Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia to k850 telika poso tha einai ta xromata pantos 262kl η μηπωs θα ειναι

16milion true colour???

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει η Sony Ericsson (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10868) το κινητό θα έχει οθόνη η οποία θα μπορεί να απεικονίσει 262k χρώματα.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

paidia simera evgale timi sto internet to plaisio gia to t650 kai exei 403 euro fantastite poso tha exei to k850!!!

kai to w960 550 lires agglias dil 800 euro

min ta koitas, den mporei na einai to kinito na einai akrivotero apo to k810

w910 kai k850 kana 450 tha kanoun edo to P1 exei 500 me GPS

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

αχ αλήθεια; εγώ πάντως με αυτά που βλέπω και αφού είναι κάτω από 1, το δέχομαι...και είναι και καλύτερο από τ650 δε το συζητώ.... το θέμα είναι ότι πρέπει να αρχίσει τρελή οικονομία γιατί ούτε καν η επιδότηση δε μας σώζει με τις τιμές που ακούγονται.....

πάλι καλά πάντως, αφού μιλάμε για 0,..... πάλι καλά....

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

απορια,και ερωτηση αρκετων υποψηφιων αγοραστων του επερχομενου κ850..θα μπορει τελικα να βγαζει φωτο με καποιο απο τα κεντρικα πληκτρα (εστω και το μικρο κεντρικο)οπως το κ800??:wacko:

απορια,και ερωτηση αρκετων υποψηφιων αγοραστων του επερχομενου κ850..θα μπορει τελικα να βγαζει φωτο με καποιο απο τα κεντρικα πληκτρα (εστω και το μικρο κεντρικο)οπως το κ800??:wacko:

Αυτό δεν έγινε γνωστό ακόμα.

Έχει τόση σημασία; :confused:

Αυτό δεν έγινε γνωστό ακόμα.

Έχει τόση σημασία; :confused:

για καποιους που θελουν να τραβηξουν καποια φωτο χωρις να γινουν "ιδιαιτερα" αντιληπτοι,κρατωντας το κινητο σε οριζοντια θεση,ναι...:lol:

αχ αλήθεια; εγώ πάντως με αυτά που βλέπω και αφού είναι κάτω από 1, το δέχομαι...και είναι και καλύτερο από τ650 δε το συζητώ.... το θέμα είναι ότι πρέπει να αρχίσει τρελή οικονομία γιατί ούτε καν η επιδότηση δε μας σώζει με τις τιμές που ακούγονται.....

πάλι καλά πάντως, αφού μιλάμε για 0,..... πάλι καλά....

οποτε ξεκινα οικονομια και σε λιγο καιρο θα χεις ενα απο τα καλυτερα κινητα.γιατι εδω που τα λεμε,πρεπει να ειναι και τρομερο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ναι πράγματι τρομερό πρέπει να είναι... Δεν κρατιέμαι, ειδικά μετα το ξενέρωμα με το τ650 Εμένα ****το η επιδότηση μου αργεί... Την χάλασα για να πάρω το 880 και τελικά πολύ χαζομάρα κινητό και καβουρντιστήρι!! Θα κάνω νέα σύνδεση και μάλιστα με κάρτα wind bonus. Εε όλο και καμμιά καλή τιμούλα θα μου κάνουν:O

Apo kapoies erevnes pou echo kanei to kinito tha vgei peripou sto 450-500 euro.

Kaloutsiki timi na doume pote tha erthei:)

τοσο θα κανει..μαξιμουμ 500 Ε..ενημερωση απο ενα παιδι μεσα στη se hellas,και θα ερθει νωριτερα απο οτι περιμενουμε,τελη Σεπτεμβρη στην Ελλαδα.:D

Πρωτα απο ολα τα πληκτρα 2 και 5 που ειναι μεσα στο navi key δεν λειτουργουν σαν πληκτρα επιλογης σε κανενα σημειο του UI και φυσικα ουτε στην καμερα .

Απο τα 3 πληκτρα ψευδο-αφης τωρα που εχει η συσκευη , οταν εισαι στην καμερα , το κεντρικο λειτουργει σαν πληκτρο ληψης φωτογραφιας αλλα φυσικα δεν μπορεις να "εστιασεις" με αυτο .

Απλα το πατας και το κινητο βγαζει μια φωτογραφια .

Τραβηγμενες με το "τρομερο" Κ850.... :lol:

http://rapidshare.com/files/52701334/k850.rar.html

Θα τις ανεβαζα εδω στο myphone αλλα μεχρι να εγκριθουν θα εχει κυκλοφορησει το κινητο....

Τραβηγμενες με το "τρομερο" Κ850.... :lol:

http://rapidshare.com/files/52701334/k850.rar.html

Θα τις ανεβαζα εδω στο myphone αλλα μεχρι να εγκριθουν θα εχει κυκλοφορησει το κινητο....

Αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με Κ850 ;;; :blink: Εκτώς απο τη πρώτη με το φυτό που είναι κουνημένη και δεν ..."πιάνεται", οι υπόλοιπες δείχνουν χάλια! Περίμενα να είναι πολύ καλύτερες.

Ελπίζω να είναι λόγω της beta έκδοσης. Που μάλλον αυτό φταίει... δεν μπορεί να είναι η νορμάλ ποιότητα αυτή.

και γενικα δεν περιμενω απο καλο φακο se χαλια φωτο.και ειδικα στο 850.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Είδα το Κ850 προχθές.

Εντυπώσεις...

Καταρχάς, το πληκτρολόγιο είναι άβολο και μου έσπασε τα νεύρα. Η «ιδέα» που είχαν εκεί στην SE να βάλουν το πολυπλήκτρο μέσα στα αριθμητικά πλήκτρα μπορεί σχεδιαστικά να είναι... cool, πρακτικά όμως εάν έχεις μεγάλα δάχτυλα είναι δύσκολο να γράψεις γρήγορα ένα SMS. Επίσης, το πολυπλήκτρο είναι 4 κατευθύνσεων και για να μπεις πχ στο Μενού πρέπει να πατήσεις το touch key από πάνω, το οποίο δεν το πετυχαίνεις πάντα, ειδικά στην αρχή. Προσωπικά βρίσκω σπαστικό να πηγαίνει ο αντίχειρας πάνω-κάτω όποτε θέλω να μπω στο Μενού ή να μετακινούμαι μέσα σε αυτό και μέσα σε όλα αυτά να πρέπει να πετύχω ένα πλήκτρο αφής. Επίσης, τα πλήκτρα αποδοχής και απόρριψης κλήσης (πράσινο/κόκκινο ακουστικό) είναι πολύ μικρά και άβολα στην καθημερινή χρήση.

Πάμε στην οθόνη, η οποία δεν είναι κάτι το φοβερό. Στα θετικά οι μεγάλες γραμματοσειρές κάτι σημαντικό για μένα μιας και δεν μπορώ τις «ψείρες». Μην περιμένετε κάτι το φοβερό πάντως.

Οι φωτογραφίες που τραβάει το κινητό είναι αξιοπρεπείς (βλέπε post του R.I.P. παραπάνω) αλλά όχι φοβερές. Μάλιστα στην δεξιά πλευρά εκεί που είναι το πλήκτρο της κάμερας, υπάρχει ένας διακόπτης για εναλλαγή μεταξύ φωτογράφησης και καταγραφής video, ο οποίος διακόπτης προσωπικά μου φάνηκε δύσχρηστος λόγω μεγέθους. Παράλληλα, υπάρχει και άλλο ένα πλήκτρο On/Off το οποίο αναλαμβάνει να ανοιγοκλείνει το καπάκι της κάμερας.

Κάτι άλλο αξιοπερίεργο, είναι ότι δεν υπάρχει πίσω καπάκι που να ανοιγοκλείνει. Η SIM, η μπαταρία καθώς και οι κάρτες μνήμης (παίρνει M2 και microSD) μπαινοβγαίνουν από τον πάτο του κινητού, κάτι το οποίο βρήκα πρωτότυπο. Η μπαταρία είναι 950 mAh.

ΓΕΝΙΚΑ, το κινητό για μένα δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Μπορεί να είναι μουράτο λόγω design, μπορεί να έχει κάμερα των 5 MP, αλλά για καθημερινή χρήση είναι ΑΒΟΛΟ και ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ. Και η τιμή που θα έχει όταν πρωτοκυκλοφορήσει, το καθιστά non value for money.

Για ερωτήσεις εδώ είμαστε...

Πάντως εγώ ομολογώ οτι βαρέθηκα να περιμένω τη SE να βγάλει ενα κινητό της αρεσκείας μου..

Προφανώς το Κ750 δέν είναι οτι καλύτερο πλέων... Αλλά έχει μια σημαντική διαφορά σε σχεση με οτιδήποτε κυκλοφόρησε η SE μετά απο αυτό... Σε ολά τα χαρακτηριστικά που ο περισσότερος κόσμος ζητάει απο ένα κινητό ( κάμερα - μουσική - ευχρηστία ) ήταν το καλύτερο. Στα πάντα. Δε έκανε συμβιβασμούς.

Ε αυτό ακριβώς κάνει τώρα η SE. Θελέτε καμερούλα; Θα έχετε κομμένο media player. Θέλετε καλό media player; Δεν θα έχετε όμως οτι καλύτερο σαν κάμερα...

Ε... νισάφι ποία. Μπορεί να τα κρατήσει η SE τα κινητά της και να τα χέρεται. Ετσι και αλλίως δε έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο μαζί της. Με βλέπω να αλλάζω εταιρία.

Πάντως εγώ ομολογώ οτι βαρέθηκα να περιμένω τη SE να βγάλει ενα κινητό της αρεσκείας μου..

Προφανώς το Κ750 δέν είναι οτι καλύτερο πλέων... Αλλά έχει μια σημαντική διαφορά σε σχεση με οτιδήποτε κυκλοφόρησε η SE μετά απο αυτό... Σε ολά τα χαρακτηριστικά που ο περισσότερος κόσμος ζητάει απο ένα κινητό ( κάμερα - μουσική - ευχρηστία ) ήταν το καλύτερο. Στα πάντα. Δε έκανε συμβιβασμούς.

Ε αυτό ακριβώς κάνει τώρα η SE. Θελέτε καμερούλα; Θα έχετε κομμένο media player. Θέλετε καλό media player; Δεν θα έχετε όμως οτι καλύτερο σαν κάμερα...

Νομίζω πως θα συμφωνήσω και αν το κ750 δεν είχε το πρόβλημα με το σιχαμένο τζόυστικ πραγματικά θα το χαρακτήριζα το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ....

πάντως πραγματικά...το λέμε και το ξαναλέμε...όλα μαζί και σε καλό μέγεθος δε μπορεί να τα βγάλει πια;

Τ97

δηλαδή από την πρώτη επαφή που είχες ποιο από τα ήδη κυκλοφορούντα θα τοποθετούσες ισάξια δίπλα του, όχι μόνο από άποψη προσόντων γιατί 5μπ κάμερα δεν έχει κάποιο σε, αλλά γενικά και στην ευκολία χρήσης κτλ... δηλαδή δεν σου φάνηκε και τόσο αξιόλογο;

Α! ξέχασα να ρωτήσω...ποιο μοντέλο είδες; μαύρο -πράσινο ή γκρι -μπλέ;...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Τ97

δηλαδή από την πρώτη επαφή που είχες ποιο από τα ήδη κυκλοφορούντα θα τοποθετούσες ισάξια δίπλα του, όχι μόνο από άποψη προσόντων γιατί 5μπ κάμερα δεν έχει κάποιο σε, αλλά γενικά και στην ευκολία χρήσης κτλ... δηλαδή δεν σου φάνηκε και τόσο αξιόλογο;

TN97 :)

Πρέπει να ορίσεις καλύτερα τι εννοείς ως «ισάξιο» και τί είναι εύκολο στην χρήση για εσένα. Εάν δίνεις σημασία στην ευχρηστία, τότε το Κ850 ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή, συνεπώς εάν θέλεις κάποιο SE, μπορείς να κοιτάξεις κάποιο άλλο όπως πχ το W610 ή το W660 τα οποία έχουν ένα πιο νορμάλ πληκτρολόγιο σε σχέση με το Κ850.

Εν ολίγοις, το Κ850 όχι, δεν μου φάνηκε αξιόλογο. Η κοινή διαπίστωση όσων το είδαμε από κοντά (μιας και δεν είμαι ο μόνος που το είδε) είναι ότι η SE, έχοντας ήδη τραβήξει την γκάμα των μοντέλων της από τα μαλλιά (ίδια μοντέλα σε 2546565 παραλλαγές) στην προσπάθειά της να πείσει τον κόσμο ότι έχει να πει κάτι, καταφεύγει σε... παράξενες επιλογές στο design.

Εάν θελήσει κανείς να πάρει το Κ850 για την κάμερά του, μπορεί να δει το post του R.I.P. παραπάνω ώστε να δει τί φωτογραφίες βγάζει. Επίσης, είναι θετικό το ό,τι το Κ850 παίρνει M2 και microSD αλλά σε γενικές γραμμές η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι το κινητό είναι τόσο ενοχλητικά δύσχρηστο που ακυρώνονται οι όποιες βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα K8xx.

Τέλος, σε μαύρο το είδα.

• The title was changed to Sony Ericsson K850