kotsianis7 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Συνέδεσέ το πρώτα με τον υπολογιστη,τρέξε την Υπηρεσία αναβαθμισης και αν δεν κάνει κάτι τότε πήγαινέ το στο σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μόλις τώρα το έκανα κ ευτυχώς λύθηκε :) BTW τώρα έχω την 1200-4400/R1FA035080527 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 ποια ειναι η καινουργια εκδοση? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Χμ δε ξέρω. Φαντάζομαι αυτή, αφού μόλις πριν από λίγο έκανα update. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 1200-4400/R1FA035080527 αυτή η έκδοση έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό..δεν είναι καινούργια Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για Ελλαδα ποιο ειναι το CDA? για ελλαδα ισχυει το adriatic που ειναι το εξης : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <info> <cda-number>1201-0083</cda-number> </info> </customization> το αρχειο ειναι attached sto site που σου εδωσα (Attached customize_upgrade.xml is for K850 and will install Generic Firmware with an ADRIATIC language variant when run through SEUS. (Adriatic languages include - en, sq, bg, hr, fr, de, el, it, ro, ru). to el ειναι τα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Συνέδεσέ το πρώτα με τον υπολογιστη,τρέξε την Υπηρεσία αναβαθμισης και αν δεν κάνει κάτι τότε πήγαινέ το στο σέρβις εδω και λιγο καιρο το update της sonyerickson λυνει οριστικα και το BROD το μονο που χανεις ειναι τις επαφες κ.τ.λ. αν δεν εχεις κανει backup. εγω το κινιτο το εχω εδω και ενα χρονο με το vodafone menu και μπορω να πω οτι δεν μου εβγαλε το παραμικρο σοβαρο προβλημα , αν και το μεταχειριστικα καπως βαναυσα. Πριν μερικες μερες το εκανα debrand μονος μου και δωρεαν με το Α2 και επιτελους αρχισα να απολαμβανω τις ξεχωριστες δυνατοτητες . το κινητο τα σπαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕς ΦΙΛΕ ΜΟΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Με αυτο to link που εδωσα πιο πανω: Debranding A2's with SEUS http://myforum.lasyk.net/showthread.php?p=385941 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 μια ερωτισουλα δεν ξερω αν εχει απαντηθει. υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μπορει να κοβει τα βιντεακια του κινητου? mp4 αλλα και 3gp ευχαριστω Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Με αυτο to link που εδωσα πιο πανω: Τέλειο!!! Τα κατάφερα το βράδυ... Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να το πάρω και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες από αυτό το θέμα.. Αλλά έχω μια απορία με την καινούργια έκδοση λογισμικού δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα αν λύθηκε το BROD , σωστά? Επίσης εάν τυχόν εμφανίστεί από ότι κατάλαβα μπορεί απλά με ξαναπέρασμα του firmware απο το πρόγραμμα της SE χωρίς να χρειάζονται πια τα προγράμματα που πλήρωνες 8-10 E?σωστά? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Όντως,έτσι διορθωνεται πλεόν το BROD! :) Υ.Γ.:Αυτό έλειπε να τα τρέχαμε ακόμη στα σέρβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 για ελλαδα ισχυει το adriatic που ειναι το εξης : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <info> <cda-number>1201-0083</cda-number> </info> </customization> το αρχειο ειναι attached sto site που σου εδωσα thanks και που το βαζουμε; ποιο ειναι το path? Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 thanks και που το βαζουμε; ποιο ειναι το path? "tpa/preset/custom" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 "tpa/preset/custom" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ DEBRAND ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ DEBRAND ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ? Το να γραφεις με κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις , το οποιο ειναι αγενια. στην σελιδα πιο πανω εχει ενα λινκ για το τροπο . σε γενικες γραμμες το προγραμα που χρειαζεσαι ειναι το A2-UPLOADER http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=42703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 αγενεια το θεωρεις εσυ φιλε μου.εγω τα κεφαλαια το λεω οτι ηταν πατημενο το πληκτρο μηπως??τεσπα.που μπορω να το βρω το Α2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 κοιτα στην υπογραφη μου στο shared folder Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 αν θελεισ.εξηγησε μου ολη την διαιδικασια.δεν βγαζω ακρη.το κατεβασα αυτο το αρχειο.και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Look here http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=35439 Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 οκ ολα καλα.προγραματα που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ρε παιδιά πως κάνουμε debranded δεν καταλαβαίνω το link που έδωσε ο φίλος πιο πάνω η έκδοση του κινητού μου είναι 1200-4400 R1FΑ035 080527 plz αν ξέρει κάποιος γιατί δεν μου διαβάζει την κάρτα sim της cosmote :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Έχω το k850i εδώ και 2 μέρες καινούργιο,και δοκιμάζω να τραβήξω φωτό πχ το δωμάτιο μου με αρκετό φωτισμό φθορίου με όλες τις ρυθμίσεις στο auto και το αποτέλεσμα είναι τελείως σκοτεινό!Γιατί??Ημέρα δεν έχω προλάβει να φωτογραφίσω πολύ. Επίσης "έτρεξα" και το live update service και με ενημερώνει πως έχω την τελευταία έκδοση του firmware την k850 ADRIATIC CDF1201-0083αυτή είναι οντως η τελευταία έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Έχω το k850i εδώ και 2 μέρες καινούργιο,και δοκιμάζω να τραβήξω φωτό πχ το δωμάτιο μου με αρκετό φωτισμό φθορίου με όλες τις ρυθμίσεις στο auto και το αποτέλεσμα είναι τελείως σκοτεινό!Γιατί??Ημέρα δεν έχω προλάβει να φωτογραφίσω πολύ. Επίσης "έτρεξα" και το live update service και με ενημερώνει πως έχω την τελευταία έκδοση του firmware την k850 ADRIATIC CDF1201-0083αυτή είναι οντως η τελευταία έκδοση? κι εγώ το αγόρασα στις 26, αμα δεν βγάλεις την πίσω μεμβράνη που είχε δεν πρόκειται να βγάλεις καλή φωτό το βράδυ, κλείνει τον αισθητήρα που ειναι δίπλα στο φλας, δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι...Εγω χρειάστηκα να το κλείσω και να το ανοίξω γιατι σε κάποια φάση δε λειτουργούσε ούτε το ακουστικό ουτε το μικροφωνο....το μαυρο/ασημί πήρες από πλαίσιο ή τα παλαιότερα??? αναβαθμιση δεν έχω κάνει...δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts