athadef21 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 η μεταβαση απο τις συσκευες που ειχες στα wm και ειδικα στο cruise θα εχει τις δυσκολιες της αλλα δεν ειναι για να τρομαζεις. μια χαρα θα τα πας και πιστευω δεν θα το μετανιωσεις. ολοι ειχαμε το ιδιο αγχος οταν πρωτοπερασαμε στα wm. ειδικα παντως που θα ειναι η πρωτη συσκευη ppc phone μην πολυασχολεισαι με cooked roms... να το δουλεψεις με την μαμα rom για καιρο να μαθεις την πλατφορμα και μετα αν κατι δεν σου κανει το ψαχνεις και για cooked. Ακριβώς! Άσε που για να εκτιμήσεις τις cooked πρέπει να το έχεις χειριστεί αρκετά και με την μαμά Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 αυτο που με χαλαει τελικα ειναι οτι το cruise δεν ειναι η εξελιξη του artemis αλλα ενα καλο facelift!κριμα για οσους εχουν το artemis και περιμεναν ενα χρονο για δουν τον αντικαταστατη αλλα τελικα δεν ηρθε ποτε... Το κινητο ειναι μια απο τις κορυφαιες επιλογες για οσους μπαινουν τωρα στο χωρο των ppc. Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ακριβώς! Άσε που για να εκτιμήσεις τις cooked πρέπει να το έχεις χειριστεί αρκετά και με την μαμά +1000 :) ακριβως ετσι!! αν δεν δουλεψεις αρκετα το τηλ πριν φλασαρεις καποια ρομ δεν προκειται να καταλαβεις ουτε και τις ουσιαστικες διαφορες που πιθανον να υπαρχουν,αλλα και δεν προκειται ποτε να εκτιμησεις μια πραγματικα καλη ρομ:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 οκ. Ας αρχισουμε απο τα αρχικα που θα βρω προγραμματα?Πως τα Σ@@τε?Δωστε μου κανενα λινκ για να κατεβαζω απο τωρα! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδεια! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 οκ. Ας αρχισουμε απο τα αρχικα που θα βρω προγραμματα?Πως τα Σ@@τε?Δωστε μου κανενα λινκ για να κατεβαζω απο τωρα! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδεια! ξεκινα διαβασμα απο εκει http://forum.xda-developers.com/index.php (πηγαινε στο αναλογο thread της συσκευης που σε ενδιαφερει ) εφαρμογες απο εκει Development and Hacking αλλα και απο το αγαπημενο μαγαζακι ολων μας iPmart® forum - Powered by our members! η συνεχεια και καθε απορια εδω μεσα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ευχαριστουμε zaxarakis! Και ήθελα και εγώ να ρωτήσω για useful links. Που το έχετε βρει πιο φτηνά το Cruiser ρε παιδιά; έχει νοημα να μαζευτουμε οσοι το θέλουμε και να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία απο κάποιο site αν είμαστε πολλοι; -Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Που το έχετε βρει πιο φτηνά το Cruiser ρε παιδιά; έχει νοημα να μαζευτουμε οσοι το θέλουμε και να κάνουμε μια καλύτερη συμφωνία απο κάποιο site αν είμαστε πολλοι; -Γιώργος οι τιμες που εχουν κυκλοφορησει πχ στην expansys ειναι ενδεικτικες.λογικα θα βγει γυρω στα 600 ευρω η ιδεα σου ειναι καλη. στο παρελθον εχει γινει κατι τετοιο και ειχε γινει ομαδικη παραγγελια απο γνωστο site του εξωτερικου με σημαντικη εκπτωση στην τελικη τιμη. ακομα καλυτερα θα ηταν να γινει και με εταιρικο ΑΦΜ (τεραστια διαφορα στην τελικη τιμη) το θεμα ειναι αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι,και ποσοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 μέχρι να το πάρετε :X Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδια πολυ καλο το τηλεφωνακι ανυπομονουμε να ερθει.Μηπως μπορει κανενας να μου στειλει με pm το gps speed sentry με το s/n.Ευχαριστω πολυ Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 οι τιμες που εχουν κυκλοφορησει πχ στην expansys ειναι ενδεικτικες.λογικα θα βγει γυρω στα 600 ευρω η ιδεα σου ειναι καλη. στο παρελθον εχει γινει κατι τετοιο και ειχε γινει ομαδικη παραγγελια απο γνωστο site του εξωτερικου με σημαντικη εκπτωση στην τελικη τιμη. ακομα καλυτερα θα ηταν να γινει και με εταιρικο ΑΦΜ (τεραστια διαφορα στην τελικη τιμη) το θεμα ειναι αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι,και ποσοι. Εγω παντως ενδιαφερομαι!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 οι τιμες που εχουν κυκλοφορησει πχ στην expansys ειναι ενδεικτικες.λογικα θα βγει γυρω στα 600 ευρω η ιδεα σου ειναι καλη. στο παρελθον εχει γινει κατι τετοιο και ειχε γινει ομαδικη παραγγελια απο γνωστο site του εξωτερικου με σημαντικη εκπτωση στην τελικη τιμη. ακομα καλυτερα θα ηταν να γινει και με εταιρικο ΑΦΜ (τεραστια διαφορα στην τελικη τιμη) το θεμα ειναι αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι,και ποσοι. Και εγώ ενδιαφέρομαι. Ξέρεις ποιός το είχε οργανωσει αυτό και απο ποιο site? Πιστεύω οτι αν μαζευτούμε καμια δεκαριά και δε το βιαστούμε δηλαδή τους πούμε οτι το θέλουμε τον Γενάρη ώστε να έχουν και αρκετό αποθεματικό και να φύγει και η καταναλωτική περίοδος των χριστουγέννων θα μπορέσουμε να το πάρουμε σε πολύ καλή τιμή :yahoo:! Αν πιστέυετε και άλλοι οτι αξίζει να ανοίξουμε ένα καινούριο ποστ και να επικοινωνήσουμε και με μερικά sites. Μέχρι στιγμής είμαστε 3. -Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 καντο +1 Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GPS QUALCOMM KAI SIRF STAR ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ);ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ HTC (ARTEMIS) ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΕΝΙΚΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 οι τιμες που εχουν κυκλοφορησει πχ στην expansys ειναι ενδεικτικες.λογικα θα βγει γυρω στα 600 ευρω η ιδεα σου ειναι καλη. στο παρελθον εχει γινει κατι τετοιο και ειχε γινει ομαδικη παραγγελια απο γνωστο site του εξωτερικου με σημαντικη εκπτωση στην τελικη τιμη. ακομα καλυτερα θα ηταν να γινει και με εταιρικο ΑΦΜ (τεραστια διαφορα στην τελικη τιμη) το θεμα ειναι αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι,και ποσοι. αν γίνει κάτι τέτοιο,count me in Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Και εγώ ενδιαφέρομαι. Ξέρεις ποιός το είχε οργανωσει αυτό και απο ποιο site? Πιστεύω οτι αν μαζευτούμε καμια δεκαριά και δε το βιαστούμε δηλαδή τους πούμε οτι το θέλουμε τον Γενάρη ώστε να έχουν και αρκετό αποθεματικό και να φύγει και η καταναλωτική περίοδος των χριστουγέννων θα μπορέσουμε να το πάρουμε σε πολύ καλή τιμή :yahoo:! Αν πιστέυετε και άλλοι οτι αξίζει να ανοίξουμε ένα καινούριο ποστ και να επικοινωνήσουμε και με μερικά sites. Μέχρι στιγμής είμαστε 3. -Γιώργος δεν θυμαμαι ποιος το ειχε οργανωσει αλλα ξερω οτι ειχε γινει στο expansys.δεν εχει σημασια ποιος το ειχε οργανωσει. ειναι απλο.συγκεντρωνονται οι ενδιαφερομενοι και αποφασιζουν ποσες συσκευες χρειαζονται.μιλανε με την κ. δημητρα η με καποια αλλη υπαλληλο του site και μαθαινουν το ποσοστο εκπτωσης. συγκεντρωνεται το ποσο απο εναν και προχωραει στην παραγγελια. για οποιον εχει αμφιβολιες για την αξιοπιστια του expansys υπαρχει ειδικο θεμα στο my phone οπου θα βρει σχολια και εμπειριες απο φιλους που ειχαν συναλαγες με το εν λογω site. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31649 το θεμα στην περιπτωση μας ειναι οτι το cruise δεν εχει κυκλοφορησει και οτι μερικοι δεν θα εχουν την υπομονη μεχρι τον ιανουαριο για να το προμηθευτουν.(ενας τετοιος ειμαι και γω,προσωπικα μολις το βρω διαθεσιμο μαλλον θα το αγορασω ειτε απο εξω ειτε απο εδω γιατι εχω ξεμεινει εδω και καιρο χωρις ppc phone και εχω παθει στερητικο) παντως και τον ιανουαριο καπου εδω μεσα θα τριγυρναμε οποτε αν μπορεσω να βοηθησω σε κατι κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Ευχαριστώ πολύ christou για τις πληροφορίες. Νομίζω ετσι και αλλιώς δυσκολα θα υπάρχει διαθεσιμότητα για μεγάλη παραγγελία το Δεκέμβρη. πχ ρώτησα σε πλαισιο fnac και μου είπαν οτι αμφιβάλουν οτι θα το έχουν μέχρι το τέλος του χρόνου. θα ανοίξω ένα topic καινούριο να δούμε ποσοι είμαστε και για να μην γεμίζουμε αυτό. >>new topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191175 thanks again! -yorgos δεν θυμαμαι ποιος το ειχε οργανωσει αλλα ξερω οτι ειχε γινει στο expansys.δεν εχει σημασια ποιος το ειχε οργανωσει. ειναι απλο.συγκεντρωνονται οι ενδιαφερομενοι και αποφασιζουν ποσες συσκευες χρειαζονται.μιλανε με την κ. δημητρα η με καποια αλλη υπαλληλο του site και μαθαινουν το ποσοστο εκπτωσης. συγκεντρωνεται το ποσο απο εναν και προχωραει στην παραγγελια. για οποιον εχει αμφιβολιες για την αξιοπιστια του expansys υπαρχει ειδικο θεμα στο my phone οπου θα βρει σχολια και εμπειριες απο φιλους που ειχαν συναλαγες με το εν λογω site. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31649 το θεμα στην περιπτωση μας ειναι οτι το cruise δεν εχει κυκλοφορησει και οτι μερικοι δεν θα εχουν την υπομονη μεχρι τον ιανουαριο για να το προμηθευτουν.(ενας τετοιος ειμαι και γω,προσωπικα μολις το βρω διαθεσιμο μαλλον θα το αγορασω ειτε απο εξω ειτε απο εδω γιατι εχω ξεμεινει εδω και καιρο χωρις ppc phone και εχω παθει στερητικο) παντως και τον ιανουαριο καπου εδω μεσα θα τριγυρναμε οποτε αν μπορεσω να βοηθησω σε κατι κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GPS QUALCOMM KAI SIRF STAR ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ);ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ HTC (ARTEMIS) ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΕΝΙΚΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 γιατί φωνάζεις; διαφορά θα σου πει μόνο ένας ειδικός και ότι και να πει εδώ ένας απλός χρήστης δεν έχει αξία η θεωρία λέει ότι το qualcomm υπολείπεται ελαφρώς του SS3 ο ειδικός μιλάει εδώ: http://www.gpspassion.com/fr/news.asp?id=688 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ευχαριστώ NLS και συγνωμη για τα κεφαλαία αλλά δεν το ήξερα ότι είναι σαν να φωνάζω. σε αυτό το forum πάντως μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ασχολείται με την αυτονομία των συσκευών γι΄ αυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποια εκτίμηση για το 3650. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 οι προερχόμενοι από PPC δεν μιλάνε πολύ για αυτονομία γιατί γενικά δεν είμαστε μαθημένοι σε μεγάλη :) το κλασικό είναι μια φορά τη μέρα να το αφήνεις να φορτίζει (όχι αυτό, όλα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GPS QUALCOMM KAI SIRF STAR ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ);ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ HTC (ARTEMIS) ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΕΝΙΚΑ; καλυτερα να γραφεις με μικρα,αλλιως δινεις την εντυπωση οτι "φωναζεις" μεγαλες διαφορες δεν υπαρχουν οπως π.χ μεταξυ ss2 και ss3.Απο κει και περα εξαρταται απο την υλοποιηση καθε πλατφορμας π.χ αλλες επιδοσεις εχει το ss3 στο X500 κι αλλες στο Α501 καλυτερα αναζητησε καποιο συγκριτικο για τις συσκευες που σε ενδιαφερουν Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 να κάτι που μάλλον ψιλοσυμφωνούμε... το SS3 από το SS2 είχαν τρομερή διαφορά το gpsone είναι περίπου σαν το nemerix, δηλ. σχετικά καλό, σχετικά κοντά στο SS3 (και μακριά από το SS2) αλλά "not quite" ...το link που έδωσα αν έκανες κόπο απλά να το δεις θα έβλεπες ότι ακριβώς το συγκριτικό που λες να βρει, έχει. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 οι προερχόμενοι από PPC δεν μιλάνε πολύ για αυτονομία γιατί γενικά δεν είμαστε μαθημένοι σε μεγάλη :) το κλασικό είναι μια φορά τη μέρα να το αφήνεις να φορτίζει (όχι αυτό, όλα) αυτα ειναι τα ασχημα των μεγαλων οθονων :( αλλα υπαρχουν και μεγαλυτερες μπαταριες που την βγαζουμε ανετα και 2 μερες :rolleyes: γινεται λιγο ""στερεο""(κοινως τουβλο):lol::lol: το κινητο αλλα χαλαλι :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 γιατρε μου το touch cruise αργει να φτασει στα μαγαζια... τι να παρω?(xanax,tavor,lexotanyl?) αγιε βασιλη μηπως μπορεις να επιταχυνεις την παραγωγη και διαθεση του htc tc?(προσευχες και ευχελαια μπορω επισης να προσφερω αν φανεις καλος μαζι μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Προτεινω σε ολους νηστεια-προσευχη και αυτοσυγκρατηση:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts