Stelios_ Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Ευχαριστώ και μάλλον προς αυτό κλείνω και εγώ.. Μικρή οθόνη εννοώ του κ770ι που είναι λίγο.. Τι εννοείς θέλει προσοχή? Η οθόνη ή όταν είναι ανοιχτό μην σπάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Genikos thelei prosoxi giati einai, i toulaxiston deixnei euesthito kinito. H aderfi mias fulis mou pou eixe to leuko to eixe ferei apo e3oteriko, 2-3 fores tis epese apo to krevati k meta kaike i othoni, gia na to ftia3i ithele 250 euro k den to kalipte i egiisi epeidi to eixe ferei apo e3oteriko... Einai pantos fovero kinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12plus Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Genikos thelei prosoxi giati einai, i toulaxiston deixnei euesthito kinito. H aderfi mias fulis mou pou eixe to leuko to eixe ferei apo e3oteriko, 2-3 fores tis epese apo to krevati k meta kaike i othoni, gia na to ftia3i ithele 250 euro k den to kalipte i egiisi epeidi to eixe ferei apo e3oteriko... Einai pantos fovero kinito. Δηλαδή η εγγύση καλύπτει πτώσεις κλπ όταν το έχεις αγοράσει από εδώ? :drool: [Σόρρυ, αλλά ευτυχώς δε μου έχει τύχει - να χρειαστεί κάποια επισκευή σε κινητό μου :happy:] Παράθεση Caminando... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 παιδες η μπαταρια θελει 1η φορτηση ?το βγαλα μολις φορτσε και μαλλον εκανα λαλακια.... επισης εχει ενα ελαχιστο παιξιμο η οθονη αριστερα-δεξια οταν εχει ανοιξει το πληκτρολογιο,πολυ μικο ομως.σας εχει τυχει ατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Genikos thelei prosoxi giati einai, i toulaxiston deixnei euesthito kinito. H aderfi mias fulis mou pou eixe to leuko to eixe ferei apo e3oteriko, 2-3 fores tis epese apo to krevati k meta kaike i othoni, gia na to ftia3i ithele 250 euro k den to kalipte i egiisi epeidi to eixe ferei apo e3oteriko... Einai pantos fovero kinito. Αν το κινητό είναι αγορασμένο στην Ευρώπη η εγγύηση ισχύει κανονικά αρκεί βέβαια να έχεις την απόδειξη αγοράς και το μοντέλο που έχεις αγοράσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα που βέβαια το συγκεκριμένο κυκλοφορεί. ίσως ο λόγος που αρνηθήκανε είναι οτι είναι λευκό και αυτό το χρώμα δεν είσαγεται στην Ελλάδα. Βέβαια το κινητο είναι το ίδιο αλλά ίσως φοβηθήκανε οτι σε περίπτωση που πάθει κάτι η πρόσοψη δεν θα μπορούν να την αντικαταστήσουν. Βέβαια ίσως υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που μπορεί να αναφέρονται στα ψιλά γράμματα της εγγύησης.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_pa Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Σκεφτομαι να προβω σε αγορα του sony w910i αλλα με προβληματιζει που θα ειναι vodafon line.Θα μπορω να το αναβαθμισω απο το site Sony Ericsson?Θα μπορω να περασω theme, mp3 για ειναι κλειδωμενο το λογισμικο της vodafon?Ευχαριστω πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Σκεφτομαι να προβω σε αγορα του sony w910i αλλα με προβληματιζει που θα ειναι vodafon line.Θα μπορω να το αναβαθμισω απο το site Sony Ericsson?Θα μπορω να περασω theme, mp3 για ειναι κλειδωμενο το λογισμικο της vodafon?Ευχαριστω πολυ . Καταρχας τα vodafone live μπορεις να τα κανεις κανονικα update απο το site της sony ericsson! Τωρα το κινητο δεν εχει τιποτα κλειδωμενο,μπορεις να περασεις τα παντα χωρις κανενα περιορισμο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_pa Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καταρχας τα vodafone live μπορεις να τα κανεις κανονικα update απο το site της sony ericsson! Τωρα το κινητο δεν εχει τιποτα κλειδωμενο,μπορεις να περασεις τα παντα χωρις κανενα περιορισμο :) Ευχαριστω πολύ RAVER! Ο λόγος που ρωτισα για το κλειδωμενο το λογισμικο της vodafon ειναι οτι παλια ειχα vodafone live και το μενου ηταν κλειδωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ευχαριστω πολύ RAVER! Ο λόγος που ρωτισα για το κλειδωμενο το λογισμικο της vodafon ειναι οτι παλια ειχα vodafone live και το μενου ηταν κλειδωμενο. Και εγω με vodafone live το πηρα και δεν εχω κανενα προβλημα. Κ αναβαθμιση εκανα κ περναω μεσα ο,τι θελω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_pa Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Και εγω με vodafone live το πηρα και δεν εχω κανενα προβλημα. Κ αναβαθμιση εκανα κ περναω μεσα ο,τι θελω.:cool: Το μενου ειναι vodafone live για Sony Ericsson tolis69; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Το μενου ειναι vodafone live για Sony Ericsson tolis69; Ναι. Εμφανιζεται ενα εικονιδιο "vodafone live" μεσα στο menu.(Αν εννοεις αυτο..) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_pa Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ναι. Εμφανιζεται ενα εικονιδιο "vodafone live" μεσα στο menu.(Αν εννοεις αυτο..) Τα εικονιδια αν ειναι vodafone η Sony Ericsson; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Τα εικονιδια αν ειναι vodafone η Sony Ericsson; Τα εικονιδια ειναι vodafone.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_pa Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Τα εικονιδια ειναι vodafone.:!: Ευχαριστώ πολύ, νά'σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Παιδιά υπάρχει εορτολόγιο για το w910i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Παιδιά υπάρχει εορτολόγιο για το w910i? Υπάρχει.παλιότερα εχει δωθεί :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Υπάρχει.παλιότερα εχει δωθεί :) Δεν μπορουμε να το βρουμε καπου τωρα?:innocent: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Δεν μπορουμε να το βρουμε καπου τωρα? Στο θέμα [thread=212287]Εφαρμογές και Παιχνίδια[/thread], υπάρχει παρουσίαση στο 2420905 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaiN4ReaL Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καλησπέρα και από εμένα ... Μόλις πείρα το W910i και θα ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω τον opera mini και το ebuddy προσπαθησα αλλα δεν ξέρω πως .. που τα αποθηκεύει .. καμια ιδέα παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Στο θέμα [thread=212287]Εφαρμογές και Παιχνίδια[/thread], υπάρχει παρουσίαση στο 2420905 Ευχαριστω!Δουλευει αψογα!!:clap: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Ευχαριστω!Δουλευει αψογα!!:clap: μηπες εχει καποιος το customize w910 fs mediterranean γιατι του εκανα αναβαθμιση απο xs και του περασα τα αγγλικα γιατι δεν ειχα αλλο fs. το vodafone live ηταν αρκετα σπαστικο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Γίνεται να φλασάρουμε τα W910,K850 μέσω XS++!!!??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Γίνεται να φλασάρουμε τα W910,K850 μέσω XS++!!!??? εμενα εγινε κανονικα με αγγλικο μενου ομως. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 μπορείς να μου δώσεις το link με το xs++ που φλάσαρες?α!έκανες και customize? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 SOS! εχω αγορασει credit απο kulankandi για να κανω ενα vodafone live! w910i κανονικο αλλα δε ξερω ποιο firmware να διαλεξω στον client γιατι ελληνικα βλεπω να εχει μονο το firmware vodafone live B. Αν επιλεξω το Central Europe θα εχω ελληνικο menu? Χωρις vf live..... ΝΟ Ελληνικα? Και κατι αλλο... αν αλλαξω μονο το main, και βαλω το generic, τι ακριβως γινεται? παιζει σωστα το τηλεφωνο? λογικα θα εχει φυγει το VF... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts