Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nai Δημητρη υπάρχει cd με το τομ-τομ μέσα

sorry που ειπα οτι δεν δινει το tom tom αλλα δεν το ηξερα :( και υπεθεσα οτι αφου εχει IGO δεν θα το δινει :( κακως προετρεξα μαλλον :lol::lol: Αντε το περιμενω κι'εγω αυριο....ολεεεε

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προφανως θα ισχυει το ιδιο καθεστως με το Αρτεμις. Τα προσθετα ελληνικα της ACE θα μπαινουν μονο σε συσκευες που η ιδια διαθετει.

Θα μπορεις να γραψεις Ελληνικα με καποιο προγραμμα, οπως το resco η το hikeyboard, χωρις ομως το ελληνικο τ9.

Δεν ξερω αν αυτα το προγραμματα υποστηριζουν εξωτερικα πληκτρολογια.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

• Administrators
Προφανως θα ισχυει το ιδιο καθεστως με το Αρτεμις. Τα προσθετα ελληνικα της ACE θα μπαινουν μονο σε συσκευες που η ιδια διαθετει.

Θα μπορεις να γραψεις Ελληνικα με καποιο προγραμμα, οπως το resco η το hikeyboard, χωρις ομως το ελληνικο τ9.

Να μια καλή επιλογή: Pocket CM keyboard ;)

Modpic.gif

Από όσους το πήρανε θέλουμε εντυπώσεις από την αναπαραγωγή video. Είστε ευχαριστημένοι ή έχει καρέδιασμα? Το TytnII έχει τον ίδιο επεξεργαστή και υποφέρει από κατάλληλο video driver. (δες post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2161902#post2161902)

Αν το πρόβλημα έχει λυθεί στο touch-cruise τότε θα έχουμε ευχάριστα και για το tytnII..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Σε 1-2 δοκιμαστικα βιντεακια, βλεπω οτι οντως εχει προβλημα. Τα βιντεο δεν εχουν ομαλη ροη:(

Ας δοκομασει και κανενας αλλος...

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

• Administrators
Από όσους το πήρανε θέλουμε εντυπώσεις από την αναπαραγωγή video. Είστε ευχαριστημένοι ή έχει καρέδιασμα? Το TytnII έχει τον ίδιο επεξεργαστή και υποφέρει από κατάλληλο video driver. (δες post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2161902#post2161902)

Αν το πρόβλημα έχει λυθεί στο touch-cruise τότε θα έχουμε ευχάριστα και για το tytnII..

Χωρίς να είμαι κάτοχος του Cruise, από τα διάφορα reviews που έχω διαβάσει, στον τομέα της αναπαραγωγής βίντεο η κατάσταση είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτή του Kaiser. Καλό θα ήταν βέβαια κάποιος κάτοχος να μας το επαληθεύσει ή να το διαψεύσει. ;)

Modpic.gif

To Gps τελικα?? Εντυπώσεις?? Κλείδωμα , σήμα????

Μολις το δοκιμασα για λιγο, σε μικρες ταχυτητες.

Ειναι σαφως κατωτερο απο το αρτεμις. Περιμενω ομως για ενα πιο εντατικο test-drive για να δω πως ειναι συνολικα.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Μολις το δοκιμασα για λιγο, σε μικρες ταχυτητες.

Ειναι σαφως κατωτερο απο το αρτεμις. Περιμενω ομως για ενα πιο εντατικο test-drive για να δω πως ειναι συνολικα.

μη μας λετε τετοια τωρα και μας παρει απο κατω :(

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δε μου αρέσουν αυτά... καθόλου δε μ' αρέσουν!!! :confused:

Παιδια, ειπα οτι δεν το δοκιμασα για πολυ ουτε σε καλες συνθηκες αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε. Δεν εχω πια και το αρτεμις για να το συγκρινω αμεσα.

Φερνω και ενα αλλο παραδειγμα: Μεσα στο γραφειο, κοντα σε παραθυρο το αρτεμις εβρισκε 1-2 δορυφορους μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (2-3 λεπτα). Το Cruise τιποτα.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Το πήρα και εγώ το Σάββατο από το πλαίσιο αλλά πίκρα με το gps του destinaitor 6 δεν παίζει παρόλο που του έχω βάλει το gps test .

Ελπίζω στην NGI η σε κάποιον πού θα βρει κάποια λύση .

:cry:

Κώστας :cool:

Guest lagoudakis
ουπς:cry: σας μπέρδεψα:X

συγνώμη Γιαννη

ευχαριστώ Δημητρη.:D

ειναι απο την συγκινηση παναγιωτη:pγια αυτο με μπερδεψες με τον ελεεινο τυπο που ειναι αεκτζης:p:lol:

Guest lagoudakis
Απο οσο ξερω οχι φιλε.μονο με το IGO προς το παρον και δεν μπορεις να το παρεις και σκετο χωρις το iGO.

Κατι διαβασα οτι μετα τις 20/01 θα διατιθεται χωρις IGO σκετη συσκευη :)

Καλα, εσυ δεν κοιμασαι καθολου??? σε εχει φαει η αγωνια για το cruise ε??? :lol:

δεν εισαι ο μονος.......το 80% των PPC τρελαμενων το θελει εδω και τωρα...χι χι

πως να κοιμηθω;βλεπω οτι το εχετε παρει και εγω πρεπει να περιμενω 20 μερες με νηστεια και προσευχη

πως να κοιμηθω;βλεπω οτι το εχετε παρει και εγω πρεπει να περιμενω 20 μερες με νηστεια και προσευχη

Αν ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια (το gps να υπολειτουργει, το βιντεο να εχει τα ιδια προβληματα με το Καιζερ) κανε ολονυχτιο καλυτερα και κανενα ταμα στην Τηνο! (κοντά είσαι) :lol:

Το πήρα και εγώ το Σάββατο από το πλαίσιο αλλά πίκρα με το gps του destinaitor 6 δεν παίζει παρόλο που του έχω βάλει το gps test .

Ελπίζω στην NGI η σε κάποιον πού θα βρει κάποια λύση .

:cry:

Des thn lisi tou Gpsgate Paizei kanonika me afthn..

Diaforetika vale to 7ari

Des thn lisi tou Gpsgate Paizei kanonika me afthn..

Diaforetika vale to 7ari

Το 7 παίζει κανονικά χωρίς αλχημείες ?

Κώστας :cool:

Guest lagoudakis
Αν ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια (το gps να υπολειτουργει, το βιντεο να εχει τα ιδια προβληματα με το Καιζερ) κανε ολονυχτιο καλυτερα και κανενα ταμα στην Τηνο! (κοντά είσαι) :lol:
μην μου ριχνεις το ηθικο:Dγια το βιντεο του καιζερ ακουστηκε οτι λογω των παραπονων θα βγει καποια αναβαθμιση τωρα για το gps αν εχει προβλημα αυτο ειναι σοβαρο,το θεμα οτι δεν παιζει το destinator δεν με ενοχλει και πολυ γιατι το igo μου αρεσει

Τι μου αρεσει και τι οχι μετα απο μια μερα χρησης:

+ Ο εμφανιση του, αν και αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο.

+ Η οθονη που ειναι προσωπο με το σασι. Πολυ καλυτερος χειρισμος με το δακτυλο. Η γραφιδα σχεδον σε αχρηστια.

+ Η αρκετη μνημη. Τελος οι αλχημιες για να κερδισουμε κανενα mb οπως με το Ρ3300.

+ Η ταχυτητα επεξεργαστη ειναι ικανοποιητικη. Φανταζομε πως θα πηγαινει χωρις τα προσθετα της ACE, οταν μπει μια καλα μαγειρεμενη ρομ!

+ Το ραδιοφωνο με πολυ καλη ευαισθησια, η καλη φωτογραφικη και η διαχειριση φωτο.

+ Η ροδελα με την οποια μπορεις να παιξεις και κανενα παιχνιδι. Οχι οπως στο Ρ300.

+ Η υποδοχη της SD στο εξωτερικο μερος.

- Η αναπαραγωγη βιντεο. Ειναι σε επιπεδα Ρ3300

- Για το gps τα ειπαμε. Υστερει σε σχεση με το αρτεμις, αλλα για τελικα συμπερασματα θα ηθελα να το δοκιμασω περισσοτερο και σε διαφορες συνθηκες.

- Το κουμπι power. Βρισκω πολυ πιο εργονομικο το να βρισκετε στο πλαι δεξια παρα στο πανω μερος.

- Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη αλλα ο τελικος ελενγχος μαλλον υστερει λιγο. Εχω 2 καμενα subpixel στην οθονη. Δεν το δικαιολογω αυτο σε ενα pda των 650 ευρω.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

γνωμη μου να το πας πισω αν εχεις καμενα pixel,νομιζω οτι σε 8 μερες εχεις δικαιωμα αλλαγης,μην το αφησεις ετσι,κριμα ειναι

Φυσικα, αν και το διακρινεις μονο σε τελειως μαυρη οθονη.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Παιδια το προβλημα με το destinator ισχυει και για το καιζερ (αφου ειναι πανομοιοτυπα)?? Κριμα παντως να υπαρχουν προβληματα με το καλυτερο λογισμικο gps!!!

Σε τηλεφωνο που έκανα στην ACE μου είπαν οτι το καινουργιο igo 08 θα βγει τον Φλεβάρη και δεν θα ειναι αναβαθμησιμο απο 2006 plus. Αρα δεν ειναι λεφτα πεταμενα να το παρει καποιος με το σημερινο igo?

HTC Wildfire, Xperia Ray, Xperia Mini Pro

Guest lagoudakis
Φυσικα, αν και το διακρινεις μονο σε τελειως μαυρη οθονη.
σιγουρα δεν εχεις προβλημα στην λειτουργια της συσκευης,αλλα το δινεις πισω για το ****το που λενε