cicilianos Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Βασικα εμενα εκει κατω καποια διαστηματα και εχω προσβαση....θα μιλησω και θα αναφερω! Βασικα οποτε ημουν εκει,εβαζαν στους δρομους μεγαλα πανω πανω στα φωτα με τα νεα τους μοντελα!Το ιδιο και τα i mate βεβαια!Βασικα εκει ο κοσμος ειναι πολυ μπιζνες και χρειαζονται τετοια τηλεφωνα οποτε οι εταιριες τρεχουν να τα παραδωσουν.Αληθεια αν το παρω απο εκει τι προβληματα θα εχω? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Βασικα εμενα εκει κατω καποια διαστηματα και εχω προσβαση....θα μιλησω και θα αναφερω! Βασικα οποτε ημουν εκει,εβαζαν στους δρομους μεγαλα πανω πανω στα φωτα με τα νεα τους μοντελα!Το ιδιο και τα i mate βεβαια!Βασικα εκει ο κοσμος ειναι πολυ μπιζνες και χρειαζονται τετοια τηλεφωνα οποτε οι εταιριες τρεχουν να τα παραδωσουν.Αληθεια αν το παρω απο εκει τι προβληματα θα εχω? Opos eipes emenes apote tha xereis na diavazeis aravika kai den tha exeis provlima:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Σιγα να μην ξερω!Ποιος νομιζεις εκτος απο αυτους εκει κατω ξερει?ολοι αγγλικα μιλανε!Ακομα και οι Ινδοι χαχαχαχα! Τεσπα η γλωσσα θα αλλαζει φανταζομαι!Το Jumbo electronics στο City Center πολυ πιθανο να το εχει φερει!Χμ για να παρω λιγα τηλεφωνα αυριο πρωι! Τωρα δεν παιρνω,θα ειναι ολοιι στο Sochos! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Σιγα να μην ξερω!Ποιος νομιζεις εκτος απο αυτους εκει κατω ξερει?ολοι αγγλικα μιλανε!Ακομα και οι Ινδοι χαχαχαχα! Τεσπα η γλωσσα θα αλλαζει φανταζομαι!Το Jumbo electronics στο City Center πολυ πιθανο να το εχει φερει!Χμ για να παρω λιγα τηλεφωνα αυριο πρωι! Τωρα δεν παιρνω,θα ειναι ολοιι στο Sochos! An matheis kati enomerose mas se parakalo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτο αλλά οσοι το παράγγειλαν ηδη.................:wacko: Διαθεσιμότητα: Αποσυρθέντα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτο αλλά οσοι το παράγγειλαν ηδη.................:wacko: Διαθεσιμότητα: Αποσυρθέντα Κατι δεν παει καλα με την παραγωγη μαλλον..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κατι δεν παει καλα με την παραγωγη μαλλον..:O μάλλον κάποιος γκαντέμης θα έστειλε λεφτά και απέσυραν το προϊόν:lol::lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 μάλλον κάποιος γκαντέμης θα έστειλε λεφτά και απέσυραν το προϊόν:lol::lol: Ισος να κανουν πιο ομορφη την προσοψη που ειναι λιγο απαραδεχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 η προπαραγγελια εχει περιπου το νοημα της σειρας προτεραιοτητας για οταν υπαρξουν διαθεσιμα κομματια.δεν γινεται χρεωση.και η τιμη που υπηρχε ηταν ενδεικτικη. ειναι προφανες οτι παει πισω η ημερομηνια κυκλοφοριας. ποσο πισω? θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Τι δωρο θα μου κανω για τα χριστουγεννα ρε παιδεια?Αυτο πισω το iphone δε το βλεπω Ελλαδα.Θα μας αρεσει ποτε κατι απλο τελος παντων?! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ena den katalava giati tou afairesan to trackball 'h mallon kalytera giati den to prosthesan. nomizw htan poly voliko. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κατι μου λέει ότι πάμε για 2008...δυστυχώς. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcana112 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Απλά άλλαξε τιμή (590 ευρώ) και κωδικό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160263 Η κυκλοφορία παραμένει 18 Δεκεμβρίου! Και άσε την ACE να κάνει μας κάνει "δώρο" (χαχα) 2 Gb μνήμη και το... iGo (XAXAXA!!) και να ζητάει.... 799 ευρώ!!!! Τόσα τους λείπουν φαίνεται.... Και κοροιδεύουν τον κόσμο ότι δήθεν "αυτά ζητάνε οι μεταπωλητές μας".... Περαστικά τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 to agglikh poy leei sto expansys ti einai. menu kai ta parelkomena einai sta agglika, ayto ennoei? ginontai ellhnika meta? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κοψοχρονιά θα μας το δώσει η ACE τσάμπα, δεν βγαίνει λέμε, τιμές κόστους Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Τα 600 ευρω θα ηταν τιμη σουπερ!800 πως θα τα δωσουμε ρε ****το?Θα εχω 450 επιδοτηση βεβαια...... Η ΑΣΕ ειναι για κλαματα εκει μεσα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Απλά άλλαξε τιμή (590 ευρώ) και κωδικό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160263 Η κυκλοφορία παραμένει 18 Δεκεμβρίου! Και άσε την ACE να κάνει μας κάνει "δώρο" (χαχα) 2 Gb μνήμη και το... iGo (XAXAXA!!) και να ζητάει.... 799 ευρώ!!!! Τόσα τους λείπουν φαίνεται.... Και κοροιδεύουν τον κόσμο ότι δήθεν "αυτά ζητάνε οι μεταπωλητές μας".... Περαστικά τους.... Ασε, ταπα εκει στο φορουμ και πεσανε να με φανε. Δωρα λεει, μπουχαχα. Δωρα κανει μονο ο Αι βασιλης που δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ρε παιδια...συγγνωμη αλλα ειλικρινα...πες τε μου....:O αν αφαιρεσετε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του,τι σας αρεσει απο αυτο το πραγμα ?? ετσι πως το βλεπω ...μου μοιαζει για κακιστης ποιοτητας dummy:confused: το 3300 ειναι πολυ πιο κομψο και πολυ πιο ομορφο :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κακάσχημο είναι. Καμία σχέση με το κάιζερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 lol . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 ρε παιδια...συγγνωμη αλλα ειλικρινα...πες τε μου....:O αν αφαιρεσετε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του,τι σας αρεσει απο αυτο το πραγμα ?? ετσι πως το βλεπω ...μου μοιαζει για κακιστης ποιοτητας dummy:confused: το 3300 ειναι πολυ πιο κομψο και πολυ πιο ομορφο :confused: μήπως υπερβάλλεις λίγο? http://img69.imageshack.us/img69/3576/htctouchcruise023us4.jpg Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 προσωπικά στο συγκεκριμένο θέμα είμαι με τον Ζαχαράκη εντωμεταξύ τα πλήκτρα touch (και στο M800) τα θεωρώ γελοία επιλογή και μου θυμίζουν 80ies τέσπα δεν έχει σημασία γούστα είναι αυτά εμένα με χαλάνε άλλα πράγματα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 προσωπικά στο συγκεκριμένο θέμα είμαι με τον Ζαχαράκη εντωμεταξύ τα πλήκτρα touch (και στο M800) τα θεωρώ γελοία επιλογή και μου θυμίζουν 80ies τέσπα δεν έχει σημασία γούστα είναι αυτά εμένα με χαλάνε άλλα πράγματα περι ορέξεως.......ευτυχώς βγαίνουν και άλλες συσκευές και οσοι δεν τους αρέσει δεν θα την πάρουν. αυτό με πλήκτρα δεν το κατάλαβα,εννοείς αφης? γιατί δεν είναι. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ REVIEW CRUISE Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 μήπως υπερβάλλεις λίγο? πανο ξερεις πολυ καλα οτι μονο για να δημιουργησω αντιπαραθεση δεν το ειπα :) αλλα ρε ****το δεν μου γεμιζει το ματι καθολου αυτη η πλακα μπροστα με την πανασχημη ροδελα (παντα κατα την γνωμη μου ;))... αντικειμενικο ειναι παντα το θεμα γουστου αλλα οι κατοχοι του 3300 που το εχετε δει απο και κοντα πειτε μου ειλικρινα....σας καθετε καλα αυτο που βλεπετε μπροστα σας??:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 προσωπικα θα προτιμουσα τα πληκτρα του 3300 αλλα με το κεντρικο πληκτρο που εχει το polaris,στο 3300 ειναι πολυ ψευτικο σαν αισθηση,βεβαια γουστα ειναι αυτα και δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,απο χαρακτηριστικα φυσικα καμμια σχεση το ενα με το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts