Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) NAI

2) Tα ξανακανω encode

3) NAI

4) Internet

Σ' ευχαριστώ gesamfunai.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε συ subc0de ειπες λειτουργει το track ID ?? εχω προσπαθησει απειρες φορες...και τπτ συνδεεται μεσω ιντερνετ προσπαθει να στειλει το αρχειο και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσημη κατι τετιο...και με πεταει!!! το ιντερνετ δουλευει μια χαρα δεν εχω προβλημα...αλλα το track ID δεν πεζει!!!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως ούτε και μένα λειτουργεί το track ID με την cosmote ενώ wap mms είναι ενεργοποιημένα και δίχως κανένα πρόβλημα!Τι να κάνω?

Να πάρω στην cosmote / sony ericsson???

Ποιός φταίει,γιατί ξέρω οτι με την wind δουλεύει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Καλησπερα.Πριν 15 μερες περιπου πηρα το κινητακι.Μια χαρα μου φανηκε,λιγο ο ηχος ηταν χαλια αλλα οκ.Σαν κινητο,εργονομια,σχεδιαση,αξιζε τα λεφτα του.Εδω και 3 μερες τρωει κατι περιεργα κολληματα.Σβηνει (η μαλλον η οθονη φωτιζει αχνα χωρις να δειχνει τιποτα αλλο,αναβει ενα κοκκινο φως πισω και δεν σβηνει με το κουμπι κανονια αλλα μονο αν βγαλω την μπαταρια.Πηγα στον Γερμανο,απ οπου και το πηρα και μου ειπαν οτι μαλλον φταιει το λειτουργικο και να το παω για αλλαγη.Επισης μου προτειναν αν θελω να παρω καποιο αλλο και να καλυψω απλα την διαφορα της τιμης.Εκεινο που ψηνομαι να παρω ειναι το w960,με 8 gb μνημη.ειναι μονο 40 ευρω παραπανω.Το ειδα το κινητο,ειναι περιπου σαν το Ρ1,λιγο ογκωδες δηλαδη αλλα σαν κινητο αξιζει νομιζω.Πειτε μου την γνωμη σας,να κανω την αλλαγη,η να παρω απλα ενα καινουριο w910?το 960 σαν κινητο σας αρεσει?ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους

Dust in the wind

http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif

Γεια σας παιδιά, την περασμενη δευτερα πηρα αυτο το κινητο, πως μπορω να δω τι firmware εχει και αν εχει βγει αναβαθμιση?

>*<<*<* Πληροφ.υπηρεσ.-Πληροφ.λογισμ.

όπου < και > τα βελάκια στο joypad

paidia to phra k egw k den einai katholou kalo oute aksizei ta lefta tou! tha to balw gia poulima twra kiolas! opoioi to exete kserete poses wres thelei fortisi thn proti fora kai aan to afisw gia 4 wres px tha pathei kati??

και πηρες κινητο καινουργιο που δεν αξιζει :blink: :cold: δεν το σκεφτηκες πρριν το παρεις???
[sIGPIC][/sIGPIC]

raver opos kai tosoi alloi... prin den iksera oti kolage, kai me ton ipotithemeno aisth. kinishs ekane oti ithele... tsp kserei kaneis an iparxei kamia kali efarmogh se sinergasia me ton aisthitira? kai pou na th katebasw?

Γεια σας παιδια

Μιας κ εχω αρχισει να σκεφτομαι την αγορα του w910, ποιο χρωματακι πιστευετε οτι του παει καλυτερα??Το σοβαρο class μαυρο ή το funky κοκκινο??

Giati den aksizei ta lefta tou! Apo ixo asta na pane.. kata poli kallitero to w800 p eixa...

Meta an endiaferese gia ton aisth. kinishs kanei oti thelei... an thimase ta prota ericsson p eixan fonitiki klisi k ekanan oti ithelan? kati tetoio... ase s lew mapa bgike telika to phra shmera kai molis to ebala gia poulima!!

Giati den aksizei ta lefta tou! Apo ixo asta na pane.. kata poli kallitero to w800 p eixa...

Meta an endiaferese gia ton aisth. kinishs kanei oti thelei... an thimase ta prota ericsson p eixan fonitiki klisi k ekanan oti ithelan? kati tetoio... ase s lew mapa bgike telika to phra shmera kai molis to ebala gia poulima!!

kala pola kinita den aksizoun ta lefta tous den ine to monon...tespa kalo poulima i malon ksepoulima...

ti skeftese na paris meta...?:p:p:p

raver opos kai tosoi alloi... prin den iksera oti kolage, kai me ton ipotithemeno aisth. kinishs ekane oti ithele... tsp kserei kaneis an iparxei kamia kali efarmogh se sinergasia me ton aisthitira? kai pou na th katebasw?

Η έχω πολύ μικρές απαιτήσεις και δεν το ζορίζω ή είμαι ο πιο τυχερός κάτοχος ενός απροβλημάτιστου W910i :lol: Τι να πώ ρε παιδιά, αν με το τελευταίο Firmware σας κολάει ίσως έχετε πέσει σε ελλατωματική παρτίδα. Τυχαία σας κολάει ή σε συγκεκριμένες λειτουργίες;

ρε συ subc0de ειπες λειτουργει το track ID ?? εχω προσπαθησει απειρες φορες...και τπτ συνδεεται μεσω ιντερνετ προσπαθει να στειλει το αρχειο και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσημη κατι τετιο...και με πεταει!!! το ιντερνετ δουλευει μια χαρα δεν εχω προβλημα...αλλα το track ID δεν πεζει!!!

Με Wind και το Configuration File για το δικτυό της (σου το στέλνει αν πάς στη σελίδα της), δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δουλεύει ο Browser και το Track ID μια χαρά.

to ixiaki tou w910 den ine ke oti kalitero toulaxiston se piotita...

alla eksartate ke ti apetisis exi kapios;)

Το ηχειάκι του είναι τραγικό...αλλά επειδή από τη μουσική μου έχω απαιτήσεις με ενδιαφέρει η ποιότητα μέσω των ακουστικών η οποία είναι καλή.

Ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έπιασα το κινητό σήμερα στα χέρια μου και το επεξεργάστικα, και παρατήρησα πως στα πολυμέσα δεν έχει ενότητα για τα θέματα του κινητού. Θέλω να πιστεύω πως είναι κάπου αλλού και απλώς δεν το είδα εγώ γιατί αν δεν έχει δεν θα είνα δυνατή η λήψη και η αποστολή θεμάτων. Plz help...

Thnks!!! Πάντως το κινητό από θέμα ποιότητας κατασκευής είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η SE τα τελευταία χρόνια πιστεύω. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό και να έχει τόση μεγάλη διαφορά από το N81. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί!!!!!!

Thnks!!! Πάντως το κινητό από θέμα ποιότητας κατασκευής είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η SE τα τελευταία χρόνια πιστεύω. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό και να έχει τόση μεγάλη διαφορά από το N81. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί!!!!!!

esena to ixeio pos sou fanike?? re paidia mipos xriazete tipota rythmiseis to kinito gia ton ixo??? einai xeiroteri i anaparagogi akoma kai apo to w880i???, giati an einai etsi tha einai teleios esxos.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου τόσο πολυ το κακοχαρακτηρίζετε αλλά ειναι καταπληχτικό και κατα την αποψη μου το καλήτερο(απο πλευρά μουσικής και μη pda η smartphone):cool:

esena to ixeio pos sou fanike?? re paidia mipos xriazete tipota rythmiseis to kinito gia ton ixo??? einai xeiroteri i anaparagogi akoma kai apo to w880i???, giati an einai etsi tha einai teleios esxos.

Το παραδέχομαι οτι το μεγαφονάκι δεν είναι και τόσο καλό παραμορφώνεται ο ήχος και ακούγονται διασπάσεις οταν είναι στο δυνατο αλλά εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου...:D

Και όσο αφόρα το shake controll εμένα μιά χαρα μου δουλέυει και το χρησιμοποιώ αρκέτα δεν ξέρω για εσας...

~~~~~~W910 Lover~~~~~~~

Ναι όντως στον τομέα του ηχείου δεν είναι και ότι καλύτερο. Το V630i που έχω είναι πολύ ανώτερό του στο θέμα του ηχείου. Σαν συνολική εικόνα είναι, πιστεύω, ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχει παρουσιάσει η SE τα τελευταία χρόνια !!!

• The title was changed to Sony Ericsson W910i