Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xexe oreo to milaraki. kati tetio skeftomoun na kano ala me ta logos tis DHARMA apo to lost, ala den exo xrono na ta metatrepso ola se vector gia na ta peraso sto flash :(

An taxei kapios se vector morfh, kai diavazei afto to minima as kanei ena kopo na mou stilei ena pm :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πριν λιγο αγορασα το W910. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το στυλ του(πραγματικα ειναι πολυ ομορφο)! Η καμερα δεν με πειραζει πολυ,ωστοσο βρηκα τα πληκτρα του πολυ "δυσκολα στην γραφη"!Εσεις τα καταφέρνετε εύκολα? Με το Κ700 που είχα, εγραφα μυνημα σε χρονο ρεκορ,χωρις να κοιταω τα πληκτρα.Τωρα με αυτο....:mad: κ κατι αλλο...Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω??
[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν λιγο αγορασα το W910. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το στυλ του(πραγματικα ειναι πολυ ομορφο)! Η καμερα δεν με πειραζει πολυ,ωστοσο βρηκα τα πληκτρα του πολυ "δυσκολα στην γραφη"!Εσεις τα καταφέρνετε εύκολα? Με το Κ700 που είχα, εγραφα μυνημα σε χρονο ρεκορ,χωρις να κοιταω τα πληκτρα.Τωρα με αυτο....:mad: κ κατι αλλο...Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω??

Μεγεια σου :D

Την εκδοση θα την δεις μενου-->ρυθμισεις-->γενικες-->update service

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σας

Αγορασα το w910 στην κορη μου χθες.

Προσπαθει απο χθες να λειτουργησει το κολπο αλλαγης κομματιου με την κινηση,αλλα μεχρι στιγμης κανενα αποτελεσμα.

Επιπλεον τα τραγουδια αλλες φορες τα παιζει κανονικα και αλλες φορες τα παιζει πιο γρηγορα!!!

Εχει κανενας φιλος καμια λυση στο προβληματακι της πιτσιρικας μου????

Μιχαλης

οταν βλεπουμε video δεν ισχυει η λειτουργια που "το στρεφουμε αριστερα" κ γεμιζει η οθονη???:!:(αν με καταλαβατε!!:D) μονο στο walkman γινεται??:(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ!!!

Ετσι δουλευει

Και το κανει μονο οταν ειναι στην λειτουργια walkaman ,οταν ειναι στην λειτουργια μουσικη δεν το κανει.

Το μανιουαλ λεει οτι πρεπει να το πατησεις παρατεταμενα και ετσι μπαινει αυτη η λειτουργια.

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν!!!

Μιχαλης

εχω περασει καποια video clips στο κινητο μου. το θεμα ειναι οτι οταν τα ανοιγω απο τα "πολυμεσα" στην επιλογη "βιντεο" μου εμφανιζει εκτος απο τα αρχεια των video clips κ καποια αλλα αρχεια που ειναι σαν να ακολουθουν αυτα που περασα!:blink:Οταν παω να τα ανοιξω τα αρχεια-κλωνοι μου λεει "η αναπαραγωγη απετυχε".Ουτε να τα διαγραψω μπορω!:!: Οταν τα ανοιγω τα βιντεο απο το μενου "ατζεντα"τα αρχεια-κλωνοι δεν εμφανιζονται.Επισης αν διαγραψω το κανονικο βιντεο,αυτα παραμενουν. τι μπορει να ειναι??:cry:

κ κατι αλλο..

εχω την εκδοση λογισμικου ...R1CA029. Το κινητο ειναι vodafone live κ δεν παρατηρω καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο αυτο που αναφερω πιο πανω κ καποιο μικρο κολλημα σχεδον σε ολο το μενου.;) Θα βοηθήσει η αναβάθμιση λογισμικου?Η αναβαθμιση μπορει να γινει ,ασχετα αν το κινητο ειναι vodafone live?

Ελπιζω να μην σας κουρασα...:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω περασει καποια video clips στο κινητο μου. το θεμα ειναι οτι οταν τα ανοιγω απο τα "πολυμεσα" στην επιλογη "βιντεο" μου εμφανιζει εκτος απο τα αρχεια των video clips κ καποια αλλα αρχεια που ειναι σαν να ακολουθουν αυτα που περασα!:blink:Οταν παω να τα ανοιξω τα αρχεια-κλωνοι μου λεει "η αναπαραγωγη απετυχε".Ουτε να τα διαγραψω μπορω!:!: Οταν τα ανοιγω τα βιντεο απο το μενου "ατζεντα"τα αρχεια-κλωνοι δεν εμφανιζονται.Επισης αν διαγραψω το κανονικο βιντεο,αυτα παραμενουν. τι μπορει να ειναι??:cry:

κ κατι αλλο..

εχω την εκδοση λογισμικου ...R1CA029. Το κινητο ειναι vodafone live κ δεν παρατηρω καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο αυτο που αναφερω πιο πανω κ καποιο μικρο κολλημα σχεδον σε ολο το μενου.;) Θα βοηθήσει η αναβάθμιση λογισμικου?Η αναβαθμιση μπορει να γινει ,ασχετα αν το κινητο ειναι vodafone live?

Ελπιζω να μην σας κουρασα...:D

κανε φορματ στην καρτα μνημης και μετα κανε μια αναβαθμιση στο κινητο. αλλα μαλλον παει για σερβις

:)

kati asxeto re filarakia..ekana anava8misi stin teleftea ekdosi mesw tou update service tis SE alla m exei agglika,mono grafi mou exei elinikka. twra pws ginete na valw kai ellinika??

Eyxaristw......!

iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2

Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ

einai poli wraio alla einai dinaton na min exei ena flash aplo.

an eida kala sto kentriko polipliktro stin katw meria exei mia tripitsa an ayti einai aisthitiras gia fws imeras kai nixtas gia ton fwtismo tote i se egrapse.elpizw na min einai to mic

telika ti einai__?

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

paidia mporei na einai ligo asteia h erothsh alla epeidh thelo kai ego na agoraso o sygkekrimeno kin diavaza to threat kai mou dhmiourghthke ena erothma...

to flashing ti akrivos einai?? exei na kanei me thn dynamh tou hxeiou???

• The title was changed to Sony Ericsson W910i