Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας ελπισουμε μεχρι τελη Οκτωβριου να το εχουμε και να μην μας καθυστερησει παλι η Ericsson. :shifty:

Εχω το W850 και περιμενω πως και πως αυτο το κινητο για να το αλλαξω.:D

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενταξει η τιμη δεν ειναι και η καλυτερη.κλασσικα μετα απο 2 μηνες ισως και λιγοτερο θα παρει τον κατηφορο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ πάλι σαν κάτοχος του W900 είναι σίγουρα η επόμενη επιλογή μου σαν δεύτερο κινητό το W910. Πάντως για την κάρτα με τα 2gb άνετα την σηκώνει. Επίσης μου παίζει βίντεο σε μέγεθος <15mb που ούτε το Ν80 δεν μπορούσε καν να το κάνει. Πιστεύω προσέφερε πολλά με αυτό το κινητό η se και δυστυχώς που το σταμάτησε γρήγορα όπως επίσης και το S700. Το οποίο το έχω σαν συλλεκτικό μοντέλο πλέον. Οι δεν ήχοι του W900 απίστευτοι. Και επειδή οι photos του είναι ικανοποιητικές αλλιώς αν έχω τρελές απαιτήσεις πέρνω την ψηφιακή, το προτιμώ περισσότερο και απο την Κ Series που απλώς ακούγονται οι ήχοι καθαροί μεν αλλά μέσα απο το πηγάδι δε (βλέπε Κ800). Εντάξει άψογο σχεδιασμό έχει και το Κ850 αλλά το W900 πιστεύω πως πάντα θα είναι το πρώτο κινητό μου. Και το W910 σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν είναι η αναβάθμιση του W900 αλλά σίγουρα είναι μια καλή επιλογή. Και το φλας όντως μεγάλο μείων. Την καλή φωτογραφική πάντως σίγουρα δεν την κάνουν τα pixel (οι γνώστες της φωτογραφίας μπορούν να το καταλάβουν) Αυτά ελπίζω να μην κούρασα και γω το αναμένω :rolleyes:

@excitakos

καλο ειναι να χρησιμοποιεις παραγραφους για να διαβαζονται τα μυνηματα σου καλυτερα;)

Οσο αφορα το W900 θα μεινει στην ιστορια σαν το walkman με την καλυτερη καμερα και βιντεο, που ηταν ακομα και απο τα Κ καλυτερη.

Οσο αφορα τις λειτουργιες, το W900 παλιωσε, το w850 παιζει ανετα 30ΜΒ βιντεο που δοκιμασα, για πιο μεγαλα, δεν λεει στις 2'', και δουλευει με την 4αρα ανετα και ισως με την 8αρα, αλλα θα εχει προβλημα.

Το W910 με τις 2.4'' λεει, μονο στην καμερα ειναι χειροτερο απο το 900 και το 850, αν εχει και βιντεο 320*240, αρα και σε αυτο φτανει το 900.

Για μενα ειναι η δευτερη επιλογη μου μετα το W960, αμα ειναι πολυ ακριβο το 960 φυσικα.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Τελικα ξερουμε μια επισημη ημερομηνια/μηνα που θα ερθει στην Ελλαδα? Η Vodafone το παρουσιαζει στο site της ως μελλοντικη συσκευη.

400€ ειναι αρκετα νομιζω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο που ειναι καλο αλλα με αρκετες ελλειψεις οπως το φλας.

Αισθητικα υπεροχο και ευτυχως δεν εχει καμια σχεση με το χοντρο και απαισιο αισθητικα w900!

Τελικα ξερουμε μια επισημη ημερομηνια/μηνα που θα ερθει στην Ελλαδα? Η Vodafone το παρουσιαζει στο site της ως μελλοντικη συσκευη.

400€ ειναι αρκετα νομιζω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο που ειναι καλο αλλα με αρκετες ελλειψεις οπως το φλας.

Αισθητικα υπεροχο και ευτυχως δεν εχει καμια σχεση με το χοντρο και απαισιο αισθητικα w900!

Η βοδαφον παντα εχει την δικη της πολητικη στις συσκευες.μην τους παιρνεις και πολυ στα σοβαρα.εδω το κ810ι κυκλοφορει τοσο καιρο και στο site τους δεν υπαρχει σαν συσκευη :blink: ασε που δεν λεει να το παρεις απο εκει..γιατι σιγουρα θα το δινουν δωρο με το "κοκκινο μενου" :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η βοδαφον παντα εχει την δικη της πολητικη στις συσκευες.μην τους παιρνεις και πολυ στα σοβαρα.εδω το κ810ι κυκλοφορει τοσο καιρο και στο site τους δεν υπαρχει σαν συσκευη :blink: ασε που δεν λεει να το παρεις απο εκει..γιατι σιγουρα θα το δινουν δωρο με το "κοκκινο μενου" :whistle:

Ειναι το θεμα της επιδοτησης που περιοριζει. Ελπιζω στην αρχη να μην δωθει Vodafone Live η συσκευη.

Ειναι το θεμα της επιδοτησης που περιοριζει. Ελπιζω στην αρχη να μην δωθει Vodafone Live η συσκευη.

Η vodafone στα περισσοτερα κινητα της sony ericsson τα φορτωνει με το μενου.και ειδικα σε walkman συσκευες.σπανια βρισκεις unbranded κινητο.

μακαρι στην περιπτωση του w910i να κανει το αντιθετο...αλλα το :worry: χλωμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ama exei VL asto kalitera

to neo menou tou w910 einai poli oraio, as min to magarisoun, opos me to w850 kai ta flash menu

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Από αύριο στο Πλαίσιο με 415 ευρώ. Ή αποθήκη του, παρέλαβε σήμερα 65 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα τελειώσουν γρήγορα. Εγώ δέσμευσα ένα για να είμαι σύγουρος. :D

Από αύριο στο Πλαίσιο με 415 ευρώ. Ή αποθήκη του, παρέλαβε σήμερα 65 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα τελειώσουν γρήγορα. Εγώ δέσμευσα ένα για να είμαι σύγουρος. :D

γιατι τοσο ακριβο ρε παιδια???δεν μας εχει συνιθησει η ΣΕ σε τετοιες τιμολογιακες πολιτικες..ποση διαφορα εχει πια απο το W580???ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατα την γνωμη μου...!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

γιατι τοσο ακριβο ρε παιδια???δεν μας εχει συνιθησει η ΣΕ σε τετοιες τιμολογιακες πολιτικες..ποση διαφορα εχει πια απο το W580???ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατα την γνωμη μου...!

mono toso? ego to perimena 450, tha perimeno kai tin teliki timi tou w960 gia na apofasiso.

2.4'' me walkman 3 kai to neo stil sto media menu exei diafora, alla ekkei pou tha pektei i diafora einai stin poiotita, na einai isaksio me to w850 mou

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Nα ρωτήσω κάτι... Αυτήν εδώ την καρτούλα, θα την "δέχεται" αυτό το κινητό ή θα πρέπει να περιμέεεεενουουουουουμεεεεε :yawn: μέεεεχρι να την δεχτεί και να την "βγάζουμε" ως τότε με 2gb...;;; :O

Το πήρα το πρωί από το Πλαίσιο 416 ευρώ. Το τηλέφωνο έχει πολλές βελτιώσεις. 1) Έχει (ς). 2) Στο ευρετήριο κάνει αναζήτηση και με μικρά γράμματα. 3) Με την πληκτολόγηση αριθμού κάνει αναζήτηση στις επαφές. 4) Στην λίστα επαφών το κεντρικό πλήκτρο ανοίγει την προβολή επαφής. 5) Το νέο pc suite (έκδοση 3) έχει πολύ καλή εμφάνηση και συγχρονίζει και τις φωτογραφίες των επαφών του outlook. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου ζητάει κάθε φορά επιβεβαίωση σύνδεσης, και δεν έχει επιλογή για μόνιμη ρύθμηση. Το παλιό pc suite που υπάρχει στο site δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο. Στο cd έχει το νέο. Νεότερα αύριο

Άντε καλορίζικός! :)

Αυτό με την επιβεβαίωση σύνδεσης είναι λίγο σπαστικό.

Από μουσική και φωτό τι λέει?

Από μουσική και φωτό δεν το δοκίμασα. Το rds πάντος δουλεύει καλύτερα. Σε αρκετους σταθμούς όμως παραμένει πρόβλημα.

Για το θέμα της επιβεβαίωσης σύνδεσης με bluetooth στο pc το βιβλιαράκι λέει για μια ρύθμηση η οποία όμως δεν υπάρχει. Μάλλον θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμηση.

Κάτι άλλο που ξέχασα να πω είναι ότι στη συσκευασία υπάρχει usb card reader για την κάρτα (1GB) που έχει.

Καλοριζικο ioterl.Εγω θελω να ρωτησω σε τι επιπεδα ειναι το εξωτερικο ηχειο του κινητου.SAR εχει 0,9 σωστα?

Καλοριζικο ioterl.Εγω θελω να ρωτησω σε τι επιπεδα ειναι το εξωτερικο ηχειο του κινητου.SAR εχει 0,9 σωστα?

υπαρχει λιστα για το σαρ στο νετ, αλλα καπου εκκει κυμαινεται οταν το ειδα

@ioterl εχει δυνατο ηχο σαν το 850?

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ S.E ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-8 ΜΗΝΕΣ 150 ΕΥΡΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ;)

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ S.E ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-8 ΜΗΝΕΣ 150 ΕΥΡΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ;)

:rolleyes: Σωστός!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αυτο το σκεπτικο να το παρω του χρονου που θαναι χωμα η τιμη.

Δεν ειναι λογικη αυτη.το 850 βγηκε σε λογικοτατη τιμη το 910 οχι

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

παντως εχω :worry: φωτογραφιες και στην βασικη του συσκευασια περιεχει ενα usb stick

http://bp2.blogger.com/_h5hOmDEy1n4/RxDuGVNHLHI/AAAAAAAAdJw/FbgI9TkFXys/s1600/ww.jpg

τι ακριβως ειναι?? λετε να εχει το manual καβαντζα στην "πιπιλα"

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αυτο το σκεπτικο να το παρω του χρονου που θαναι χωμα η τιμη.

Δεν ειναι λογικη αυτη.το 850 βγηκε σε λογικοτατη τιμη το 910 οχι

to 850 vgike sta 390 kai epese sta 320-330 se 5-6 mines kai ekleise sta 290, meta to katargisane giati to kostos kai i zitisi den epetrepe megaliteri ptosi stin timi tou

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Σχετικά υψηλή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Λογικά σύντομα θα πέσει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι πολυ μεγαλη τιμη? Καλα απο σημα θα ειναι φοβερα αποδοτικο αλλα και ψηστηρι...

• The title was changed to Sony Ericsson W910i