Jump to content

Sogroig82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sogroig82

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Sogroig82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαιρετώ όλους του Guru του forum :) Σχετικά νέος στον χώρο (αλλά και κάπως ανύσηχος για να αφήσω το TC στην ησυχία του) έχω κάποιες ερωτήσεις.Πριν αρκετό καιρο είχα περάσει (επιτυχώς)στο TC την M-Anime 2.0 και τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478029 .Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Πριν ξεκινήσω την διαδικασιά πρέπει να προηγηθεί κάτι(Όπως πχ. την πρώτη φορά που έπρεπε να ξεκλειδώσω το TC με Hard SPL)? 2)Η συγκεκριμενή Rom χρειάζεται διαφορετική έκδοση Radio από αυτήν που λειτουργεί η M-Anime, την οποιά περιλαμβανεί ομως μέσα.Η αλλαγή του Radio θα γίνει αυτόματα ή χρειάζεται να ξέρω κάτι για αυτό?Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  2. απο χτες αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Χωρις να πειραξω τπτ και τελειως ξαφνικα το activesync δεν "βλεπει" το TC με καμια δυναμη.Τι soft/hard reset δοκιμασα,τι reinstall to AS δεν βλεπει την συσκευη και επομενως δεν κανει και συγχρονισμο.Κανενας καμια ιδεα για το τι φταιει?
  3. Χαιρετώ ολο το forum.Μετά από 5 μήνες χρήσης του TC πιστευω πως ηρθε η ώρα για εμένα να αρχίσω να πειραματίζομαι μαζί του, καθώς ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να το αποκτήσω είναι γιατι πιστευώ οτι ετσι δεν θα το βαρεθω εύκολα.Σκεφτόμαι να περάσω την M-anime rom.Αύτο που θα ήθελα να ρώτησω πριν μπω σε αυτη την διαδικασία είναι τι θα στερηθώ ως κάτοχος της Ελληνικής έκδοσης του TC αλλαζοντας την Rom (πχ το Ελληνικο μενου ή καποια ασυμβατοτητα σε μηνηματα κλπ.).Ευχαριστω προκαταβολικα. :)
×
×
  • Create New...