NetSurfer_g7 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Υπαρχουν ηδη αλλα 2 παρομοια θεματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363678 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176280 Ας συγχωνευτουν σε 1 αν γινεται Καλησπέρα.Μετά το θέμα με τα μακαρόνια, ήρθε η ώρα για ένα ακόμη βαθυστόχαστο θέμα!:lol: Πώς αντιμετωπίζετε τα κουνούπια;Με φιδάκια, ή άλλα συστήματα; Με τις κατσαρίδες; Εγω με κοιμαμαι με το air condition και ξενοιαζω.Τα κουνουπια απεχθανονται το κρυο και εξαφανιζονται.Τα χυμικα τα αποφευγω.Μονο σπανιως κανενα φιδακι αμα κατσω στην βεραντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 στην αθηνα εχω σιτες στα παραθυρα και εχω σωθει. στο λαγονησι στον πατερα μου χρησιμοποιω η ταμπλετες η το υγρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Συγγνώμη, αλλά αυτό το κουνουπιΟ στον τίτλο με πέθανε :lol::lol: (όπως και τα πραγματικά κουνούπια που δεν παλεύονται με τίποτα) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Συγγνώμη, αλλά αυτό το κουνουπιΟ στον τίτλο με πέθανε :lol::lol: (όπως και τα πραγματικά κουνούπια που δεν παλεύονται με τίποτα) Και εμένα μόλις το είδα...δεν ξέρω πως να το διορθώσω όμως.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Εγώ παρήγγειλα και περιμένω αυτό της xiaomi. Είναι φορητό και ελπίζω να κάνει δουλειά. Κατά τα άλλα νομίζω ότι το υγρό για κουνούπια κάνει σχετικά καλή δουλειά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Το επαναφέρω μιας και ξεκίνησαν για τα καλά τα κουνούπια. Μιας κι έχω παιδί φέτος και όταν είμαστε μπαλκόνι δε θέλω να μας γαζωνουν τα κουνούπια, σχετικά με το icon θέλω να ρωτήσω.. Κάνει όντως τόσο δουλειά; ψεκάζω τοίχους τέντες κλπ και δε θα υπάρχει κουνούπι;; Μέσα έχω ταμπλέτες σε κάθε δωμάτιο και δεν υπάρχει κουνούπι στο σπίτι.. Ακόμα και σαλόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Το επαναφέρω μιας και ξεκίνησαν για τα καλά τα κουνούπια. Μιας κι έχω παιδί φέτος και όταν είμαστε μπαλκόνι δε θέλω να μας γαζωνουν τα κουνούπια, σχετικά με το icon θέλω να ρωτήσω.. Κάνει όντως τόσο δουλειά; ψεκάζω τοίχους τέντες κλπ και δε θα υπάρχει κουνούπι;; Μέσα έχω ταμπλέτες σε κάθε δωμάτιο και δεν υπάρχει κουνούπι στο σπίτι.. Ακόμα και σαλόνι Εδώ είσαι. Έχω πάρει 3 εδώ και 4 χρόνια και έχω ησυχάσει. Τα δουλεύω από αρχές καλοκαιριού η όταν ξεκινήσουν τα κουνούπια όλη μέρα ανοιχτά και βράδυ και κάθε 2 μέρες έχουν πάνω από 100 200 το καθένα. Μέσα στο σπίτι που έχω ένα μαζεύει 1 2 τη μέρα. Ούτε φάρμακα ούτε ταμπλέτες που δεν κανουν καλό και σε μας. Τα συγκεκριμένα τραβάνε 1watt την ώρα και ότι έντομο το ακουμπήσει έχει πάει στον άλλο κόσμο επιτόπου. Πάρε 3 4 βάλτα σε μερικές πρίζες και θα ησυχάσεις. Απλά να τα έχεις συνέχεια ανοιχτα να καθαρίζουν όσα γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Για δώσε link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Για δώσε link Εδώ είσαι. Το κοπιαρα από την εφαρμογή του κινητού γιατί δεν είμαι σε pc. https://banggood.app.link/GMCu4CU79W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Αυτά την ίδια δουλειά δεν θα κάνουν? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Αυτά την ίδια δουλειά δεν θα κάνουν? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την ίδια ναι έχω 2 και από αυτά κάνουν παρόμοια δουλειά. Βάλτε 3 4 σε πρίζες και είστε κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Σε μπαλκόνι δεν αρκεί ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Υπάρχουν Ελλάδα; Sent from my SM-G973F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Σε μπαλκόνι δεν αρκεί ένα; Όσα και να βάλεις θα μαζεύουν όλα. Οσα περισσότερα μπορείς τόσο το καλύτερο. Το βράδυ όλα εκεί πάνε. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν Ελλάδα; Sent from my SM-G973F using Tapatalk Τσέκαρε skroutz αλλά σίγουρα θα είναι πιο ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 κλασικο φιδακι στο μπαλκονι και στο δωματιο κλιματισμο και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 κλασικο φιδακι στο μπαλκονι και στο δωματιο κλιματισμο και τελος Το φιδάκι είναι καρκίνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 εμενα το δικο μου φιδακι ειναι υδροχοος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Υπάρχουν Ελλάδα; Sent from my SM-G973F using Tapatalk https://www.skroutz.gr/s/6756886/Αντικουνουπική-Συσκευή-Πρίζας-18526.html https://www.clevermarket.gr/proionta/proionta-spitiou-grafeiou/eidi-proionta-spitiou/entomoktona-ilektrika-ilektrikes-entomopagides/ilektriko-entomoktono-led-mini-1w-fos-nyktos-apallageite-apo-kounoupia-sknipes-k-l-p_91835/ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 εγω εχω σιτες στα παραθυρα και εχω σωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 εγω εχω σιτες στα παραθυρα και εχω σωθει Ολοι έχουμε σίτες. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν κάθεσαι έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ολοι έχουμε σίτες. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν κάθεσαι έξω.Βάζεις μια γιναικα δίπλα, όλα πάνε σε αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Βάζεις μια γιναικα δίπλα, όλα πάνε σε αυτήν Ισχύει. Σαν να έχουν μέλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ολοι έχουμε σίτες. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν κάθεσαι έξω. Δεν ανάβεις φως κατ' αρχάς,εκτός και πάρεις ειδικές λάμπες που δεν τις βλέπουν τα κουνούπια.Μετά,βάζεις κάποια φυτά,νομίζω ο βασιλικός είναι καλός,και τέλος,αγοράζεις τα ειδικά βραχιολάκια που μπαίνει αρωματική πλακέτα,και βάζεις στο χέρι και άν χρειαστεί,και στο πόδι.Κρατάει κανα μήνα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://spirossoulis.com/plus-living-fate-auto-kai-den-tha-sas-tsimpisei-oute-ena-kounoupi-fetos/&ved=2ahUKEwi32YD1ws_iAhVis3EKHeDxA5UQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw0DuYIA1S2ge35Ci18aPW83&cshid=1559640873316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts