KostasGre Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 εβαλα το google maps την εκδοση 2,0,1,19. και ενω δουλευει κανονικα το προγραμμα σε συνδεση με Internet δεν μου δουλευει οταν του δινω να συνδεθει με gps. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Στο google maps εχει κατω δεξιαμια επιλογη που λεει μενου..Πανε εκει και πατα την επιλογη gps και περιμενε να κλειδωσει δορυφορους..μπορει να αργησει λιγο την πρωτη φορα και σου λεει πανω δεξια ποσους εχει βρει..Κατεβασε και το google navigator να το τεσταρεις.... P.s:Πωλειτε touch cruise....pm me for more infos:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 το θεμε ειναι οτι το κανω και μου βγαζει προβλημα με τη συνδεση και μου λεει να τσεκαρω την συνδεση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Φίλε swtos η ROM σου μπαίνει φαντάζομαι και σε μη-ελληνικά cruise σωστά? Φυσικά... αρκεί να είναι Cruise. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα συνεχίσω την υποστήριξη των ελληνικών σε πολάρις και diamond. Αν όχι, δεν θα ξαναφτιάξω ελληνική ρομ. Καλώς τον! :rolleyes: Πιστεύω ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και για τις δύο συσκευές που αναφέρεσαι! ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 brando για μενα πρωτη επιλογη και proporta μετα;) Συμφωνώ και επαυξάνω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τελικά μετά την παρακίνηση αρκετών φίλων αποφάσισα να ξανασχοληθώ με τις ελληνικές ΡΟΜ. Σας ετοίμασα μιά ελαφριά έκδοση χωρίς περιττά κιλά .... http://rapidshare.com/files/135100786/Polaris_Greek_B_20270_1_3_1_GR01_Lt_Swtos.rar το password για το rar είναι Swtos Αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα συνεχίσω την υποστήριξη των ελληνικών σε πολάρις και diamond. Αν όχι, δεν θα ξαναφτιάξω ελληνική ρομ. καλές διακοπές ! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2490735&postcount=1 :):) ωραια και γρηγορη η rom σου!...keep developing...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Windows 6.1 ποτε θα βγουν για Cruise?Δεν ειπαν τον Αυγουστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Windows 6.1 ποτε θα βγουν για Cruise?Δεν ειπαν τον Αυγουστο? Πιο μετά... θα βγουν πάντως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ελληνικές ΡΟΜ. Σας ετοίμασα μιά ελαφριά έκδοση χωρίς περιττά κιλά .... http://rapidshare.com/files/135100786/Polaris_Greek_B_20270_1_3_1_GR01_Lt_Swtos.rar το password για το rar είναι Swtos Αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα συνεχίσω την υποστήριξη των ελληνικών σε πολάρις και diamond. Αν όχι, δεν θα ξαναφτιάξω ελληνική ρομ. καλές διακοπές ! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2490735&postcount=1 :):) Εχω την εργοστασιακή ακόμη ΡΟΜ, θα κατεβάσω κ θα περάσω κ την δικιά σου για μια καλή δοκιμή. Πιστεύω θα υπάρξει ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Με την αναβάθμιση σε 6.1 θα χρειαστεί να κάνουμε και hard reset η την περνάμε κ φύγαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Με την αναβάθμιση σε 6.1 θα χρειαστεί να κάνουμε και hard reset η την περνάμε κ φύγαμε? Λογικα,θα χρειαστει hard reset!Οπως αλλωστε σε καθε αναβαθμιση απ'οσο ξερω. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Λογικα,θα χρειαστει hard reset! Κάνοντας αναβάθμιση, κάνει hard reset ούτως η άλλως. Ότι είχες στη συσκευή χάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Με την αναβάθμιση σε 6.1 θα χρειαστεί να κάνουμε και hard reset η την περνάμε κ φύγαμε? Πέρασε τη κατευθείαν. Και hard reset να κάνεις βέβαια δεν αλλάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 hard reset σιγουρα και ξανα ολα απο την αρχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 απο που μπορω να κατεβασω το επισημο f/w της ace hellas για το cruise?ενας φιλος μου το εχει κανει καταχωρηση ηδη(imei)και εχει χασει τον κωδικο και δεν με αφηνει να το βαλω ξανα.αν υπαρχει καπου,η καποιος το ανεβασει rapid θα ειμαι υποχρεως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Poio kwdiko exei xasei o filos sou? Gia na kanei login sto forum? Mporei na ton anaktisei stelnontas to site e-mail sto logariasmo pou exei dilwsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 ναι το login βασικα εχει μεγαλο προβλημα με το bt! υπαρχει καποιο fix βρηκα στο foroum της htc αλλα ενω εχω λογαριασμο δεν προρω να το κατεβασω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 βασικα εχει μεγαλο προβλημα με το bt! υπαρχει καποιο fix βρηκα στο foroum της htc αλλα ενω εχω λογαριασμο δεν προρω να το κατεβασω.. Bluetooth headset Hot fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 :respect:για ακομα μια φορα μενω υποχρεως!!ευχαριστω athanaso77 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 πηρα τα γνησια screen protector αλλα δεν εχουν μεσα κατι για να καθαρισω την οθονη.εχετε καμια ιδεα μετι μπορω να καθαρισω την οθονη?με οινοπνευμα ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 με οινοπνευμα ισως? Tha elega oxi. Brekse elafrws ena katharo panaki kai perase tin othoni malaka me afto. Einai arketo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 εχω βαλει το καινουριο google maps στο κινητο μου. μου δουλευει μια χαρα μεσω συνδεσης activesync ή μεσω wifi αλλα δεν δουλευει με οταν του δινω να μου δωσει στιγμα μεσω gps.μου βγαζει προβλημα οτι εχει communication error.εχει κανεις καμια ιδεα για το τι παιζει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 σημερα μπηκα με τους κωδικους,αλλα το D/C με αφηνει να κατεβασω μονο 2 αρχεια Touch Cruise - Ελληνικά 0.4.5.2 Πληροφορίες 15/01/2008 DL Touch Cruise - Ελληνικά 0.4.5.2 (χωρίς Installer) δεν eπρεπε να εχω προσβαση στο τελαιυταιο f/w? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 πηρα τα γνησια screen protector αλλα δεν εχουν μεσα κατι για να καθαρισω την οθονη.εχετε καμια ιδεα μετι μπορω να καθαρισω την οθονη?με οινοπνευμα ισως? Νερο και χαρτι υγείας που είναι μαλακό :D Αν έχεις σκονες που δεν φεύγουν, τοτε ζηλοτέϊπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Touch Cruise - Ελληνικά 0.4.5.2 Πληροφορίες 15/01/2008 DL Touch Cruise - Ελληνικά 0.4.5.2 (χωρίς Installer) δεν eπρεπε να εχω προσβαση στο τελαιυταιο f/w? Αυτή είναι η τελευταία έκδοση ελληνικών για τη συσκευή σου. Τι άλλο θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts