Guest lagoudakis Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 μηπως περασες καποιο λεξικο στην συσκευη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elevicour Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 warrant δέν υπάρχει λόγος να βάλεις το Gps Gate. Απλά πρέπει να αντικαταστήσεις το GpsLib.dll του dest.6.1 με αυτό του dest 7.0 και παίζει κανονικά... (η λύση αυτή δουλευει και την βρήκα απο το site της htc. και τον φίλο panosha.) http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7426 Σε περίπτωση που ΔΕΝ μπορείς να μπείς στο forum της HTC το GpsLib.dll το βρίσκεις πάλι απο τον panosha στο link.. http://rapidshare.com/files/86440027/Touch_Cruise_Destinator_6.zip.html Aντικαθιστούμε το αρχείο GpsLib.dll στην θέση DestinatorApps\Destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipistri Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7434&page=2 ΝΟ11 Κι ομως υπαρχει! Μετα απο συνομιλια που ειχα με τον φιλο tsipistri, μου ειπε να ψαξω οτι αρχεια .ttf εχω μεσα. Και βρηκα εκτος αυτα των Windows, τα οποια δεν τα πειραξα, αλλα δυο μεσα στο Whether Pannel, το οποιο ειναι προγραμμα καιρου. Τα διεγραξα, soft reset, και το comm Manager εχει παλι τα Ελληνικα κανονικα! Οποιος εχει το ιδιο προβήμα, ας κανει ενα Find οτι ttf αρχεια εχει, με το Resco explorer για παραδειγμα, και οτι αρχεια βρει, τα οποια χρησιμοποιει καποιο προγραμμα που τρεχει, ας τα βαλει σε εναν αλλο φακελο, σαν Backup, και μετα απο Soft reset, πρεπει να μην υπαρχει αλλο το προβλημα. παλι τα Ελληνικα κανονικα! Οποιος εχει το ιδιο προβήμα, ας κανει ενα Find οτι ttf αρχεια εχει, με το Resco explorer για παραδειγμα, και οτι αρχεια βρει, τα οποια χρησιμοποιει καποιο προγραμμα που τρεχει, ας τα βαλει σε εναν αλλο φακελο, σαν Backup, και μετα απο Soft reset, πρεπει να μην υπαρχει αλλο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Παιδιά … με σώσατε. :) Πράγματι ένα αρχείο ttf έκανε τη ζημιά. Πολύ σωστά μάντεψε ο lagoudakis πως πέρασα ένα λεξικό σήμερα (SlovoEd) Αυτό πήγε και έβαλε ένα αρχείο στα Windows που ονομάζεται «NewtonUni.ttf» Για όσους πάθουν το ίδιο, να ξέρουν πως υπάρχουν και άλλα 3 αρχεία ttf (cour, tahoma,tahomabld) τα οποία όμως δεν σβήνονται με τίποτα αφού ανήκουν στην ROM και προφανώς δεν προκαλούν αυτά τη ζημιά. (για να φανούν όλα αυτά, πρέπει να ρυθμίσουμε τον Resco Explorer να δείχνει τα hidden files) Μόλις όμως σβήσουν το παραπάνω ttf του λεξικού (ή όποιο άλλο ttf αρχείο εκτός από αυτά του συστήματος) το πρόβλημα λύνεται. Ευχαριστώ πολύ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 μπορα να αλλαξω το ηχο που εχει στα μυνηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 τιποτα φιλε μου man61,για αυτο ειναι το φορουμ για να δινει βοηθεια ο ενας στον αλλον:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Προσπαθώ να σβήσω το αρχείο NewtonUni.tff αλλά μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η διαγραφή λόγω παραβίασης διαμοιρασμού ενώ δεν είναι κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό στο παρασκήνιο.Καμία ιδέα παιδιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyZ3 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 εχει push mail ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepante Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Καλημέρα σε όλους. Εχω μια ερώτηση: Μπορει καποιος να μου πει πως να περασω στο destinator 7 τους τελευταίους χάρτες; Μου ζητάει activation code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Καλησπερα κι απο μενα και καλη σαρακοστη. Εχω το PCM KEYBOARD και ενω λειτουργουσε κανονικα τωρα δεν λειτουργει.Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Τελικα το προσθαφαιρεσα και ειναι οκ τωρα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Πρεπει να εχει 3 ενεργα, κανε ακριβως οτι γραφω ποιο πανω, για να ειναι απενεργοποιημενο πρεπει να σου βγαλει τριγωνακι. Edit: Αλλο ενα προγραμματακι που παιζει και με wind non stop το Musicid, βρισκει τιτλο τραγουδιου και τον καλλιτεχνη, μονο για ξενη μουσικη. Ζητω συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν μου εμφανιζει αυτη την επιλογη (Enable/Disable) οταν μαρκαρω επανω στο repllor.exe , αλλα διαγραφη , διαγραφη μαρκαρισμενου κτλ...Επισης ποια απο τα υπολοιπα στο ιδιο μενου πρεπει να ειναι μαρκαρισμενα γιατι μαλλον τα αλλαξα?Πως επαναφερω την αρχικη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ειμαι αναμεσα στο 3650,χ800,tytn2 ποια ειναι η γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Ποιο προγραμμα προτεινετε να βαλω στο cruise για να βλεπω ταινιες με ενσωματομενους υποτιτλους ,αφου βεβαια προηγηθει μετατροπη με Νero? Δοκιμασα μετατροπη και σαν player το tcpmp αλλα η ταινια δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους και το μενου υποτιτλων στο tcpmp player ειναι ανενεργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Ποιο προγραμμα προτεινετε να βαλω στο cruise για να βλεπω ταινιες με ενσωματομενους υποτιτλους ,αφου βεβαια προηγηθει μετατροπη με Νero? Δοκιμασα μετατροπη και σαν player το tcpmp αλλα η ταινια δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους και το μενου υποτιτλων στο tcpmp player ειναι ανενεργο! Γιατί δεν ενσωματώνεις τους υπότιτλους πριν μεταφέρεις την ταινία στο ppc? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Ζητω συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν μου εμφανιζει αυτη την επιλογη (Enable/Disable) οταν μαρκαρω επανω στο repllor.exe , αλλα διαγραφη , διαγραφη μαρκαρισμενου κτλ...Επισης ποια απο τα υπολοιπα στο ιδιο μενου πρεπει να ειναι μαρκαρισμενα γιατι μαλλον τα αλλαξα?Πως επαναφερω την αρχικη επιλογη? Για απενεργοποιηση θα κρατησεις παρατεταμενα με το stylus πανω στο repllor. Τι εννοεις διεγραψες τιποτα; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Γιατί δεν ενσωματώνεις τους υπότιτλους πριν μεταφέρεις την ταινία στο ppc? Πως? Με το nero 8 οσες μετατροπες και να εκανα δεν τα καταφερα!(απειρες ωρες....) Εκτος και αν υπαρχει αλλο καλυτερο προγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Για απενεργοποιηση θα κρατησεις παρατεταμενα με το stylus πανω στο repllor. Τι εννοεις διεγραψες τιποτα; Παρατεταμενα το κραταω αλλα εμφανιζει delete, delete marked, mark duplicates, toogle checkboxes, save list..., add...,!Ολα τα υπολοιπα στο notifications queue τι πρεπει να ειναι απενεργοποιημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Πως? Με το nero 8 οσες μετατροπες και να εκανα δεν τα καταφερα!(απειρες ωρες....) Εκτος και αν υπαρχει αλλο καλυτερο προγραμμα! Δεν το κανει το Nero. VirtualDubMod, εχει φιλτρα για ενσωματωση υποτιτλων. Δεν μπορω να στο στειλω, μολις μου εβγαλε προβλημα ο δισκος που το εχω, γ@@ω τα windows σου! Ριξε και μια ματια εδω: http://www.greeksubs.com/forum/viewtopic.php?t=1027 Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 μπορα να αλλαξω το ηχο που εχει στα μυνηματα?ναι βαλε τον ηχο που θελεις στην καρτα σου(απλα μην ειναι μεγαλος σε μεγεθος)και μετα τον επιλεγεις,δεν ξερω αν παιζει εκτος απο m3,wav-amr,νομιζω οτι καποιον τυπο απο τους 2 τον παιζει αλλα δεν θυμαμε ποιον:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Δεν το κανει το Nero. VirtualDubMod, εχει φιλτρα για ενσωματωση υποτιτλων. Δεν μπορω να στο στειλω, μολις μου εβγαλε προβλημα ο δισκος που το εχω, γ@@ω τα windows σου! Ριξε και μια ματια εδω: http://www.greeksubs.com/forum/viewtopic.php?t=1027 Eυχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Ποιο προγραμμα προτεινετε να βαλω στο cruise για να βλεπω ταινιες με ενσωματομενους υποτιτλους ,αφου βεβαια προηγηθει μετατροπη με Νero? Δοκιμασα μετατροπη και σαν player το tcpmp αλλα η ταινια δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους και το μενου υποτιτλων στο tcpmp player ειναι ανενεργο! Αν χρησιμοποιεις το TCMP subtitle edition (που είναι addon) τότε παίζει κανονικά υπότιτλους subrip (με την κατάληξη .srt). Πρεπει ομως να έχει το ιδιο filename και το αρχειο video και το αρχειο με τους υποτιτλους. Ψαξε λιγο τις επιλογες και θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Αν χρησιμοποιεις το TCMP subtitle edition (που είναι addon) τότε παίζει κανονικά υπότιτλους subrip (με την κατάληξη .srt). Πρεπει ομως να έχει το ιδιο filename και το αρχειο video και το αρχειο με τους υποτιτλους. Ψαξε λιγο τις επιλογες και θα το βρεις. Eisai sigouros oti paizei .srt upotitlous? Giati to dokimasa kai den paizoun. Prepei na tous metatrepseis se smi. An exeis ekdosh pou paizei me ta srt anebase ton tcmp kapou na to dokimasoume. Edw ta paidia to exoun psaksei to thema: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=3159 Gia osous den mporoun na mpoun sto parapanw forum, edw einai o Player: http://www.smartphone-freeware.com/download-tcpmp-0-81rc-subtitles-plugin.html Kai edw to programa pou kanei metroph apo srt se smi: http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Subtitle-Workshop.shtml Me ayto anoigoume to srt arxeio kai meta kanoume "save as" SAMI Captioning smi Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παρατεταμενα το κραταω αλλα εμφανιζει delete, delete marked, mark duplicates, toogle checkboxes, save list..., add...,!Ολα τα υπολοιπα στο notifications queue τι πρεπει να ειναι απενεργοποιημενα? Εχεις exe στην λιστα που εχουν τριγωνακι με θαυμαστικο? Το προβλημα σου ποιο ειναι, σου ανοιγει συνεχεια το activesync? Δεν πρεπει να απενεργοποιησεις τιποτα αλλο. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Λοιπόν, έχω ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Ρυθμίζω το ξυπνητήρι για την επόμενη ημέρα, αλλά το ξυπνητήρι κοιμάται πιο βαθιά κι από μένα. Εχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση το mobile shell, και όταν το πρωί πια ξυπνήσω και ανόιξω την οθόνη, τότε θυμάται να χτυπήσει το ξυπνητήρι.... Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts