kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Το δικό σου δηλαδή δεν είχε π.χ. τα θέματα που προανέφερα;Αν τα έχει,δεν παίζουν καθόλου ή μόνο όταν στέλνεις flash θέματα από το άλλο κινητό δεν παίζουν; Αν έχεις πιστωτική,φλάσαρέ το στο σπίτι μόνος σου..Πέρνα το λογισμικό εξαρχής,χωρίς να το στείλεις σε σέρβις...Θα κοστίσει μόνο 8 ευρώ... Αν πάλι δεν έχεις πιστωτική,πήγαινέ το σ'ένα σέρβις,πες τους να περάσουν το λογισμικό απ'την αρχή και φυσικά δεν πληρώνεις κάτι,γιατί είναι μέσα στην εγγύηση οι βλάβες λογισμικού... Πάντως,δεν έχει να κάνει με το hardware,οπότε μην ψάχνεις για μηχανική βλάβη... Να ξέρεις ότι είτε μόνος σου το φλασάρεις είτε το πας σε σέρβις,ότι θα διαγραφούν τα πάντα οπότε κάνε ένα backup πρώτα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldcolosos Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΙΔΙΑ. ΠΗΡΑ ΤΟ W910i ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ (DESIGN, ΜΠΑΤΑΡΙΑ, FLASH MENU, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ SOFTWARE), ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ TH WIND (CUSTOMIZED) ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ FLASH MENU. ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ECLIPSE KAI HIDDEN PEAK (ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ FLASH. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ TOPIC ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ WIND, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΖΕ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ? (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η DAVINCI TEAM ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ DEBRANDING.) ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΑΝ ΚΑΝΩ DEBRANDING ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (Π.Χ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ******* ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Το χρώμα που δίνει το davinciteam δεν έχει να κάνει με το λογισμικό του τηλεφώνου!Απλά,αν βάλεις το μαύρο χρώμα θα βγαίνει στο βίντεο επίδιεξης,στο μενού Ψυχαγωγία,το μαύρο τηλέφωνο!Ομοίως και για το κόκκινο! Αν του κάνεις debranding,πριν το πας στο σέρβις πέρνα του πάλι το λογισμικό που είχε(το customised).Αν και δε νομίζω να σου πουν κάτι...Πώς να το καταλάβουν;;Δεν είναι voda live για να είναι κάπου γραμμένο και δε νομίζω να γνωρίζουν όλοι στα σέρβις ότι γινεται κάποιου τύπου παρέμβαση από Wind...(Που σε ορισμένα δε γίνεται καν δηλαδή..) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Δεν ξερω ρε παιδιά τι παιζει τα κινητά τα πήραμε και οι δυο με συνδεση την ιδια περίοδο στα ιδια συμβόλαια το ενα υποστηρίζει το αλλο οχι..θα το πάω αυριο να δω τι θα μου πουν..και θα σας πω..Ευχαριστώ για τα reply! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 paidia tou perasa tin teleftaia anavathmisi apo tis selida tis ericsson alla psilokolaei, xerete pos mporo na tin vro apo to internet kai na tin xanaperas apo pano? einai agorasmeno apo to plaisio den einai vodafone live oute wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldcolosos Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΤΟ CUSTOMIZED ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ (ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ POST ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagoberto Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 οσοι απο εσας πηρατε το w910 εχετε κανενα προβλημα με τον ηχο οταν μιλατε....πιστευω οτι δεν ακουγεται πολυ δυνατα οταν το φερνω κοντα.Στην αρχη νομιζα πως ηταν ιδεα μου αλλα οταν εβαλα την σιμ σε ενα νοκια η διαφορα στον ηχο ειναι τεραστια.παντα μιλαω για κλησεις και αυτο δεν συμβαινει οταν πχ χρησιμοποιω το walkman του κινητού. επισης κατι ασχετο.....οταν καλω κανει κενά οταν μιλαω η οταν προσπαθω να ακουσω(επιβεβαιωσα οτι δεν φταιει το κινητο).Τι μπορει να φταιει?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 nai distixos to kinito mas exei provlima me ton ixo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Εγώ απλά νομίζω ότι έχει αδύναμο μεγάφωνο και ακουστικό(απόρροια του μικρού πάχους),αλλά όσον αφορά τις διακοπές στον ήχο,πρώτη φορά το ακούω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Ναι εχει αδυναμο μεγαφωνο το εχω παρατηρησει και εγω...αλλα δεν νομιζω να φταει το παχος γιατι ειχα το w880i και ηταν πολυ δυνατο.... για εμας που δεν εχουμε πιστωτικη δεν υπαρχει καμια λυση για flashing??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Προσωρινά,για τους μη κατόχους πιστωτικής δεν υπάρχει λύση για φλασάρισμα...Αλλά αυτό προσωρινό είναι...Κάντε υπομονή μερικούς μήνες ακόμη και στάνταρ θα μπορέσετε να κάνετε και σεις το φλασάρισμα τσάμπα! :) Όσον αφορά το πάχος,είναι καθοριστικής σημασίας,καθώς όσο μεγαλύτερη είναι η "καμπίνα" του ακουστικού,τόσο πιο δυνατό! ;) Πάρτε ως παράδειγμα το Κ850!Έχει πάρα πολύ δυνατό ηχείο!Αλλά έχει και σαφώς μεγαλύτερο πάχος! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Για δείτε αυτό!!!!! http://www.intomobile.com/2007/09/25/white-sony-ericsson-w910i-spotted.html Εντυπωσιακό αναμφίβολα.Λέτε να έρθει στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εχω γινει ηφαιστιο γαμ... το κερ...... μου :mad::mad:. Σημερα το ωραιοτατο W910 μου, κλεινει την τεσσαρακοστη (καλη σαρακοστη που λενε), μερα στο εξουσιοδοτημενο service της OMNITECH (τζωρτζ 26 αθηνα).! Ναι καλα διαβαζετε.....40 μερες για καμια 10αρια καμενα pixels στην οθονη και ενα ξεβαμενο πολυπληκτρο (εφυγε η μεταλλικη επιστρωση απ το δηθεν μεταλλικο D-Pad) με μολις εναν μηνα χρησης.! Γαματη συσκευη ε; Με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης σιγουρα.! Που (τρομαρα της) βραβευτηκε ως το κινητο του 2008.!! Το χειροτερο απ ολα ειναι πως στον μηνα μου στειλαν sms πως ειναι ετοιμο να παω να το παρω και οταν πηγα πηρα τα φρυδια μου.!! Το ψαχναν μια ωρα σε PC και αποθηκες και κατεληξαν πως ειναι ακομη στο Γερακα λεει, στο κεντρικο service.! Τι να κανω; Να ξεκρεμασω το δικκανο του παππου μου και να μπουκαρω; Ε, ρε και να ρθει εκεινη η ωρα της παραλαβης και να μου πουνε τιποτα για χρεωση........Θα με δειτε στις ειδησεις σιγουρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 johnphone said: Εχω γινει ηφαιστιο γαμ... το κερ...... μου :mad::mad:. Σημερα το ωραιοτατο W910 μου, κλεινει την τεσσαρακοστη (καλη σαρακοστη που λενε), μερα στο εξουσιοδοτημενο service της OMNITECH (τζωρτζ 26 αθηνα).! Ναι καλα διαβαζετε.....40 μερες για καμια 10αρια καμενα pixels στην οθονη και ενα ξεβαμενο πολυπληκτρο (εφυγε η μεταλλικη επιστρωση απ το δηθεν μεταλλικο D-Pad) με μολις εναν μηνα χρησης.! Γαματη συσκευη ε; Με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης σιγουρα.! Που (τρομαρα της) βραβευτηκε ως το κινητο του 2008.!! Το χειροτερο απ ολα ειναι πως στον μηνα μου στειλαν sms πως ειναι ετοιμο να παω να το παρω και οταν πηγα πηρα τα φρυδια μου.!! Το ψαχναν μια ωρα σε PC και αποθηκες και κατεληξαν πως ειναι ακομη στο Γερακα λεει, στο κεντρικο service.! Τι να κανω; Να ξεκρεμασω το δικκανο του παππου μου και να μπουκαρω; Ε, ρε και να ρθει εκεινη η ωρα της παραλαβης και να μου πουνε τιποτα για χρεωση........Θα με δειτε στις ειδησεις σιγουρα...... Ενα θα σου πω..πηγες στο χειροτερο service που θα μπορουσες να πας!!! νομιζω αυτο τα λεει ολα :cold: Τωρα ευχομαι να ξεμπερδεψεις το γρηγοροτερο δυνατο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 johnphone said: Εχω γινει ηφαιστιο γαμ... το κερ...... μου :mad::mad:. Σημερα το ωραιοτατο W910 μου, κλεινει την τεσσαρακοστη (καλη σαρακοστη που λενε), μερα στο εξουσιοδοτημενο service της OMNITECH (τζωρτζ 26 αθηνα).! Ναι καλα διαβαζετε.....40 μερες για καμια 10αρια καμενα pixels στην οθονη και ενα ξεβαμενο πολυπληκτρο (εφυγε η μεταλλικη επιστρωση απ το δηθεν μεταλλικο D-Pad) με μολις εναν μηνα χρησης.! Γαματη συσκευη ε; Με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης σιγουρα.! Που (τρομαρα της) βραβευτηκε ως το κινητο του 2008.!! Το χειροτερο απ ολα ειναι πως στον μηνα μου στειλαν sms πως ειναι ετοιμο να παω να το παρω και οταν πηγα πηρα τα φρυδια μου.!! Το ψαχναν μια ωρα σε PC και αποθηκες και κατεληξαν πως ειναι ακομη στο Γερακα λεει, στο κεντρικο service.! Τι να κανω; Να ξεκρεμασω το δικκανο του παππου μου και να μπουκαρω; Ε, ρε και να ρθει εκεινη η ωρα της παραλαβης και να μου πουνε τιποτα για χρεωση........Θα με δειτε στις ειδησεις σιγουρα...... Ε μα φταις και συ...Έκανες ένα ανεπίτρεπτο λάθος...Πήγες σε σέρβις της Όμνιτεκ...Αφού είσαι μέλος του myphone γιατί δε ρωτάς πιο πριν να μάθεις ποιο σέρβις δε θα σε ταλαιπωρήσει;; :p Τέλος πάντων,καλά ξεμπερδέματα με την Όμνιτεκ...Αν ξεμπερδέψεις...Ευθύνη βέβαια δεν έχεις εσύ αλλά η SE η οποία πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι!! :mad: Πάντως,η ποιότητα κατασκευής του κινητού είναι από τις καλύτερες..Απλά,έτυχε σε σένα η εξαίρεση...Και άντε τώρα να πειστείς πως όντως έχει καλή ποιότητα!! :lol: Μην το αφήσεις έτσι!Τρέλανέ τους στα τηλέφωνα ή πέρνα και πάτα τους τις φωνές αλλιώς δεν καταλαβαίνουν τα ζώα!!! :mad: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Οσον αφορά το σερβις της Ομνιτεκ, δεν ειχα την ευτυχία ή ατυχία να τους χρειαστώ, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Οσον αφορά το κινητό, είμαι άλλος ένας πολύ ικανοποιημένος πελάτης της SE. Μάλλον σου έτυχε ένα σκάρτο κομμάτι. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Πωπω φιλε μην τους εμπιστευεσαι στην ομνιτεκ καθολου την ειχα παθει και γω μια φορα.ειχα ενα P900 και το χα παει για την καρτα μνημης και οταν μου το δοσανε μου ειχαν κανει ζημια στην οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ευχαριστω για την συμπαρασταση σας και για τις θεσεις που παιρνετε απεναντι σε τετοιου ειδους ατυχα περιστατικα :bow:. Ειναι σιγουρα θεμα τυχης. Θα μπορουσε να συμβει στον οποιονδηποτε και σιγουρα θα ξανασυμβει και σε αλλους. Πρεπει να αναφερω ομως, πως στο παρελθον, ειχα επισκεφτει το ιδιο service 2 φορες, χωρις καμια "ατυχια".! Σε 4 μερες και τις 2 φορες παρελαβα τις συσκευες (SonyEricsson). Η τριτη φορα ομως, αποδειχτηκε φαρμακερη.! Ειναι απιστευτο ε; Ομολογω πως δεν μου εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο......Τους αξιζει βραβειο κακης εξυπηρετησης, αλλα δεν ξερω ακομη πως να τους το απονεμω :clap:..........Θα δρασω μαλλον με 2 τροπους.! Πρωτα θα στειλω ενα mail στη μανα SonyEricsson, γιατι φυσικα και τους αφορα, αφου προκειτε για προβληματικη συσκευη τους και αλλο ενα στην Omnitech ως παροχο service της πρωτης. Και ελπιζω να προλαβω να το κανω γιατι ο χρονος μου ειναι λιγοστος...........Ακου 40 μερες..!! Τα ξαναπηρα τωρα :angry:. Σε 40 μερες θα ειχε παει ανετα στη Σουηδια, ακομη και στην Ιαπωνια, και θα ειχε γυρισει.! Και το ιδιο το τηλεφωνο φυσικα και τα δηθεν κατα τη γνωμη μου, ανταλλακτικα που χρειαζονται (οθονη και D-pad). Γιατι απο που και ως που, ενα τοσο ευαισθητο και λεπτο υλικο σαν την οθονη, πρεπει να απασχολησει (εργατωρες και ασφαλιστικη μεταρυθμιση θυμηθειτε) εναν τεχνικο αρκετα σιγουρα και να μην αντικαθισταται με καινουργια συσκευη (εστω και με ισοτιμη επισκευασμενη); Γιατι εχει ελλειψη η συσκευη, θα μου απανταγε καποιος σιγουρα.! Σε 40 μερες δεν θα μπορουσε να ειχε βρει 2, 5 η και 10 ακομη συσκευες, για να δωσει στους "πελατες της"; Εκτος και αν το συγκεκριμενο μοντελο ειναι τοσο ζημιαρικο, και τοτε ναι, δεχωμαι την ελλειψη. Θα φανε τετοιο κραξιμο, ετσι ωστε να αναγκαστουν να μου δωσουν αλλη.......αλλοιως, αν ακουει κανεις εκει στην Omnitech, το δικκανο του παππου μου, που βλεπω καθε μερα στον τοιχο, δουλευει ακομη, και αν αποφασισω να διεκδικησω λιγο χρονο απο τηλεοπτικο δελτιο ειδησεων, θα ρθω να σας το δειξω.......:hunter:. Ακου 40 μερες και ποιος ξερει ποσες ακομη; Οσο για την ποιοτητα κατασκευης και βαφης των πλαστικων του (δεν πιστευω να νομιζετε ακομη πως το D-Pad η οτιδηποτε αλλο εκτος τις βιδες, το σασι και το δακτυλιδι του φακου, που μοιαζει μεταλλικο, ειναι οντως, γιατι την πατησατε), απλα πρεπει να επανεκτιμησετε.! Το γκρι πλαστικο που πλαισιωνει τη συσκευη για παραδειγμα, ειναι τοσο κακοβαμενο, που θα ξεβαψει γριγορα θα το δειτε. Κατα τα αλλα ειναι μια εξαιρετικη συσκευη για την κατηγορια της. Sexy και αποτελεσματικη :D. Και ελπιζω να ειναι αποτελεσματικα και τα firmware updates που θα δωσει η "μανα" της, γιατι περνει μερικη βελτιωση ακομη σιγουρα.! Συγχνωμη για το τεραστιο post, αλλα επρεπε να εκφραστω :D. Ευχαριστω για ολα και θα σας κρατησω ενημερους για την εξελιξη. Σας αφορα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Καλημέρα σε όλους. Το αγόρασα κι εγω το W910i πριν τρεις ημέρες, αφου πρώτα διάβασα τις απόψεις όλων σας στο forum, τις οποίες και θερώ πολύ κατατοπηστικές. Εγώ βέβαια ούτε βγάζω πολλές φωτογραφίες με το κινητό ούτε και ακούω μουσική από τα ηχεία. Όντως ομώς το κινητό δεν έχει και τα καλύτερα ηχεία και κάμερα όπως κάποια άλλα μοντέλα της SE που είχα. Όπως όμως και κανένα από τα κινητά που είχα δεν είχε αυτή την εκπληκτική οθόνη!!! Ούτε βέβαια ήταν και τόσο λεπτό. Γενικά θεωρώ το κινητό, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες μου, πολύ καλό. Ελπίζω να μην αρχίσει και βγάζει προβλήματα σε 2-3 εβδομάδες όπως σε μερικούς φίλους από το forum. Ανακάλυψα όμως κάτι...περνώντας γενέθλια στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν με ρωτά αν θέλω να ενημερωθεί το ημερολόγιο,όπως γινεται στο Κ770ι, στο S500i, στο Κ800ι που είχα και φαντάζομαι σε αρκετά άλλα που δεν γνωρίζω. Είναι άραγε bug ή δεν υποστηρίζεται από το software; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 greek_aeras said: Η κάμερα έχει autofocus? Κινητό 2 χρόνια μετά το w810 και έχει χειρότερο ζουμ και τα ίδια megapixels... Πραγματικα τα 2mp και η καμερα με "χαλαει"πολυ!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 tolis69 said: Πραγματικα τα 2mp και η καμερα με "χαλαει"πολυ!:mad: Γι'αυτο ειναι κοροιδια να δωσεις τοσα πολλα χρηματα γι'αυτο το κινητο :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Αν θέλατε καλύτερη κάμερα ρε παιδιά,ας πηγαίνατε για cyber-shot συσκευή..Δεν υπαινύχθηκε η SE ότι έχει τέλεια κάμερα το W910...Ούτε όταν το δοκιμάζατε στο κατάστημα θα πρέπει να σας εντυπωσίασε η κάμερα...Οπότε,προς τι το παράπονο;; Είναι εμφανής ο διαχωρισμός ανάμεσα σε walkman και cyber-shoy σιερά τον τελευταίο 1,5 χρόνο,οπότε με εξαίρεση την κάμερα(που δεν είναι ο κράχτης του τηλεφώνου)είναι μια εξαιρετική αγορά για τα 330 ευρώ που απαιτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 kotsianis7 said: Αν θέλατε καλύτερη κάμερα ρε παιδιά,ας πηγαίνατε για cyber-shot συσκευή..Δεν υπαινύχθηκε η SE ότι έχει τέλεια κάμερα το W910...Ούτε όταν το δοκιμάζατε στο κατάστημα θα πρέπει να σας εντυπωσίασε η κάμερα...Οπότε,προς τι το παράπονο;; Είναι εμφανής ο διαχωρισμός ανάμεσα σε walkman και cyber-shoy σιερά τον τελευταίο 1,5 χρόνο,οπότε με εξαίρεση την κάμερα(που δεν είναι ο κράχτης του τηλεφώνου)είναι μια εξαιρετική αγορά για τα 330 ευρώ που απαιτεί... Πολύ σωστή τοποθέτηση φιλε μου. Η τιμή του έπεσε περισσότερο. Στα 279 euro στο Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη. Σχετικά με την αυτόματη ενημέρωση του ημερολογίου για τα γενέθλια, ξέρει κανεις κάτι γιανα βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Όσον αφορά την ενημέρωση του ημερολογίου όταν προσθέτεις επαφές,ούτε εμένα με ρωτάει αυτόματα!Πρέπει να πάω στην τελευταία καρτέλα του μενού που εμφανίζεται κατά την προσθήκη επαφής και να το προσθέσω από κει!Όμως και στο Κ800 μου δε νομίζω να ρωτούσε αυτόματα(ή τουλάχιστον έτσι θυμάμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καταλαβανε εκει στο τμημα marketing της sony ericsson οτι το κινητο με αυτα που προσφερει ειναι..να την πατησουν οποιοι το πηρανε τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του και να τα αρπαξουν χοντρα :whistle: και μετα απο 1 μηνα να πεσει στα 170 ευρο κατω. Τι εχετε να πειτε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts