kotsianis7 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Εννοείς το καφέ-χρυσό ή το άσπρο-χρυσό; :) Εγω έχω το καφέ και είναι όντως πιο διαφορετικό απ'το κόκκινο και το μαύρο! Αλλά το άσπρο είναι το κορυφαίο όλων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδιά το αγόρασα κ εγώ από Αγγλία αλλά με το που έβαλα Ελληνική κάρτα δεν μου την αναγνωρίζει. Πιθανών είναι κλειδωμένη η συσκευή? Αν το κάνω αναβάθμιση μόνος μου θα στρώσει ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία?? και γω παρέλαβα ένα σημερα απο Αγγλια , είναι ξεκλείδωτο αλλα δεν εχει ελληνικό μενου. μπορώ να βάλω ελληνικά με αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Εννοείς το καφέ-χρυσό ή το άσπρο-χρυσό; :) Εγω έχω το καφέ και είναι όντως πιο διαφορετικό απ'το κόκκινο και το μαύρο! Αλλά το άσπρο είναι το κορυφαίο όλων!! το άσπρο χρυσό:D:D:D επίσης δεν έχει τζόγο Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μεγειά σου φίλε μου!Το καλύτερο χρώμα πήρες!Τυχερέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ευχαριστώ πολύ.Να ρωτήσω,τί μπορώ να κάνω για να μην αποκτήσει τζόγο? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εγώ εναν χρονο που το έχω τώρα δεν έχει αποκτήσει τον παραμικρό τζόγο. Γενικά,το W910 είναι απ'τα πιο ποιοτικά slider της SE.Δεν είναι S500,W580 κλπ. :) Τώρα,γι'αυτό που ρωτάς,δεν υπάρχει λυση!Είτε θα σου αποκτήσει τζόγο,είτε όχι!Αυτό ισχύει για όλα τα slider κινητά!Ούτε μπορείς να προβλέψεις πότε θα εμφανίσει τζόγο,αν εμφανίσει! Ισχυει γενικά η προσοχή,όπως σε όλα τα τηλέφωνα!Απέφευγε πάντως να ανοιγοκλείνεις άσκοπα το πορτάκι απλά για να παίζεις :p Και επίσης,κάποιες εργασίες που δεν απαιτούν πρόσβαση στα αλφαριθμητικά πλήκτρα,καλό θα είναι να γίνονται με το slider κλειστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Σα τα μάτια μου το χω και δε το ανοίγω όποτε δε θέλω.Ρωτώ επειδή είχα ένα W580 κ ενώ ήταν από πρώτες παρτίδες,το χα μεταχειριστεί πολύ και η αδερφή μου πολύ άσχημα (το χει αυτό:p) και δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ τζογο,ενω της κολλητης της το ποίο ήταν από τελευταία παρτίδα,έχει Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλησπέρα στο forum. Έχω επιδότηση από cosmote και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στην γυναίκα μου. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα. Φθορές χρώματος, τζόγος στο slide, κακή συνδεσιμότητα με Bluetooth, κακό ηχείο, κακό μεγάφωνο, πολλά restart, καμένα pixels… Το θέμα είναι ότι, πιστεύω ότι σε κόκκινο, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κινητό που υπάρχει! Και γι’αυτό θέλω να το πάρω. Επίσης μου άρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ η ΟΘΟΝΗ του! Συν ότι με την επιδότηση θα δώσω 85Ε . Πιστεύω ότι για αυτά τα λεφτά το κινητό είναι SUPER. Συμφωνείτε; Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Από σήμα και κλήσεις 3G πώς πάει; Y.Γ Σαν εναλλακτική λύση βλέπω το Samsung F400, το ποίο είναι λιγότερο γυναικείο και θέλει 110 αντί 85Ε (δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερά του..). Η πρώτη μου επιλογή είναι το W910i αλλά ψιλοφοβάμαι τα προβλήματα που αναφέρονται στο forum. Τι με συμβουλεύετε; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλησπέρα στο forum. Έχω επιδότηση από cosmote και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στην γυναίκα μου. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα. Φθορές χρώματος, τζόγος στο slide, κακή συνδεσιμότητα με Bluetooth, κακό ηχείο, κακό μεγάφωνο, πολλά restart, καμένα pixels… Το θέμα είναι ότι, πιστεύω ότι σε κόκκινο, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κινητό που υπάρχει! Και γι’αυτό θέλω να το πάρω. Επίσης μου άρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ η ΟΘΟΝΗ του! Συν ότι με την επιδότηση θα δώσω 85Ε . Πιστεύω ότι για αυτά τα λεφτά το κινητό είναι SUPER. Συμφωνείτε; Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Από σήμα και κλήσεις 3G πώς πάει; Y.Γ Σαν εναλλακτική λύση βλέπω το Samsung F400, το ποίο είναι λιγότερο γυναικείο και θέλει 110 αντί 85Ε (δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερά του..). Η πρώτη μου επιλογή είναι το W910i αλλά ψιλοφοβάμαι τα προβλήματα που αναφέρονται στο forum. Τι με συμβουλεύετε; Το κινητο το εχει φιλος μου απο τον Ιουνιο.κανενα προβλημα αν εξαιρεσεις το χρωμα που εχει ξεθωριασει περιμετρικα(το γκρι πλαστικο).πολυ κακη χρηση restart του φιλου κανει μονο οταν μπαινοβγανεις στο wap! απο μπαταρια τα καλυτερα και απο ηχειο μια χαρα αν αναλογιστεις το μεγεθος του κινητου. επισης συμπαθητικη καμερα την ημερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλησπέρα στο forum. Έχω επιδότηση από cosmote και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στην γυναίκα μου. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα. Φθορές χρώματος, τζόγος στο slide, κακή συνδεσιμότητα με Bluetooth, κακό ηχείο, κακό μεγάφωνο, πολλά restart, καμένα pixels… Το θέμα είναι ότι, πιστεύω ότι σε κόκκινο, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κινητό που υπάρχει! Και γι’αυτό θέλω να το πάρω. Επίσης μου άρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ η ΟΘΟΝΗ του! Συν ότι με την επιδότηση θα δώσω 85Ε . Πιστεύω ότι για αυτά τα λεφτά το κινητό είναι SUPER. Συμφωνείτε; Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Από σήμα και κλήσεις 3G πώς πάει; Y.Γ Σαν εναλλακτική λύση βλέπω το Samsung F400, το ποίο είναι λιγότερο γυναικείο και θέλει 110 αντί 85Ε (δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερά του..). Η πρώτη μου επιλογή είναι το W910i αλλά ψιλοφοβάμαι τα προβλήματα που αναφέρονται στο forum. Τι με συμβουλεύετε; Το εχει η γυναικα μου σε κοκκινο μαλιστα απ τις αρχες Αυγουστου και ΟΥΔΕΝ προβλημα,ουτε restarts ουτε τπτ!!:D Μαλιστα δε το αποχωριζετε και με κοροιδευη που εγω αλλαζω τα δικα μου σα τα πουκαμισα!! Αλλα ειχα και 1 μαυρο πιο καινουριο μαλιστα,και μου εκανε αρκετα restarts! Απο ποιοτητα παντως κανενα προβλημα και ειναι και ωραιο και λεπτο το ατιμο:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis1276 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Το έχω με το τελευταίο fw εδώ και ένα μήνα και κάτι. Συνδεδεμένο με bt όλη την μέρα χωρίς να το έχω κλείσει ούτε μια φορά στον χρόνο αυτό. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ξεθωριάσματα κλπ δεν έχω και δεν είχα σε κανένα κινητό γιατί δεν είμαι πιτσιρικάς να παίζω με μηνύματα, παιχνίδια και άλλες αηδίες. Έχω δει πολλά κινητά που λόγω αυτής της χρήσης έχουν γίνει αγνώριστα. Οποιοδήποτε κινητό αν δεν το προσέχεις θα μαζεύει μπίχλα, θα ξεθωριάζει κλπ. Το πρόβλημα με τα restart υπήρχε σε παλιότερες εκδόσεις fw και σε διάφορους άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με κακογραμμένες εφαρμογές (τα έχω αναλύσει σε προηγούμενο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Εγώ το έχω έναν χρόνο ακριβώς! Η ποιότητα κατασκευής του είναι υποδειγματική για μοντέλο slider της SE(π.χ. το "φρέσκο" C905 θεωρώ πως δεν έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής).Εμένα δεν έχει ξεθωριάσει σε κανένα σημείο(έχω το μπρονζέ χρώμα της Vodafone). Η ακουστική του στις κλήσεις ειναι αξιολογότατη,ο πομποδέκτης του κινείται στα κλασικά πλέον επίπεδα της SE(εξαιρετικός),ενώ το μεγάφωνό του είναι για γέλια και για κλάμματα :p λογω του περιορισμένου πάχους του. Η οθόνη του είναι όντως μεγαλη,με μεγάλα και ευδιάκριτα γράμματα και αριθμούς και όντως είναι απολαυστική.Έχει επισης μια απ'τις κορυφαίες σε απόδοση οθόνη της αγοράς(όπως άλλωστε και όλα τα πιο high-end μοντέλα της SE). Η κάμερά του είναι απογοητευτική,απ΄την άποψη ότι είναι μόνο για φωτό την ημέρα και ούτε καν για απεικόνιση στον υπολογιστη :X Η μπαταρία είναι άψογη(αν κλείσεις ιδίως την ανιχνευση 3g δικτύων κρατάει έως και 5 μέρες άνετα).Με bluetooth ακουστικά μόνιμα συνδεδεμένα καθ'ολη τη διάρκεια της μέρας και κλήσεις συνολικής διάρκειας περίπου μισή ώρα τη μέρα και χωρίς να το κλείνω το βράδυ,κραταει άνετα 4-5 μέρες.Εάν ασχοληθω και λίγο μαζί του παει στις 3-4. Γενικά,είναι ένα απ'τα πολύ καλά μοντέλα της SE,με μόνα σημεία που δυσαρεστουν να είναι: -η ποιότητα και η ένταση του μεγαφώνου του,απ'όπου αναπαράγεται ο ηχος(προσοχή,μιλάω για μεγάφωνο και όχι ακουστικό μέσω του οποίου ακούμε κατά την κλήση.Το διευκρινίζω επειδή ορισμένοι τα μπερδεύουν :p ). -η κάμερά του,η οποία είναι μονο για να πάρεις φωτό της πλάκας και με επαρκή φωτισμό,αλλιώς το ξεχνάς,καθώς δεν υπάρχει ούτε καν ένα ledάκι της πλάκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Αν αποκτήσει τζόγο,μπορώ να τον αλλάξω σε κα΄ταστημα το μηχανισμό?Πόσο κανει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chanoumaki21 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 παιδια θα ηθελα ν κανω μια ερωτηση. θελω ν περασω καποια video στ κινητο κ δεν γνωριζω τις ακριβεις πληροφοριες για το format των βιντεο που διαβαζει. αν μπορει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 παιδια θα ηθελα ν κανω μια ερωτηση. θελω ν περασω καποια video στ κινητο κ δεν γνωριζω τις ακριβεις πληροφοριες για το format των βιντεο που διαβαζει. αν μπορει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω 3gp παιζει το κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 παιδια θα ηθελα ν κανω μια ερωτηση. θελω ν περασω καποια video στ κινητο κ δεν γνωριζω τις ακριβεις πληροφοριες για το format των βιντεο που διαβαζει. αν μπορει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω Παίζει .3gp,.mp4,.wmv,.rm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larita Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Γεια σας! να ρωτήσω όταν το κινητό είναι στην αναμονή δείχνει αν έχεις μήνυμα/αναπάντητη? ή πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chanoumaki21 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Παίζει .3gp,.mp4,.wmv,.rm :) Τι τυπου mp4??? Πηγα στο Nero για να τα μετατραψω κ ειχε πολλες επιλογες! Μπορείτε να μου προτείνετε εσεις έναν Converter???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan23 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Το ζήτησαν και οι sirion και dentnick... Παιδιά γεια-χαρά σε όλους!!! Μου έρχεται ένα W910i από Αγγλία... Είναι ξεκλειδωμένο έτσι ώστε να δέχεται όλες τις κάρτες, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να του βάλω ελληνικό μενού και να μπορώ να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα και στις επαφές. Τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω; Πρέπει να κατεβάσω κάποια αρχεία; Περιμένω να με κατατοπίσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Όλα ωραία με αυτό το κινητό αλλά το έχω πάει 3 φορές για sevrice επειδή μου κάνει επανεκκινήσεις σχεδόν μετά από κάθε κλήση! :D:D:D Υπάρχει περίπτωση να μου το αντικαταστήσουν, ή θα συνεχίζεται αυτό το τροπάριο για το υπόλοιπο 1,5 χρόνο της εγγύησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Τι σου λένε πως ευθύνεται στο σέρβις;Δε σου εξηγούν π.χ. τι είχε ή πώς προκλήθηκε; :confused: Το πληρώνεις κάθε φορά;Να υποθέσω όχι,ε; Από ένα σημείο και μετά,ίσως πρέπει να πάει στα κεντρικά της Αθήνας για να γίνει κάποια διεργασία χαμηλού επιπέδου,όπου μόνο το κεντρικό σέρβις έχει το δικαίωμα να κάνει! :( Αν παρόλα αυτά συνεχιστει το πρόβλημα,τηλεφωνείς στην SE και ζητάς να εξεταστεί το ζήτημα σου,διευκρινίζοντάς τους την ταλαιπωρία που έχεις υποστεί(δεν είναι λίγες οι 3 φορές για 5 μήνες)και να ζητήσεις,εφόσον δεν επιδιορθώνεται τελείως,αντικατάσταση συσκευής με νέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Αύριο θα πάω να την πάρω μιας και είναι έτοιμη. Για να δούμε εαν έχει δωθεί εντολή για αντικατάσταση ή έχουν επιχειρήσει να το φτιάξουν... με άγνωστα αποτελέσματα. Χρήσιμη παρατήρηση: Όσοι στέλνετε για service κινητά στη vodafone (για άλλες εταιρίες δεν γνωρίζω) μην ξεχνάτε να δηλώνετε ρητά το πρόβλημα της συσκευής στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης. Μην εφυσηχάζεστε με την επιλογή των "έτοιμων" προβλημάτων μιας και όταν συμπληρώνετε παραπάνω από 1-2 δεν δίνεται η απαραίτητη προσοχή από το service ίσως γιατί πιστεύουν ότι ο πελάτης είναι περίεργος και εφευρίσκει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, κάτι που πολλές φορές ίσως και να συμβαίνει κάποιες άλλες όμως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Μου γύρισαν τη συσκευή με την ένδειξη αναβάθμιση! Πως είναι δυνατόν να κάνουν κάθε φορά αναβάθμιση? ! Αποτέλεσμα... η συσκευή παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ! Επικοινώνησα με το τμήμα παραπόνων και σήμερα μου τηλεφώνησαν λέγοντάς μου ότι δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση διότι έχουν περάσει 28 ημέρες από την αγορά της συσκευής και ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν από τώρα το ποσό αυξημένης επιδότησης. Φυσικά αρνήθηκα αλλά δεν ξέρω πλέον τι μπορώ να κάνω. Θα έχω καλύτερη τύχη εαν το πάω στο service της sony ericsson ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Θα έχω καλύτερη τύχη εαν το πάω στο service της sony ericsson ? εκει επρεπε να πας απο την πρωτη στιγμη. σου εδωσαν πιστοποιητικα χαρτια σε τι service point πηγανε?? πηγαινε'το μονος σου,και αξηγησε το ιστορικο..και με λιγες φωνες θα το φτιαξεις το κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ρωτώντας στη SE με διαβεβαίωσαν ότι εαν μία συσκευή έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα που δεν διορθώνονται, γίνεται αντικατάσταση ακόμα και τη τελευταία μέρα της εγγύησης και μου συνέστησαν να το πάω σε δικό τους service. Συγχαρητήρια στο customer service της vodafone... Αντί να αλλάξουν τη συσκευή μου έκαναν "δώρο" ανανέωση συμβολαίου για να πάρω επιδότηση... τη σημερινή εποχή κιόλας όπου παντού μοιράζονται δωρεάν κινητά!!! Μετά από αυτή την κοροϊδία (αποκλείεται να μην γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν αντικατάσταση) δύσκολα θα δουν ανανέωση συμβολαίου... Ευχαριστώ raver & kotsianis7 για το ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts