Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Gia sas pedes!

Signomi gia to off-topic, alla thelo na ihografiso radio (kanoniko radio ki ohi apo to internet) alla ta mona programatakia pou vrisko ine gia na ihografis internet radio.

Ehete kati na protinete?

Thanks!!!

Έχεις δοκιμάσει το Vito Audio Notes Touch;

(Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες εάν σου δίνεται η δυνατότητα)

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και το κινητό μεταμορφώνεται με το Manilla2d, το οποίο τρέχει άψογα και πολύ γρηγορότερα από το 3d του diamond (με την official που είχε αυτό που έπαιξα τουλάχιστον).

Φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά εδώ! :rolleyes:

Modpic.gif

Σκοπος νομιζω ειναι να εχει ενσωματωμενους του 3d drivers, η rom που λες δεν ξερω αν τους εχει, ουτε ξερω ομως αν ειναι ικανοποιημένοι αυτοι που εχουν περσει rom με τους drivers, ας μας πουν οι ιδιοι.

Δεν ξέρω αν είναι κάτι τόσο ουσιαστικό αυτοί οι drivers.

Η ROM που έχω τώρα (Anime) τους έχει τους 3D drivers και πάει μια χαρά.

Βέβαια και η προηγούμενη που είχα (Syrius) που δεν τους είχε πάλι μια χαρά πήγαινε!

Δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακριβώς χρειάζονται μιας και όλα τα μενού είναι 2D οπότε και δεν απαιτούνται.

Είναι μόνο για 3d games?

Ή για αυτούς που σχεδιάζουν στο pda με το 3dstudio και το autocad:lol:?

Με ή χωρίς αυτούς, οι καινούριες ROMs πετάνε στις τυπικές λειτουργίες και αυξάνουν τη λειτουργικότητα, οπότε είναι must.

Το μόνο που με ενοχλεί στο συγκεκριμένο pda (με οποιαδήποτε ROM) είναι η αναπαραγωγη video ανάλυσης VGA, κάτι το οποίο θέλει άλλου είδους drivers.

• Administrators
Το μόνο που με ενοχλεί στο συγκεκριμένο pda (με οποιαδήποτε ROM) είναι η αναπαραγωγη video ανάλυσης VGA, κάτι το οποίο θέλει άλλου είδους drivers.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ. :O

Modpic.gif

Έχεις δοκιμάσει το Vito Audio Notes Touch;

(Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες εάν σου δίνεται η δυνατότητα)

Efharisto gia to reply athanaso.

O mino mou to protine kai to evala, alla ihografi mono apo to mikrofono tou tilefonou, ohi apo to radio....:(

Ehis kati allo na protinis mipos....????

Ps. Ime sti doulia kai den ehoun ellinika (pou na ta vroun sto Sydney? :lol: )

• Administrators
Ehis kati allo na protinis mipos....????

Έχεις δοκιμάσει το Resco Audio Recorder;

Ps. Ime sti doulia kai den ehoun ellinika (pou na ta vroun sto Sydney? :lol: )

Σωστός... δεν είχα δει πόσο μακρυά βρίσκεσαι! :rolleyes:

(Εδώ εγώ που είμαι στην Ελλάδα και δεν μπορώ να γράφω ελληνικά από το γραφείο... και λέω για σένα; :p )

Modpic.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝΑΜΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΩΛΛΗΣΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ORIGINAL 6.1. TI NA ΚΑΝΩ;
Γιώργος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝΑΜΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΩΛΛΗΣΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ORIGINAL 6.1. TI NA ΚΑΝΩ;

το εχεις ξεκλειδωσει?

αν ναι δοκιμασε να ξανακατεβασεις την ρομ και δοκιμασε να την ξαναπερασεις.

• Administrators
Ti ine to Hard-SPL re si athanaso? :blink:

Prepei na ksekleidwseis ti syskevi sou gia na mporei na dextei cooked ROM.

Plirofories edw.

Xaneis tin eggyisi sou alla epanaferetai to official SPL ean xreiastei na kaneis xrisi tis.

Modpic.gif

Ma giati na valo nea ROM?

An to programa ehi to feature na grafi apo to radio logika tha pezi kai stin original.

Ps. Iha trelathi na alazo ROMs sto p3300 kai molis pira to Artemis apofasisa na iremiso kai na kratiso tin original....olo bugs kai treximo kai telika sto telos, gia tin hrisi pou tou kano ego (tilefonimata, outlook, Navigation & na akouo kai kana mp3) ine mia hara i gnisia.

• Administrators

Op sygnwmi... molis eida oti eixa kanei parathesi se lathos anthrwpo! :wacko:

Apefthinomoun ston derti21. :O

Oxi... esy fysika den briskw logo na ksekleidwseis ti syskevi sou. (Elpizw na min ekanes tipota) :rolleyes:

Modpic.gif

An to programa ehi to feature na grafi apo to radio logika tha pezi kai stin original.

Ps. Iha trelathi na alazo ROMs sto p3300 kai molis pira to Artemis apofasisa na iremiso kai na kratiso tin original....olo bugs kai treximo kai telika sto telos, gia tin hrisi pou tou kano ego (tilefonimata, outlook, Navigation & na akouo kai kana mp3) ine mia hara i gnisia.

Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να αλλάζεις Roms σαν τα πουκάμισα, όμως οι original roms έχουν πολλά bugs και μειωμένες δυνατότητες, γι' αυτό και υπάρχει η ανάγκη για cooked roms....

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

• Administrators
Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να αλλάζεις Roms σαν τα πουκάμισα,

Einai kai afto mia apopsi. Kata ti gnwmi mou i allagi ROM exei ena megalo avantage... ananewnei ti sxesi sou me ti syskevi.

Modpic.gif

Συμφωνώ πως ανανεώνει την σχέση σου με την συσκευή!

Πιθανά βέβαια στο τέλος καταλαβαίνεις πως και η original καλή είναι.

Παιχνίδι είναι άλλωστε!

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Πιθανά βέβαια στο τέλος καταλαβαίνεις πως και η original καλή είναι.

Yparxoun cooked ROMs pou einai arketa kalyteres apo tin official se oles tis syskeves pou exoun pesei sta xeria mou pantws.

Einai bebaia ypokeimeniki afti i apopsi giati exei na kanei me to ti zitaei o kathenas apo ti syskevi tou.

Modpic.gif

Σϊγουρα είναι υποκειμενικό

Πχ στο kaiser η original 6.0 δεν έχει κάποια Bugs τα οποία εγώ να αντιλαμβάνομαι και με tweaking δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά σε ταχύτητα από άλλες 6.0 Οπότε λέω καλή είναι με την έννοια πως στην πραγματικότητα οι cooked περισσότερο παιχνίδι προσφέρουν παρά κάτι που θα σου αλλάξει σοβαρά την συσκευή.

Φυσικά έχω βάλει και άλλες ρομ που κάνουν την συσκευή πιο όμορφη (πχ Garmin) αλλά δεν σημαίνει πως η original δεν έκανε την δουλειά της ικανοποιητικά!

Παλιότερα με το wizard τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Η ρομ του ήταν άθλια και όλα οι cooked είναι απίστευτα καλύτερες.

Ας επιχειρήσουμε...

Σϊγουρα είναι υποκειμενικό

Πχ στο kaiser η original 6.0 δεν έχει κάποια Bugs τα οποία εγώ να αντιλαμβάνομαι και με tweaking δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά σε ταχύτητα από άλλες 6.0 Οπότε λέω καλή είναι με την έννοια πως στην πραγματικότητα οι cooked περισσότερο παιχνίδι προσφέρουν παρά κάτι που θα σου αλλάξει σοβαρά την συσκευή.

Φυσικά έχω βάλει και άλλες ρομ που κάνουν την συσκευή πιο όμορφη (πχ Garmin) αλλά δεν σημαίνει πως η original δεν έκανε την δουλειά της ικανοποιητικά!

Παλιότερα με το wizard τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Η ρομ του ήταν άθλια και όλα οι cooked είναι απίστευτα καλύτερες.

Σωστά κάποια από τα παραπάνω, αλλά στο συγκεκριμένο κινητό οι ROMs αλλάζουν πραγματικά τη συσκευή.

Η απαράμμιλη λειτουργία/ενσωμάτωση του TouchFlo 2d δεν είναι κάτι λίγο, είναι ένα ολοκαίνουριο interface που η HTC το έχει ενσωματώσει σε όλα τα τελευταία μοντέλα της (diamond,pro,HD) και αλλάζει τον τρόπο που χρησιμοποιείς τη συσκευή σου.

Πριν από τις ROM αυτές είχα δοκιμάσει 3rd party λύσεις αλλά δεν είναι το ίδιο. Όπως έχω ξαναπεί η δουλειά που έχει γίνει είναι επαγγελματική και κανείς που δεν το ξέρει δε μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι της "μαμάς" του:)!

Για κάποιους λόγους βέβαια (μερικοί είναι προφανείς) η htc δεν το ενσωματώνει στο update που έβγαλε αλλά σε αφήνει να παίζεις με τον απαρχαιωμάνο κύβο (σου λέει αυτό πλήρωσες!).

Και δεν αναφέρω όλα τα extraδάκια, ταχύτητας, σταθερότητας, απόρριψης σκουπιδιών, utilities κτλ.

Οπότε ξαναλέω, κάτοχοι cruise βουρ στις cooked (Anime)!

Χαιρετώ ολο το forum.Μετά από 5 μήνες χρήσης του TC πιστευω πως ηρθε η ώρα για εμένα να αρχίσω να πειραματίζομαι μαζί του, καθώς ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να το αποκτήσω είναι γιατι πιστευώ οτι ετσι δεν θα το βαρεθω εύκολα.Σκεφτόμαι να περάσω την M-anime rom.Αύτο που θα ήθελα να ρώτησω πριν μπω σε αυτη την διαδικασία είναι τι θα στερηθώ ως κάτοχος της Ελληνικής έκδοσης του TC αλλαζοντας την Rom (πχ το Ελληνικο μενου ή καποια ασυμβατοτητα σε μηνηματα κλπ.).Ευχαριστω προκαταβολικα. :)

Είναι κάποια πράγματα που μπορείς να τα δεις και κάποια άλλα (σημαντικότερα ίσως...) που δε φαίνονται και αυτά από μόνα τους κάνουν τη χρήση cooked roms απαραίτητη (έτοιμα registry tweaks, 3D drivers etc).

Πριν κυκλοφορήσει η Syrius του Udk, η οποία ήταν η 1η rom με το Manila2d και στη συνέχεια οι 3d drivers ήμουν έτοιμος να πουλήσω τη συσκευή καθώς δε με βόλευε το touch interface της microsoft (λόγω δουλειάς).

Τώρα έχει γίνει ο αχώριστος συνεργάτης μου! Αυτό για μένα λέει πολλά...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

• Administrators
Αύτο που θα ήθελα να ρώτησω πριν μπω σε αυτη την διαδικασία είναι τι θα στερηθώ ως κάτοχος της Ελληνικής έκδοσης του TC αλλαζοντας την Rom (πχ το Ελληνικο μενου ή καποια ασυμβατοτητα σε μηνηματα κλπ.).

Opws to pes... to elliniko menou kai ti dynatotita na grafeis ellinika me to default pliktrologio tis HTC (yparxei omws to Pocket CM Keyboard gia afti ti douleia).

Modpic.gif