Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Όταν το κάνω αυτό μου γράφει ότι το όνομα είναι πολύ μεγάλο και δεν το δέχεται

Afto pou eipa na min to kaneis stis epafes tis SIM, alla stis epafes pou exoun antigrafei sti mnimi tou tilefwnou.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να πάρω άμεσα το crusie, λέω να το παραγγείλω απο expansys άλλα είναι η Αγγλική έκδοση, ξέρετε μετά αμα μπορώ να το μεταρέψω σε Ελληνικά?

Και βάση στήριξης για το αμάξι με βεντούζα έχει η συσκευή μεσα ή πρέπει να πάρω εξτρά? και εαν ναί απο που?

Samsung Galaxy S3 Garnet Red

Motorola Xoom Jelly Bean

Afto pou eipa na min to kaneis stis epafes tis SIM, alla stis epafes pou exoun antigrafei sti mnimi tou tilefwnou.[/quote

Αυτές πώς φαίνονται;

(Συγνώμη δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός αλλά όπως καταλαβες είμαι αρχαριος ακόμα :) )

Προηγούμενα τηλέφωνα T28, T29, T68i

SX1, Nokia 6280,Nokia 6230,Nokia 6720 , HTC P3650

• Administrators
Θέλω να πάρω άμεσα το crusie, λέω να το παραγγείλω απο expansys άλλα είναι η Αγγλική έκδοση, ξέρετε μετά αμα μπορώ να το μεταρέψω σε Ελληνικά?

Na peraseis ta official ellinika tis ACE Hellas den mporeis, synepws elliniko menou de tha exeis. Entoutois tha exeis kathe dynatotita na diabazeis kai na grafeis ellinika (me ti boitheia extra pliktrologiou).

Και βάση στήριξης για το αμάξι με βεντούζα έχει η συσκευή μεσα ή πρέπει να πάρω εξτρά? και εαν ναί απο που?

To basiko paketo den exei. Tha sou synistousa agora apo ebay opou oi times einai poly kales.

Modpic.gif

• Administrators
Αυτές πώς φαίνονται;

(Συγνώμη δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός αλλά όπως καταλαβες είμαι αρχαριος ακόμα :) )

Den enoxleis. :)

Na katalabw omws. Tis epafes tis exeis mono sti SIM h' tis exeis antigrapsei sti syskevi? Tha sou synistousa na tis metafereis apo tis SIM mias kai einai poly periorismenwn dynatotitwn. Yparxei kai tropos na pareis kai backup gia na mi tis xaseis pote.

Modpic.gif

Τις έχω στη SIM. Ποιος τρόπος υπάρχει να μην τις χάσω;

• Administrators
Τις έχω στη SIM. Ποιος τρόπος υπάρχει να μην τις χάσω;

Nai, na tis baleis sta Contacts tis syskevis sou (afto prepei na ginei xeirokinita omws) kai na pareis ena backup me to PIM Backup.

Mporeis episis kanontas sygxronismo (mesw ActiveSync) ti syskevi sou me to PC sou na tis peraseis sto Microsoft Outlook tou PC sou.

Modpic.gif

Έχω για bluetooth το Samsung WEP200 όταν έχω κλήση ακούω έναν απλό ήχο και όχι αυτό που έχω στην συσκευή.Διορθώνεται;Επίσης δεν ακούω και στην πλοήγηση με το GPS

από το bluetooth.

• Administrators
Έχω για bluetooth το Samsung WEP200 όταν έχω κλήση ακούω έναν απλό ήχο και όχι αυτό που έχω στην συσκευή.Διορθώνεται;

Αυτή είναι και η φυσιολογική του λειτουργία. Μπορείς βέβαια να κάνεις αυτό που λες ενεργοποιώντας στης συσκευή σου το A2DP ή με το προγραμματάκι που δίνω πιο κάτω.

Επίσης δεν ακούω και στην πλοήγηση με το GPS από το bluetooth.

Δοκίμασε το BTAudio.zip

Modpic.gif

• Administrators
Einai ena protokollo pou ypostirizetai apo ti syskevi sou gia na kanei afto pou thes. H leitourgia tou kai i energopoisi tou eksastatai kai apo to ektastote bluetooth hands-free. Synithws me ena aplo h' diplo klik sto bluetooth headset oloi oi ixoi erxontai sto bluetooth akoustiko. Kane kapoies dokimes kai tha to breis. Alliws, xrisimopoiise to toolaki pou esteila pio panw.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδες...Εχει λιγο καιρο δεν μου εμφανιζονται καθολου οι εικονες στον internet explorer οταν σερφαρω...Ξερει κανεις τι γινετε???

Έκανα εγκατάσταση στο BTAudio όμως δουλεύει ορισμένες φορές.Το βρήκα στο my documents και όταν έκανα κλικ επάνω δεν μπορουσε να ανοιξει ώστε να πάω στα Setting.Επίσης μπορεί να είναι άσχετο έχει ενεργοποιηθεί και ο τηλεφωνητής.Πως τον απενεργοποιώ;

Χθες λοιπόν, έγινε ακόμη ένα παράξενο:

Με 26% μπαταρία, κ πλάνα για "αγνωστες" τοποθεσίες στην Αθήνα, ζήτησα εαν υπάρχει usb - mini usb καλώδιο όντας σε σπίτι φίλου για να κλέψω λίγο ακόμη το ποσοστό μηπως κ με βγάλει τη διαδρομή το Destinator. Τελικά ο φίλος είχε κινητό Μοτορόλα το οποίο φόρτιζε με mini usb κ έτσι κάτι θα έβγαζα..

Και έγινε το απίθανο:Ανοίγω το shortcut στο SpB mobile shell μου κ μου γράφει ότι "ο χάρτης δεν υπάρχει".Κάτι λάθος λέω θα πηγαίνει, κάνω soft reset ενώ είναι στην πρίζα.

Μετά την επαναφορά, το προγραμμα όχι μόνο δεν ανταποκρινόταν, αλλά επιπλέον το shortcut είχε μετατραπεί σε "κενό", δεν αντιστοιχούσε δλδ πουθενά κ ψάχνοντας στην sd καρτούλα που υπάρχε εκεί το dest κ έπαιζε απ'ευθείας δίχως να είναι εγκατεστημένο, τα αρχεία στον φάκελο είχαν σβηστεί!!!Τα ακόμη 2-3 soft reset δεν διόρθωσαν τπτ..

Ε λοιπόν, μου φαίνεται το ίδιο απίθανο τώρα που το γράφω, όπως έγινε κ χτες...

Περιττό να πώ ότι με έβγαλε ασπροπρόσωπο το igo εκείνο το βράδυ, κ δεν το είχα σε καθόλου εκτίμηση αφού ΟΛΑ γινόντουσαν θαυμάσια μέχρι τότε!

Τι μπορεί να είχε συμβεί λέτε?Να σημειώσω ότι σε ένα soft reset 1 φορα δεν μπηκε καν στο radio, δλδ στην λειτουργία του κινητού τλεφώνου!

Ημαρτον ρε cruise..

Ρε παιδιά, sorry για την εκνευριστική ερώτηση που θα ακολουθήσει αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα!

Θέλω ένα keyboard που να κάνει τα εξής: Να διαλέγω εύκολα ανάμεσα σε English, greek, greekSMS160 (με πιάνεται!), να μην κολλάει και να έχει ωραίο interface (PCMkeyboard, Resco 5).

Αν εξαιρέσουμε το interface κάνω μια χαρά τα υπόλοιπα με το Dynatype με συγκεκριμένο GreekSMS layout.

Έχω ψάξει για τα άλλα, αλλά κάπου θα χαλάει το γλυκό..(π.χ. θέλω οπωσδήποτε γρήγορη εναλλαγή και στις τρεις προαναφερθείσες γλώσσες).Έχουμε κάποιο τρόπο/layout για τα σύγχρονα σαφώς ομορφότερα/λειτουργικότερα keyboards??

please...

• Administrators

Θέλω ένα keyboard που να κάνει τα εξής: Να διαλέγω εύκολα ανάμεσα σε English, greek, greekSMS160 (με πιάνεται!), να μην κολλάει και να έχει ωραίο interface (PCMkeyboard, Resco 5).

To Pocket CM Keyboard kanei mia xara afto pou thes.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652

Modpic.gif

To Pocket CM Keyboard kanei mia xara afto pou thes.

Για να δούμε, θα το δοκιμάσω σπίτι.

Το είχα δοκίμασει κι αυτό με κάποια maps που βρήκα αλλά δεν ήταν καλά φτιαγμένα και μόλις π.χ. πατούσες να γυρίσει σε νούμερα έβγαζε error.

Θα τσεκάρω την έκδοση που εστείλες.

Όπως και να έχει thanx!!

Afto doulevei dokimasmena swsta (kai sto Cruise). Xrisimopoiise kapoio apo ta ellinika layouts. Tha se bolepsoun apistefta! ;)

Δουλεύει άψογα και τα skins είναι θεϊκά, αν και βρήκα ένα bug.

Δεν έχει απόστροφο!! Θα ζήσω και χωρίς...

thanks again!

Θελω να αγορασω ενα bluetooth για να το δουλευω με το cruise και με το qtek 8310 αρα θελω να συνδεεται με 2 συσκευες. θελω επισης να εχει και δονηση γιαι το φοραω στη μηχανη. νομιζω οτι τα i-tech ειναι πολυ καλα.

τι μου προτεινετε να ειναι δοκιμασμενο και καλο ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δουλεύει άψογα και τα skins είναι θεϊκά, αν και βρήκα ένα bug.

Δεν έχει απόστροφο!! Θα ζήσω και χωρίς...

thanks again!

Χε,χε το έλυσα το θέμα της αποστρόφου...!

Ο λόγος για το καταπληκτικό PCMkeyboard :

Είναι υπερβολικά απλό, αρκεί ένα edit στο layout. Για όποιον βαριέται επισυνάπτω το αρχειάκι. Το έφτιαξα ώστε η ..."χαμένη απόστροφος" να εμφανίζεται κρατώντας πατημένη την τελεία στα greek-SMS, στη θέση του κόμματος που ούτως η άλλως είχε κανονικό κουμπάκι!

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται να παίξει με τις ROMs στο cruise έχω εγκαταστήσει εδώ και καμιά εβδομάδα την udK Diamond R4: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393429 (windows 6.1)

και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο ώστε θα επιστρέψω στην original μόνο όταν το πουλήσω...:rolleyes: