Jump to content

Sony Ericsson K530i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι'αυτο πριν κατσεις και μιλησεις..και κανεις παρατηρηση στον αλλον..να κατσεις να διαβαζεις...πρωτα τι γραφει και μετα να απαντας.αντε γιατι αυτα που εγραφα...τα εχω τονισει..και τα ειπα οσο πιο κατανοητα μπορουσα..κι'εσυ το βιολι σου.

αντε ζητα συγγνωμη τωρα απο το φορουμ..για την ισχυρογνωμια σου..:nuke:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 268
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχει γινει το thread πεδιο προσωπικων αντιπαραθεσεων ας ηρεμησουν τα πνευματα.Και τωρα μια ερωτηση πανω στο κινητό.Υπαρχει επιλογη format της καρτας μέσα απο το κινητό?
Υπογραφή....

Παιδια εχει γινει το thread πεδιο προσωπικων αντιπαραθεσεων ας ηρεμησουν τα πνευματα.Και τωρα μια ερωτηση πανω στο κινητό.Υπαρχει επιλογη format της καρτας μέσα απο το κινητό?

Νομίζω ναι. Πήγαινε Μενού - Ψυχαγωγία (ή το υλικό μου) - Επιλογές - Format (ή διαμόρφωση).

Δεν παιζει κατι τέτοιο μονο κατασταση μνημης βγαζει
Υπογραφή....

Δεν παιζει κατι τέτοιο μονο κατασταση μνημης βγαζει

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω τότε. Αυτό που σου είπα το θυμώμουν από το Κ800i μου. Πλέον έχω το Motorola KRZR K1.

Θα πας μενου-διαχειριση αρχειων-προσθετα-κατασταση μνημης-μεμορυ στικ-προσθετα-διαμορφωση M.S.

Θα πας μενου-διαχειριση αρχειων-προσθετα-κατασταση μνημης-μεμορυ στικ-προσθετα-διαμορφωση M.S.
Ευχαριστω πολυ:):):)
Υπογραφή....

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ότι το καπάκι της μπαταρίας έχει έναν μικρό "τζόγο", αισθάνεσαι δηλαδή ότι κουνιέται όταν πιέζεις τα πλήκτρα της αριστερής πλευράς.

Δεν είναι τίποτε το σoβαρό, δε μιλάμε για κανένα τεράστιο κούνημα ούτε προκαλεί δυσλειτουργία της συσκευής, αλλά μ' αρέσει να έχει στιβαρή αίσθηση το κινητό.

Τι να κάνω;

Αν το πάω στο service δεν θα το αναγνωρίσουν ως πρόβλημα, έτσι υποθέτω.

Άλλος στη θέση μου δεν θα το αντιλαμβανόταν ή δεν θα του έδινε σημασία...

Παρουσιάζει κάτι παρόμοιο και το δικό σας Κ530i;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ότι το καπάκι της μπαταρίας έχει έναν μικρό "τζόγο", αισθάνεσαι δηλαδή ότι κουνιέται όταν πιέζεις τα πλήκτρα της αριστερής πλευράς.

Δεν είναι τίποτε το σoβαρό, δε μιλάμε για κανένα τεράστιο κούνημα ούτε προκαλεί δυσλειτουργία της συσκευής, αλλά μ' αρέσει να έχει στιβαρή αίσθηση το κινητό.

Τι να κάνω;

Αν το πάω στο service δεν θα το αναγνωρίσουν ως πρόβλημα, έτσι υποθέτω.

Άλλος στη θέση μου δεν θα το αντιλαμβανόταν ή δεν θα του έδινε σημασία...

Παρουσιάζει κάτι παρόμοιο και το δικό σας Κ530i;

Ναι και το δικό μου από την πρώτη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου κουνιέται το καπάκι.. Είναι φαίνεται γενικότερο πρόβλημα αυτών των κινητών γιατί και ένας φίλος μου πάλι το ίδιο αντιμετώπισε..

Επειδή και εμένα με ενοχλεί, έχω κάνει την εξής πατέντα. Έβαλα ένα κομμάτι από χαρτί μπροστά από την μπαταρία και έτσι δεν κουνιέται καθόλου τώρα..:p Είναι σαν να μην το είχε ποτέ το πρόβλημα..:happy:

Επειδή και εμένα με ενοχλεί, έχω κάνει την εξής πατέντα. Έβαλα ένα κομμάτι από χαρτί μπροστά από την μπαταρία και έτσι δεν κουνιέται καθόλου τώρα..:p Είναι σαν να μην το είχε ποτέ το πρόβλημα..:happy:

Ένα λεπτό κομμάτι χαρτί, ας πούμε; Ή χαρτόνι;

Υπάρχει περίπτωση το χαρτί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής ή της μπαταρίας;

Για βοήθησε φίλε μου... :)

Παύλος Παυλίδης 

Και εγω εχω βαλει χαρτακι.Ενταξει μην το μπουκωσεις βεβαια και δεν μπορεις να το ανοιξεις οπως μου ειχε συμβει παλιοτερα με το Κ750.Να δημιουργησει προβλημα μην το φοβασαι
Υπογραφή....

Σήμερα που τηλεφώνησα στο service της SE, μου είπαν ότι το καπάκι της μπαταρίας καινούριο κοστίζει 5 Ευρώ.

Λέτε να το δοκιμάσω;

Παύλος Παυλίδης 

Σήμερα που τηλεφώνησα στο service της SE, μου είπαν ότι το καπάκι της μπαταρίας καινούριο κοστίζει 5 Ευρώ.

Λέτε να το δοκιμάσω;

Ένα απλό κομματάκι χαρτί λίγο διπλωμένο, μέχρι να σταματήσει να κουνιέται. Δε θέλει τίποτα ιδιαίτερο. Και δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα στη συσκευή.

Τώρα όσον αφορά το καινούργιο καπάκι νομίζω ότι δεν αξίζει γιατί το πρόβλημα είναι γενικότερο και δε φταίει το καπάκι αυτό κάθε αυτό. Τι διαφορετικό θα έχει δηλαδή το καινούργιο που δεν το έχει το παλιό; Είναι νέα σχεδίαση που δεν κουνιέται; Εγώ πάντως δε θα το έπαιρνα όταν με ένα μικρό κόλπο μπορείς να λύσεις το πρόβλημα και να μη φαίνεται τίποτα.;)

Λέτε να το δοκιμάσω;

μπα το ιδιο θα ειναι! και γιατι να δωσεις λεφτα για καινουργιο καπακι..οταν με λιγο χαρτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπα το ιδιο θα ειναι! και γιατι να δωσεις λεφτα για καινουργιο καπακι..οταν με λιγο χαρτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου :)

Το χαρτί να το βάλω σε όλη την επιφάνεια της μπαταρίας ή μόνο στο σημείο εκείνο που κουνιέται;

Κάντε μου μια λίγο πιο λεπτομερή περιγραφή!

Παύλος Παυλίδης 

p_k, και εγώ έχω βάλει χαρτί (και μάλιστα τουαλέτας :p) στο καπάκι. Απλά βάλε λίγο από κάτω και θα είσαι ΟΚ.

Το χαρτί να το βάλω σε όλη την επιφάνεια της μπαταρίας ή μόνο στο σημείο εκείνο που κουνιέται;

Όσον αφορά το καινούργιο καπάκι, σκέφτομαι μήπως αυτό που έχω έχει κάποιο ελάττωμα στο σχεδιασμό (αν και δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο) ενώ το καινούριο θα πατάει καλύτερα. Πάντως, για να πω την αλήθεια, αφού το γράψαν και άαλα μέλη εδώ, 99,9% και με το νέο καπάκι το πρόβλημα θα συνεχιστεί, οπότε καταλήγουμε στη μέθοδο του χαρτιού.

Παύλος Παυλίδης 

Όσον αφορά το καινούργιο καπάκι, σκέφτομαι μήπως αυτό που έχω έχει κάποιο ελάττωμα στο σχεδιασμό (αν και δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο) ενώ το καινούριο θα πατάει καλύτερα. Πάντως, για να πω την αλήθεια, αφού το γράψαν και άαλα μέλη εδώ, 99,9% και με το νέο καπάκι το πρόβλημα θα συνεχιστεί, οπότε καταλήγουμε στη μέθοδο του χαρτιού.

Κόψε λίγο χαρτί, στο μέγεθος της μπαταρίας. Βάλτο από κάτω και θα είσαι super.

Κόψε λίγο χαρτί, στο μέγεθος της μπαταρίας. Βάλτο από κάτω και θα είσαι super.

Χωρίς να το κολλήσω βέβαια, έτσι δεν είναι; Απλά να το βάλω πάνω στην μπαταρία και μετά να κλείσω το καπάκι;

Παύλος Παυλίδης 

Τέλειο το κόλπο παιδιά!

Μπράβο!!! :)

Παύλος Παυλίδης 

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αυτονομια.Δεν το εχω πολυ καιρο καμια 15αρια μερες αλλα μου κραταει 4 μερες σιγουρα.Βεβαια το εχω παντα σε gsm γιατι αν το εχεις 3G και gsm σιγουρα καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια
Υπογραφή....

Το τηλεφωνο μου εχει την εκδοση R6BC002.Υπαρχει καμια νεότερη?Το update service δεν βρισκει καμια καινουρια
Υπογραφή....

• The title was changed to Sony Ericsson K530i