Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 :blink:Πράγματι... Αν και μου φαινεται περίεργο να μη διαβάζει το IMEI κατα το installation. Βασικά εγώ μόνο το ελληνικό touch keyboard θα ήθελα. Με βολεύουν καλύτερα τα αγγλικα windows. To brija to Keyboard kai keypad tou Touch Cruise to elliniko kai psilodoulevei sto aggliko Cruise. ;) Exei kapoia mikroproblimatakia omws kai to psaxnw (px den grafei me tipota ellinika sms me 160 xaraktires). An kai nomizw oti afto to problima to exoun kai sta ellinika Cruise. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 To brija to Keyboard kai keypad tou Touch Cruise to elliniko kai psilodoulevei sto aggliko Cruise. (Thanks to Katerini) ;) Exei kapoia mikroproblimatakia omws kai to psaxnw (px den grafei me tipota ellinika sms me 160 xaraktires). An kai nomizw oti afto to problima to exoun kai sta ellinika Cruise. :worry: Και εγώ χάρη στον ίδιο ευεργέτη:clap::respect:! Αν λυθεί και το πρόβλημα με το SMS τότε δε νομίζω να χρειαστώ αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 To brija to Keyboard kai keypad tou Touch Cruise to elliniko kai psilodoulevei sto aggliko Cruise. (Thanks to Katerini) ;) Exei kapoia mikroproblimatakia omws kai to psaxnw (px den grafei me tipota ellinika sms me 160 xaraktires). An kai nomizw oti afto to problima to exoun kai sta ellinika Cruise. :worry: πως προκύπτει αυτο????????μια χαρα στέλνει μηνύματα 160χ. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 πως προκύπτει αυτο????????μια χαρα στέλνει μηνύματα 160χ. Lathos mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 To brija to Keyboard kai keypad tou Touch Cruise to elliniko kai psilodoulevei sto aggliko Cruise. (Thanks to Katerini) ;) Exei kapoia mikroproblimatakia omws kai to psaxnw (px den grafei me tipota ellinika sms me 160 xaraktires). An kai nomizw oti afto to problima to exoun kai sta ellinika Cruise. :worry: Μήπως θα μπορουσατε να μου το στείλετε το keyboard η το cab της ace με καποιο τροπο (pm) ??? Ευχαριστώ Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Καλησπερα παιδες!Θελω να οργανωσω ετσι τις επαφες μου ωστε ανα ομαδες ή μια-μια επαφη ξεχωριστα να εχει τον δικο της ηχο κλησης.Δεν εχω βρει καποιο τροπο και σκεφτηκα οτι ισως πρεπει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα.Καμμια ιδεα?Ευχαριστω!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Καλησπερα παιδες!Θελω να οργανωσω ετσι τις επαφες μου ωστε ανα ομαδες ή μια-μια επαφη ξεχωριστα να εχει τον δικο της ηχο κλησης.Δεν εχω βρει καποιο τροπο και σκεφτηκα οτι ισως πρεπει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα.Καμμια ιδεα?Ευχαριστω!!!:) Gia tin kathe epafi ksexwrista mporeis mesa apo tis rythmiseis tis epafis na baleis oti ixo theleis. Gia omadiko ixo... Ringo Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μήπως θα μπορουσατε να μου το στείλετε το keyboard η το cab της ace με καποιο τροπο (pm) ??? Ευχαριστώ Epeidi kserw oti asxoleisai me ta "peiragmata"... oti beltiwsi kaneis mi mas ksexaseis etsi? ;) (Des ta pm sou). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 isxiei oti ok to elliniko cruise apo tin ace den mporei na stilei sms me 160 xaraktires apo tin arxei otan to paroume? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Lathos mou. Ισως επειδή έχετε την ελληνικη ROM. Σε μένα που πέρασα το ελληνικό cab απο πάνω οχι μονο δεν βγάζει 160 χαρακτηρες στα SMS αλλα οποιο keyboard kai na διαλεξω μου βγάζει το XT9 απο πάνω! Πως απενεργοποιείται τελείως αυτο ρε παιδιά? Τα ΧΤ9 settings απο τα options τα εχω κανει untick ολα, αλλά αυτο επιμένει να μου το φορτώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 οποιο keyboard kai na διαλεξω μου βγάζει το XT9 απο πάνω! Πως απενεργοποιείται τελείως αυτο ρε παιδιά? Τα ΧΤ9 settings απο τα options τα εχω κανει untick ολα, αλλά αυτο επιμένει να μου το φορτώνει... καλη ερωτηση.μακαρι να υπαρχει απαντηση. τρομερα ενοχλητικο να θες να γραψεις κεφαλαια στις σημειωσεις για παραδειγμα και αυτη η μισιτη μαυρη μπαρα να σε υποχρεωνει να γραψεις μικρα.η πλακα ειναι οτι και με resco keyboard που δοκιμασα το ιδιο συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxsfr Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 @ alxsfr: Φανταζομαι οτι εννοεις για να παιξεις βιντεο απο: http://www.youtube.com video.google.com http://www.veoh.com http://www.mobetube.com stage6.divx.com divxtube.ca http://www.crunchyroll.com http://www.tudou.com θα χρειαστεις το flash video bundle και μια εκδοση του TCPMP 071RC θα τα βρεις εδω: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=187278&highlight=flash+bundle Αργισα λίγο να διαβάσω την απάντησή σου, αλλά αυτό ήθελα. Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxsfr Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 καλη ερωτηση.μακαρι να υπαρχει απαντηση. τρομερα ενοχλητικο να θες να γραψεις κεφαλαια στις σημειωσεις για παραδειγμα και αυτη η μισιτη μαυρη μπαρα να σε υποχρεωνει να γραψεις μικρα.η πλακα ειναι οτι και με resco keyboard που δοκιμασα το ιδιο συμβαινει. Παιδιά εγώ εγκατέστησα το PCM Keyboard και ως εκ θαύματος, λύθηκε το πρόβλημα με το λεξικο !!!! Εχω την ελληνική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τελικα ρε παιδια ξερει κανενας ποτε θα κυκλοφορησει η ελληνικη εκδοση χωρις ιgo γιατι ολο αυριο και αυριο μας πανε.. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 από 21/01/2008 θα αρχίσουν να τροφοδοτούν καταστήματα. Οπότε λογικά από 28/01/2008 θα τροφοδοτηθεί πλήρως η αγορά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 από 21/01/2008 θα αρχίσουν να τροφοδοτούν καταστήματα. Οπότε λογικά από 28/01/2008 θα τροφοδοτηθεί πλήρως η αγορά Σ'ευχαριστω δηλαδη απο δευτερα υπαρχει περιπτωση να το εχει καποιο καταστημα; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 παιδια εμενα καποτε εγραφε 160 χαρακτηρες στα sms. τωρα δεν γραφει με κανενα keyboard αλλα ΜΟΝΟ με το keyboard gr. εχω κανει και 2-3 soft reset αλλα τιποτα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι.αλλωστε αυτος ειναι και ενας απο τους σημαντικοτερους λογους που πληρωσαμε στην ace hellas να παρουμε το Ελληνικο touch. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxsfr Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Αργισα λίγο να διαβάσω την απάντησή σου, αλλά αυτό ήθελα. Σ' ευχαριστώ πολύ Βοήθεια.... Γράφτηκα ρε παιδιά στο ipmart, αλλά δεν έχω λέει δικαίωμα να κατεβάσω ! Τι κάνουμε.... καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 2 erotisoules kai apo emena.... 1.Otan grafo minima i otidipote me touch keypad...kai 8elo na grapso kati sta agglika...ti kano???(pao stis ri8miseis-eisagogi kai allazo glosa...peite mou oxi).... 2.H ora mporei na einai 24ori anti gia 12ori??? Eyxaristo Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Για το 2. Ναι, μπορεί να είναι 24ωρη. Πας Έναρξη-Ρυθμίσεις-Σύστημα-Τοπικές Ρυθμίσεις και στην καρτέλα ώρα επιλέγεις HH:mm:ss. Για το 1, σίγουρα δεν κάνεις αυτό που λές στην παρένθεση, στη χειρότερη να πρέπει να αλλάξεις πληκτρολόγιο από το βελάκι, αλλά θα σε φωτίσει κάποιος κάτοχος! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 2 erotisoules kai apo emena.... 1.Otan grafo minima i otidipote me touch keypad...kai 8elo na grapso kati sta agglika...ti kano???(pao stis ri8miseis-eisagogi kai allazo glosa...peite mou oxi).... 2.H ora mporei na einai 24ori anti gia 12ori??? Eyxaristo Thn prwth erwthsh sou thn exw kanei mesa sto forum ths ACE, mazi me kapoies alles protaseis gia allages, alla den blepw na ginete tipota. Ayto einai to post pou ekana pros ACE. Προβληματα και Προτασεις για το Touch Keypad-Keyboard -------------------------------------------------------------------------------- Επειδη διαβαζω διαφορα προβληματα με τα πληκτρολογια, και εχουν πολλοι προτασεις για διορθωση, ειπα να ανοιξω αυτη τη συζητηση, για να ειναι και πιο ευκολη η δουλεια για τα παιδια της ΑΣΕ Ελλας, μιας και τα πληκτρολογια αυτα ειναι καινουργια. Αυτα που εχω να πω εγω ειναι τα εξης: 1- Η μετατροπη των γραμματων στα μηνυματα πρεπει να γινει πιο σταθερη, γιατι με τις παραμικρες αλλαγες (π.χ. η απενεργοποιηση του Task Manager στη Διαχειρηση Αρχειων), γραφει sms με 70 χαρακτηρες, καθως επισης γινετε το ιδιο με την εγκατασταση καποιων προγραμματων. 2- Η σειρα των σημειων στιξης πρεπει να αλλαξει οπωσδηποτε. Το @ βγαινει πρωτο και δεν ειναι τοσο αναγκαιο. Πρωτη πρεπει να βγαινει η τελεια και η σειρα που προτεινω ειναι: .,;!': 3- Οταν μια λεξη δεν υπαρχει στο λεξικο, και την γραφω με την επιλογη ABC, τοτε μπαινει αυτοματα στο λεξικο. Το ιδο κανει και με οποιοδηποτε αριθμο, ο οποιος μπορει να ειναι και κωδικος! Δεν μπορει να αλλαξει αυτο? Εαν θελω να προσθεσω μια λεξη, το κανω με το + που εμφανιζει τερμα δεξια στη γραμμη. 4- Στο παλιο PhonePad υπηρχε η επιλογη για την διαγραφη μιας λεξης που ειναι περασμενη στο λεξικο. Μπορει να γινει κ εδω το ιδιο? Γιατι μου εχει προσθεσει αριθμους που δεν τους θελω και δεν ξερω πως να τους σβησω. 5- Σε περιπτωση Hard reset, ποιο αρχειο μπορω να σωσω για να εχω παλι ολες τις λεξεις που εκανα εισαγωγη? Για να μην ψαχνω και ξαναπερναω απο την αρχη. 6- Στο Touch Keypad μπορουν να προστεθουν και λατινικα μετα τα Ελληνικα? Ειναι προβλημα να αλλαζουμε πληκτρολογια για μια η πολλες αγγλικες λεξεις. 7- Στο Touch Keyboard στο πληκτρο 8 βν, βγαινουν τα λατινικα πρωτα. Γραψτε π.χ. το ονομα βασιλης με μικρα και με την επιλογη ABC και θα καταλαβετε τι εννοω. Αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει κατι, ας τα μαζεψουμε εδω. Μπορει η ΑΣΕ να μας πει αν μπορουν να γινουν αυτες οι διορθωσεις? Ευχαριστω! H Erwthsh No. 5 lynete ws ekshs: You have to copy both \Windows\eT9Rudb.Rdb and \Windows\eT9Cdb.Cdb - you can copy them by using the excellent utility Pimbackup (if you choose other way you might get an error when trying to copy them). Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justme64 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 εκανα το λαθος και ετρεξα το αρχειο voa.exe μεσα αποτο vibrate.zip οπυ εχεις δονηση οταν πατας πανω στην οθονη Επειδη θελν να το βγαλω και δεν υπαρχει μεσα στην προσθαφαιρεση προγραμματων...ξερει καποιος τι μπορω να κανω ? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 soft reset !! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justme64 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 thx θα μπορoυσαμε να βρουμε to coreplayer συμβατο με το cruise ποια εκδοση και που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bierhoff Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 το expansys το ελληνικο αυξησε την τιμη του cruise στα 584 Ε.ελπιζω να μην συμβει αυτο και στις υπολοιπες εταιριες... νεα τιμη 589,κι ανεβαινει....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts