρισα (Germanos) αλλά τίποτα. Δεν ξέρω που να το βρω.

Μηπως σε ενδιαφερει αυτο ???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2133772#post2133772

Φιλικά Γιάννης

Δεν μπορείς να το παραγγείλεις και να σου το φέρουν από κάποιο άλλο καταστημά τους??:O Μπορείς επίσης να κάνεις παραγγελία μέσω Ιντερνετ (είτε σε Πλαίσο, είτε σε Γερμανό είτε στο eshop.gr ή όπου αλλού σε βολεύει!!!). Κοίτα και αυτό: http://www.eshop.gr/eshoppoints.phtml έχει και στην περιοχή σου.:)

Μηπως σε ενδιαφερει αυτο ???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2133772#post2133772

Έχει 49 μηνύματα και επομένως δεν μπορεί να δει το Buy&Sell!!!!;)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν μπορείς να το παραγγείλεις και να σου το φέρουν από κάποιο άλλο καταστημά τους??:O Μπορείς επίσης να κάνεις παραγγελία μέσω Ιντερνετ (είτε σε Πλαίσο, είτε σε Γερμανό είτε στο eshop.gr ή όπου αλλού σε βολεύει!!!). Κοίτα και αυτό: http://www.eshop.gr/eshoppoints.phtml έχει και στην περιοχή σου.:)

Έχει 49 μηνύματα και επομένως δεν μπορεί να δει το Buy&Sell!!!!;)

Ευκαιρια να το δει εδω και να κανει ενα δυο ακομα !!!!

Φιλικά Γιάννης

Παιδια, να ρωτησω κατι για το U700:

1) Μπορει να παρει ακουστικα handsfree με FM radio;

2) Δεχεται τις καρτες micro SD 2 GB;

3) Αν ειναι δυσκολη η εγκατασταση παιχνιδιων μεσω υπολογιστη, μηπως μπορω τουλαχιστον να τα στελνω απο αλλο κινητο με bluetooth (οπως εκανα για καιρο σε διαφορα Nokia και SE);

Please απαντηστε μου αν ξερετε γιατι το προοριζω για δωρο

Το U600 δεν ταξινομει αλφαβητικα. Το U700 ταξινομει κανονικα. Η μπαταρια κραταει 2-3 ημερες. Κανει συγχρονισμο με Outlook.

Κάνει διαχωρισμό των επαφων σε sim και στη μνήμη του τηλεφωνου; Δηλαδή υπαρχει επιλογή να εμφανιζονται στον καταλογο μονο οι επαφες της μνήμης του τηλεφωνου η μονο της μνήμης της καρτας sim. γιατι στο προηγουμενο μοντελο u600 δεν εχει τετοια επιλογη

ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007

Παιδια, να ρωτησω κατι για το U700:

1) Μπορει να παρει ακουστικα handsfree με FM radio;

2) Δεχεται τις καρτες micro SD 2 GB;

3) Αν ειναι δυσκολη η εγκατασταση παιχνιδιων μεσω υπολογιστη, μηπως μπορω τουλαχιστον να τα στελνω απο αλλο κινητο με bluetooth (οπως εκανα για καιρο σε διαφορα Nokia και SE);

Please απαντηστε μου αν ξερετε γιατι το προοριζω για δωρο

Γιά το πρώτο φίλε μου δεν γνωρίζω.:confused:

Για το δεύτερο καλύτερα να πάρης microSD του 1Gb που δεν θα στο κάνει πιό αργό (άλλωστε και το 1G είναι αρκετό) και για το τρίτο σου ερώτημα μπορείς άνετα απο άλλο κινητό μέσω bluεtooth να δεχτής παιγνίδια ή το πιό συνηθισμένο να κατεβάσης απο το pc σου. :)

Βρε παιδιά. το έχω εδώ και 4 μέρες. Τά πληκτρα αφης ενεργοποιούνται με το παραμικρό την ώρα που κάνω κάτι άλλο στο μενού.

Είναι πολύ ενοχλητικό και θαθελα να ξέρω άν είναι κάτι που το συνιθίζεις μετά , επειδή είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το δώσω.

Φιλε Kitieas σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου. Πριν λιγο δοκιμασα στο U700 την καρτα 2 Gb απο ενα αλλο κινητο και παιζει κανονικα οποτε μαλλον θα αγορασω μια.

• 2 weeks later...
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το U700 αρκετό καιρό και όταν του βάζω mp3 (εκτός απο 1) παίζουν πολύ σιγά, ίσα ίσα που ακούγονται. Τα midi είναι κάπως καλύτερα. Γιατί μου συμβαίνει αυτό; υπάρχει κάποια λύση;

to kinito dexetai themes paidia?exw to U600 k skeftomai na parw to U700..to diko m pantws de dexetai themes oute screensaver exei san epilogi..

Μοναχά μη με ρωτήσεις αν θα πέθαινα για σένα,η απάντηση μωρό μου είναι εύκολη για μένα..

Πιο πολύ απ' όσο φαντάζεσαι,πιο πολύ απ' όσο φοβάσαι,πιο πολύ απ΄ότι ονειρεύεσαι μες τα χέρια μου όταν κοιμάσαι..

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ

30/12/2006:)

μια θερμη θερμοτατη παρακληση... Μπορει καποιος κατοχος u700 να μου πει αν ο τυπος μπαταριας που φοραει ειναι: AB553443CE? (Θελω να παρω μια μπαταρια για το z650 imode και δεν μπορω να βρω πουθενα τους τυπους των μπαταριων twn samsung... hhheeelp!) :)

μια θερμη θερμοτατη παρακληση... Μπορει καποιος κατοχος u700 να μου πει αν ο τυπος μπαταριας που φοραει ειναι: AB553443CE? (Θελω να παρω μια μπαταρια για το z650 imode και δεν μπορω να βρω πουθενα τους τυπους των μπαταριων twn samsung... hhheeelp!) :)

Ναι, το U700 φοράει αυτή την μπαταρία.

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τα μηνύματα.

Κατα την διάρκει που γράφω ένα μεγάλω sms αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή να σταλή σαν mms . Του λέω όχι και πάω κάτω και επιλέγω να σταλεί σαν sms και μου γράφει αυτόματα ότι μερικές απο τες ρυθμήσεις δυνατόν να χαθούν.

Πράγματι πρέπει να χάνονται γιατί πολλοί με πέρνουν πίσω και μου λένε ότι το μήνυμα δεν πήγε ολόκληρο. Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτο?

Το παράξενο είναι ότι τα μεγάλα μηνύματα που μου έρχονται και τα κάνω forward πάνε κανονικά σους άλλους

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια!

θα ηθελα να παρω το Samsung SGH-U700 ,αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη εαν παιρνει mp3 σαν ηχο κλησης ???:(

Οποιος εχει το U700,ας δωσει μια απαντηση..

Σας ευχαριστω!:)

Λόγω αναβάθμισης σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά άκουσα κάποια κουλά ότι ξεβάφει!!:blink:

Αληθεύει ή πρόκειται για βλακείες??:confused:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στο gsmarena λένε ότι το ασημί ξεβάφει.

Το δικό μου (ασημί) το έχω ένα μήνα αλλά δεν επαθε τίποτε.Ίσως είναι ανάλογα με την χρήση. :)

Παιδια οσοι το εχετε μπορει να κανει δημειουργια νεων φακελων στα μηνυματα;

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Samsung SGH-U700 Ultra Edition 12.1