Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξερω τι λετε εσεις...

αλλα η συσκευη ειναι πολυ ομορφη.

μπορει και η ωραιοτερη σε στυλ wm.

φιλικα.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πανο ξερεις πολυ καλα οτι μονο για να δημιουργησω αντιπαραθεση δεν το ειπα :)

αλλα ρε ****το δεν μου γεμιζει το ματι καθολου αυτη η πλακα μπροστα με την πανασχημη ροδελα (παντα κατα την γνωμη μου ;))...

αντικειμενικο ειναι παντα το θεμα γουστου αλλα οι κατοχοι του 3300 που το εχετε δει απο και κοντα πειτε μου ειλικρινα....σας καθετε καλα αυτο που βλεπετε μπροστα σας??:O

πρώτα απο ολα εγω εύχομαι να την βλέπουν άσχημη και να μην την αγοράσει ο κόσμος και αυτο γιατι ο χαμός που εγινε με το 3300 εμενα προσωπικά που παρακολουθούσα οτι αφορούσε όλα τα τοπικ για τη συσκευή με κούρασε και καπου χάθηκε η μπάλα με τις επαναλαμβανόμενες ίδιες ερωτήσεις/απαντήσεις.

απο την αλλη ξέρεις εσυ αρκετά καλα οτι το ειχα στα χερια μου πριν απο αρκετό καιρο και σου έγραψα προσωπικά κάποια πράγματα, αν λοιπόν δεις εκεινο το pm που σου ειχα στείλει αρχές νοεμβρη θα δεις οτι ξεκινάω με την φράση "πολυ καλή ποιότητα κατασκευής"

εγώ εχω το 3300 τώρα και θα το κρατήσω και αυτο, οπτικά δεν μου δείχνει σημαντική διαφορά αν και θα ήθελα, απλά για αλλαγή.

οσο για την αντιπαράθεση δεν σε παρεξηγώ και το ξέρεις

και δεν πρόκειται να μπω οχι μονο με σένα άλλα με κανένα σε αντιπαράθεση για το αν το δικο του ειναι καλύτερο απο το δικο μου

εμένα αυτο μου αρέσει, για αυτο γράφω και εδώ.

θα ήθελα σε αυτο το τοπικ να ασχοληθούμε πιο δημιουργικά για το cruise και μονο

τωρα αν το καιζερ΄ή το ετεν ή το Gigabyte ή imate ειναι καλύτερα(τα ειδα και τα γνωρίζω ολα αλλα αποφάσισα cruise) ας μείνει σε άλλο τοπικ και ας απασχοληθούμε εδω με το cruise

άλλωστε δεν ειναι υποχρεωμένος κανένας να το αγοράσει.

φιλικά πάντα:D

Samsung Note II

mastelos (ή και όποιος άλλος το έχει δει και έχει άποψη) έχετε καταλάβει αν θα παίζει screen protector και αν θα είναι ΟΚ ή θα εξέχει?? Γιατί έτσι όπως είναι η οθόνη με ψιλοανησυχεί!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

mastelos (ή και όποιος άλλος το έχει δει και έχει άποψη) έχετε καταλάβει αν θα παίζει screen protector και αν θα είναι ΟΚ ή θα εξέχει?? Γιατί έτσι όπως είναι η οθόνη με ψιλοανησυχεί!

το έχω και εγώ απορία αυτό. ποιος ξέρει? επειδή δεν είχα ποτέ κινητό με οθόνη αφής και μάλλον αυτό θα είναι το πρώτο μου, θέλω να ρωτήσω, οι οθόνες αφής δεν είναι πιο ανθεκτικές από τις συμβατικές?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

αυτό που ειχα στα χέρια μου εγω δεν έπαιρνε χωρίς να εξέχει screen protector.

η συσκευασία του περιέχει, αλλα δεν ξέρω τι και πως

υπάρχει (για μένα ) ενα σημαντικό πλεονέκτημα στην οθόνη

που αφορά όσους έχουν χοντρά δάκτυλα κατα πρώτον.

λόγω ότι είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο σώμα διευκολύνει τη χρήση touch στις γωνίες και ειδικά αν θέλεις να κλείσεις με το Χ κάποια εφαρμογή, αυτο θα το καταλάβουν οι περισσότεροι χρήστες ποσο καλό φαίνεται να είναι και ισως λύση και με αυτον τον τρόπο την σημαντική έλλειψη για μενα των λιγότερων κουμπιών.

Samsung Note II

Το Cruise θα είναι, σίγουρα, το πρώτπ μου touch και WM κινητό.:D

Δοκίμασα το Touch που αγόρασε ένας φίλος, προβληματίστηκα, και πήγα στο Πλαίσιο και ασχολήθηκα πολύ ώρα με ένα αλλο HTC (μη με ρωτήσετε ποιό, δεν θυμάμαι!:O Η ηλικία...:lol:)

Θα το αγοράσω επειδή θέλω οπωσδήποτε email (πλέον) στο κινητό μου, αλλά κυρίως για το ενσωματωμένο GPS.:D

Θα πρέπει μάλλον να το συνηθίσω.

Ερώτηση. Τα διάφορα skins που κυκλοφορούν για wm6 κάνουν και για αυτό?

http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg

AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ

καλησπέρα παιδια. μηπως γνωρίζει κανεις πως θα το μετατρεψουμε σε ελληνικα αν το αγορασω απο expansys? το destinator θα τρχει κανονικα με την αγγλικη rom?

καλησπέρα παιδια. μηπως γνωρίζει κανεις πως θα το μετατρεψουμε σε ελληνικα αν το αγορασω απο expansys? το destinator θα τρχει κανονικα με την αγγλικη rom?

Επισης σαν πιο παλιοι θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο οι αναμενομενη ημερομηνια κυκλοφοριας και η τιμη ειναι αξιοπιστες πληροφοριες.Σε αντιστοιχες περιπτωσεις τηρηθηκαν αυτες οι ανακοινωσεις?

Θα τρέχει κανονικά.:)

Επισης σαν πιο παλιοι θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο οι αναμενομενη ημερομηνια κυκλοφοριας και η τιμη ειναι αξιοπιστες πληροφοριες.Σε αντιστοιχες περιπτωσεις τηρηθηκαν αυτες οι ανακοινωσεις?

ανακοινωθηκαν μεσο htc

και δεν εχουνε πεσει ποτε εξω.

ουτε στην τιμη ουτε στην μερα κυκλοφοριας.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ειχα δει και εγω στην..υποτονικη εκθεση τεχνολογιας που ειχε γινει,και μαλιστα ειχα τη τυχη να το περιεργαστω παρα πολυ ωρα γιατι ειμουν απ¨τους πρωτους που ειχαν παει,και δεν ειχε καθολου κοσμο εκεινη την ωρα.Πρωτη εντυπωση,ειναι ομορφο,αν και η αληθεια ειναι πως το περιμενα πιο ομορφο.Το χρωμα του αλλαζει ελαφρως αναλογα τη γωνια που το κοιτας.Απο ποιοτητα σαφως καλυτερο του 3300[που ειχα μεχρι το Σεπτεμβρη].Το μενου Touch Flo αν το συνηθησεις μετα σου γινεται απαραιτητο[εχω το Touch τωρα] και το λεω με σιγουρια.Βεβαια πιανει μονιμος πολυ χωρο στη Today Screen,καθοτι δεν ειναι pop up,οπως π.χ. το Spb mobile Shell,αλλα ειναι πρακτικοτατο.Εχει περισσοτερες καρτελες απ¨το δικο μου Touch.Το μενου αυτο σε καθοδηγη στις εικονες που ειναι πραγματικα απολαυση να τις χρησιμοποιεις,και που δυστηχως το Touch που υπαρχει τωρα δεν εχει ιδιες δυνατοτητες!.Αλλη μια διαφορα του με το δικο μου ειναι οτι την ωρα που τραβαει η camera του video εναι σε full screen.Βεβαια φλας δυστηχως δεν εχει.Και για το τελος αφησα το καλυτερο για μενα...τεραστια RAM και ROM ελευθερη[και ο νοων νοητε!!!].Αυτα τα ολιγα για οσους φιλους δεν ετυχε να το δουν ακομη απο κοντα

Μανος Χαλκιδα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια, το κινητο ειναι φανταστικο.

Οποιος το προμηθευτει, να το χαρει και δεν πιστευω οτι, κατα βαθος, υπαρχει καποιος ο οποιος αν του το εδιναν δεν θα "παθαινε" την "καρα-πλακαρα του...ας ειμαστε ειλικρινεις...

Προσωπικα, δεν περιμενω την ωρα...

Ενα, απο αυτο που λεμε " το αλατι και το πιπερι"...

Ζουμε ωραιες εποχες Παιδια...

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

δεν πιστευω οτι, κατα βαθος, υπαρχει καποιος ο οποιος αν του το εδιναν δεν θα "παθαινε" την "καρα-πλακαρα του...ας ειμαστε ειλικρινεις...

να το πάρεις και να το χαρείς, αλλά καλό είναι να μη λες τέτοια εκ μέρους άλλων

πίστεψε με εγώ ούτε κατά βάθος, ούτε στην επιφάνεια παθαίνω την καραπλακάρα μου από το συγκεκριμένο μηχάνημα

σόρρυ δηλαδή

:)

---

NLS

ilogic.gr

Εγω παλι ναι!Αντε να το φερουν!!

Απο Βοντα παντως δεν ξερουν τιποτα!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

το αν ειναι ομορφο η οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα.

για μενα το 3300 ειναι οτι πιο ομορφο εχει κυκλοφορησει σε ppc phone.

αμεσως μετα σε ομορφια για μενα παντα ειναι το 3650.

αν ξεπερασουμε τα υποκειμενικα και δουμε τα χαρακτηριστικα του εκει ειναι που κυριολεκτικα δεν του λειπει τιποτα.

τι να ζητησει κανεις παραπανω σε αυτες τις διαστασεις και αυτο το βαρος?(και αν βρει κατι παραπανω θα ειναι σε αλλων προδιαγραφων συσκευη,στα 160 η στα 190 γραμμαρια για παραδειγμα)

αν η εδω αντιπροσωπεια δεν εκμεταλευοταν την τρελα που εχουμε και το εδινε απο την αρχη χωρις iGO θα το παιρναμε και σε σχετικα λογικη τιμη αφου ο ανταγωνισμος δεν προσφερει κατι που να μπορει να κοιταξει στα ματια το 3650.

να το πάρεις και να το χαρείς, αλλά καλό είναι να μη λες τέτοια εκ μέρους άλλων

πίστεψε με εγώ ούτε κατά βάθος, ούτε στην επιφάνεια παθαίνω την καραπλακάρα μου από το συγκεκριμένο μηχάνημα

σόρρυ δηλαδή

:)

LOL...

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Αχ ρε christou ποσο δικιο εχεις!

Οσο και να ψαχνω,κατι καλυτερο δε βρισκω.Θα αναγκαστω να παρω κατι αλλο μονο και μονο για την τιμη,αν τελικα δε τα σκασω.

Ας το δωσουν χωρις χαρτες ρε ****το!Ντε και καλα να παρουμε και αυτους!Ε οχι δε τους θελω ΛΟΛ!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Αχ ρε christou ποσο δικιο εχεις!

Οσο και να ψαχνω,κατι καλυτερο δε βρισκω.Θα αναγκαστω να παρω κατι αλλο μονο και μονο για την τιμη,αν τελικα δε τα σκασω.

Ας το δωσουν χωρις χαρτες ρε ****το!Ντε και καλα να παρουμε και αυτους!Ε οχι δε τους θελω ΛΟΛ!

expansys...

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Φιλε manan69t οταν το περιεργαστηκες στην εκθεση πως σου φανηκε η ταχυτητα του?(σε σχεση με το touch ας πουμε..).Εννοω σε επιπεδο ανοιγματος - κλεισιματος εφαρμογων κτλ..!

Κατι ακομη αν το παρουμε απο expansys η εγγυηση ειναι οκ με την ACE ή θα πρεπει να το στειλουμε εξωτερικο...?

Αντε να ερθει με το καλο το εργαλειο, μας εχει τρελανει ολους κοιταζω καθε μερα ημερολογια και μετραω μερες,σαν φανταρος!:lol:Πιστευεται οτι θα μπορουμε να το βρουμε και απο εταιριες κινητης τηλεφωνιας για να χρησιμοποιησουμε τις επιδοτησεις μας?Η Cosmote παντως συνεργαζεται με HTC οποτε φανταζομαι δεν υπαρχει λογος να μην το φερει.Το θεμα ειναι ποτε.Και κατι αλλο.Η πλειοψηφεια υπαλληλων κινητης,δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα μου φαινεται.Στον γερμανο μου βγαλανε το 3300 αχρηστο και οτι δεν πουλησε καθολου,Εσεις τι λετε?

εγώ λέω ότι είναι όλοι άσχετοι στα μαγαζιά αυτά..

μόνο το mio ξέρουν κ στο πλασάρουν σαν κινητάρα κ μόλις τους δείξουν το Άρτεμις κάνουν σαν πιθηκάκια στη ζούγκλα, προσπαθούν να το ακουμπήσουν κ τρέχουν πίσω από το πάγκο τους να κρυφτούν μετά.

εγώ για να πάρω το άρτεμις το παρείγγειλα απο την cosmote, το πλήρωσα 600 ευρώ κ μετά με άφησαν να ανοίξω το κουτί... καταλαβαίνεις τώρα κατάσταση...... γιατί, λέει ο υπάλοιλος, αν αλλάξω γνώμη μετά δε θα έχει τι να το κάνει.. αντε .. ας μη του δώσω ιδέες τι μπορεί να το κάνει..

επίσης ένας άλλος υπάλληλος μου λέει "τι το θες αυτό??? είναι πολύ μεγάλο!!!".. μιλάμε για φοβερό επιχείρημα ο τύπος! ειδικα αν σκεφτείς οτι εκείνη την στιγμή κρατούσα το 9500 της Nokia

ειναι γνωστο οτι τα παιδια σε αυτα τα μαγαζια γνωριζουν λιγα εως ελαχιστα πραγματα.(δουλευουν για να συμπληρωσουν για να σπουδασουν κτλπ)

αυτοι που τους προσλαμβανουν χρειαζονται ανθρωπους να πουλαν συσκευες στις μαζες.(με βοηθημα αντι μισθου)

οσοι αγοραζουμε τετοιες συσκευες δεν ειμαστε ακριβως αυτο στο οποιο απευθυνονται οι γερμανοι οι wind κτλπ.