Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρώ κι εγώ υψηλή την τιμή της συσκευής. 415 ευρώ είναι πολλά για ένα συμβατικό κινητό τηλέφωνο χωρίς αυτόματη εστίαση, οθόνη αφής ή κάποιο άλλο εξεζητημένο χαρακτηριστικό.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις των κατόχων του W910 και ιδιαίτερα όσον αφορά τον μουσικό τομέα;

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχουμε δει και χειροτερες τιμες σε αλλα κινητα αλλων εταιρειων πολυ χειροτερες απο του 910.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το είδα από κοντά κουκλί :love: είναι αλλά με χάλασαν τα 420Ε :cold: θα πρέπει να περιμένω αρκετό καιρό μέχρι να πέσει η τιμή του ... ώστε να το πάρω.... :( :cry::cry::cry:

Εκτός και να η SE μας παρουσιάσει κανα καινούργιο μοντέλο με πολλά χαρακτηριστικά και σε λογική τιμή οπότε στραφούμε κατά εκεί.... Λέω εγώ τώρα....:blink::X:blink:

Το πήρα το πρωί από το Πλαίσιο ....

Παρεπιπτόντως καλορίζικο ioterl ελπίζω να σε έχει βολέψει...

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

420 ευρω ειναι παρα πολλα! Εδω 460 κανει πλεον το Ρ1 που εχει και καλυτερη καμερα και touchscreen και ειναι και Symbian και εχει και GPS και και και.....Επρεπε να κανει 350 ευρω το πολυ.Το ιδιο πιστευω και για το Κ850 αλλα δεν ειναι του παροντος.

420 ευρω ειναι παρα πολλα! Εδω 460 κανει πλεον το Ρ1 που εχει και καλυτερη καμερα και touchscreen και ειναι και Symbian και εχει και GPS και και και.....Επρεπε να κανει 350 ευρω το πολυ.Το ιδιο πιστευω και για το Κ850 αλλα δεν ειναι του παροντος.

einai akoma arxi, tha pesoun grigora.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

einai akoma arxi, tha pesoun grigora.

Μακάρι ... :happy: Από στο στόμα σου και στα αυτιά του τμήματος Marketing της SE.

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Συμφωνω ...

350 ευρω θα ηταν καλη τιμη και επειτα θα επεφτε κι αλλο ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΗ ΤΑ WALKMAN ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΑ SYBERSHOT . ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΑ , ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΑ ΤΩΝ CD ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ .

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΗ ΤΑ WALKMAN ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΑ SYBERSHOT . ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΑ , ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΑ ΤΩΝ CD ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ .

Ισως επειδη εχουν καλυτερο media player και καλυτερα ακουστικα.παντως μην γκρινιαζεται..πολυ! υπομονη 1μηνας και η τιμη του θα ερθει σε κανονικα επιπεδα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως επειδη εχουν καλυτερο media player και καλυτερα ακουστικα.παντως μην γκρινιαζεται..πολυ! υπομονη 1μηνας και η τιμη του θα ερθει σε κανονικα επιπεδα.:)

Συμφωνώ!

(πάντως το cybershot με c γράφεται;))

Hip Hop.

Θα διαφωνήσω σε μερικά πράγματα. Ο καλυτερος media palyer στην ουσία είναι ίδιος με την προσθήκη του mega bass (προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου και προτιμώ να φτιάχνω δικό μου preset κάτι το οποίο γίνεται και στα μη walkman) , τα εξωφυλα και με πιο όμορφο μενού.

Όσο για τα καλύτερα ακουστικά διαφωνώ ριζικά. Έχω δοκιμάσει 2 walkman και βρίσκω τα ακουστικά των μη walkman πολύ καλύτερα σε ποιότητα και ειδικά σε μπάσο. Κάτι το ποίο είναι και λογικό γιατί τα walkman ακουστικά έχουν μικρή διάμετρο. Το βασικό τους ατού είναι οτί είναι push (για όποιον του αρέσει) και μπορείς να προσαρμόσεις άλλα ακουστικά ή να συνδέσεις το κινητό με εξωτερικά ηχεία. Eγώ πάντως ακόμα χρησιμοποιώ τα μη walkman ακουστικά και αυτά δεν τα έχω βγάλει από το σακουλάκι τους.

Προσωπικά, ενώ στην αρχή μου έρεσε πολύ το W910, μετά το W610 που έχω (το οποίο διαθέτει και autofocus και φλας) βρίσκω λίγο απαράδετο που το W910 δεν τα έχει. Για το W580 είναι σχετικά αποδεκτό, αλλά νομίζω οτί είναι μεγάλο φάουλ που δεν υπάρχουν στο 910. Ακόμα και η κάμερα ας έμενε στα 2.0mp.

ας θημηθουμε με τη τιμουλα ειχαι βγει το w800 πρην καποια χρονια ??? ειχαι μονο την 512 και διαφορετηκα ακουστηκα απο το κ750 και εκανε 150 euro περισοτερο .

το πηρα παιδια σημερα πριν κανα μισαωρο δυστηχως δν με ενθουσιασε ολα κλειστα εκτος απο το κινητο το δινω 370 οποιος θελει πμ 50 ευρω πιο κατω σαν καινουργιο...αυτο το usb που ειδατε ειναι φλασακι δηλαδη card reader για την memory card¨)
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

ας θημηθουμε με τη τιμουλα ειχαι βγει το w800 πρην καποια χρονια ??? ειχαι μονο την 512 και διαφορετηκα ακουστηκα απο το κ750 και εκανε 150 euro περισοτερο .

ειχε και το flight mode που ητανε σοβαρο πλεονεκτημα απο το k750i.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πηρα παιδια σημερα πριν κανα μισαωρο δυστηχως δν με ενθουσιασε...

Μπορείς να αναφέρεις κάποιους λόγους...;;; :worry:

Στο flight mode, δουλεύει μόνο το walkman και τίποτα άλλο ή μπορείς να δουλέψεις κανονικά όλο το τηλέφωνο εκτός απο κλήσεις, SMS & ραδιόφωνο...;;; :worry:

δεν ξερω ειχα και το k850 μου φαινεται παναλαφρο και γενικα δεν ξερω ειναι ωραιο αλλα εμενα δν μου κανει αισθηση
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

...SAR εχει 0,9 σωστα...???

υπαρχει λιστα για το σαρ στο νετ, αλλα καπου εκκει κυμαινεται οταν το ειδα...

Εδώ, αν διαλέξετε Sony Ericsson και δείτε την λίστα, λέει πως το W910i έχει SAR -> 0,67 :confused:

Τελικά, πόσο έχει...;;; :worry:

Αυτήν, την δέχεται ή μόνο τα 2GB "αντέχει"...;;; :worry:

Εδώ, αν διαλέξετε Sony Ericsson και δείτε την λίστα, λέει πως το W910i έχει SAR -> 0,67 :confused:

Τελικά, πόσο έχει...;;; :worry:

Αυτήν, την δέχεται ή μόνο τα 2GB "αντέχει"...;;; :worry:

Xalara 8a tin antexei!!!8a antexei kai tin 8gb otan vgei!!!;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

To Sar της συσκευής είναι 0,67. Πολύ καλό μπορώ να πω.

Τελικα 0,67 εχει ε?Επιτελους και ενα κινητο απο SE με πολυ καλο SAR. Παντως μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο. Οντως τα 410 ευρω ακομα ειναι αρκετα αλλα μην ξεχναμε ποσο ειχε το W880 που ουτε ραδιοφωνο δεν εχει...:lol:Θεματα απο αλλα W με ιδια αναλυση οθονης ειναι συμβατα με αυτο?Δεν με ενδιαφερει τοσο το φοντο οσο τα διαφορετικα εικονιδια

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ PC SUITE ΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ s με το c. PLEASE HELP ME :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W910i