Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν... Κάτι γίνεται με το 3G της Cosmote ή με το 3G της συσκευής. Στο comm manager είναι προεπιλεγμένο το auto στο 3G. Σε αυτήν την ρύθμιση, η συσκευή ανιχνεύει τα δίκτυα, συνδέεται αρχικά με gsm, μετά με gprs (G) και τελικά με 3G (3G,Η). Δευτερόλεπτα αμέσως μετά, χάνεται η σύνδεση και ξεκινά να ψάχνει από την αρχή.

Αλλάζω την ρύθμιση απο auto σε gsm, και έχω σταθερά σήμα και την ένδειξη G, όχι όμως και 3G.

Τι άλλο να δοκιμάσω? Στο phone settings-->Band έχει select network type και select GSM/UMTS band. Ποιές είναι οι σωστές επιλογές εδώ ?

Πάντως ψάχνω για sim άλλης εταιρίας, να κάνω δοκιμή μήπως (για όλα φταίει) ο Cosm-OTE.

edit : Σήμερα έβαλα μια sim της Q-telecom, η συμπεριφορά είναι η ίδια.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Για να έχεις δυνατότητα 3G πρέπει οπωσδήποτε στο Start -> Settings -> Phone -> Band, την πρώτη επιλογή να την έχεις στο Auto και όχι στο GSM. Εάν με αυτό δεν έχεις επαρκή 3G κάλυψη, πιστεύω ότι δεν φταίει η συσκευή σου αλλά η ελλιπής υποστήριξη του παροχέα σου στην περιοχή που βρίσκεσαι. Εάν για παράδειγμα πας σε κεντρικό σημείο, λογικά δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
αν εισαι επαρχια δυστυχως το 3g ειναι για τα πανηγυρια.εδω και στην αθηνα τα πραγματα ειναι σε πολλες περιοχες τραγικα,ειδα πως δουλευει το 3g στο λονδινο και επαθα πλακα!!σε αυτο το θεμα(και σε πολλα αλλα)ειμαστε ετη φωτος πισω παιδια:(

Καλησπέρα

Συνδέω το cruise με pc στη δουλειά και επειδη δεν έχει full δικαιώματα ζητάει τα στοιχεία του administrator για να κάνει εγκατάσταση του "generic serial".

Μήπως υπάρχει τίποτα σε portable μπας και το συνδέω και στη δουλειά?

Ευχαριστώ.

Για να έχεις δυνατότητα 3G πρέπει οπωσδήποτε στο Start -> Settings -> Phone -> Band, την πρώτη επιλογή να την έχεις στο Auto και όχι στο GSM. Εάν με αυτό δεν έχεις επαρκή 3G κάλυψη, πιστεύω ότι δεν φταίει η συσκευή σου αλλά η ελλιπής υποστήριξη του παροχέα σου στην περιοχή που βρίσκεσαι. Εάν για παράδειγμα πας σε κεντρικό σημείο, λογικά δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Δυστυχώς μόνο στην επιλογή Gsm δουλεύει το τηλέφωνο, με 3G δεν έχει καθόλου λήψη (1.59.44.02 radio)

• Administrators
Όταν λες 3G εννοείς την επιλογή που αναφέρω παραπάνω στο "Auto"; Δεν είναι λογικό. Σε αυτή τη περίπτωση όταν δεν βρίσκει 3G... δουλεύει κανονικά με GSM αυτόματα.

Modpic.gif

Όταν λες 3G εννοείς την επιλογή που αναφέρω παραπάνω στο "Auto"; Δεν είναι λογικό. Σε αυτή τη περίπτωση όταν δεν βρίσκει 3G... δουλεύει κανονικά με GSM αυτόματα.

Κι όμως...συμβαίνει αυτό που δεν είναι λογικό. Κι επειδή έχω δοκιμάσει και με official wm6 και WM6.1 της ACE, αρχίζω να υποψιάζομαι πρόβλημα hardware. Μου μένει να δοκιμάσω την επαναφορά του cruise σε μαμίσια κατάσταση, βγάζοντας και το hard-spl. Αν και τότε δεν συμπεριφέρεται λογικά, θα πρέπει να θεωρηθεί hardware πρόβλημα. Αυτό λέει η λογική. Συμφωνείς ?

• Administrators
Είναι καλή ιδέα να το επαναφέρεις στην official κατάσταση ούτως ώστε εάν όντως υπάρχει hardware πρόβλημα, να το στείλεις άφοβα στο service.

Modpic.gif

Επανήλθε το cuise στην οfficial κατάσταση και λειτουργεί πλέον και ως τηλέφωνο με όρους ''λογικής''. Δεν υφίσταται λοιπόν θέμα hardware, συνεπώς φτου κι απ' την αρχή για rom με manilla2d. Ξεκινάω με την υπόθεση οτι τα προβλήματα προέκυψαν απο δικη μου απροσεξία κατά το φλασάρισμα(ένα από τα πολλά!!) κατα το οποίο παρέλειψα να αφαιρέσω την StorageCard από τη συσκευή.

Το πρόβλημα με την αδυναμία λειτουργίας σε Auto mode δυστυχώς συνεχίζει να υφίσταται. Με ξεγέλασε αρχικά, καθώς φάνηκε να είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο, όμως οταν προσπάθησα να κανω μια κλήση, αμέσως έχασε το σήμα κι αρχισε την αναζήτηση. Προς το παρόν το έχω στο gsm mode για να μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις. Έχω βγάλει τα μάτια μου να διαβάζω σχετικά με το θέμα στο xda-developers, φαίνεται οτι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και δεν έχει βρεθεί απάντηση, εκτός από το service, όπου απ' οτι λένε αντικαθιστούν κάποια πλακέτα ή και τη motherboard.

• Administrators
απ' οτι λένε αντικαθιστούν κάποια πλακέτα ή και τη motherboard.

Εάν χρειάζεται κάτι τέτοιο η συσκευή σου... (δυστυχώς) είναι αναπόφευκτο. Καλύτερα να το στείλεις στο service.

Modpic.gif

Παιδιά εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.Έχω επιδότηση συσκευής και σκέφτομαι να πάρω το touch hd. Πού και πόσο περίπου μπορεί να πουληθεί το κινητό που ήδη έχω? (Htc touch cruise 1 έτους με Nav N Go 08 original και κάρτα μνήμης 2 gb. Το κινητό έιναι σαν καινούριο με κουτί φορτιστή δύο γραφίδες και κανένα απολύτως πρόβλημα ποτέ στη λειτουργία του)

Παιδιά εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.Έχω επιδότηση συσκευής και σκέφτομαι να πάρω το touch hd. Πού και πόσο περίπου μπορεί να πουληθεί το κινητό που ήδη έχω? (Htc touch cruise 1 έτους με Nav N Go 08 original και κάρτα μνήμης 2 gb. Το κινητό έιναι σαν καινούριο με κουτί φορτιστή δύο γραφίδες και κανένα απολύτως πρόβλημα ποτέ στη λειτουργία του)

φιλε το κινητο μπορει να πουληθει ειτε σε καποιο φιλο ,γνωστο σου που να το χει δει και να το χει εκτιμησει ειτε με αγγελια σε αυτο εδω η σε καποιο αλλο φορουμ.

στο myphone για να βαλεις αγγελια πρεπει να εχεις συγκεκριμενο αριθμο μηνυματων νομιζω 75.

οσο για την τιμη νομιζω οτι στα 200-250 ευρω ειναι μια δικαιη τιμη τοσο για τον πωλητη οσο και για τον αγοραστη.

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι.

Είδα το LG Viewty Καλώδιο TV-Out

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=168064

Η ερώτηση είναι αν μπορεί να βγάλει tv out το htc cruise.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι.

Είδα το LG Viewty Καλώδιο TV-Out

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=168064

Ευχαριστώ.

• Administrators

Φίλε μου η συσκευή σου δεν έχει TV-Out και σε αυτή τη περίπτωση κανένα καλώδιο δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Με λίγα λόγια λοιπόν θα έλεγα ότι η απάντηση είναι (δυστυχώς) όχι.

Modpic.gif

καλησπέρα σε όλους,

στο cruise του συνάδελφου, έχει "παγώσει" το κουμπί "Εναρξη". Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά κατά τα άλλα και έχει και πρόσβαση στα προγράμματα από το Today αλλά το Εναρξη...τίποτα. Έχει κάποιος καμιά ιδέα ή πάμε για Hard;;;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators
Εάν δεν ξεκολλάει με soft reset δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Νομίζω ότι δεν το γλυτώνει το hard reset.

Modpic.gif

Εάν δεν ξεκολλάει με soft reset δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Νομίζω ότι δεν το γλυτώνει το hard reset.

σε ευχαριστώ Γιάννη, και από μένα και από τον συνάδελφο μου

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators
σε ευχαριστώ Γιάννη, και από μένα και από τον συνάδελφο μου

Τελικά αρκέστηκε στο hard reset; :worry:

Modpic.gif

Εάν χρειάζεται κάτι τέτοιο η συσκευή σου... (δυστυχώς) είναι αναπόφευκτο. Καλύτερα να το στείλεις στο service.

Σήμερα το παρέλαβα από το σέβις με αλλαγμένη την mainboard.

Κανονικά έτσι γίνεται. Ότι ανταλλακτικό αλλάζεται (κατά τη διάρκεια της εγγύησης), η εγγύηση για το συγκεκριμένο αρχίζει από την αρχή.

Έχεις καινούργιο ΙΜΕΙ;

Μήπως σου είπαν ότι η εγγύηση για το mainboard ισχύει από την αρχή;

Το ΙΜΕΙ είναι καινούριο.

Το έντυπο που δώσανε δεν γράφει τίποτα σχετικό με εγγύηση αναταλλακτικού.

Δεν πήγα ο ίδιος να το πάρω, αλλά κι αν ακόμα πήγαινα και ρώταγα, αυτό που θα μου έλεγαν προφορικά δεν θα είχε καμιά αξία, πρέπει να υπάρχει κάπου γραμμένο.

edit: Στο φορυμ της εταιρίας μόλις διάβασα οτι όντως πρέπει να ανανεώνεται η εγγύηση.

• Administrators
edit: Στο φορυμ της εταιρίας μόλις διάβασα οτι όντως πρέπει να ανανεώνεται η εγγύηση.

Γιαυτό το τόνισα... για να το διευκρινήσεις. ;)

Modpic.gif