loydcoyl Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Πρέπει να περάσεις και το καινούργιο Radio φίλε μου για να δουλεύουν όλα σωστά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426203 "φόρεσέ" το με το customruu ώστε να μην κάνει hard reset η συσκευή σου ! Ευχαριστω για την απαντηση αλλα διαβαζω παρακατω πως παλι εχει προβλημα η καμερα οπως και το διαπιστωσα και γω μετα την εγκατασταση.Η μονη λυση ειναι αν καταλαβα καλα ειναι να εχεις βαλει τα wm6.1 και μετα την rom.Τωρα πως περναμε την official?Θα υπαρξει προβλημα?Πρωτη φορα αλλαζω rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 πως βάζουμε στο manila 2d ελληνικά? βάζω το αρχείο που λεει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2732416&postcount=8 άλλα δεν μου βγάζει καν τα γράμματα τίποτα :blink: Copy into windows folder and overwrite the engl. files After soft reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Copy into windows folder and overwrite the engl. files After soft reset Το έκανα άλλα δεν δουλεύει πάλι δεν βγάζει τίποτα δεν πειράζει θα το έχω αγγλικά Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Το έκανα άλλα δεν δουλεύει πάλι δεν βγάζει τίποτα δεν πειράζει θα το έχω αγγλικά Σε μενα δουλεψε μια χαρα.Απλως μεσα απο Active sync ανοιξε τον φακελο windows και βαλτο εκει μεσα.Θα πρεπει να σου πει αντικατασταση.Παντως δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Χτες μετέτρεψα ένα ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ κ 2 ταινίες (είχα πρώτα ενσωματώσει τους υπότιτλους κ μετατρέψει τα αρχεία σε 320χ240) και πως το μετέτρεψες ? Παιδιά έχει βάλει κανείς τον driver στο official update ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η μεγαλυτερη καρτα micro sd high capacity (sdhc) που μπορει να υποστηριξει το cruise μας και ποσο μεγιστη ταχυτητας (class). θελω αμεσα να παρω 8gb η 16gb γι'αυτο και ρωταω και επειδη δεν εχω χρονο να το ψαξω ζηταω την γνωμη σας. υπαρχουν στην αγορα 16gb ? θα βγουν μεγαλυτερες ? και αν ναι θα τις υποστηριζει το cruise? Θα ηθελα αν καποιος εχει αγορασει καποια και ξερει οτι παιζει μια χαρα να μου το αναφερει καθως και αν εχει καποιο Link απο καποιο Site. ευχαριστω πολυ Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=389390&page=2 Θεωρητικά παίζουν και 16αρες κάρτες αλλά δεν ξέρω να έχει βάλει κανένας, εγώ έχω 2αρα οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 υπαρχουν στην αγορα 16gb ? θα βγουν μεγαλυτερες ? και αν ναι θα τις υποστηριζει το cruise? Έχουν ήδη αρχίσει να διατίθενται οι 16GB κάρτες και μέχρι τέλος του χρόνου θα δούμε και 32GB. Το Cruise υποστηρίζει κανονικά microSDHC και κατά συνέπεια τις υποστηρίζει όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Το έκανα άλλα δεν δουλεύει πάλι δεν βγάζει τίποτα δεν πειράζει θα το έχω αγγλικά Εγώ θα έλεγα να βάλεις το Resco Explorer στη συσκευή σου και να πας στις ρυθμίσεις του για να βλέπεις hidden και System files. Μετά θα κάνεις πανεύκολα αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Επισης μπορω να προσθεσω πολεις απο την Ελλαδα η ειναι το ιδιο με τον καιρο που ειχε εξαρχεις το Cruise που ειχε μεμονομενες πολεις? Εδώ θα βρεις τον τρόπο για το πως γίνεται στο TF3D. Δεν ξέρω εάν δουλεύει και στο TF2D αλλά μπορείς να το ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδιά, έχει κανένας πρόβλημα με το Destinator 7 και το Touch Cruise? Όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο όλα δουλεύουν άψογα, όταν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο μένει κολημένο στην αρχική οθόνη και στην καλύτερη κλείνει, ενώ στη χειρότερη κολάει όλο το PDA.... Το έχει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 όχι παίζει μια χαρά. Δωσε περισσότερες πληροφορίες όπως τι rom και τι radio Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδιά, έχει κανένας πρόβλημα με το Destinator 7 και το Touch Cruise? Όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο όλα δουλεύουν άψογα, όταν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο μένει κολημένο στην αρχική οθόνη και στην καλύτερη κλείνει, ενώ στη χειρότερη κολάει όλο το PDA.... Το έχει κανείς άλλος αυτό; Έχεις MMS στη συσκευή σου; Σβήστα όλα και ξαναδοκίμασε. Όσο παράξενο και να σου ακούγεται... κάντο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Έχει κανείς πρόβλημα (και το κυριότερο, το έχει λύσει;) με το A2DP; Έχω πάρει ένα στερεοφωνικό bluetooth headset και ενώ συνδέεται κατευθείαν με το cruise όσον αφορά τις κλήσεις, η μεταφορά της μουσικής γίνεται όποτε του καπνίσει. Έχω τη ROM syrius R1, αλλα δε νομίζω ότι είναι θέμα της ROM μιας και από όσες κι αν πέρασα τα ίδια μου έκανε. Υπάρχει καμία ρύμθμιση που του λες πότε να το ενεργοποιεί; Νομίζω ότι το αναγνωρίζει αυτόματα, αλλα εμένα μόνο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα. Έχω προσέξει π.χ. ότι αν το σβήσω και το ξανακάνω add όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση headset ή pda. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Έχεις MMS στη συσκευή σου; Σβήστα όλα και ξαναδοκίμασε. Όσο παράξενο και να σου ακούγεται... κάντο. :rolleyes: Chaos theory on pda...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 όχι παίζει μια χαρά. Δωσε περισσότερες πληροφορίες όπως τι rom και τι radio Με την τελευταία rom και radio της Ace hellas με τα 6.1 (δεν το εχω μπροστά μου να σου διαβάσω το νούμερο....) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Έχεις MMS στη συσκευή σου; Σβήστα όλα και ξαναδοκίμασε. Όσο παράξενο και να σου ακούγεται... κάντο. :rolleyes: Ευχαριστω για την πληροφορια. Το εκανα και δουλευει μια χαρα:!::!::!::!: ΤΡΕΛΟ ΟΜΩΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Chaos theory on pda...:lol::lol::lol: Des akribws apo panw! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ευχαριστω για την πληροφορια. Το εκανα και δουλευει μια χαρα:!::!::!::!: ΤΡΕΛΟ ΟΜΩΣ??? Nai ontws. Pigaine ston fakelo pou exeis to Destinator kai psakse ena arxeio pou legetai smsmodule.dll kai petakse to. Logika den tha exeis problima sto mellon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ρε παιδιά, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι, στέλνω email από το hotmail στο κινητό και εκεί που φθάνουν τα ελληνικά δεν φαίνονται Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Des akribws apo panw! :rolleyes: Δεν αμφέβαλα ότι θα έπαιζε! Απλά είχε πλάκα η λύση! Το σχόλιο μου πήγαινε στο χαρακτήρα των συσκευών μας και ως φυσικός χρησιμοποίησα μια θεωρία που ταιριάζει γάντι... (π.χ. Δε στέλνεις sms; άλλαξε το bitrate του GPS σε 57600) Για εμένα που δεν μου παίζει το A2DP (βλέπε το γειωμένο post 2-3 μηνύματα παραπάνω) έχεις τίποτα μάγε athanaso :happy:; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Για εμένα που δεν μου παίζει το A2DP (βλέπε το γειωμένο post 2-3 μηνύματα παραπάνω) έχεις τίποτα μάγε athanaso :happy:; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=268498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=268498 thank you wizard! Έχω μελέτη...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Να ρωτησω κατι.Μηπως η 6.1 ειναι αχορταγη σε μπαταρια η μονο εμενα το κανει.Απο τη στιγμη που την εβαλα βλεπω την μπαταρια να πεφτει σε χρονο DT.ξερει κανεις τιποτις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ποιό radio έχεις στη συσκευή σου φίλε μου? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts