Jump to content

Προϊόντα απο Telemarketing - Μύθοι + αλήθειες!

mplip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον. Κατι που θελω να αναφερω και να μοιραστουμε μαζι αποψεις.

Συνεχως στην τηλεοραση βλεπουμε διαφημισεις απο τηλεμαρκετινγκ που διαφημιζουν διαφορα καλουδια. σαουνα μινι, σαουνα μαξι, ζωνες αδυνατισματος, τα σουπερ μαχαιρια, τη σουπερ κεραια κτλ , με αποκορυφωμα το Slimwaist και το Capilarine. Το ενα υποσχεται αδυνατισμα με φρικτες διαφημισεις και το αλλο δινει μαλλια στους φαλακρους.

Εσεις τι πιστευετε? Υπαρχει καποιος γνωστος που να εχει δοκιμασει τετοιο προιον και ποιες οι αποψεις του? Πχ εμενα η μανα ενος φιλου μου ειχε δοκιμασει το Slimwaist και ηταν απιστευτα ευχαριστημενη γιατι εχασε λεει απιστευτους ποντους απο τη μεση.

Τι αληθευει και τι οχι?

:X

Εμένα με τρελαίνει μια διαφήμιση τελεμαρκεντιγκ που παίζει στην ΕΤ1 και διαφημίζουν κάτι που ξεβουλώνει τις αποχετεύσεις.. Μιλάνε γερμανικά αλλά έτσι όπως εκφράζονται σου δίνουν την εντύπωση ότι φάγανε κάτι καλό και το επαινούν.

Επίσης γουστάρω ελληνικό τελεμάρκετινγκ με τον κύριο Πόλυ (παίζει σε ένα τοπικό κανάλι στην Θεσσαλονίκη).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Εγώ έχω να καταγγείλω ότι αγόρασα από telemarketing ένα μηχανηματάκι που έκανε δήθεν παθητική γυμναστική και συνέσφιγγε τους μύες με μικρής έντασης ρεύμα...σκ@τ@, λαπάς είμαι ακόμα :lol:

:lol: :lol: :lol:

Αυτό με το ρεύμα κάτι μου θυμίζει...

Α! Ναί!

Αν βάλεις το δάκτυλο στην πρίζα (μεγάλης έντασης ρεύμα), οι μύες θα σφίξουν μιά για πάντα [νεκρική ακαμψία (black humor, μακρυά από 'μας)] !!!

:p :p :p

Λίγα πράγματα αξίζουν πιστεύω, άσε που η τακτική του ''σου διαφημίζω ό,τι μ@λ@κι@ φανταστείς για να τσιμπήσεις'' με εκνευρίζει...Δηλαδή για πόσο ηλίθιους μας περνάνε?! Δεν τον θέλουμε τον καθαριστή για τα κολοκυθάκια, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ :p !!!!!

Αν άξιζαν δεν θα πωλούνταν μέσω telemarketing!

Ο τρόπος μόνο που τα προωθούν, σε προνοεί ότι, κάτι δεν πάει καλά...

;) ;)

Επίσης γουστάρω ελληνικό τελεμάρκετινγκ με τον κύριο Πόλυ (παίζει σε ένα τοπικό κανάλι στην Θεσσαλονίκη).

Μια ειναι ειναι Μιραρακη στα χαλιά και ένας ο Πολυς στο τελεμάρκετινγκ:) Τime Channel
Υπογραφή....

Για αυτά τα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, είχα ρωτήσει γυμναστή και μου είχε πει ότι κάνουν δουλειά, απλά όχι από μόνα τους. Πρέπει να τα συνδυάζεις με διατροφή και άσκηση.

Γενικά, όλα αυτά τα προϊόντα κυκλοφορούν παγκοσμίως, και δεν πιστεύω ότι είναι "για πέταμα". Απλά σίγουρα δεν είναι τόσο θαυματουργά όσο φαίνονται.

Eπίσης, τα περισσότερα είναι περιττές ανέσεις (πχ θυμάμαι μια σκάλα που την έφτιαχνες σε ό,τι μέγεθος/σχήμα ήθελες για να φτάνεις παντού).

Εννοείται φυσικά ότι οι περισσότερες διαφημίσεις είναι cult! Θυμάται κανείς τη μαγική σφουγγαρίστρα που απορροφούσε τα πάντα, και έκαναν τεστ στο στούντιο τινάζοντας την σφουγγαρίστρα πάνω από το ανυποψίαστο κοινό; :lol:

Η διαφημιση με την Μαρια Ιωαννιδου και την "κυταριιιιτιδα ψωμαααακια" δεν θυμαμαι πως λεγοταν το προιον αλλα σαν διαφημιση με εχει κανει να κανω πολλους κοιλιακους.

Γελωντας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η διαφημιση με την Μαρια Ιωαννιδου και την "κυταριιιιτιδα ψωμαααακια" δεν θυμαμαι πως λεγοταν το προιον αλλα σαν διαφημιση με εχει κανει να κανω πολλους κοιλιακους.

Γελωντας.

Είναι το slimwaist που είπε και ο mplip^.

"Όλοι τυλίγονται!"

O κύριος Πόλυς είναι μορφή. CULT. :respect:

Κύριε πόλυ μας κακομαθαίνετε.

O κύριος Πόλυς είναι μορφή. CULT. :respect:

Κύριε πόλυ μας κακομαθαίνετε.

:lol: :lol:

Ειναι στην κοσμαρα του ο τυπος :p

Προσωπικα, νομιζω πως η πλειοψηφια των προιοντων που διαφημιζονται, εχουν να κανουν με χαμηλης ποιοτητας. Επισης, θεωρω υπερβολικα τα ποσα.

Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να παραγγειλει καποιος το οτιδηποτε. Σιγουρα θα υπαρχει και στην αγορα, οσο σπανιο και αν το παρουσιαζουν, απλα θελει ψαξιμο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Το Target group τους είναι η κυρα Μήτσαινα που θα πάει στη κυρα Δημητρούλα για καφέ και θα της πει για τη τόσο συμφέρουσα αγορά που έκανε από τον κ.Πόλυ.

Για να το κρατάνε τόσα χρόνια πιστεύω κάτι έχουν πετύχει

ΜΥΘΟΣ !

η για την ακρίβεια δεν αξίζουν τα λεφτά που δίνεις

Και κάνουν και τρελούς τζίρους (πολλές πωλήσεις)!!!

edit: τζίρους

ΜΥΘΟΣ !

η για την ακρίβεια δεν αξίζουν τα λεφτά που δίνεις

Και κάνουν και τρελούς τσίρους (πολλές πωλήσεις)!!!

Από σαρδέλες να δεις τι κάνουν! :p :lol:

Εγώ δεν πιστεύω να είναι όλα μούφες. Ε; :confused: :p Δεν ξέρω, δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από telemarketing. Αυτό που μου άρεσε πολύ όμως είναι ένας τεμαχιστής κολοκυθακίων, ντοματών, μανιταριών κτλ που τα κάνει όλα τόσο μικρούτσικα και τετραγωνισμένα! :happy: Και βασικά το κυριότερο είναι ότι δεν πετιούνται όλα τα κομματάκια τριγύρω ξέρω γω ενώ τα κόβεις :lol: Όμως μαγειρεύω εχμμ αρκετά σπάνια οπότε μπα, ούτε αυτό θα το πάρω:lol:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Προσωπικά γελάω πάρα πολύ με προιόντα τα οποία λανσάρονται με το ''Μαγικό'' μπροστά...Π.χ το μαγικό κατσαβίδι, το μαγικό πριόνι, το μαγικό σάντουιτς με μαρούλι κτλ...

Έλεος στο 2007 ζούμε, τι θα πει μαγικό;

Να τους δώσουμε και μια άμαξα να γυρίζουν και τις επαρχίες όπως στο Μεσαίωνα... :P

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Το Target group τους είναι η κυρα Μήτσαινα

γκουχ, γκουχ..:cool:

Συμφωνώ, η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή και οι τιμές δυσανάλογα ψηλές..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα περισσότερα δεν θα τα αγόραζα ποτέ. Πάντως η φιλοσοφία τους είναι να σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς ζούσες τόσα χρόνια χωρίς π.χ. αυτό το υπέροχο κάλυμμα πλυντηρίου με τσεπούλες για τα μανταλάκια...
Θα πάω εκεί στην Αραπιά.........

Ολα κι ολα...ποιοι ειστε εσεις ρε κουμασια που αμφισβητειτε την εφευρετικοτητα των διανοιων και την αποτελεσματικοτητα των υπερ-προϊοντων τους;

Εμ πως, δεν καει τα λιπια η ειδικη ζωνη σαουνα της Βελφορμ;

Δε βλεπετε τον μποντιμπιλνταρα που τη φορεσε πως εγινε; :p :p

Ακομη και η χοντρη κυρια που τυχαια συναπαντηθηκε με τους παρουσιαστες στο εμπορικο κεντρο εμεινε εκπληκτη! :rolleyes: