Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Πολυ μου αρεσε αυτη http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_900000_11000220&products_id=7224 αν και περιμενω να δω και τις σιλικονης που θα βγουν σε λιγο

Αυτές της PDair έχουν και το καλό ότι υπάρχει και βάση στήριξης αυτοκινήτου που κουμπώνει στο πίσω μέρος της θήκης.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

XAIRETE SYGNWMH GIA TIN ENOXLISI STO HTC TOUCH CRUISE EXW MERIKES APORIES.:

1)KATHE FORA POU TO KLEINW KAI ANOIGEI ENERGOPOIITE TO NAVIGATION KAI XALAEI THN WRA.... MPORW NA KANW KATI NA TO ALLAKSW????

2)KAI KATI ALLO YPARXEI H DYNATOTHTA NA ALLAKSW TON HXO TOY KSIPNITIRIOU DIOTI DEN KSIPNAEI KANEIS ME AYTO!!!!

3)A!!!!!!! KAI KATI TELEYTAIO TA MMS PWS TA ENERGOPOIHSATE????

EYXARISTW AN MPOREI KAPOIOS AS MOU APANTISEI.

Να δες εδώ κάποιες ωραίες και χωρίς έξοδα αποστολής...

http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_900000_11000220&products_id=7160

EGW AYTI TI THIKI PWS MPORW NA TIN PARW PREPEI NA EXW PISTOTIKI KARTA????????

1)KATHE FORA POU TO KLEINW KAI ANOIGEI ENERGOPOIITE TO NAVIGATION KAI XALAEI THN WRA.... MPORW NA KANW KATI NA TO ALLAKSW????

2)KAI KATI ALLO YPARXEI H DYNATOTHTA NA ALLAKSW TON HXO TOY KSIPNITIRIOU DIOTI DEN KSIPNAEI KANEIS ME AYTO!!!!

1)----εχω το destinator, και δεν μου το κανει

2)βαλε το travel alarm η το spbtime

3)με μηνυμα στον παροχο σου(ετσι γινεται στην cosmote, τουλαχιστον)

epeidi den exw to pda mazi mou. kai epeidi einai kainourio kai den to kserw kala... mipws tha mporouses na mou dwseis analytikes odigies?????gia to ksipnitiri ennw!!!

epeidi den exw to pda mazi mou. kai epeidi einai kainourio kai den to kserw kala... mipws tha mporouses na mou dwseis analytikes odigies?????gia to ksipnitiri ennw!!!

Το παληκάρι εννοεί να κατεβάσεις και να στήσεις το travel alarm η το spbtime...

Συνδέεις το PDA στο PC - ενεργοποιείται το Activesync - τρέχεις το setup του προγράμματος που θα κατεβάσεις - το κάνεις register

...φτάνουν αυτές οι οδηγίες; :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

re paidia eseis apo pou to agorasate to HTC sas ?

Οι περισσότεροι απο ACE Hellas για την ελληνική έκδοση WM6 και απο expansys για την αγγλική. Δες και το θέμα με το Group buy.

Guest lagoudakis

προφανως για το igo λες ε;το προγραμμα εχει στις ρυθμισεις την δυνατοτητα να το κανεις να μην ξεκιναει αυτοματα,για τα μμς επικοινωνησε με τον παροχο σου για να τα ενεργοποιησουν,αν η συσκευη σου ειναι ελληνικη απο ace δεν κανεις μετα καμμια ρυθμιση

Αν για navigation μιλας για το i-go, τοτε, στις ρυθμισεις του προγραμματος, στην επιλογη: για προχωρ.- εκκιν. και ελαχιστο. κανεις τις επιλογες που θελεις. Επισης παλι απο το κεντρικο μενου πατα το μικρο εικονιδιο της "κεραιας", κατω αριστερα. σε βγαζει στο μενου του gps. Πατα επανω αριστερα το "Χρον συχρο" και απενεργοποιησε το αυτοματη διορθωση.

Για ξυπνητηρι δοκιμασε το spb time, που προσωπικα θεωρω το καλυτερο.

Εχεις pm...

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Αυτο το έχει δοκιμάσει κανένας;

Schap's Advanced Configuration Tool v2.0.1

λέτε να έχουμε κάποιο conflict με το HTC Customiser?

Πάντως φαίνεται χρήσιμο!

Guest lagoudakis
εμενα η μπαταρια ηταν στο 70% το δουλεψα μεχρι το 10% και το αφησα 5 ωρες στον φορτιστη,το ιδιο εκανα και στις επομενες 2 φορτισεις,η μπαταρια εχει στρωσει αρκετα μετα απο 15 φορτισεις

Αυτο το έχει δοκιμάσει κανένας;

Schap's Advanced Configuration Tool v2.0.1

λέτε να έχουμε κάποιο conflict με το HTC Customiser?

Πάντως φαίνεται χρήσιμο!

Με το HTC customiser δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Εγω θα το δοκιμασω πρωτα στο touch μου (p3450) και μετα θα το βαλω και στο cruise μου αλλα νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα και φαινεται και πολυ καλο με πολλες επιλογες. Το εχω κανει το P3450 Μου πειραματοζωο. Ολα εκει τα δοκιμαζω και μετα τα βαζω στο cruise :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

re paidia eseis apo pou to agorasate to HTC sas ?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340&manufacturers_id=194&products_id=9225

Το παράγγειλα το μεσημέρι και την άλλη μέρα το πρωί μου ήρθε στην δουλειά...χωρίς χρέωση μεταφορικών βέβαια...και χωρίς i-go...:happy:

Live and let live...

πως μπορουμε να γνωριζουμε την διαρκεια κλησεων μηνιαια?ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε?ευχαριστω

Υπαρχει το Battery status και το phone dashboard.

Το Battery status:

1) Ειναι plugin στο today

2) μετραει τις κλησεις

3) σου δειχνει μπαταρια, σημα και διαφορα αλλα

4) κανει overclocking την cpu της συσκευης αλλα λειτουργει μονο για επεξεργαστες Omap.

Το Phone dashboard ειναι εξ'ολοκληρου για την μετρηση κλησεων και εχει πολλες επιλογες. Το ειχα πολυ καιρο και με καλυπτε πληρως. Εχει αρκετες ρυθμισεις βεβαια αλλα αν το μαθεις σου κανει πολυ καλη δουλεια. Εχει και today plugin. Οταν το ειχα θυμαμαι οτι ηταν καπως βαρυ προγραμμα αλλα το ειχα στο tytn μου. στο cruise δεν το εχω δοκιμασει.

Πολλοι λενε και για το battery status οτι τρωει αρκετη μπαταρια.

Η επιλογη δικη σου. Δοκιμασε, δεν εχεις να χασεις κατι.

Ενα hard reset περισσοτερο....

:lol: :lol: :lol: :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Έχω τρομερό πρόβλημα, δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονιστώ με το activesync, πάει να συνδεθεί αλλα δεν συγχρονίζει ποτέ, έκλεσα antivarius firewall και πάλι τα ίδια, κοντεύω να τρελαθώ... Τι άλλο να κάνω; Δεν έχω γνήσια windows. δεν έχω vista!

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

Έχω τρομερό πρόβλημα, δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονιστώ με το activesync, πάει να συνδεθεί αλλα δεν συγχρονίζει ποτέ, έκλεσα antivarius firewall και πάλι τα ίδια, κοντεύω να τρελαθώ... Τι άλλο να κάνω; Δεν έχω γνήσια windows. δεν έχω vista!

Αν είναι τσεκαρισμένο το USB to PC, ξετσέκαρετο

Αν είναι τσεκαρισμένο το USB to PC, ξετσέκαρετο

Τελικά παρόλο που έκλεισα το firewall συνέχιζε να το μπλοκάρει τα κατάφερα και δούλεψε, ευχαριστώ!

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

Με το HTC customiser δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Εγω θα το δοκιμασω πρωτα στο touch μου (p3450) και μετα θα το βαλω και στο cruise μου αλλα νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα και φαινεται και πολυ καλο με πολλες επιλογες. Το εχω κανει το P3450 Μου πειραματοζωο. Ολα εκει τα δοκιμαζω και μετα τα βαζω στο cruise :lol:

Το δοκίμασα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με όσες αλλαγές έκανα. Ειναι αρκέτα ελαφρύ και έχει πολλά χρήσιμα πχ μπορείς να αλλάξεις τα default folders που κάνεις save διάφορα αρχεία, να κανεις performance tweaks, να αλλάξεις τον comm manager κλπ. Νομίζω πρέπει να το βάλουμε στα MUST!:up:

PS. Αυτό που δε κατάλαβα είναι αν κάνει διαφορά αν βαλεις το Assisted GPS στο enable... To υποστηρίζει το δικό μας;