Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνέδεσέ το πρώτα με τον υπολογιστη,τρέξε την Υπηρεσία αναβαθμισης και αν δεν κάνει κάτι τότε πήγαινέ το στο σέρβις

1200-4400/R1FA035080527 αυτή η έκδοση έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό..δεν είναι καινούργια
...Life goes on...;)

Για Ελλαδα ποιο ειναι το CDA?

για ελλαδα ισχυει το adriatic που ειναι το εξης :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<customization>

<info>

<cda-number>1201-0083</cda-number>

</info>

</customization>

το αρχειο ειναι attached sto site που σου εδωσα

(Attached customize_upgrade.xml is for K850 and will install Generic Firmware with an ADRIATIC language variant when run through SEUS.

(Adriatic languages include - en, sq, bg, hr, fr, de, el, it, ro, ru).

to el ειναι τα ελληνικα

Συνέδεσέ το πρώτα με τον υπολογιστη,τρέξε την Υπηρεσία αναβαθμισης και αν δεν κάνει κάτι τότε πήγαινέ το στο σέρβις

εδω και λιγο καιρο το update της sonyerickson λυνει οριστικα και το BROD

το μονο που χανεις ειναι τις επαφες κ.τ.λ. αν δεν εχεις κανει backup.

εγω το κινιτο το εχω εδω και ενα χρονο με το vodafone menu και μπορω να πω οτι δεν μου εβγαλε το παραμικρο σοβαρο προβλημα , αν και το μεταχειριστικα καπως βαναυσα.

Πριν μερικες μερες το εκανα debrand μονος μου και δωρεαν με το Α2

και επιτελους αρχισα να απολαμβανω τις ξεχωριστες δυνατοτητες .

το κινητο τα σπαει!

μια ερωτισουλα δεν ξερω αν εχει απαντηθει. υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μπορει να κοβει τα βιντεακια του κινητου? mp4 αλλα και 3gp ευχαριστω
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να το πάρω και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες από αυτό το θέμα.. Αλλά έχω μια απορία με την καινούργια έκδοση λογισμικού δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα αν λύθηκε το BROD , σωστά?

Επίσης εάν τυχόν εμφανίστεί από ότι κατάλαβα μπορεί απλά με ξαναπέρασμα του firmware απο το πρόγραμμα της SE χωρίς να χρειάζονται πια τα προγράμματα που πλήρωνες 8-10 E?σωστά?

Ευχαριστώ..

Όντως,έτσι διορθωνεται πλεόν το BROD! :)

Υ.Γ.:Αυτό έλειπε να τα τρέχαμε ακόμη στα σέρβις!

για ελλαδα ισχυει το adriatic που ειναι το εξης :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<customization>

<info>

<cda-number>1201-0083</cda-number>

</info>

</customization>

το αρχειο ειναι attached sto site που σου εδωσα

thanks και που το βαζουμε; ποιο ειναι το path?

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ DEBRAND ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?

Το να γραφεις με κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις , το οποιο ειναι αγενια.

στην σελιδα πιο πανω εχει ενα λινκ για το τροπο .

σε γενικες γραμμες το προγραμα που χρειαζεσαι ειναι το A2-UPLOADER

http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=42703

αγενεια το θεωρεις εσυ φιλε μου.εγω τα κεφαλαια το λεω οτι ηταν πατημενο το πληκτρο μηπως??τεσπα.που μπορω να το βρω το Α2?

ρε παιδιά πως κάνουμε debranded δεν καταλαβαίνω το link που έδωσε ο φίλος πιο πάνω η έκδοση του κινητού μου είναι 1200-4400 R1FΑ035 080527 plz αν ξέρει κάποιος γιατί δεν μου διαβάζει την κάρτα sim της cosmote :(

Έχω το k850i εδώ και 2 μέρες καινούργιο,και δοκιμάζω να τραβήξω φωτό πχ το δωμάτιο μου με αρκετό φωτισμό φθορίου με όλες τις ρυθμίσεις στο auto και το αποτέλεσμα είναι τελείως σκοτεινό!Γιατί??Ημέρα δεν έχω προλάβει να φωτογραφίσω πολύ. Επίσης "έτρεξα" και το live update service και με ενημερώνει πως έχω την τελευταία έκδοση του firmware την k850 ADRIATIC CDF1201-0083αυτή είναι οντως η τελευταία έκδοση?

Έχω το k850i εδώ και 2 μέρες καινούργιο,και δοκιμάζω να τραβήξω φωτό πχ το δωμάτιο μου με αρκετό φωτισμό φθορίου με όλες τις ρυθμίσεις στο auto και το αποτέλεσμα είναι τελείως σκοτεινό!Γιατί??Ημέρα δεν έχω προλάβει να φωτογραφίσω πολύ. Επίσης "έτρεξα" και το live update service και με ενημερώνει πως έχω την τελευταία έκδοση του firmware την k850 ADRIATIC CDF1201-0083αυτή είναι οντως η τελευταία έκδοση?

κι εγώ το αγόρασα στις 26, αμα δεν βγάλεις την πίσω μεμβράνη που είχε δεν πρόκειται να βγάλεις καλή φωτό το βράδυ, κλείνει τον αισθητήρα που ειναι δίπλα στο φλας, δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι...Εγω χρειάστηκα να το κλείσω και να το ανοίξω γιατι σε κάποια φάση δε λειτουργούσε ούτε το ακουστικό ουτε το μικροφωνο....το μαυρο/ασημί πήρες από πλαίσιο ή τα παλαιότερα???

αναβαθμιση δεν έχω κάνει...δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία...

• The title was changed to Sony Ericsson K850