Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest gmavrom
Χαίρετε! Είμαι από σήμερα κι εγώ κάτοχος του W910i... Δυστυχώς έχω μενού Vodafone live. Το μόνο που με ενοχλεί βέβαια είναι τα εικονίδια στο μενού. Κατα τ'άλλα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορώ να το διορθώσω κάπως μόνο αυτό ή μου προτείνετε να το κάνω debrand? By the way πόσο "επικίνδυνο" είναι το debrand?? Παίζει να τα "παίξει" το κινητό?? Σήμερα το πήρα μην το καταστρέψω κιόλας...:)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανένα πρόβλημα δε θα έχεις με το debrand, εγώ έκανα στο W595 μου την πρώτη κιόλας μέρα και το χαίρομαι ακόμα στο έπακρο! Το μόνο "-" του Live menu πιστεύω είναι το περιβάλλον σύνταξης μηνυμάτων, που πραγματικά οι άνθρωποι το καταστρέφουν, βάζοντας SMS και MMS σε ένα editor.
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Guest gmavrom
Παρακάτω παρουσιάζω έναν οδηγό που πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς για να απαλλαγούν από το άθλιο vodafone live menu.

Το αναπτύσσω όσο ποιο αναλυτικά γίνεται.

Τα βήματα είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν με την σειρά:

1) Εγκαθιστούμε τα προγράμματα από το cd για να έχουμε τους οδηγούς για το κινητό (Sony Ericson PC Suite, Update Service) με όλες τις ενημερώσεις που χρειάζονται.

2) Κατεβάζουμε το KKClient

3) Κατεβάζουμε τα αρχεία W910i_R1FA035_FS_ADRIATIC_CID52.fsm και W910i_R1FA035_MAIN_GENERIC_SH_CID52.min

4) Κατεβάζουμε το W910iCDF1201-0083_6_R7A_GENERIC_ADRIATIC

5) Κατεβάζουμε το Α2 Uploader

Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την διαδικασία flashαρίσματος.

Προσοχή να έχετε αρκετή μπαταρία (με 17% με έφτασε).

Προσοχή να απενεργοποιήσετε τα antivirus γιατί κάποια όπως avg κλπ βλέπουν ως trojan τα Α2 uploader κλπ και δεν σας αφήνουν να τα εκτελέσετε. Αν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τα AVG (mail watch dog) στα services, να κάνετε επανεκκίνηση, να κλείσετε το avg από το tray και να κάνετε end process τα avg από το task manager.

Προσοχή ότι υπάρχει στη μνήμη του τηλεφώνου θα διαγραφεί πχ επαφές. Η μνήμη sim και η κάρτα μνήμης flash δεν θα πειραχτεί.

6) Κλείνουμε το κινητό - αφαιρούμε την μπαταρία - τοποθετούμε ξανά την μπαταρία

7) Ανοίγουμε το KKClient

8) Επιλέγουμε την καρτέλα DB3150(A2)

9) Στο main και fs επιλέγουμε open files και διαλέγουμε τα παραπάνω αρχεία που κατεβάσαμε (με καταλήξεις .fsm και .min)

10) Έχοντας κλειστό το κινητό, πατάμε το πλήκτρο "C" και έχοντας το πατημένο συνδέουμε το καλώδιο USB

11) Πατάμε το Flash Phone και περιμένουμε (περίπου 3.20 για το πρώτο αρχείο και 2.20 για το άλλο). Θα εμφανιστεί κάτι τέτοιο:

Το τελευταίο error το αγνοούμε.

12) Κλείνουμε το KKClient

13) Αφαιρούμε την μπαταρία - τοποθετούμε ξανά την μπαταρία (δεν ανοίγουμε το κινητό)

14) Ανοίγουμε το Α2 Uploader

15) Έχοντας κλειστό το κινητό, πατάμε το πλήκτρο "C" και έχοντας το πατημένο συνδέουμε το καλώδιο USB

16) Πατάμε το πλήκτρο Fie system tool

17) Πάμε στο tpa/preset/custom και με drag and drop στέλνουμε όλα τα αρχεία από το custom pack που κατεβάσαμε και αποσυμπιέσαμε

18) Τα αρχεία αφού κατέβουν (μερικά δευτερόλεπτα), πατάμε shutdown fs manager (δεν φαίνεται καθαρά ότι είναι button) και κλείνουμε το πρόγραμμα

19) Αφαιρούμε την μπαταρία - τοποθετούμε ξανά την μπαταρία και ανοίγουμε το κινητό

Με το που θα ανοίξει το κινητό θα εμφανιστεί ένα άθλιο μενού που μας δίνει την εντύπωση ότι κάτι πήγε καλά. Η οθόνη θα παραμείνει στην κατάσταση αυτή μέχρι να διαβάσει όλες τις απαιτούμενες αλλαγές. Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει μετά από 1 λεπτό και κάτι κανονικά ζητώντας να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις ξανά όπως όταν το πήρατε για πρώτη φορά στα χέρια σας. Την επόμενη φορά που θα το ανοίξετε θα ανοίξει κανονικά στον κανονικό χρόνο και με τα ανάλογα χρώματα.

Αυτό ήταν. Πλέον έχετε ένα W910i unbrand σε 7 λεπτά, με το τελευταίο ελληνικό fw και χωρίς τις αθλιότητες της vodafone, χωρίς να πληρώσετε τίποτε απολύτως.

Ευχαριστώ πολύ όσους με τις απαντήσεις τους με έδωσαν την σωστή κατεύθυνση για να ψάξω. Ομολογουμένως ήθελε πολύ ψάξιμο γιατί όλα τα θέματα που βρήκα έλεγαν ότι τα συνήθη προγράμματα xs++ και setool μόνο το αναγνωρίζουν και δεν το flashαρουν και ότι ο μόνος τρόπος για να το κάνεις unbrand ήταν μέσω κάποιων site. Όλα αυτά ήταν αλήθεια, αλλά για να το κάνεις μόνος σου και free ήθελε πολύ ψάξιμο.

Χρησιμοποίησες αυτή τη μέθοδο ή αυτήν:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205

Γιατί μου φαίνονται λιγο διαφορετικές... :wacko:

Λογικά αυτή που είναι στο topic που έχω φτιάξει (το link που έχεις βάλει)! Εϊναι κ πιο εύκολη!
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Εγώ πάντως που λατρέυω αυτό το κινηγτό,σήμερα πήγα να το παραγγείλω αλλά μου παν οτι αποσύρθηκε και τα χρώματα τέλειωσαν.Θα ξέρουν την 2α αν θα το βρουν και επίσης μου παν ότι αν το βρουν,μονο σε ασπρο χρώμα,το οποίο I adore :D Πάντως,δε καταλαβαίνω,πώς,ενώ αποσύρθηκε,κυκλοφορεί σε στοκ με το πιο δυσεύρετο χρώμα...

Το πήρε μια φίλη μου με Vodafone Live! Menu και τα εικονίδια είναι...super!.Καμία σχέση με το menu ενός φίλου μου που το έχει αγοράσει από την Wind.:)Πρώτη φορά που μου αρέσει ένα Vodafone Live κινητό.:):lol:

Ω,ναι.....τελευταία η vodafone έχει αρχίσει να βάζει κάτι εικονίδια σαν 3D,κ,όντως,είναι πολύ όμορφα

Μην ψαρώνετε παίδες! :p

Τσάμπα διαφήμιση κανουμε αγοράζοντας live συσκευές!Κοτσάρουν ένα σήμα να φαίνεται καλά-καλά και μας ξεγελάν με 3διάστατα εικονίδια :lol:

Υ.Γ.:Το είδα το άσπρο χρώμα σε μια κοπέλα,στη στάση του λεωφορείου και ήταν ένα όνειρο αυτό το χρώμα!Είναι σαν το καφέ-χρυσό της Vodafone,μόνο που όπου υπάρχει το καφέ στο άλλο εδώ είναι το άσπρο!Το χρυσό διατηρείται και δημιουργεί έναν άψογο συνδυασμό!!Στο τσακ ήμουν έτοιμος να διαπράξω ληστεία :lol::lol:

Μωρέ,ας το πάρω και....το πράσινο Κ850 μου θα μείνει για λίγο unused :p

Πριν λίγο το παρέλαβα σε χρυσό.Παιδιά,ένα θα πω μόνο:ΘΕΪΚΟ.Το κουτί του δεν είναι σαν τα άλλα του ίδιου μοντέλου,και γενικά το κινητό αποπνέει μια αίσθηση τελειότητας,καμια σχεση με το μαυρο της κολλητης μου.Επίσης,είμαι πολύ χαρούμενος,γιατί ενώ το παρέλεβα από vodafone,το κινητό δεν είναι κόκκινο μέσα :devil:

Εννοείς το καφέ-χρυσό ή το άσπρο-χρυσό; :)

Εγω έχω το καφέ και είναι όντως πιο διαφορετικό απ'το κόκκινο και το μαύρο!

Αλλά το άσπρο είναι το κορυφαίο όλων!!

Παιδιά το αγόρασα κ εγώ από Αγγλία αλλά με το που έβαλα Ελληνική κάρτα δεν μου την αναγνωρίζει.

Πιθανών είναι κλειδωμένη η συσκευή?

Αν το κάνω αναβάθμιση μόνος μου θα στρώσει ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία??

και γω παρέλαβα ένα σημερα απο Αγγλια , είναι ξεκλείδωτο αλλα δεν εχει ελληνικό μενου.

μπορώ να βάλω ελληνικά με αναβάθμιση;

Εννοείς το καφέ-χρυσό ή το άσπρο-χρυσό; :)

Εγω έχω το καφέ και είναι όντως πιο διαφορετικό απ'το κόκκινο και το μαύρο!

Αλλά το άσπρο είναι το κορυφαίο όλων!!

το άσπρο χρυσό:D:D:D επίσης δεν έχει τζόγο

Ευχαριστώ πολύ.Να ρωτήσω,τί μπορώ να κάνω για να μην αποκτήσει τζόγο?

Εγώ εναν χρονο που το έχω τώρα δεν έχει αποκτήσει τον παραμικρό τζόγο.

Γενικά,το W910 είναι απ'τα πιο ποιοτικά slider της SE.Δεν είναι S500,W580 κλπ. :)

Τώρα,γι'αυτό που ρωτάς,δεν υπάρχει λυση!Είτε θα σου αποκτήσει τζόγο,είτε όχι!Αυτό ισχύει για όλα τα slider κινητά!Ούτε μπορείς να προβλέψεις πότε θα εμφανίσει τζόγο,αν εμφανίσει!

Ισχυει γενικά η προσοχή,όπως σε όλα τα τηλέφωνα!Απέφευγε πάντως να ανοιγοκλείνεις άσκοπα το πορτάκι απλά για να παίζεις :p Και επίσης,κάποιες εργασίες που δεν απαιτούν πρόσβαση στα αλφαριθμητικά πλήκτρα,καλό θα είναι να γίνονται με το slider κλειστό!

Σα τα μάτια μου το χω και δε το ανοίγω όποτε δε θέλω.Ρωτώ επειδή είχα ένα W580 κ ενώ ήταν από πρώτες παρτίδες,το χα μεταχειριστεί πολύ και η αδερφή μου πολύ άσχημα (το χει αυτό:p) και δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ τζογο,ενω της κολλητης της το ποίο ήταν από τελευταία παρτίδα,έχει

Καλησπέρα στο forum.

Έχω επιδότηση από cosmote και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στην γυναίκα μου. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα. Φθορές χρώματος, τζόγος στο slide, κακή συνδεσιμότητα με Bluetooth, κακό ηχείο, κακό μεγάφωνο, πολλά restart, καμένα pixels…

Το θέμα είναι ότι, πιστεύω ότι σε κόκκινο, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κινητό που υπάρχει! Και γι’αυτό θέλω να το πάρω. Επίσης μου άρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ η ΟΘΟΝΗ του! Συν ότι με την επιδότηση θα δώσω 85Ε . Πιστεύω ότι για αυτά τα λεφτά το κινητό είναι SUPER.

Συμφωνείτε;

Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Από σήμα και κλήσεις 3G πώς πάει;

Y.Γ Σαν εναλλακτική λύση βλέπω το Samsung F400, το ποίο είναι λιγότερο γυναικείο και θέλει 110 αντί 85Ε (δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερά του..). Η πρώτη μου επιλογή είναι το W910i αλλά ψιλοφοβάμαι τα προβλήματα που αναφέρονται στο forum.

Τι με συμβουλεύετε;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλησπέρα στο forum.

Έχω επιδότηση από cosmote και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στην γυναίκα μου. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα. Φθορές χρώματος, τζόγος στο slide, κακή συνδεσιμότητα με Bluetooth, κακό ηχείο, κακό μεγάφωνο, πολλά restart, καμένα pixels…

Το θέμα είναι ότι, πιστεύω ότι σε κόκκινο, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κινητό που υπάρχει! Και γι’αυτό θέλω να το πάρω. Επίσης μου άρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ η ΟΘΟΝΗ του! Συν ότι με την επιδότηση θα δώσω 85Ε . Πιστεύω ότι για αυτά τα λεφτά το κινητό είναι SUPER.

Συμφωνείτε;

Y.Γ Σαν εναλλακτική λύση βλέπω το Samsung F400, το ποίο είναι λιγότερο γυναικείο και θέλει 110 αντί 85Ε (δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερά του..). Η πρώτη μου επιλογή είναι το W910i αλλά ψιλοφοβάμαι τα προβλήματα που αναφέρονται στο forum.

Τι με συμβουλεύετε;

Το κινητο το εχει φιλος μου απο τον Ιουνιο.κανενα προβλημα αν εξαιρεσεις το χρωμα που εχει ξεθωριασει περιμετρικα(το γκρι πλαστικο).πολυ κακη χρηση

restart του φιλου κανει μονο οταν μπαινοβγανεις στο wap!

απο μπαταρια τα καλυτερα και απο ηχειο μια χαρα αν αναλογιστεις το μεγεθος του κινητου.

επισης συμπαθητικη καμερα την ημερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα στο forum.

Συμφωνείτε;

Τι με συμβουλεύετε;

Το εχει η γυναικα μου σε κοκκινο μαλιστα απ τις αρχες Αυγουστου και ΟΥΔΕΝ προβλημα,ουτε restarts ουτε τπτ!!:D

Μαλιστα δε το αποχωριζετε και με κοροιδευη που εγω αλλαζω τα δικα μου σα τα πουκαμισα!!

Αλλα ειχα και 1 μαυρο πιο καινουριο μαλιστα,και μου εκανε αρκετα restarts!

Απο ποιοτητα παντως κανενα προβλημα και ειναι και ωραιο και λεπτο το ατιμο:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το έχω με το τελευταίο fw εδώ και ένα μήνα και κάτι.

Συνδεδεμένο με bt όλη την μέρα χωρίς να το έχω κλείσει ούτε μια φορά στον χρόνο αυτό.

Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ξεθωριάσματα κλπ δεν έχω και δεν είχα σε κανένα κινητό γιατί δεν είμαι πιτσιρικάς να παίζω με μηνύματα, παιχνίδια και άλλες αηδίες.

Έχω δει πολλά κινητά που λόγω αυτής της χρήσης έχουν γίνει αγνώριστα.

Οποιοδήποτε κινητό αν δεν το προσέχεις θα μαζεύει μπίχλα, θα ξεθωριάζει κλπ.

Το πρόβλημα με τα restart υπήρχε σε παλιότερες εκδόσεις fw και σε διάφορους άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με κακογραμμένες εφαρμογές (τα έχω αναλύσει σε προηγούμενο post)

Εγώ το έχω έναν χρόνο ακριβώς!

Η ποιότητα κατασκευής του είναι υποδειγματική για μοντέλο slider της SE(π.χ. το "φρέσκο" C905 θεωρώ πως δεν έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής).Εμένα δεν έχει ξεθωριάσει σε κανένα σημείο(έχω το μπρονζέ χρώμα της Vodafone).

Η ακουστική του στις κλήσεις ειναι αξιολογότατη,ο πομποδέκτης του κινείται στα κλασικά πλέον επίπεδα της SE(εξαιρετικός),ενώ το μεγάφωνό του είναι για γέλια και για κλάμματα :p λογω του περιορισμένου πάχους του.

Η οθόνη του είναι όντως μεγαλη,με μεγάλα και ευδιάκριτα γράμματα και αριθμούς και όντως είναι απολαυστική.Έχει επισης μια απ'τις κορυφαίες σε απόδοση οθόνη της αγοράς(όπως άλλωστε και όλα τα πιο high-end μοντέλα της SE).

Η κάμερά του είναι απογοητευτική,απ΄την άποψη ότι είναι μόνο για φωτό την ημέρα και ούτε καν για απεικόνιση στον υπολογιστη :X

Η μπαταρία είναι άψογη(αν κλείσεις ιδίως την ανιχνευση 3g δικτύων κρατάει έως και 5 μέρες άνετα).Με bluetooth ακουστικά μόνιμα συνδεδεμένα καθ'ολη τη διάρκεια της μέρας και κλήσεις συνολικής διάρκειας περίπου μισή ώρα τη μέρα και χωρίς να το κλείνω το βράδυ,κραταει άνετα 4-5 μέρες.Εάν ασχοληθω και λίγο μαζί του παει στις 3-4.

Γενικά,είναι ένα απ'τα πολύ καλά μοντέλα της SE,με μόνα σημεία που δυσαρεστουν να είναι:

-η ποιότητα και η ένταση του μεγαφώνου του,απ'όπου αναπαράγεται ο ηχος(προσοχή,μιλάω για μεγάφωνο και όχι ακουστικό μέσω του οποίου ακούμε κατά την κλήση.Το διευκρινίζω επειδή ορισμένοι τα μπερδεύουν :p ).

-η κάμερά του,η οποία είναι μονο για να πάρεις φωτό της πλάκας και με επαρκή φωτισμό,αλλιώς το ξεχνάς,καθώς δεν υπάρχει ούτε καν ένα ledάκι της πλάκας.

Αν αποκτήσει τζόγο,μπορώ να τον αλλάξω σε κα΄ταστημα το μηχανισμό?Πόσο κανει;

παιδια θα ηθελα ν κανω μια ερωτηση. θελω ν περασω καποια video στ κινητο κ δεν γνωριζω τις ακριβεις πληροφοριες για το format των βιντεο που διαβαζει. αν μπορει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω

παιδια θα ηθελα ν κανω μια ερωτηση. θελω ν περασω καποια video στ κινητο κ δεν γνωριζω τις ακριβεις πληροφοριες για το format των βιντεο που διαβαζει. αν μπορει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω

3gp παιζει το κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W910i