astraldor Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 xexe oreo to milaraki. kati tetio skeftomoun na kano ala me ta logos tis DHARMA apo to lost, ala den exo xrono na ta metatrepso ola se vector gia na ta peraso sto flash :( An taxei kapios se vector morfh, kai diavazei afto to minima as kanei ena kopo na mou stilei ena pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Δειτε ενα βιντεακι με ενα ωραιο θεμα. πραγματικα πολυ εντυπωσιακο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως το βαζουμε αυτο με το μηλο??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 @sizor prepei na katevaseis to arxeio swf pou einai apo to flash kai na to peraseis sto kinito kai na to valeis san wallpaper ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Απο που το κατεβαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 de ksero ala mporo na sou ftiakso ena paromio an thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φιλε αν θελεις κανε ενα σε παρακαλω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φιλε αν θελεις κανε ενα σε παρακαλω...:) edo einai http://rapidshare.com/files/108254662/apple_white_logo.swf.html ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 edo einai http://rapidshare.com/files/108254662/apple_white_logo.swf.html ;) Σ'ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 de ksero ala mporo na sou ftiakso ena paromio an thes φιλε πως το κανεις?κανα προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 @sizor de kanei tipota ;) @zachar_ias: prepei na exeis to flash apo thn adobe, kai na tou kaneis update gia flash lite. An pas sth selida tis adobe tha vreis arketes plirofories ekei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 πριν λιγο αγορασα το W910. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το στυλ του(πραγματικα ειναι πολυ ομορφο)! Η καμερα δεν με πειραζει πολυ,ωστοσο βρηκα τα πληκτρα του πολυ "δυσκολα στην γραφη"!Εσεις τα καταφέρνετε εύκολα? Με το Κ700 που είχα, εγραφα μυνημα σε χρονο ρεκορ,χωρις να κοιταω τα πληκτρα.Τωρα με αυτο....:mad: κ κατι αλλο...Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 πριν λιγο αγορασα το W910. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το στυλ του(πραγματικα ειναι πολυ ομορφο)! Η καμερα δεν με πειραζει πολυ,ωστοσο βρηκα τα πληκτρα του πολυ "δυσκολα στην γραφη"!Εσεις τα καταφέρνετε εύκολα? Με το Κ700 που είχα, εγραφα μυνημα σε χρονο ρεκορ,χωρις να κοιταω τα πληκτρα.Τωρα με αυτο....:mad: κ κατι αλλο...Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω?? Μεγεια σου :D Την εκδοση θα την δεις μενου-->ρυθμισεις-->γενικες-->update service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Καλησπερα σας Αγορασα το w910 στην κορη μου χθες. Προσπαθει απο χθες να λειτουργησει το κολπο αλλαγης κομματιου με την κινηση,αλλα μεχρι στιγμης κανενα αποτελεσμα. Επιπλεον τα τραγουδια αλλες φορες τα παιζει κανονικα και αλλες φορες τα παιζει πιο γρηγορα!!! Εχει κανενας φιλος καμια λυση στο προβληματακι της πιτσιρικας μου???? Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 πατώντας το κουμπί W και κουνώντας το... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 οταν βλεπουμε video δεν ισχυει η λειτουργια που "το στρεφουμε αριστερα" κ γεμιζει η οθονη???:!:(αν με καταλαβατε!!:D) μονο στο walkman γινεται??:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Ευχαριστω πολυ!!! Ετσι δουλευει Και το κανει μονο οταν ειναι στην λειτουργια walkaman ,οταν ειναι στην λειτουργια μουσικη δεν το κανει. Το μανιουαλ λεει οτι πρεπει να το πατησεις παρατεταμενα και ετσι μπαινει αυτη η λειτουργια. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν!!! Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 εχω περασει καποια video clips στο κινητο μου. το θεμα ειναι οτι οταν τα ανοιγω απο τα "πολυμεσα" στην επιλογη "βιντεο" μου εμφανιζει εκτος απο τα αρχεια των video clips κ καποια αλλα αρχεια που ειναι σαν να ακολουθουν αυτα που περασα!:blink:Οταν παω να τα ανοιξω τα αρχεια-κλωνοι μου λεει "η αναπαραγωγη απετυχε".Ουτε να τα διαγραψω μπορω!:!: Οταν τα ανοιγω τα βιντεο απο το μενου "ατζεντα"τα αρχεια-κλωνοι δεν εμφανιζονται.Επισης αν διαγραψω το κανονικο βιντεο,αυτα παραμενουν. τι μπορει να ειναι??:cry: κ κατι αλλο.. εχω την εκδοση λογισμικου ...R1CA029. Το κινητο ειναι vodafone live κ δεν παρατηρω καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο αυτο που αναφερω πιο πανω κ καποιο μικρο κολλημα σχεδον σε ολο το μενου.;) Θα βοηθήσει η αναβάθμιση λογισμικου?Η αναβαθμιση μπορει να γινει ,ασχετα αν το κινητο ειναι vodafone live? Ελπιζω να μην σας κουρασα...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 εχω περασει καποια video clips στο κινητο μου. το θεμα ειναι οτι οταν τα ανοιγω απο τα "πολυμεσα" στην επιλογη "βιντεο" μου εμφανιζει εκτος απο τα αρχεια των video clips κ καποια αλλα αρχεια που ειναι σαν να ακολουθουν αυτα που περασα!:blink:Οταν παω να τα ανοιξω τα αρχεια-κλωνοι μου λεει "η αναπαραγωγη απετυχε".Ουτε να τα διαγραψω μπορω!:!: Οταν τα ανοιγω τα βιντεο απο το μενου "ατζεντα"τα αρχεια-κλωνοι δεν εμφανιζονται.Επισης αν διαγραψω το κανονικο βιντεο,αυτα παραμενουν. τι μπορει να ειναι??:cry: κ κατι αλλο.. εχω την εκδοση λογισμικου ...R1CA029. Το κινητο ειναι vodafone live κ δεν παρατηρω καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο αυτο που αναφερω πιο πανω κ καποιο μικρο κολλημα σχεδον σε ολο το μενου.;) Θα βοηθήσει η αναβάθμιση λογισμικου?Η αναβαθμιση μπορει να γινει ,ασχετα αν το κινητο ειναι vodafone live? Ελπιζω να μην σας κουρασα...:D κανε φορματ στην καρτα μνημης και μετα κανε μια αναβαθμιση στο κινητο. αλλα μαλλον παει για σερβις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 kati asxeto re filarakia..ekana anava8misi stin teleftea ekdosi mesw tou update service tis SE alla m exei agglika,mono grafi mou exei elinikka. twra pws ginete na valw kai ellinika?? Eyxaristw......! Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 einai poli wraio alla einai dinaton na min exei ena flash aplo. an eida kala sto kentriko polipliktro stin katw meria exei mia tripitsa an ayti einai aisthitiras gia fws imeras kai nixtas gia ton fwtismo tote i se egrapse.elpizw na min einai to mic telika ti einai__? Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 telika ti einai__? αισθητηρας φωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w810i Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 paidia mporei na einai ligo asteia h erothsh alla epeidh thelo kai ego na agoraso o sygkekrimeno kin diavaza to threat kai mou dhmiourghthke ena erothma... to flashing ti akrivos einai?? exei na kanei me thn dynamh tou hxeiou??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alchimistis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 από τα λίγα που καταλαβα το Flashing είναι κατι σαν format για το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts