TonyK Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 nai Δημητρη υπάρχει cd με το τομ-τομ μέσα sorry που ειπα οτι δεν δινει το tom tom αλλα δεν το ηξερα :( και υπεθεσα οτι αφου εχει IGO δεν θα το δινει :( κακως προετρεξα μαλλον :lol::lol: Αντε το περιμενω κι'εγω αυριο....ολεεεε Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Προφανως θα ισχυει το ιδιο καθεστως με το Αρτεμις. Τα προσθετα ελληνικα της ACE θα μπαινουν μονο σε συσκευες που η ιδια διαθετει. Θα μπορεις να γραψεις Ελληνικα με καποιο προγραμμα, οπως το resco η το hikeyboard, χωρις ομως το ελληνικο τ9. Δεν ξερω αν αυτα το προγραμματα υποστηριζουν εξωτερικα πληκτρολογια. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Προφανως θα ισχυει το ιδιο καθεστως με το Αρτεμις. Τα προσθετα ελληνικα της ACE θα μπαινουν μονο σε συσκευες που η ιδια διαθετει. Θα μπορεις να γραψεις Ελληνικα με καποιο προγραμμα, οπως το resco η το hikeyboard, χωρις ομως το ελληνικο τ9. Να μια καλή επιλογή: Pocket CM keyboard ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Από όσους το πήρανε θέλουμε εντυπώσεις από την αναπαραγωγή video. Είστε ευχαριστημένοι ή έχει καρέδιασμα? Το TytnII έχει τον ίδιο επεξεργαστή και υποφέρει από κατάλληλο video driver. (δες post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2161902#post2161902) Αν το πρόβλημα έχει λυθεί στο touch-cruise τότε θα έχουμε ευχάριστα και για το tytnII.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 To Gps τελικα?? Εντυπώσεις?? Κλείδωμα , σήμα???? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Σε 1-2 δοκιμαστικα βιντεακια, βλεπω οτι οντως εχει προβλημα. Τα βιντεο δεν εχουν ομαλη ροη:( Ας δοκομασει και κανενας αλλος... Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Από όσους το πήρανε θέλουμε εντυπώσεις από την αναπαραγωγή video. Είστε ευχαριστημένοι ή έχει καρέδιασμα? Το TytnII έχει τον ίδιο επεξεργαστή και υποφέρει από κατάλληλο video driver. (δες post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2161902#post2161902) Αν το πρόβλημα έχει λυθεί στο touch-cruise τότε θα έχουμε ευχάριστα και για το tytnII.. Χωρίς να είμαι κάτοχος του Cruise, από τα διάφορα reviews που έχω διαβάσει, στον τομέα της αναπαραγωγής βίντεο η κατάσταση είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτή του Kaiser. Καλό θα ήταν βέβαια κάποιος κάτοχος να μας το επαληθεύσει ή να το διαψεύσει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 To Gps τελικα?? Εντυπώσεις?? Κλείδωμα , σήμα???? Μολις το δοκιμασα για λιγο, σε μικρες ταχυτητες. Ειναι σαφως κατωτερο απο το αρτεμις. Περιμενω ομως για ενα πιο εντατικο test-drive για να δω πως ειναι συνολικα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ειναι σαφως κατωτερο απο το αρτεμις. Δε μου αρέσουν αυτά... καθόλου δε μ' αρέσουν!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Μολις το δοκιμασα για λιγο, σε μικρες ταχυτητες. Ειναι σαφως κατωτερο απο το αρτεμις. Περιμενω ομως για ενα πιο εντατικο test-drive για να δω πως ειναι συνολικα. μη μας λετε τετοια τωρα και μας παρει απο κατω :( Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Δε μου αρέσουν αυτά... καθόλου δε μ' αρέσουν!!! :confused: Παιδια, ειπα οτι δεν το δοκιμασα για πολυ ουτε σε καλες συνθηκες αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε. Δεν εχω πια και το αρτεμις για να το συγκρινω αμεσα. Φερνω και ενα αλλο παραδειγμα: Μεσα στο γραφειο, κοντα σε παραθυρο το αρτεμις εβρισκε 1-2 δορυφορους μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (2-3 λεπτα). Το Cruise τιποτα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Το πήρα και εγώ το Σάββατο από το πλαίσιο αλλά πίκρα με το gps του destinaitor 6 δεν παίζει παρόλο που του έχω βάλει το gps test . Ελπίζω στην NGI η σε κάποιον πού θα βρει κάποια λύση . :cry: Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ουπς:cry: σας μπέρδεψα:X συγνώμη Γιαννη ευχαριστώ Δημητρη.:Dειναι απο την συγκινηση παναγιωτη:pγια αυτο με μπερδεψες με τον ελεεινο τυπο που ειναι αεκτζης:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Απο οσο ξερω οχι φιλε.μονο με το IGO προς το παρον και δεν μπορεις να το παρεις και σκετο χωρις το iGO. Κατι διαβασα οτι μετα τις 20/01 θα διατιθεται χωρις IGO σκετη συσκευη :) Καλα, εσυ δεν κοιμασαι καθολου??? σε εχει φαει η αγωνια για το cruise ε??? :lol: δεν εισαι ο μονος.......το 80% των PPC τρελαμενων το θελει εδω και τωρα...χι χιπως να κοιμηθω;βλεπω οτι το εχετε παρει και εγω πρεπει να περιμενω 20 μερες με νηστεια και προσευχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 πως να κοιμηθω;βλεπω οτι το εχετε παρει και εγω πρεπει να περιμενω 20 μερες με νηστεια και προσευχη Αν ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια (το gps να υπολειτουργει, το βιντεο να εχει τα ιδια προβληματα με το Καιζερ) κανε ολονυχτιο καλυτερα και κανενα ταμα στην Τηνο! (κοντά είσαι) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Το πήρα και εγώ το Σάββατο από το πλαίσιο αλλά πίκρα με το gps του destinaitor 6 δεν παίζει παρόλο που του έχω βάλει το gps test . Ελπίζω στην NGI η σε κάποιον πού θα βρει κάποια λύση . :cry: Des thn lisi tou Gpsgate Paizei kanonika me afthn.. Diaforetika vale to 7ari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Des thn lisi tou Gpsgate Paizei kanonika me afthn.. Diaforetika vale to 7ari Αρχισαμε τους πειραματισμους......δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Και μένα με χάλασε που πήρε αυτό το γονίδιο από τον προκάτοχο Ρ3300. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Des thn lisi tou Gpsgate Paizei kanonika me afthn.. Diaforetika vale to 7ari Το 7 παίζει κανονικά χωρίς αλχημείες ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Αν ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια (το gps να υπολειτουργει, το βιντεο να εχει τα ιδια προβληματα με το Καιζερ) κανε ολονυχτιο καλυτερα και κανενα ταμα στην Τηνο! (κοντά είσαι) :lol:μην μου ριχνεις το ηθικο:Dγια το βιντεο του καιζερ ακουστηκε οτι λογω των παραπονων θα βγει καποια αναβαθμιση τωρα για το gps αν εχει προβλημα αυτο ειναι σοβαρο,το θεμα οτι δεν παιζει το destinator δεν με ενοχλει και πολυ γιατι το igo μου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Τι μου αρεσει και τι οχι μετα απο μια μερα χρησης: + Ο εμφανιση του, αν και αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο. + Η οθονη που ειναι προσωπο με το σασι. Πολυ καλυτερος χειρισμος με το δακτυλο. Η γραφιδα σχεδον σε αχρηστια. + Η αρκετη μνημη. Τελος οι αλχημιες για να κερδισουμε κανενα mb οπως με το Ρ3300. + Η ταχυτητα επεξεργαστη ειναι ικανοποιητικη. Φανταζομε πως θα πηγαινει χωρις τα προσθετα της ACE, οταν μπει μια καλα μαγειρεμενη ρομ! + Το ραδιοφωνο με πολυ καλη ευαισθησια, η καλη φωτογραφικη και η διαχειριση φωτο. + Η ροδελα με την οποια μπορεις να παιξεις και κανενα παιχνιδι. Οχι οπως στο Ρ300. + Η υποδοχη της SD στο εξωτερικο μερος. - Η αναπαραγωγη βιντεο. Ειναι σε επιπεδα Ρ3300 - Για το gps τα ειπαμε. Υστερει σε σχεση με το αρτεμις, αλλα για τελικα συμπερασματα θα ηθελα να το δοκιμασω περισσοτερο και σε διαφορες συνθηκες. - Το κουμπι power. Βρισκω πολυ πιο εργονομικο το να βρισκετε στο πλαι δεξια παρα στο πανω μερος. - Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη αλλα ο τελικος ελενγχος μαλλον υστερει λιγο. Εχω 2 καμενα subpixel στην οθονη. Δεν το δικαιολογω αυτο σε ενα pda των 650 ευρω. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 γνωμη μου να το πας πισω αν εχεις καμενα pixel,νομιζω οτι σε 8 μερες εχεις δικαιωμα αλλαγης,μην το αφησεις ετσι,κριμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 γνωμη μου να το πας πισω αν εχεις καμενα pixel,νομιζω οτι σε 8 μερες εχεις δικαιωμα αλλαγης,μην το αφησεις ετσι,κριμα ειναι Φυσικα, αν και το διακρινεις μονο σε τελειως μαυρη οθονη. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetface Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδια το προβλημα με το destinator ισχυει και για το καιζερ (αφου ειναι πανομοιοτυπα)?? Κριμα παντως να υπαρχουν προβληματα με το καλυτερο λογισμικο gps!!! Σε τηλεφωνο που έκανα στην ACE μου είπαν οτι το καινουργιο igo 08 θα βγει τον Φλεβάρη και δεν θα ειναι αναβαθμησιμο απο 2006 plus. Αρα δεν ειναι λεφτα πεταμενα να το παρει καποιος με το σημερινο igo? Παράθεση HTC Wildfire, Xperia Ray, Xperia Mini Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Φυσικα, αν και το διακρινεις μονο σε τελειως μαυρη οθονη.σιγουρα δεν εχεις προβλημα στην λειτουργια της συσκευης,αλλα το δινεις πισω για το ****το που λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts