Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα προσπαθησα να παρω εναν αριθμο που ξεκιναει απο 698 και δεν μπορει να τον καλεσει. Οταν το καλω απο αλλο κινητο δουλευει κανονικοτατα. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο το συγκεκριμενο?

Εχει τυχει σε κανεναν? :cry:

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παλληκάρια,έχω να μπω καιρό και δεν έχω παρακολουθήσει εξελίξεις,έχω μείνει στη ρομ του bepe 0.67 είδα ότι έχουν βγει καινούργια πράγματα

ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη ρομ αυτή τη στιγμή?

Samsung Note II

παλληκάρια,έχω να μπω καιρό και δεν έχω παρακολουθήσει εξελίξεις,έχω μείνει στη ρομ του bepe 0.67 είδα ότι έχουν βγει καινούργια πράγματα

καλωστον!:rolleyes:

κατα την γνωμη μου αξιζει να δεις την Μ-AMINE 2.

Paidia kalispera. Evala to M-Anmine kai thelo na sas kano mia erotisi.

Pos vgazoume to analogiko roloi apo to today screen?

ενας τροπος για να το βγαλεις ειναι να εγκατστησεις το M2DC

ενας αλλος ειναι να εγκαταστησεις ενα αλλο theme

Guest lagoudakis

βρε βρε βρε σαν τα χιονια,ετσι κανουν;

Γιάννη χαθήκαμε εεεε...

έχω ακόμα το cruise όμως,όχι σαν και σένα

christou εσύ το έχεις ακόμα?

είπα να αλλάξω καμιά ρομ μέσα στο Σ/Κ αλλά έτσι όπως τις είδα μάλλον θα μείνω σε αυτή που έχω........πολύ ρολόι και εφέ ρε παιδί μου.

Samsung Note II

ναι το εχω ακομη.

πηρα και ενα diamond καποια στιγμη αλλα το εδωσα σχετικα γρηγορα.

αν παντως εχεις διαθεση για παιχνιδι δοκιμασε καποια cooked rom.

το touchflo ειναι αρκετα πρακτικο αν το συνηθισεις και το πραμετροποιησεις λιγο...

ουφ.. ειχα να μπω 2 μήνες, ήμουν δλδ πολλές σελίδες πισω. τώρα που ολοκλήρωσα την ανάγνωση να ρωτήσω. έχω περάσει την rom Syrius R2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425612) και είδα από ότι μιλάτε πολύ για την Touch-It m2d (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=43043), πέρα απο τους 3d drivers προσφαίρει τίποτα άλλο εντυπωσιακό 'να μην μπω στο κόπο?

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την Syrius R2 μόνο που θα ήθελα να μάθω πως μπορούμε να βάλουμε περισσότερες επαφές στην δεύτερη καρτέλα People? Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος (ή αναλυτικές οδηγίες) για να βάλουμε την πόλη που θέλουμε στην καρτέλα Weather?

Κατ τα άλλα η rom είναι πολύ βολική κ γρήγορη χωρίς κολλήματα, έχω κάνει 1-2 φορες reboot εδώ κ 2 μήνες. Είχα πρόβλημα με την ώρα αλλά όπως διάβασα σε προηγούμενο post οφείλεται στην αλλαγή ώρας, κάτι τέτοιο. Τώρα ελπίζω να λύθηκε.

Ακόμη.. κάποιος ποιο πάνω λέει ότι του βγάζει μήνυμα "Desktop Error" όταν το συνδέει με ο pc. Το ίδιο μήνυμα έχω παρατηρήσει κ

εγώ αλλά μόνο στο pc του σπιτιού που τρέχει VISTA. Το 90% των περιπτώσεων είναι να το συνδέσω με το pc της δουλειάς που έχει XP κ εκεί δε το έχει εμφανίσει ποτέ. Παρ όλα αυτά κάνει συνχρονισμό κανονικά, άσχετα με το μύνημα.

ουφ.. ειχα να μπω 2 μήνες, ήμουν δλδ πολλές σελίδες πισω. τώρα που ολοκλήρωσα την ανάγνωση να ρωτήσω. έχω περάσει την rom Syrius R2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425612) και είδα από ότι μιλάτε πολύ για την Touch-It m2d (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=43043), πέρα απο τους 3d drivers προσφαίρει τίποτα άλλο εντυπωσιακό 'να μην μπω στο κόπο?

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την Syrius R2 μόνο που θα ήθελα να μάθω πως μπορούμε να βάλουμε περισσότερες επαφές στην δεύτερη καρτέλα People? Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος (ή αναλυτικές οδηγίες) για να βάλουμε την πόλη που θέλουμε στην καρτέλα Weather?

Κατ τα άλλα η rom είναι πολύ βολική κ γρήγορη χωρίς κολλήματα, έχω κάνει 1-2 φορες reboot εδώ κ 2 μήνες. Είχα πρόβλημα με την ώρα αλλά όπως διάβασα σε προηγούμενο post οφείλεται στην αλλαγή ώρας, κάτι τέτοιο. Τώρα ελπίζω να λύθηκε.

Ακόμη.. κάποιος ποιο πάνω λέει ότι του βγάζει μήνυμα "Desktop Error" όταν το συνδέει με ο pc. Το ίδιο μήνυμα έχω παρατηρήσει κ

εγώ αλλά μόνο στο pc του σπιτιού που τρέχει VISTA. Το 90% των περιπτώσεων είναι να το συνδέσω με το pc της δουλειάς που έχει XP κ εκεί δε το έχει εμφανίσει ποτέ. Παρ όλα αυτά κάνει συνχρονισμό κανονικά, άσχετα με το μύνημα.

to desktop error είναι compatibility problem μεταξυ των vista και του καινουριου Mobile device center (και όμως!). εγω το έκανα re-install και λύθηκε.

Έριχνα και εγω μια ματια στις τελευταιες cooked rom και ήθελα να ρωτησω το εξής (σόρρυ αν η έρωτηση μου είναι χαζή): πως μπορώ να βάλω το καινουριο touchflo που υπάρχει στο diamond? Πρέπει να κανω install καινούρια cooked rom ή υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος πχ να μπει ως add-in πρόγραμμα στα win6.1 που έχω τώρα (official) και απλα να απενεργοποιηθεί ο κύβος?

Σε περίπτωση που δεν μπορώ αυτο ποια rom προτείνεται ως πιο σταθερή και πιο full απο πλευρας προγραμμάτων (θέλω τα μαμισια τίποτα παραπάνω) δηλ. χωρις να χρειάζεται να κανω install πολλά fixes?

Ευχαριστώ πολύ

Γιώργος

ΥΓ. Welcome back lagoudakis;)

Το diamond έχει το touchflo 3d του οποίου το port στο Touch Cruise είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, όμως αναμένεται σύντομα...

Κατά την άποψή μου οι καλύτερες roms αυτή τη στιγμή είναι η M-anime και η Touch-it.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

επισης μια αξιολογη ρομ ειναι και η συγκεκριμενη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425612 (προσωπικη μου γνωμη ε; )

++++

Αυτή αναφέρω και ποιο πάνω κ σήμερα είδα ότι βγήκε καινουργια, η S3!! Θετικό αυτό.. θα την δοκιμάσω. Η S2 πάντως είναι αρκετά καλή.

Εγω προτεινω κατα την προσωπικη μου αποψη την M-anime final διοτι ειναι γρηγορη σταθερη χωρις προβληματα και τα εχει ολα.Απο την αλλη ο udK Syrius απο την R2 πηγε μεσα σε μια εβδομαδα και κατι στην R3( Το να flasharoume καθε τρεις και λιγο ειναι κουραστικο...).Βαλε radio βαλε reg fix καλη δε λεω αλλα οχι ετοιμη οπως το M-anime.

Ωραια, λεω μολις βρω χρόνο να ξεκινήσω με την Μ-anime αφού λέτε οτι χρειάζεται τα λιγότερα fixes (αρα βολεύει καλυτερα εναν πρωταρη σαν εμενα) και μετά να δοκιμάσω και την Syrious.

Ο κύβος και το Destinator παιζουν κανονικά σε αυτές;

Το Destinator τρέχει μια χαρά. Τον κύβο δε θα τον χρειαστείς. Το manilla 2d θα σε... θαμπώσει!!!

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Βαζεις μονο την Rom ΤΙΠΟΤΑ αλλο (οχι οπως του udk) και εισαι ετοιμος....οσο για τον κυβο ειναι παρελθον αφου με το manilla2D δεν βλεπεις καθουλου τα wm ειναι παρελθον :D.Ολα τα προγραμματα τρεχουν κανονικοτατα μονο που σε μενα -δεν ξερω για αλλον -το εχω ρωτησει και πιο πανω, δεν μου λειτουργει το nodata....:( Αν και υπαρχουν εναλλακτικα προγραμματα οπως μου απαντησαν.Βαλτη δεν θα το μετανιωσεις.Χανεις εγγυηση (πραγμα που γινετε ξανα......:ninja:), εχεις μενου αγγλικων (υπερμαχος των ελληνικων εγω αλλα τι να κανουμε θυσια.......:blink:).Επισης εχω αλλαξει και τις αθλιες επαφες των wm (μεσω MortScript) με το εκπληκτικο icontact και εχω καινουργιο τηλ αλλα diamond μονο που ειναι 2d μικρο το κακο.Ευτυχως που δεν πηρα το διαμαντι γιατι το μονο που πραγματικα ζηλευω απο αυτο ειναι οτι "παιζει" video..................:X κατα τα αλλα το cruiseaki απλα ειναι best ( βαζω και την ηχητικες δυνατοτητες που κανει σκονη το diamond) Οff topic sorry... Μετα την rom βαζεις manilla customer (αλλαζει θεματα και εχει και αλλες παραμετροποιησεις) βγαζεις το tab μουσικη (αθλιο) και βαζεις το s2p και εχεις ipod στο cruise.Αν βρισκοταν και ενας τροπος να αλλαζαμε το tab και να ανοιγε το εκαστοτε tab με το προγραμμα τις αρεσκειας μας καλα θα ηταν.

Μηπως ειπα πολλα?....:O...........αυτα μεχρι να παρουμε το HD. ;-)

• Administrators
πανω, δεν μου λειτουργει το nodata....:(

Έχεις την ίδια επιλογή και μέσω του Schap's Advanced Config Tool v3.3

Modpic.gif

Έχεις την ίδια επιλογή και μέσω του Schap's Advanced Config Tool v3.3

Ευχαριστω athanaso77 σε σενα αναφερομουν που μου απαντησες και στα πιο πισω post...δεν πειραζει ευχαριστω και παλι..:D