Minotavrs Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 εδώ πάντως δεν είχαν κανένα σοβαρό πρόβλημα με το GPS :confused: Ekei aftoi oxi ... alla osoi exoun kaizer pou foraei ths idias akrivws uloipoishs GPS :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 έχει και η κεραία σημασία πάντως Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 ρε παλικάρια δεν είναι λίγο υπερβολική αυτή η τιμή? 800Ε??? Ήμαρτον. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 ρε παλικάρια δεν είναι λίγο υπερβολική αυτή η τιμή? 800Ε??? Ήμαρτον. Simeiwse oti synodevetai me to programma ploigisis. Xwris afto (sto eggys melon) tha einai pio ftino. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν γνωρίζει ήδη κάποιος, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα: Στο touch cruise θα μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα το destinator ή θα χρειάζεται καμία πατέντα πάλι, όπως στο artemis, του στυλ gps gate...;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν γνωρίζει ήδη κάποιος, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα: Στο touch cruise θα μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα το destinator ή θα χρειάζεται καμία πατέντα πάλι, όπως στο artemis, του στυλ gps gate...;;; :confused: Den exei kamia sxesi to GPS tou me afto tou Artemis. To GPS tou Cruise einai to idio me tou Kaiser. Sto Kaiser doulevei mia xara kai paromoia symperifora anamenoume kai apo to Cruise.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160263 Άμεσα διαθέσιμο και €565!!!...Ηρθε δηλαδή?!?!?!:) Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Όχι!! Αυτό συζητάμε εδώ κ 3 σελίδες! Ότι κ να λένε εκεί έτσι το γράφουν, αν πάρεις τηλ θα σου πούνε ότι θα το έχουν στις 18 Ιανουαρίου. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 :X:O Πάλι την έκανα, αν και διάβασα προς τα πίσω!!!:vava: sorry!:( Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 συσκευουλα μπορει να μην εχω,απο avatar ομως σκιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 συσκευουλα μπορει να μην εχω,απο avatar ομως σκιζω! δεν εκατσε και αυτο το ρημαδι το 2πλο χθες να σου δωσει κουραγιο για την αναμονη :( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 καλα δεν ηταν και για διπλο ,για χ ηταν αλλα αυτα εχει η μπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 αφου εισαστε γκαντεμηδες!!!εμεις χασαμε με την αξια μας στην νεα σμυρνη:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 λοιπόν παιδιά σταματήστε με τα avatar tou cruise γιατί τελειώνουν.:p Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 re paidia irthe pio nwris telika ante me geia mas...:p, kai tsampa eee...;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 λοιπόν παιδιά σταματήστε με τα avatar tou cruise γιατί τελειώνουν.:p :lol::lol::lol::D:D:rotfl::rotfl::rotfl: εχω λιωσει στο γελιο πανο :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 λοιπόν παιδιά σταματήστε με τα avatar tou cruise γιατί τελειώνουν.:p Olos o kalos kosmos allaxe avatar egw eimai o no2 o lagoudakis o 3 kai panos o 4 o 1 akoma diafevgei.. Opws diefyge kai o olimpiakos me to apotelesma exthes :p:p:(:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Πριν καμιά ώρα μου τηλεφώνησαν από την Cosmote για να μου πουν ότι έχω επιδότηση αν ανανεώσω την σύμβασή μου. Είπα κι εγώ να τους ρωτήσω για το γνωστό πλέον pda. Μόλις ξεκίνησα να λέω "ένα νέο κινητό από την HTC..." μου λέει η τηλεφωνήτρια "το Touch Cruise;". Και στην έκπληκτη ερώτησή μου, μου απάντησε ότι μόλις μίλησε με κάποιο κατάστημα συμπτωματικά γι' αυτό και ενδέχεται την Παρασκευή να έχουν παραλαβή. Λέτε να μίλησε με το Expansys; (:p) Η μήπως διαβάζει myphone και παίζει με τον πόνο των junkies της HTC… ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Opws diefyge kai o olimpiakos me to apotelesma exthes :p:p:(:) πες τα μινο..πες τα:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 :lol::lol::lol::D:D:rotfl::rotfl::rotfl: εχω λιωσει στο γελιο πανο :D Εγώ παιδιά το τυπώσα σε Α4, το δίπλωσα και το έβαλα στην τσέπη! Αλλά δεν έχει καλό σημα ρε ****το!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εγώ παιδιά το τυπώσα σε Α4, το δίπλωσα και το έβαλα στην τσέπη! Αλλά δεν έχει καλό σημα ρε ****το!:p egw pali to ekana thikh gia to palio mou kinhto kai exei kai shma... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 το εχουμε ξεσκισει το thread μια και δεν εχουμε την συσκευη:p:p:lol::lol:ασχημο πραγμα να εισαι με τα ''μπικικινια''στην τσεπη και να μην μπορεις να τα σπρωξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 το εχουμε ξεσκισει το thread μια και δεν εχουμε την συσκευη:p:p:lol::lol:ασχημο πραγμα να εισαι με τα ''μπικικινια''στην τσεπη και να μην μπορεις να τα σπρωξεις γιατι δεν παιρνεις τοτε το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην παγκοσμια αγορα γιαννη???:O:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 ...κατά τη γνώμη σου και τις προτεραιοτητές σου (συμπληρώνω εγώ) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts