OverClocker Δημοσιεύτηκε December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2003 Γίνεται να μπορούμε να βάζουμε εμείς ότι θέλουμε κάτο από τι nick μας? :confused: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Avatar λές; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Όχι εννοεί το "Mobile member" που γράφεται κάτω από το nick σου! Στου overclocker γράφει 3G member! Αυτό εννοεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Μάλλον όχι γιατί θα μπορούσε κάποιος να γράψει "Administrator" με τις ανάλογες παρεξηγήσεις :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 avatar mporoume? Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 To Mobile member π.χ. είναι rank και καθορίζεται μόνο από τον διαχειριστή. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 einai rank to opoio einai pre-ranked apo to diaxeiristh bash twn synolikwn sou/sas/mas posts.... custom avatar mporoume? 8elw na balw h to ALCATEL ONE TOUCH COM h thn gomenara olwn twn epoxwn (kat' eme) Betty Page Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Δεκ. 2003 , 01:52) Μάλλον όχι γιατί θα μπορούσε κάποιος να γράψει "Administrator" με τις ανάλογες παρεξηγήσεις :p Το πιο εύκολο είναι να απαγαρεύσει τα ονόματα όπως Administrator,Super Moderator,Moderator,myphone staff. Άμα απαγορευτούν δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ;) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sugardad (29 Δεκ. 2003 , 04:06) 8elw na balw h to ALCATEL ONE TOUCH COM Αν θέλεις κάποιο κινητό τηλέφωνο που δεν περιλαμβάνεται ανάμεσα στα προκαθορισμένα μπορείς να το ... ζητήσεις στο σχετικό θέμα συζήτησης στο forum του σχολιασμού: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=334 Αν λείπει κάποιο κινητό μας το αναφέρετε και το προσθέτουμε :) Έχεις δίκιο πάντως... Το Alcatel One Touch COM απουσίαζε. Από σήμερα όμως προστέθηκε στη λίστα των default avatars και αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Δεν μας είπες όμως με το θέμα τιθα γίνει Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των avatars και παλαιότερα, και είχε ξεκαθαριστεί ότι το να βάζει ο καθένας ότι εικόνα θέλει, θα αλλοίωνε τον χαρακτήρα του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αυτό είναι άσχετο με τη ερώτηση που έχω κάνει! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (29 Δεκ. 2003 , 20:09) Αυτό είναι άσχετο με τη ερώτηση που έχω κάνει! Η αλλαγή του Text είναι φυσικά δυνατή. Υπάρχει επιλογή στο Admin για να την αλλάζει ο χρήστης. Δε με ενοχλεί. Αν ο Μάνος θέλει μπορεί να το επιτρέψει... Αν και μπορούν πολλοί να ... ξεφύγουν... :worry: :whistle: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Το ξέρω ότι μπορεί γιατί σε ένα άλλο φορουμ με vBulletin το έχουν επιτρέψει και ο κάφρος εγώ έβαλα Admin αλλά δεν έλεγε και το έβγαλα αμέσως. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Να ρωτήσω και εγώ ο αδαής για ποιό λόγο να κάνει o admin κάτι τέτοιο, και ακόμη χειρότερα, για ποιόν λόγο ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο... :alien: Εγώ θα προτιμούσα, σε περίπτωση ανανέωσης να μην υπάρχει τίποτα για τους απλούς χρήστες! Τέλος να προσθέσω οτι οι αλλαγές γίνονται για την βελτιστοποίηση, σε οποιοδήποτε τομέα, του forum! Η παραπάνω πρόταση συμβάλει μόνο στην σύγχυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Εσύ είσαι απλός χρήστης? Και βάβαια είσαι απλός χρήστης.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (29 Δεκ. 2003 , 22:13) Εσύ είσαι απλός χρήστης? Και βάβαια είσαι απλός χρήστης.... Εεεεε;;;; :confused: :alien: :blink: :wacko: Υπερχρονιστή, παρατηρώ οτι κάθε απάντηση σου είναι μια έκπληξη για εμένα! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (29 Δεκ. 2003 , 22:13) Εσύ είσαι απλός χρήστης? Και βάβαια είσαι απλός χρήστης.... Εεεεε;;;; :confused: :alien: :blink: :wacko: Υπερχρονιστή, παρατηρώ οτι κάθε απάντηση σου είναι μια έκπληξη για εμένα! :o 8eoreis ton eauto sou enan aplo xristi? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (29 Δεκ. 2003 , 22:34) Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) 8eoreis ton eauto sou enan aplo xristi? Απλός χρήστης είμαι! Το απλός ίσως γράφτηκε κατ'υπέρβαση... Ήθελα να διαχωρίσω το staff και τους mods από τα members! Anyway, συζήτηση δίχως νόημα και ουσία... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Θα προκαλεί σύγχηση παιδιά,δε το θέλω εγώ,είμαι κατά,όπως και ο Γιάννης :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (29 Δεκ. 2003 , 22:40) Απλός χρήστης είμαι! Το απλός ίσως γράφτηκε κατ'υπέρβαση... Ήθελα να διαχωρίσω το staff και τους mods από τα members! ...δηλαδή πολύ απλά να "απαγορεύεται" με κάποιο τρόπο στους "απλούς" χρήστες να χησιμοποιούν λέξεις όπως moderator κ.τ.λ... για ευνόητους λόγους!!! Αφου γίνεται και εφόσον δεν είναι κόπος για τον αντμιν θα μπορούσε να εφαρμοστεί δοκιμαστικά για λίγες μέρες για να δούμε τι θα γίνει, έτσι για να μας φύγει η περιέργια! Προσωπικά πάντως το θεωρώ υπερβολή της υπερβολής! Μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε στην υπογραφή, μας! Γιατί να βάζουμε ΚΑΙ κάτω από το αβαταρ? :confused: :worry: :blink: Μπα, όχι, πάει πολύ......................... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. January 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Το λες επειδή είσαι myphone staff.(πλάκα κάνω) Δεν νομίζω να είναι κακό. Από την αρχή είπα ότι για να γίνει αυτό ενοείται ότι θα απογορευόταν να μπουν αυτές οι λέξεις Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. January 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (29 Δεκ. 2003 , 22:40) Απλός χρήστης είμαι! Το απλός ίσως γράφτηκε κατ'υπέρβαση... Ήθελα να διαχωρίσω το staff και τους mods από τα members! Anyway, συζήτηση δίχως νόημα και ουσία... :o Σε ρώτησα μήπως νόμιζες επειδή έχεις πολά ποστ δεν θεωρούσες τον εαυτό σου απλό χρήστη. Δεν νομίζω ότι είναι δίχος ουσία μιας και είναι πλήρης προσωποποίηση του προφίλ ενός μέλους και είναι καλό Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 2 Ιαν. 2004 , 18:30) Δεν νομίζω ότι είναι δίχος ουσία μιας και είναι πλήρης προσωποποίηση του προφίλ ενός μέλους και είναι καλό Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα προφίλ, μέσα από τον τρόπο γραφής σου, μέσα από αυτά που εκφράζεις! Εγώ θέλω να δημιουργούν οι άλλοι γνώμη για μένα και ακόμη και αν είναι αρνητική θα τη δεχτώ απροβλημάτιστα! Άλλωστε ξέρω ποιούς θα πάρω στα σοβαρά! Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό!!! :!: Τα post μου δεν δηλώνουν την ματαιοδοξία μου!!! Ούτε καλύπτομαι πίσω από αυτά! Ναι, είμαι 4G Member! Και;;; :blink: Υπάρχουν newbies που ξέρουν πράγματα καλύτερα από τους δυό μας μαζί! Νομίζεις οτι εγώ έχω κάποια ειδικά προνόμια με τον "τίτλο ευγενείας" που έχω; Ίσως κάποιες περισσότερες αντιπαραθέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. January 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 2 Ιαν. 2004 , 19:03) Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό!!! :!: Τα post μου δεν δηλώνουν την ματαιοδοξία μου!!! Ούτε καλύπτομαι πίσω από αυτά! Ναι, είμαι 4G Member! Και;;; :blink: Υπάρχουν newbies που ξέρουν πράγματα καλύτερα από τους δυό μας μαζί! Νομίζεις οτι εγώ έχω κάποια ειδικά προνόμια με τον "τίτλο ευγενείας" που έχω; Ίσως κάποιες περισσότερες αντιπαραθέσεις... Έρχεσαι στα λόγια μου ;) Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα προφίλ, μέσα από τον τρόπο γραφής σου, μέσα από αυτά που εκφράζεις! Εγώ θέλω να δημιουργούν οι άλλοι γνώμη για μένα και ακόμη και αν είναι αρνητική θα τη δεχτώ απροβλημάτιστα! Άλλωστε ξέρω ποιούς θα πάρω στα σοβαρά! Συμφωνώ ;) Αλλά ας πούμε εγώ θα ήθελα να βάλω μια επέκταση του nick μου όπως "Xtreme OverClocker" Αν βάλει ο καθένας κάτι τέτοι νομίζεις θα γίνει χάος στο φόρουμ? θες να σου δώσω μια σελίδα που το έχουν κάνει αυτό και είναι ωραίο? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts