geoponer Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 χωρίς xs++ όμως,με jdflasher :) Δυστυχώς ούτε με αυτό κατάφερα να κάνω δουλειά, παρότι διάβασα προσεκτικά το tutorial...αυτή η 53 είναι μεγάλος μπελάς! :( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ναι βασικά όλο το μανίκι είναι η ρύθμιση του far manager,του sepf plugin και του jdflasher.Αν ρυθμιστούν αυτά σωστά τότε δεν τα πιάνει κανένα πρόγραμμα ούτε το xs++ ούτε το setool,αφού στην ουσία μπορείς να κάνεις τα πάντα ;) Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ναι βασικά όλο το μανίκι είναι η ρύθμιση του far manager,του sepf plugin και του jdflasher.Αν ρυθμιστούν αυτά σωστά τότε δεν τα πιάνει κανένα πρόγραμμα ούτε το xs++ ούτε το setool,αφού στην ουσία μπορείς να κάνεις τα πάντα ;) Δεν δυσκολεύτηκα στις ρυθμίσεις αυτές, αλλά κόλλησε το πρόγραμμα στο CID53, λέγοντας ότι δεν μπορεί να φορτώσει τον boot loader (αν θυμάμαι καλά...) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Kατ αρχήν χρόνια πολλά για τα γενεθλιά σου http://www.myphone.gr/forum/images/misc3/birthday_bit.gif Τώρα για το κινητό μπορείς να ανεβάσεις αν είναι εύκολο μια εικόνα απο το πρόβλημα που βγάζει :) ; Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 παιδιά έχει ένας φίλος ένα τέτοιο κινητό κ μου είπε πως την ώρα που πάει να στείλει μνμ το κινητό κολάι!!τι πρέπει να κάνω για να του το φτιάξω?αναβάθμιση?γιατί στον Γερμανό που ρώτησε του ζήτησαν 30ευρω Ευχαριστώ Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 παιδιά έχει ένας φίλος ένα τέτοιο κινητό κ μου είπε πως την ώρα που πάει να στείλει μνμ το κινητό κολάι!!τι πρέπει να κάνω για να του το φτιάξω?αναβάθμιση?γιατί στον Γερμανό που ρώτησε του ζήτησαν 30ευρω Ευχαριστώ Νίκος Αν το κινητο εχει εγγυηση ειναι δωρεαν! πες στου να το παει σε service της sony ericsson.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 το κινητό είναι από φίλο σε φίλο...που το αγόρασε από άλλον κτλ...που σημαίνει πως δεν έχει τα χαρτιά από την εγγύηση.θέλει μόνο αναβάθμιση?η διαδικασία είναι εύκολη?όπως στο κ800 κ στο κ850 που έχω κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ναι ,δεν αλλαζει κατι στην διαδικασια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 οκ σας ευχαρηστω παιδες!!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 kalispera paidia pali.... to kinito tou eixe problhma kolage ktl....kai gia eprepe na bgaloume thn mpataria gia na ksana anoiksei..... tou ekana anaba8misei me to programma ths s.e alla pali ta idia paidia.....pali kolaei....ti sto kalo exei???prepei na to pame gia service???dn mporw na tou kanw tpt egw??? Nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Εφοσον δεν εστρωσε με το νεο λογισμικο πολυ πιθανο να εχει καποιο προβλημα σε hardware οποτε δεν το γλυτωνεις το σερβις. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitziras Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μάγκες κ γοργόνες να ρωτήσω κ γω κάτι. Προχθές το πρωί πήγα να το ενεργοποιήσω όμως μου έβγαλε ένα μήνυμα πως όλα τα αρχεία από τη κάρτα είχαν σβηστεί και μου έδινε από κάτω την επιλογή αν θέλω να του κάνω format. Πάτησα όχι. Ωστόσο δεν μου αναγνωρίζει καμία κάρτα κ ας είναι μέσα στο κουνητό. Φυσικά τραγούδια κ κάποιες φωτό έχουν ήδη σβηστεί. Για ποιο λόγο έγινε αυτό? Τι κάνω τώρα? ------------------- Μάγκες κ γοργόνες μόλις τώρα του έβγαλα μπαταρία κ το ξανα-άνοιξα κ αναγνώρισε κανονικά το memory stick και φυσικά τα αρχεία! ΘΑΥΜΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πολύ ωραίο κινητό το Κ530 αλλά τα πλήκτρα είναι τελείως για τα μπάζα... Τρυπούν εύκολα και φαίνεται ο φωτισμός... Πολύ μεγάλη βλακεία...:(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 ρε παίδες δε μπορώ να κάνω βιντεοκλήση..δοκίμασα και με μια cu που είχα και με μια wind που σε άλλο κινητό κάνω κανονικά βιντεοκλήση..τι μπορεί να φταίει?πρέπει να το ενεργοποιήσω κάπως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 πρεπει να περασεις τις ρυθμισεις στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 χμμμ....και πώς γίνεται αυτό??:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 ρε παίδες δε μπορώ να κάνω βιντεοκλήση..δοκίμασα και με μια cu που είχα και με μια wind που σε άλλο κινητό κάνω κανονικά βιντεοκλήση..τι μπορεί να φταίει?πρέπει να το ενεργοποιήσω κάπως?? Είναι σε 3G το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 αν εννοείς στις ρυθμίσεις εκεί που λέει μόνο gsm ή gsm και 3g τότε ναι είναι..πρέπει να κάνω κάτι άλλο?? μου βγάζει κανονικά πάντως στην αρχική οθόνη αυτό το περίεργο μπλε σηματάκι που νομίζω είναι η ύπαρξη 3g σήματος.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 οδηγιες και τα σχετικα για να πειραξω το κ530i ? flush κ διαφορα που εχω ακουσει οτι γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts