kontow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Σήμερα παρατήρησα ότι η τιμή της συσκευής αυξηθηκε!505€ στο expansys.com.gr Περίεργο αν σκεφτείς ότι άλλες κ νεότερες συσκευές έχουν παραμείνει στα ίδια. To Diamond πχ διαφέρει 15€ πλέον μόνο. Τι έγινε κ αυξήθηκε η τιμή του? Στραφηκαν σε παλαιότερη συσκευή ώς καλύτερη λύση μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Σήμερα παρατήρησα ότι η τιμή της συσκευής αυξηθηκε!505€ στο expansys.com.gr Περίεργο αν σκεφτείς ότι άλλες κ νεότερες συσκευές έχουν παραμείνει στα ίδια. To Diamond πχ διαφέρει 15€ πλέον μόνο. Τι έγινε κ αυξήθηκε η τιμή του? Στραφηκαν σε παλαιότερη συσκευή ώς καλύτερη λύση μήπως? λογικο μου φαινεται...ειχα την ευκαιρια να δουλεψω το diamond για λιγες μερες και απογοητευθηκα ...μπαταρια για γελια,ηχειο για κλαματα...(μονο φρου φρου και αρωματα +μια πολυ καλη οθονη) polaris και παλι polaris....δεν θα μιλαγα καθολου αλλα επειδη πολλοι ισως σκεφτονται να δωσουν το cruise για το λεγομενο διαμαντι ας σταθμισουν τις αναγκες τους πριν προχωρησουν.εγω ευτυχως ΔΕΝ πουλησα το cruise! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Σήμερα παρατήρησα ότι η τιμή της συσκευής αυξηθηκε!505€ στο expansys.com.gr Ανεξήγητη η πολιτική του expansys! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 λογικο μου φαινεται...ειχα την ευκαιρια να δουλεψω το diamond για λιγες μερες και απογοητευθηκα ...μπαταρια για γελια,ηχειο για κλαματα...(μονο φρου φρου και αρωματα +μια πολυ καλη οθονη) polaris και παλι polaris....δεν θα μιλαγα καθολου αλλα επειδη πολλοι ισως σκεφτονται να δωσουν το cruise για το λεγομενο διαμαντι ας σταθμισουν τις αναγκες τους πριν προχωρησουν.εγω ευτυχως ΔΕΝ πουλησα το cruise! Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος πάντως για την κίνηση αυτή του expansys. Το Diamond καλώς ή κακώς... είναι το best seller της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω γιατι αυτη η κινηση του expansys. απλα θελησα να πω με 3 λογια την αισθηση που ειχα απο την επαφη με το μοντελο που πολλοι cruiseακηδες λιγουρευονται...(το γλυκοκοιταζα και γω για να μην παρεξηγηθω)και για το οποιο ειναι ετοιμοι ακομα και να *σκοτωσουν* το cruise τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 απλα θελησα να πω με 3 λογια την αισθηση που ειχα απο την επαφη με το μοντελο που πολλοι cruiseακηδες λιγουρευονται...(το γλυκοκοιταζα και γω για να μην παρεξηγηθω)και για το οποιο ειναι ετοιμοι ακομα και να *σκοτωσουν* το cruise τους. Σεβαστή η άποψή σου αλλά οι περισσότεροι που έχουν κάνει το εγχείρημα που αναφέρεσαι... δεν το έχουν μετανιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 το ιδανικο θα ηταν ενα ppc με την οθονη το μεγεθος και το βαρος του diamond με τα υλικα κατασκευης του cruise,την μπαταρια του,το ηχειο του,την micro-sd του. ας ελπισουμε οτι θα το δουμε συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YMel Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Αγαπητοί αναγνώστες, καταχωρώ την αγγελία σε αυτό το σημείο χωρίς να είμαι σίγουρος αν είναι σωστό. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ το διαχειριστή του Forum να τη μεταφέρει ή να τη διαγράψει. Πωλείται HTC Touch Cruise (P3650). Πολύ καλή κατάσταση (αν όχι άριστη). Αγορά από Πλαίσιο τέλος Δεκ 2007, σε χρήση από 1/1/2008. Εντός εγγύησης της ACE HELLAS. Δίνεται στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα της συσκευασίας. Περιλαμβάνεται το επίσημο λογισμικό πλοήγησης iGO my way (σε κάρτα 2Gb). Δίνεται επίσης θήκη με κλιπ ζώνης της HTC και μια extra προστατευτική ζελατίνη οθόνης (εκτός από αυτή που ήδη φοράει). Τιμή πώλησης (πάντα συζητήσιμη) : € 450,0 Τηλ. Επικοινωνίας : 6946 463207, περιοχή Αθήνα. Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Γνώμη μου πάντως είναι ότι το δίνεις αρκετά ακριβό εάν μάλιστα δεις σε τι τιμή πωλούνται τα μεταχειρισμένα Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YMel Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Γνώμη μου πάντως είναι ότι το δίνεις αρκετά ακριβό εάν μάλιστα δεις σε τι τιμή πωλούνται τα μεταχειρισμένα Diamond. Χμμ, πιθανόν... Επισημαίνω βέβαια οτι η τιμή πώλησης του ίδιου, καινούργιου πακέτου σήμερα (HTC TC + iGO) είναι € 650. Όπως και να έχει αγαπητοί αναγνώστες, αν υπάρχει ενδιαφέρον παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και θα τα βρούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 γεια σας παιδια. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φερω απο αμερικη ενα touch cruise. θα μπορω να το χρησιμοποιησω ελλαδα? χρειαζεται ξεκλειδωμα? επισης αν υπαρχει καποιο site με τιμες στην αμερικη για να δω ενδεικτικα. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 γεια σας παιδια. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φερω απο αμερικη ενα touch cruise. θα μπορω να το χρησιμοποιησω ελλαδα? χρειαζεται ξεκλειδωμα? επισης αν υπαρχει καποιο site με τιμες στην αμερικη για να δω ενδεικτικα. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:D Arkei na min einai gia ta CDMA diktya (afta den paizoun sto diko mas GSM). Alliws paizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 και πως αναγνωριζω αυτα τα δικτυα? αναφερονται συγκεκριμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 αναφερονται συγκεκριμενα? Fysika... synithws apoteloun meros tis perigrafis tis syskevis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ευχαριστω πολυ για την απαντηση. αν εντελει μου βγει ακριβο τι αλλο θα μπορουσα να κοιταξω? να πω την αληθεια μου αρεσε το iphone αλλα η μπαταρια του ειναι επειικως αθλια. με ενδιαφερει το WIFI και bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ευχαριστω πολυ για την απαντηση. αν εντελει μου βγει ακριβο τι αλλο θα μπορουσα να κοιταξω? να πω την αληθεια μου αρεσε το iphone αλλα η μπαταρια του ειναι επειικως αθλια. με ενδιαφερει το WIFI και bluetooth. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161051 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161051 ευχαριστω για την υποδειξη. :) ειναι οντως οπως περιπου το θελω. το αρνητικο του: Standby up to 200 hours (GSM) Talktime up to 4 hours (GSM) / up to 2 hours (UMTS voice calling):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Είναι γεγονός ότι η μπαταρία δεν είναι και από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά του. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 καμια αλλη προταση? παει ενα φιλος αμερικη και κοιταω να δω αν μπορω να παρω καμια ευκαιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε hard reset στο κινήτο με τα πλήκτρα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε hard reset στο κινήτο με τα πλήκτρα? Ευχαριστώ. Για να κάνετε hard reset Kρατήστε πατημένα τα GPS + internet explorer keys ενώ κάνετε επανεκκίνηση με την γραφίδα μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα. Πατήστε το πράσινο κουμπί της κλήση Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 το cruise εγινε diamond...(Touch-IT) για τους λατρεις του touch flo και οχι μονο..καντε μια βολτα στο xda... και με 3d drivers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Βάλε pls ένα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Βάλε pls ένα link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πράγματι πολύ εντυπωσιακό.Ελπίζω πάντως να είναι κ γρήγορο για να αξίζει.Δεν βρήκα κανα βιντεάκι στο youtube. Φίλε christou, την έχεις βάλει/σκέφτεσαι να την βάλεις? Πάντως αυτό που είναι ΒΕΤΑ σκέφτομαι περισσότερο κ το ότι έτσι όπως το έχω τώρα το μηχανάκι, το έχω στρώσει κ είμαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts