yorgos00 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Υπάρχει τρόπος να: 1. Μικρύνει ο χώρος που πιάνει το HTC Home στην βασική οθόνη; Να μην φυγει το ρολόι ή τα tabs απλά να έχουν λιγότερο μέγεθος όλα αναλογικά ώστε να μένει χώρος για περισσότερα Plug in απο κάτω; Δε θέλω να μου εμφανίζεται η scrolling bar μου φαίνετα βλακεία. 2. Τα fonts στο today (ασπρα) αλλάζουν χρώμα κάπως; 3. Οι ενδίαμεσες γραμμές απο τα Plug-ins φεύγουν; Δε μπορούσα να τα βρώ αυτα στο HTC Customiser thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Thanks. Ο συναδελφος παταγε στην οθονη με στυλο big, το βδομαδιατικο του ειναι οσο κανει το cruise, αν εχει πειραχτει η οθονη ετοιμαζομαι για νεα μαζικη. Δε νομίζω μωρε... τα original μπορεί να είναι λιγο χοντρα αλλά είναι πολυ ανθεκτικά! Εμενα δεν έχουν ουτε γρατζουνια πάνω και το έχουν πιάσει πολλοι στα χέρια τους εδώ και ένα μήνα (και με μακρια βαμμένα νύχια :cry:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 πως μπορω να δω αν εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 πως μπορω να δω αν εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου? Den yparxei kai alli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 απλα πηρα εχθες το τηλ. και θελω να δω αν την εχουν περασει απο την εταιρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 καλημερα στα παιδια του forum. Εχω ενα προβλημα. Συγχρονησα το Νοκια Ν72 που ειχα και τραβηξα τις επαφες στο outllook. Τωρα που παω να το συγχρονήσω με το cruise μου βγαζει ενα μηνυμα στο pc λεγοντας: Can not synchronize with the outlook you are using , because a different profile was previously set up or the profile is password protected. Please open using the appropriate profile. Υπαρχει σοβαρο προβλημα? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 απλα πηρα εχθες το τηλ. και θελω να δω αν την εχουν περασει απο την εταιρεια Ean exeis elliniki syskevi mpes sto forum tis ACE Hellas gia na katebaseis tin teleytaia ekdosi ellinikwn. Ean exeis aggliki... den yparxei kati na kaneis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 πως γίνεται να μεταφέρουμε τις συντομέυσεις σε ένα φάκελο ? έχω φτιάξει ένα φάκελο internet στο windows\startup\programs και θέλω να μετακινήσω εκεί τις συντομεύσεις του msn , opera , ie , αλλά δε με αφήνει προγράματα που έχω εγκαταστήσει εγώ μπορώ κανονικά να μετακινήσω τις συντομεύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ρε παιδια κανεις ? τιποτα? δεν ξερω τι να κανω με αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 S.O.S ξαφνικά μετά από σχεδόν κάθε εντολή που δίνω (π.χ. άνοιγμα Destinator, η άνοιγμα Explorer κ.α.) μου πετάει παράθυρο Σφάλμα Ειδοποίησης "Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση του \Windows\pTAmgr.exe" ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; έχει τύχει σε κανένα άλλων;:worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ANTIVIRUS ΓΙΑ ΤΟ HTC TOUCH CRUIZE???? ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΣΤΟ HTC TOUCH CRUIZE???? ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Συμπατριώτησα Αντζελίνα δε χρειάζεται antivirus το Cruise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 καλημερα στα παιδια του forum. Εχω ενα προβλημα. Συγχρονησα το Νοκια Ν72 που ειχα και τραβηξα τις επαφες στο outllook. Τωρα που παω να το συγχρονήσω με το cruise μου βγαζει ενα μηνυμα στο pc λεγοντας: Can not synchronize with the outlook you are using , because a different profile was previously set up or the profile is password protected. Please open using the appropriate profile. Υπαρχει σοβαρο προβλημα? Ευχαριστω προκαταβολικα Σβησε το profile του cruise απο το activesync στο pc χωρις να ειναι συνδεμενο το cruise και κανε συγχρονισμο εκ νεου, μαλλον το nokia κατι εκανε, δεν εχω ξαναδει τετοια σφαλμα. πως γίνεται να μεταφέρουμε τις συντομέυσεις σε ένα φάκελο ? έχω φτιάξει ένα φάκελο internet στο windows\startup\programs και θέλω να μετακινήσω εκεί τις συντομεύσεις του msn , opera , ie , αλλά δε με αφήνει προγράματα που έχω εγκαταστήσει εγώ μπορώ κανονικά να μετακινήσω τις συντομεύσεις Δοκιμασες με το resco explorer? S.O.S ξαφνικά μετά από σχεδόν κάθε εντολή που δίνω (π.χ. άνοιγμα Destinator, η άνοιγμα Explorer κ.α.) μου πετάει παράθυρο Σφάλμα Ειδοποίησης "Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση του \Windows\pTAmgr.exe" ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; έχει τύχει σε κανένα άλλων;:worry: Τα προγραμματα υπαρχουν στην καρτα σου? καποια διαδρομη εχεις πειραξει οπως μετονομασια της storage card σε κατι αλλο? βρες το destinator.exe μεσω explorer αν παιζει δημιουργησε συντομευσεις στο windows/start menu. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ANTIVIRUS ΓΙΑ ΤΟ HTC TOUCH CRUIZE???? ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΣΤΟ HTC TOUCH CRUIZE???? ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ... Στο ipmart.com , υπαρχει kaspersky νομιζω για ppc, τι το θες? δεν εχω ακουσει ποτε για ιο σε ppc. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 POLOS με resco που δοκιμασα γινετε. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τα προγραμματα υπαρχουν στην καρτα σου? καποια διαδρομη εχεις πειραξει οπως μετονομασια της storage card σε κατι αλλο? βρες το destinator.exe μεσω explorer αν παιζει δημιουργησε συντομευσεις στο windows/start menu. Τα προγράμματα τα έχω στην μνήμη τηλεφώνου, μου το πρωτοεμφανισε αφότου πέρασα την τελευταία έκδοση του sbp Diary, λες να φταίει αυτό; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τα προγράμματα τα έχω στην μνήμη τηλεφώνου, μου το πρωτοεμφανισε αφότου πέρασα την τελευταία έκδοση του sbp Diary, λες να φταίει αυτό; Δεν εχεις storage card? κακως τα βαζεις στην μνημη τηλ. με λιγα προγραμματα ακομα θα εισαι full, απο το cruise με τον file explorer βρες την διαδρομη που εχεις εγκαταστησει π.χ. το destinator, ειναι program files/destinator apps, βρες το destinator.exe και πατα επανω του για να τρεξει, αν δεις οτι παιζει κανονικα πατα παρατεταμενα επανω του και κανε αντιγραφη μετα πηγαινε windows/start menu/program files κρατα παρατεταμενα σε κενο και κανε επικολληση συντομευσης, το ιδιο κανε και στα υπολοιπα, τις παλιες συντομευσεις διεγραψετες,. Αν εχεις τον resco explorer για να κανεις συντομευση πατας παρατεταμενα το exe που θες send to->start menu as Shortcut. Eλπιζω να βοηθησα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 konandrio σ'ευχαριστω. εκανα αυτο που μου ειπες και δεν βγαζει καποιο σφαλμα. αλλα κανοντας συγχρονισμο παλι δεν περναει τις επαφες στο τηλεφωνο. μηπως δεν κανω κατι σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Για τους καινουργιους κατοχους PPC με το resco explorer μπορειτε να φτιαξετε δικτυο με το pc σας και να ακουτε μουσικη/video και οτι αλλο θελετε μεσω wifi. Menu-> file-> map Drive. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 konandrio σ'ευχαριστω. εκανα αυτο που μου ειπες και δεν βγαζει καποιο σφαλμα. αλλα κανοντας συγχρονισμο παλι δεν περναει τις επαφες στο τηλεφωνο. μηπως δεν κανω κατι σωστα? Εχεις κλικαρει να σου συγχρινιζει τις επαφες? κανονικα μονο αυτο χρειαζετε, δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο, δοκιμασε να εχεις ανοιχτο και το outlook οταν συνδεσεις το ppc. Εχεις vista ή xp? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 εχω επιλεγμενο να συγχρονιζει τις επαφες και εχω και το outlook ανοιχτο αλλα παλι δεν γινεται τιποτα. χp εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 POLOS με resco που δοκιμασα γινετε. thanks , τελικά δούλεψε με το resco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Έχω την αίσθηση πως το καπάκι δείχνει λίγο άδειο στο κέντρο του, με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό τρίξιμο στην πίεση. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Eπίσης. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 εχω επιλεγμενο να συγχρονιζει τις επαφες και εχω και το outlook ανοιχτο αλλα παλι δεν γινεται τιποτα. χp εχω Στην αρχη συγχρωνιζε και οταν εβαλες το Nokia σταματησε? Τωρα δεν σου γραφει για ποιο λογο δεν συγρωνιζει? Εχεις κατεβασει το τελευταιο Activesync στο pc? Αν εχει φτιαξει καποιο profile το Nokia δοκιμασε να το διαγραψεις. Κοιταξε μεσα στο outlouk μηπως το nokia μετεφεραι τις επαφες σε αλλο φακελο, nokia contacts π.χ. Ελπιζω να τα καταφερεις. Edit:Κανε και μια επανεκκινηση στο pc και ενα soft reset στο ppc. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Δύο ερωτήσεις για το p3650. Στο outlook (2007) έχω στο ημερολόγιο αρκετά ημερολόγια επιπλέον (δουλειά, προσωπικό κλπ). στον συγχρονισμό με το Ρ3650 υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να δημιουργεί/συγρχονίζει και αυτά τα δεδομένα; Γιατί τώρα απλά συγχρονίζει το φάκελο ημερολόγιο που δεν έχει τίποτα, και δεν βλέπει τους υποφακέλους(το P990i πχ έχει επιλογή με ποιον φάκελο να συγχρονίσει το ημερολόγιο του). Ακόμη, δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω εντελώς. Κρατάω πατημένο το on/off πλήκτρο μερικά δευτερόλεπτα, βγαίνει το μύνημα για απενεργοποίηση επιλέγω ναι και απλά σβήνει η οθόνη. Τί μπορεί να φταίει; Το τηλέφωνο είναι το Ελληνικό με την έκδοση iGo και έχω βάλει τα παρακάτω προγράμματα: Destinator 7 Battery Status Eortologio Googlemaps HTC home plugin w/t customization Nodata Nanobotz pTravelAlarm Resco Explorer SKtools Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει αν και κατά πόσο ο επεξεργαστής του Touch Cruise(Qualcomm MSM 7200) στερεί απο αυτόν του Χ800(Samsung SC3 2442). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts