Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@kotsianis7 & @niknik21:

Μα καλά προσπαθείτε να πείσετε των "d2000217" (φανατικό του Ν95) για το ποιο κινητό τραβάει καλύτερη Φώτο :lol: ??!! Άδικος κόπος ;).

Μα δεν προσπάθησε κανείς να τον μεταπείσει..Απλά,τις προσωπικές μας απόψεις λέμε...Και να πω στον d2000217(φιλικά πάντα)ότι πιο ευχάριστα χρώματα στο μάτι,δε σημαίνει και πιο φυσικά.....Και όπως είπα και παραπάνω,τι προτιμάτε κύριοι;Υπερ-τονισμένα χρώματα που δεν μπορούν να διορθωθούν με τίποτα ή ουδέτερα και πιο φυσικά που αναλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή μπορούν να τονιστούν με ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτό;;Επίσης,προτιμάτε φωτό που έχει ήδη εξομαλυμένο θόρυβο με το που την τραβάς(με αποτέλεσμα να χάνονται αρκετές λεπτομέρειες)ή φωτό που τραβιέται φυσικά και αν θέλουμε μετά αφαιρούμε το θόρυβο;;

Ίσως εκεί οφείλεται το γεγονός ότι οι φωτό του Ν95 δεν έχουν τόσο υψηλή λεπτομέρεια σε σχέση με το Κ850..Λόγω του ότι κάποιες λεπτομέρειες χάνονται ούτως ή άλλως με το που την τραβάς,επειδή η ΝΟΚΙΑ έχει εφαρμόσει κάποιον αλγόριθμο αφαίρεσης θορύβου...

Δεν είπε κανείς ότι το Κ850 είναι ο βασιλιάς(ούτε βέβαια και το Ν95...)Είπαμε απλά ότι στο θέμα φωτό κερδίζει με κάποια διαφορά απ'το Ν95 και προσεγγίζει όσο το δυνατόν πιο πολύ μια πραγματική ψηφιακή μηχανή(τόσο με τις λειτουργίες της κάμερας όσο και με την ποιότητα των φωτογραφιών και την ευχρηστία του).

Κανένα νέο από Πλαίσιο;;

Φίλε μου την σύγκριση Κ850 και Ν95 και την σύγκριση της κάμερας τους την έχουμε εξαντλήσει. Γι αυτό τον λόγο ανοίχτηκε θέμα στους διαξιφισμούς μπας και ησυχάσουμε επιτέλους. Μην ξαναγυρίζεις πάλι στα ίδια. Και μην περιμένεις φυσικά να συμφωνήσετε.

Εδώ ας περιοριστούμε στα υπόλοιπα νέα για το κινητό.

Φίλε μου την σύγκριση Κ850 και Ν95 και την σύγκριση της κάμερας τους την έχουμε εξαντλήσει. Γι αυτό τον λόγο ανοίχτηκε θέμα στους διαξιφισμούς μπας και ησυχάσουμε επιτέλους. Μην ξαναγυρίζεις πάλι στα ίδια. Και μην περιμένεις φυσικά να συμφωνήσετε.

Εδώ ας περιοριστούμε στα υπόλοιπα νέα για το κινητό.

και για να σας κεντρισω λιγο,ξερει κανεις εαν το accelerometer θα δουλευει σε ολες τις λειτουργιες του κινητου η μονο στην προεπισκοπηση των φωτο??θα ηταν "κουλ" να δουλευε και για τα μενου οταν γυριζες την οθονη ,αλλα δεν νομιζω γιατι δεν το εχω δει σαν χαρακτηριστικο στα βιντεο προ-παρουσιασης...:rolleyes:

Αν δεν το δούμε Παρασκευή, την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σίγουρα εδώ.

file mou eisai sigouros gi auto gt i se pou milisa simera m pe oti dn exei kapoia enimerwsi k oti apla perimenei...Prwta dn prepei na rthei stn ellada k meta na diatethei kai sta magazia? makari pantws na xeis dikio gt oloi auto theloume!

και για να σας κεντρισω λιγο,ξερει κανεις εαν το accelerometer θα δουλευει σε ολες τις λειτουργιες του κινητου η μονο στην προεπισκοπηση των φωτο??θα ηταν "κουλ" να δουλευε και για τα μενου οταν γυριζες την οθονη ,αλλα δεν νομιζω γιατι δεν το εχω δει σαν χαρακτηριστικο στα βιντεο προ-παρουσιασης...:rolleyes:

Στις φωτό,στον Media Player(και τα αναπαραγόμενα αρχεία πολυμέσων-εικόνες,μουσική και βίνετο.....) και ενδεχομένως (με επιφύλαξη) στον Netfront browser.Στο κυρίως μενου δεν νομίζω.

Εγώ πάντως από ότι είδα από το site με τις φώτο το Ν95 βγάζει πολύ χάλια κοντινές (όπως όλα τα Νοκια Νxx) αλλά δεν μου αρεσούν επίσης και οι λεπτομέριες..... Μόνο πιο "ωραία" χρώματα βγάζει αλλά αυτό με ένα auto-color στο photoshop διορθώνεται με την μία!!

(Έχω πάρει όλη την σειρά Ν της Νοκια)

Στις φωτό,στον Media Player(και τα αναπαραγόμενα αρχεία πολυμέσων-εικόνες,μουσική και βίνετο.....) και ενδεχομένως (με επιφύλαξη) στον Netfront browser.Στο κυρίως μενου δεν νομίζω.

Έτσι είναι. Στο κυρίως μενού δεν θα το δούμε. Είναι πάντως ένα χαρακτηριστικό που έχει μέλλον.

Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών του Πλαίσιο και απ'το τμήμα κινητής τηλεφωνίας μου είπαν ότι όσον αφορά τη διαθεσιμότητά του,το περιμένουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.όσον αφορά την κυκλοφορία του στο Πλαισιο του Mall είπαν ότι είναι κάτι ανεπιβεβαίωτο,οπότε(με κάθε επιφύλαξη)από την ερχόμενη εβδομάδα θα το έχουμε..

Άλλωστε και η VODAFONE αναφέρει 17-10 στο site της,οποτε...άντε και καλές αγορές νά'χουμε από βδομάδα!!(Ελπίζω!!!)

Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών του Πλαίσιο και απ'το τμήμα κινητής τηλεφωνίας μου είπαν ότι όσον αφορά τη διαθεσιμότητά του,το περιμένουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.όσον αφορά την κυκλοφορία του στο Πλαισιο του Mall είπαν ότι είναι κάτι ανεπιβεβαίωτο,οπότε(με κάθε επιφύλαξη)από την ερχόμενη εβδομάδα θα το έχουμε..

Άλλωστε και η VODAFONE αναφέρει 17-10 στο site της,οποτε...άντε και καλές αγορές νά'χουμε από βδομάδα!!(Ελπίζω!!!)

Φαγώθηκες με το Mall:lol::lol: και η Vodafone δεν έχει σχέση με τις ημερομηνίες του Πλαισίου;)

Φαγώθηκες με το Mall:lol::lol: και η Vodafone δεν έχει σχέση με τις ημερομηνίες του Πλαισίου;)

Μα από σένα έμαθα ότι έτσι σου είπαν από το Πλαίσιο του Mall,γι'αυτό το αναφέρω..;)

Σαφώς και η VODA δεν έχει σχέση με το πλαίσιο,αλλά λογικά,η αντιπροσωπεία θα διαθέσει το ίδιο σύντομα με τη live έκδοση και την κανονική του...Μακάρι να το έχουμε την άλλη βδομάδα....:worry:

Μα από σένα έμαθα ότι έτσι σου είπαν από το Πλαίσιο του Mall,γι'αυτό το αναφέρω.......

Εγώ μπορεί να έχω γνωστό εκεί που δουλεύει,συμφωνώ αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή θα έρθει την άλλη εβδομάδα,και αν δεν έρθει και τότε θα΄ρθει......,έτσι δεν οδηγούμαστε σε τίποτα;).

Εγώ μπορεί να έχω γνωστό εκεί που δουλεύει,συμφωνώ αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή θα έρθει την άλλη εβδομάδα,και αν δεν έρθει και τότε θα΄ρθει......,έτσι δεν οδηγούμαστε σε τίποτα;).

Χωρίς παρεξήγηση πάντως,αλλά δε φαγώθηκα για το Mall όπως λες παραπάνω...Ουδέποτε το ανέφερα σε προηγούμενα posts μου,αν διαβάσεις προσεκτικά...Εντάξει,για πλάκα το είπες,αλλα πα΄ρ'όλα αυτά διευκρινίζω και γω με τη σειρά μου ότι δε φαγώθηκα..Απλά,ενημέρωσα και τους υπόλοιπους εδώ μέσα σύμφωνα με αυτά που μου είπαν απ'την εξυπηρέτηση..;)

Μέχρι να έρθει, εξερευνήστε το Κ850 με έναν πολύ καλό εξομοιωτή. :)

http://www.sonyericsson.com/trythephone/k850/index_p.htm?cc=de&lc=de&zone=pp&window=popup

Από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε να αλλάξετε και την εμφάνιση του κινητού σε μπλε ή πράσινο.

Φίλε D200217 καταρχάς θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι τα ευρώπουλα τα έσκασα και πήρα το ν95. Ομολογώ ότι οι φώτο του την ημέρα είναι πολύ καλές αλλά το βράδυ είναι ΔΡΑΜΑ.....κυριολεκτικά ΔΡΑΜΑ. Απαράδεκτο για κινητό της κλάσης του οι νυχτερινές λήψεις. Καλά για ποιότητα κατασκευής ....άλλο δράμα εκεί.....

εάν πάτε στη σελίδα Κινητής Τηλεφωνίας του Πλαίσιο,θα δείτε ανακοίνωση του Κ850 ότι είναι διαθέσιμο από αυριο!!

Εννοείται ότι τα πρώτα κομμάτια που θα έρθουν τα παίρνουν αυτοί που έχουν κάνει προπαραγγελία;(Ερώτηση είναι,όχι διαπίστωση)

εάν πάτε στη σελίδα Κινητής Τηλεφωνίας του Πλαίσιο,θα δείτε ανακοίνωση του Κ850 ότι είναι διαθέσιμο από αυριο!!

Εννοείται ότι τα πρώτα κομμάτια που θα έρθουν τα παίρνουν αυτοί που έχουν κάνει προπαραγγελία;(Ερώτηση είναι,όχι διαπίστωση)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904203&product=1015524

Εδώ λέει πάντως: "Aναμένεται μέσα Οκτωβρίου.Προπαραγγείλτε το τώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ και αποκτήστε το πρώτοι!"

Και: "Διαθεσιμότητα : Κατόπιν Παραγγελίας"

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904203&product=1015524

Εδώ λέει πάντως: "Aναμένεται μέσα Οκτωβρίου.Προπαραγγείλτε το τώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ και αποκτήστε το πρώτοι!"

Και: "Διαθεσιμότητα : Κατόπιν Παραγγελίας"

Το ξεκαθάρισα!Τηλεφώνησα στο Πλαίσιο και είπαν ότι από αύριο θα το έχουν ενδεχομένως κάποια καταστήματα σε κάποιες πόλεις...Δε μου είπαν βέβαια ποια καταστήματα.Για περαιτέρω λεπτομέρειες θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε στο κατάστημα που μας ενδιαφέρει για να μάθουμε αν τό'χουνε.

Αυτό το λες ξεκαθάρισμα εσύ;

Αύριο ενδεχομένως να το έχουν. Μάλιστα.

Ακόμα δεν κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να χαλάσουν χατήρι σε υποψήφιο πελάτη;

- Αύριο το θέλετε; Μάλλον αύριο θα το έχουμε.

Ίσως και να το έχουν αύριο βέβαια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς οτιδήποτε σου λένε στο τηλέφωνο.

Αυτό το λες ξεκαθάρισμα εσύ;

Αύριο ενδεχομένως να το έχουν. Μάλιστα.

Ακόμα δεν κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να χαλάσουν χατήρι σε υποψήφιο πελάτη;

- Αύριο το θέλετε; Μάλλον αύριο θα το έχουμε.

Ίσως και να το έχουν αύριο βέβαια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς οτιδήποτε σου λένε στο τηλέφωνο.

Mε συγχωρείς πολύ,δεν το βλέπω ως χατήρι σε υποψήφιο πελάτη...Στην τελική,απ'το Πλαίσιο δεν το παρήγγειλα;ΕΚΕΊ θα απευθύνομαι..Άλλωστε,δίνουν την ενημέρωση που έχουν..Αν κι αυτους τους κάνουν μια ενημέρωση του κώ..υ,δε φταινε οι ίδιοι,αλλά οι αντιπρόσωποι απ'τους οποίους το παραλαμβάνουν...Διανομέας είναι το Πλαίσιο,συνεπώς ότι του πει ο αντιπρόσωπος αυτό θα πουν και οι υπάλληλοι στην εξυπηρέτηση..

Τελικά,με πήραν τηλ απ'το τμήμα προπαραγγελιών και μου είπαν ότι στη Θεσσαλονίκη το πιο πιθανό θα φτάσει αυριο πρωί(αν όχι αύριο,Δευτέρα 100% σίγουρα,καθώς το έχουν παραλάβει και στην Αθήνα από αυριο θα διατιθεται στάνταρ...)

Mipws exoume kamia enimerwsi gia ta ipoloipa magazia ektos plaisiou?Mipws kata tyxi to ferei kapoiws se prasino i dn paizei kati tetoio gia to xrwma?

Λογικά,τα Vodafone shops θα το έχουν από Τετάρτη,όπως αναγράφεται στο site της εταιρίας...Για Γερμανό,δεν ξέρω-ίσως μέσα στην άλλη βδομάδα

Πάντως παιδιά πρέπει να είμαστε απ'τις πρώτες χώρες που διατίθεται προς πώληση!Στην πλειονότητα των ευρωπαικών χωρών το διαθέτουν από βδομάδα!Δεν ξέρω βέβαια εάν αυτό έχει να κάνει με γραφειοκρατείες των δικτύων(μιας και πολυς κόσμος το αγοράζει ως αναβάθμιση συμβολαίου)!

• The title was changed to Sony Ericsson K850