MSP Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 φιλε msp μπες στο esato.com και διαβασε εκει για να δεις αυτα που υποστηριζει ο kotsianis.πολλοι σαν αυτον εχουν μεινει ευχαριστημενοι απο το κ850..τωρα,γιατι οι παρτιδες που ηρθαν Ελλαδα ηταν ετσι,τι να πω...παντως μπες στο εν λογω σαιτ να δεις φωτο που εχουν ποσταρει διαφοροι με το κ850 και να κουφαθεις...θα πεις ειναι δυνατον??κι αυτα δεν τα γραφω για να δικαιολογησω την se και το εκτρωμα της!!! Αγαπητέ Masada (& kotsianis) ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να απολογηθώ αλλά αν χρειάζεται το κάνω. Δεν αντιλέγω επίσης ότι κάποιοι είναι ευχαριστημένοι ή τυχεροί από το εν λόγω κινητό. Κάποιοι όμως είναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ. Μου αναφέρεις ένα site...για τα καλά του. Μάλιστα μπαίνω στη διαδικασία να αρχίσω να ψάχνω. Μέχρι να έχω μια εικόνα σου παραθέτω σημαντικά sites forums για κινητά με απίστευτο θάψιμο και απειρες αναφορές βλαβών του Κ850: http://www.gmsforum.gr, zedge.net, http://www.topsony.com/forum, http://www.phonescoop.com, gsmhosting.com (touch screen εδώ να δείτε θάψιμο), WhatMobile.net Forum, Mobile-Review.com Forums. Οπως βλέπεις δεν είμαι χτεσινός εις το θέμα. Και σίγουρα οι απογοητευμένοι είναι πολλοί... Μου αναφέρεις τέλος για την 5ΜΡ ιστορία της φωτογραφικής του μηχανής. Αυτή τη ρημάδα την ερώτηση ποιος έχει κάνει συγκριτικό με αντίστοιχη 5ΜΡ ψηφιακή σε ίδιες (σχεδόν) συνθήκες αντικείμενο-φωτισμός-ώρα-κλίση-απόσταση,κτλ κτλ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ να απαντήσετε; Να δω΄όμορφες φωτογραφίες αλλά συγκριτικά με τι; Επεξεργασμένες από ποιον και πως; Δε νομίζω...θέλω απάντηση μόνο στο συγκριτικό που βάζω. Τίποτα παραπάνω και αυτό ισχύει και για τα ΝΟΚΙΑ και για τα Samsung ή όποιο άλλο κινητό έχει 5ΜΡ και άνω μηχανή...γιατί πολύ απλά αν είναι να το πουλάνε σαν ψηφιακή μας δουλεύουν. Οσο για το φίλο πιο κάτω που ρώτησε γιατί τόσο μικρή διαφορά τιμής με το Κ800 / Κ810 φαντάζομαι ότι την απάντηση την ξέρεις...Αν μάλιστα διατηρούσαν το Κ750 στη γραμμή παραγωγής εκεί να δεις γέλια με τις διαφορές τιμής...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 για βαλτε καμια photo εσεις οι κ850κιδες.. και ξαναρωτω γιατι το k850 με το k810 εχουν μονο 20-30 ευρω διαφορα μηπως παιζει κατι με το k850? Η τιμή του Κ850 έχει πέσει τόσο πολύ γιατί πολύ απλά τους έχει μείνει πολύ στοκ απούλητο και προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτό. Το έχουμε ξαναπεί, σε σχέση με τα προηγούμενα Kxxx, το Κ850 δεν τα πήγε καθόλου καλά στις πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Aυτό ακριβως εννοω!Η υπηρεσία αναβάθμισης κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά πλέον με τα διάφορα άλλα προγράμματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο! σόρρυ καλά λες,το διορθώνει Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Η τιμή του Κ850 έχει πέσει τόσο πολύ γιατί πολύ απλά τους έχει μείνει πολύ στοκ απούλητο και προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτό. Το έχουμε ξαναπεί, σε σχέση με τα προηγούμενα Kxxx, το Κ850 δεν τα πήγε καθόλου καλά στις πωλήσεις. Να προσθέσω στα λεγόμενά σου ότι και λόγω των προβλημάτων που εμφάνισε σε κάποιους δεν το προωθούσαν πολύ ούτε τα δίκτυα ως branded συσκευή,δεδομένου ότι είχαν χασούρα σε πολλές περιπτώσεις.Διότι έτσι ζημιωνόταν το δίκτυο με τις επιστροφές και τις αντικαταστάσεις. Πάντως από προσωπική εμπειρια παιδιά,ήταν μαζί με το S700 ό,τι καλύτερο έχω αγοράσει εδώ και 9 χρόνια επειδή με ικανοποίησε απόλυτα και δε μου εμφάνισε τίποτα από πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Να προσθέσω στα λεγόμενά σου ότι και λόγω των προβλημάτων που εμφάνισε σε κάποιους δεν το προωθούσαν πολύ ούτε τα δίκτυα ως branded συσκευή,δεδομένου ότι είχαν χασούρα σε πολλές περιπτώσεις.Διότι έτσι ζημιωνόταν το δίκτυο με τις επιστροφές και τις αντικαταστάσεις. Πάντως από προσωπική εμπειρια παιδιά,ήταν μαζί με το S700 ό,τι καλύτερο έχω αγοράσει εδώ και 9 χρόνια επειδή με ικανοποίησε απόλυτα και δε μου εμφάνισε τίποτα από πρόβλημα. :) Φίλε μου δεν αμφιβάλλω καθόλου για το πόσο καλό έχει βγει το δικό σου. Εάν το Κ850 δεν είχε εμφανίσει όλα αυτά τα προβλήματα, μια χαρά κινητάκι ήταν. Το θέμα όμως είναι ότι τα παρουσίασε και εξακολουθεί να τα παρουσιάζει σε πολύ κόσμο. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα στην δουλειά το Κ850 μιας συναδέρφου παρέδωσε το πνεύμα. Απλά δεν ανάβει ό,τι και να κάνει κανείς. Δεύτερο κρούσμα σε μία βδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ουτε εγω διαφωνω οτι εχει παρουσιασει πολλα προβληματα σε πολλα ατομα αλλα μαλλον το δικο μου ειναι "αδερφακι" με του kotsiani και ειναι πραγματικα αψογο.. το μονο που μου εχει εμφανισει ενα brod.. αλλα το απαισιο service της SE ειχε ως αποτελεσμα να μην δουλευει καλα το πληκτρο της φωτογραφικης..δεν το ξαναπαω να περιμενω παλι κανα μηνα.. κατα τα αλλα ειναι αψογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ωραιο σαν κινητο με ενθουσιασε με τα 5mp και ολα τα συναφη αλλα μετα απο ενα post ενος παλικαριου για ακτινοβολιες και τετοια ουτε κ850 ουτε κ810, θα παω στο κ800 που ειναι 80-90 ευρα κατω απο το κ850 και εχει και καλη καμερα ακομη το θεωρω και πιο στιβαρο σαν κατασκευη γιατι ενταξει δε με λες και προσεκτικο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Καλά,είναι γνωστό πως το Κ800 αποτελεί από τα μπεστ-σέλλερ κινητά!Από άποψης λογισμικού είναι εξαιρετικά ώριμο,αλλά σκέψου ότι χάνεις μια ωραιότατη media gallery τύπου μενού PSP-βασικά είναι το XMB μενού που διαθέτει και το PSP-με δημιουργία slide-shows που είναι βέβαια απλά διασκεδαστικά και τίποτα περισσότερο,χάνεις τον πολύ καλύτερο media player με το mega bass,τη μεγαλύτερη οθόνη,τις καλυτερες και καθαρότερες φωτό οπως και το καλύτερο φλας και φυσικά το βίντεο το οποίο σαφως δε συγκρίνεται(χωρίς να σημαίνει πως του Κ850 είναι το καλύτερο της αγοράς,αλλά τουλάχιστον είναι ευδιάκριτο σε σχέση με του Κ800).Επίσης,είναι και ελαφρώς πιο ογκώδες! Χάνεις επίσης βασικά πράγματα,όπως τον πληρέστερο και μεγαλύτερο τηλεφωνικό κατάλογο,δυνατότητα αποθήκευσης sms στην κάρτα μνήμης,χάνεις το δυνατότερο ηχείο και ακουστικό κλπ,κλπ.,πράγματα που είναι απ’τα βασικά σ’ενα κινητό τηλέφωνο! Αν αυτό δε σ’ενοχλεί και επειδή η διαφορά τιμής είναι σημαντική πήγαινε για το Κ800!Ειναι εξαιρετικά ώριμο τόσο σε θέματα υλικού όσο και λογισμικού και απ’αυτήν την άποψη δεν πρόκειται να μετανιώσεις τα χρήματα σου!Απ’την άλλη πλευρά όμως,δε σημαίνει πως θα πέσεις ντε και καλά σε ελαττωματικό Κ850! :) Το SAR αποτελεί έναν δείκτη απορρόφησης της ακτινοβολίας από τον ανθρώπινο ιστό!Αποτελεί δε τη μέγιστη ισχύ και όχι τη μέση!Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορεί η μέση τιμή SAR του Κ850 να είναι π.χ. χαμηλότερη απ’του Κ800 σε πραγματικές συνθήκες!Οπότε κατά την άποψή μου δε θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν...Σαφως και είναι προτιμότερο να επιλέγουμε συσκευές με χαμηλή τιμή SAR αλλά αν η συσκευή που θέλουμε έχει υψηλή τιμή,θεωρώ πως δε θα πρέπει αυτό να μας αποτρέψει απ’την αγορά της!Αυτή είναι η άποψή μου τουλάχιστον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 απλα κοιταω τι λενε οι πολλοι. στα τοσα ατομα 2 ατομα ειναι που πηρατε τα καλα. ειναι και θεμα αντοχης εμφανισιακα και μονο καταλαβαινεις ποιο θα αντεξει το περασμα του χρονου στο αλλο(κ850) σκεφτομουν εξ αρχης να αγορασω θηκη. και δε ξερω ακουω απο πολλους να βαζουν το κ800 μπροστα απο το κ850 ακομη και σε θεματα φωτογραφιας. απο τα πρωτα που μου ειπες δε με αφορουν τωρα για τις 0,2 ιντσες παραπανω κλαιν μαιν, δεν ειμαι τοσο της μουσικης (τοτε θα πηγαινα σε walkman) για τις φωτογραφιες(οτι βγαζει καλυτερες) θα το πιστευα αν δεν υπηρχαν καπιοι να το αντικρουσουν. οσον αφορα το ηχειο δεν εχω ακουσει και τα δυο για να τα συγκρινω και μετα ηρθε καπακι το sar και κατεληξα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 απλα κοιταω τι λενε οι πολλοι. στα τοσα ατομα 2 ατομα ειναι που πηρατε τα καλα. ειναι και θεμα αντοχης εμφανισιακα και μονο καταλαβαινεις ποιο θα αντεξει το περασμα του χρονου στο αλλο(κ850) σκεφτομουν εξ αρχης να αγορασω θηκη. και δε ξερω ακουω απο πολλους να βαζουν το κ800 μπροστα απο το κ850 ακομη και σε θεματα φωτογραφιας. απο τα πρωτα που μου ειπες δε με αφορουν τωρα για τις 0,2 ιντσες παραπανω κλαιν μαιν, δεν ειμαι τοσο της μουσικης (τοτε θα πηγαινα σε walkman) για τις φωτογραφιες(οτι βγαζει καλυτερες) θα το πιστευα αν δεν υπηρχαν καπιοι να το αντικρουσουν. οσον αφορα το ηχειο δεν εχω ακουσει και τα δυο για να τα συγκρινω και μετα ηρθε καπακι το sar και κατεληξα εκει. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, για πολλούς χρήστες μεταξύ των οποίων και εγώ, το Κ800 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Κ850... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ρε παιδια, μου κολλησε το k850 εμενα ετσι στα ξαφνικα. Το εκλεισα και το ανοιξα, και αναβει μονο το πληκτρολογιο και η καμερα απο πισω. Ξερει κανεις τι μπορει να εγινε και τι μπορω να κανω? Ε να παρει. Το εκανα. Αν σας συμβει κατι παρομοιο θα σας πω τι εκανα και το εφτιαξα. Το συνδεσα με το Live Update της Sony Ericsson και μεσω καλωδιου απο τον υπολογιστη το εκανα αναβαθμιση και ανοιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 αυτο νομιζω ειναι το λεγομενο BROD που αναβει μονο το πληκτρολογιο και η καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 δεν ειμαι τοσο της μουσικης (τοτε θα πηγαινα σε walkman) Βασικά,μην ξεγελιέσαι..Όλα τα τηλέφωνα της Sony Ericsson-τουλάχιστον τα νεώτερα ίδια ποιότητα ήχου έχουν,άσχετα αν είναι walkman ή μη..Αλλά σαφώς δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα να το αναλύσουμε! :) Είτε το πιστεύεις είτε όχι, για πολλούς χρήστες μεταξύ των οποίων και εγώ, το Κ800 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Κ850... Θες να πεις ότι οι νυχτερινές του Κ800 είναι καθαροτερες απ’του Κ850;; :blink: Δε νομίζω...Και μπορώ να παραθεσω ένα σωρό παραδείγματα..Άλλωστε ο θόρυβος είναι στην ουσία που χαλάει μια φωτό! Ρε παιδια, μου κολλησε το k850 εμενα ετσι στα ξαφνικα. Το εκλεισα και το ανοιξα, και αναβει μονο το πληκτρολογιο και η καμερα απο πισω. Ξερει κανεις τι μπορει να εγινε και τι μπορω να κανω? Ε να παρει. Το εκανα. Αν σας συμβει κατι παρομοιο θα σας πω τι εκανα και το εφτιαξα. Το συνδεσα με το Live Update της Sony Ericsson και μεσω καλωδιου απο τον υπολογιστη το εκανα αναβαθμιση και ανοιξε Καλώς ήρθες στο φαινόμενο που ονομαστηκε Blue Ring of Death...Η 1η φορά είναι δύσκολη,μετά συνηθίζεις! :p Μακαρι να μη σου ξανασυμβεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Θες να πεις ότι οι νυχτερινές του Κ800 είναι καθαροτερες απ’του Κ850;; :blink: Δε νομίζω...Και μπορώ να παραθεσω ένα σωρό παραδείγματα..Άλλωστε ο θόρυβος είναι στην ουσία που χαλάει μια φωτό! Οι νυχτερινές μου φαίνονται ισάξιες και στο φως της ημέρας καλύτερες του Κ800. Έχω την αίσθηση ότι το Κ800 διαχειρίζεται καλύτερα το φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 πωπω τωρα το παρατηρησα TN97 αυτο το κινητο που εχεις avatar σε πορτοκαλι χρωμα ηταν το πρωτο μου κινητο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Οι νυχτερινές μου φαίνονται ισάξιες και στο φως της ημέρας καλύτερες του Κ800. Έχω την αίσθηση ότι το Κ800 διαχειρίζεται καλύτερα το φως. Ναι,απλά η αδυναμία ρύθμισης του ISO στο Κ800 οδηγεί σε φωτό-τη νύχτα βέβαια ή το σούρουπο-οι οποίες έχουν πιο πολύ θόρυβο και μάλιστα είναι και ορατός!Βγάλε π.χ. μια φωτό με το Κ850 με IS0 100 και την ίδια με το Κ800 και θα διαπιστώσεις τρομερή διαφορά...Σχεδόν ανύπαρκτος θόρυβος και καθόλου θολότητα,σε αντίθεση με το Κ800.Φυσικά,αυτό ισχύει μόνο για τις κοντινές φωτό,καθώς σε μεγάλες αποστάσεις-ανω του 1 μ.-το ISO στην τιμή 100 καθιστά άχρηστη την παρουσία του. Αλλά και το φλας του Κ850 είναι πιο δυνατό!Ενδεικτικά:η κάμερά του έχει ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτήν του Κ800.Όμως,όταν φωτογραφίζεις με το ΙSO στο αυτόματο,η τιμή του ρυθμίζεται στην τιμή 200.Το Κ800 το ρυθμίζει στην τιμη 400.Οι φωτογραφίες όμως έχουν την ίδια φωτεινότητα.Απόδειξη του ισχυρότερου φλας.Δε χρειάζεται καν να βάλεις το ISO στο 400-όπου αυξάνεται κατακόρυφα ο θόρυβος. Αυτά,σε συνδυασμό με το πολύ καλύτερο βίντεο και το photo-flash καθιστούν πιο ελκυστική την κάμερα του Κ850.Άποψή μου βέβαια.Τα χρώματα του Κ800 ναι,είναι πιο τονισμένα,αλλά δεν έχουν και την τρελή διαφορά. @some1, αν θες,μπορω να ποστάρω τυχαίες φωτό και απ’τα 2 σε διάφορες συνθήκες-απ’το ίδιο θέμα,την ίδια στιγμή-για να δεις πιο σου κάνει καλύτερα στο θέμα φωτό. Υ.Γ.:Δε λέω οτι το Κ800 δεν είναι καλό.Είναι η καλύτερη πρόταση απ’όλες τις εταιρίες στην τιμή που είναι και είναι τρομερα σταθερό και γρήγορο στη λειτουργία του και δεν τρώει το παραμικρο κόλλημα.Απλά,το Κ850 βελτιώνει/εισάγει λειτουργίες που ήταν περιορισμένες/δεν υπήρχαν στο Κ800.Και μιλάω για λειτουργίες καθαρ’ά τηλεφωνου,όχι μονο στον multimedia τομέα.Πάντως,το Κ800 ειναι εξαιρετικό,όντως,αν και θα πρότεινα το Κ810(πιο κομψό σχέδιιο,2 λειτουργίες παραπάνω,αλλά υψηλότερο SAR-σχεδόν το διπλάσιο-το οποίο όπως κατάλαβα σε απασχολεί ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 αν θες,μπορω να ποστάρω τυχαίες φωτό και απ’τα 2 σε διάφορες συνθήκες-απ’το ίδιο θέμα,την ίδια στιγμή-για να δεις πιο σου κάνει καλύτερα στο θέμα φωτό. Περιμένω με αγωνία...κάτι τέτοιο όπως και με απλή ψηφιακή μηχανή 5ΜΡ που ζητάω απεγνωσμένα εδώ και καιρό. Επίσης προφανώς πλέον στην πολλαπλή απάντησή μου στη σελίδα 294 του παρόντος topic δε μου απάντησες. Μάλλον σε κούρασα (!!!) αλλά τεσπά δε θα φαγωθούμε κιόλας. Μου κάνει πάντως εντύπωση φίλε μου πως στο καλό το δικό σου Κ850 βγήκε καλό. Μπορούμε να έχουμε τον αριθμό παρτίδας και το S/N αν γίνεται? θέλω να τσεκάρω κάτι...αν φυσικά μπορείς και θέλεις να με εξυπηρετήσεις...(όπως καταλαβαίνεις το έχω παραψάξει το θέμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 αυτο νομιζω ειναι το λεγομενο BROD που αναβει μονο το πληκτρολογιο και η καμερα. Καλώς ήρθες στο φαινόμενο που ονομαστηκε Blue Ring of Death...Η 1η φορά είναι δύσκολη,μετά συνηθίζεις! :p Μακαρι να μη σου ξανασυμβεί! BROD δηλαδη τα αρχικα απο το Blue Ring of Death? Σας εχει συμβει και εσας αυτο το πραγμα δηλαδη? Τι ακριβως εινε αυτο το BROD και τι εννοειτε με την φραση Blue Ring of Death? Και για ποιο λογο γινετε γνωριζει κανεις να μου πει? Γιατι μου φανηκε υπερβολικα παραξενο ετσι στα καλα καθουμενα να μου το κανει αυτο. Το ειχα στην τσεπη μου και το εβγαλα να δω την ωρα και το βλεπω ετσι, μου λενε τα παιδια μηπως δεν εχεις μπαταρια, λεω αδυνατον να τελειωσε κιολας, δοκιμασα αλλη μπαταρια απο ενος φιλου μου το κινητο παλι καλα εκανε, και παλι τιποτα. Δηλαδη μπορει να μου ξανα γινει? Ο μονος τροπος για να ξανα φτιαχτει εινε αυτο που εκανα και εγω απο το Live Update της Sony Ericsson με καλωδιο μεσω υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ναι,απλά η αδυναμία ρύθμισης του ISO στο Κ800 οδηγεί σε φωτό-τη νύχτα βέβαια ή το σούρουπο-οι οποίες έχουν πιο πολύ θόρυβο και μάλιστα είναι και ορατός!Βγάλε π.χ. μια φωτό με το Κ850 με IS0 100 και την ίδια με το Κ800 και θα διαπιστώσεις τρομερή διαφορά...Σχεδόν ανύπαρκτος θόρυβος και καθόλου θολότητα,σε αντίθεση με το Κ800.Φυσικά,αυτό ισχύει μόνο για τις κοντινές φωτό,καθώς σε μεγάλες αποστάσεις-ανω του 1 μ.-το ISO στην τιμή 100 καθιστά άχρηστη την παρουσία του. Αλλά και το φλας του Κ850 είναι πιο δυνατό!Ενδεικτικά:η κάμερά του έχει ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτήν του Κ800.Όμως,όταν φωτογραφίζεις με το ΙSO στο αυτόματο,η τιμή του ρυθμίζεται στην τιμή 200.Το Κ800 το ρυθμίζει στην τιμη 400.Οι φωτογραφίες όμως έχουν την ίδια φωτεινότητα.Απόδειξη του ισχυρότερου φλας.Δε χρειάζεται καν να βάλεις το ISO στο 400-όπου αυξάνεται κατακόρυφα ο θόρυβος. Αυτά,σε συνδυασμό με το πολύ καλύτερο βίντεο και το photo-flash καθιστούν πιο ελκυστική την κάμερα του Κ850.Άποψή μου βέβαια.Τα χρώματα του Κ800 ναι,είναι πιο τονισμένα,αλλά δεν έχουν και την τρελή διαφορά. kotsianis, έχω τραβήξει αρκετές φωτογραφίες με Κ800 και Κ850 και ό,τι λέω το λέω βάσει της εμπειρίας μου. Στα πλαίσια αυτά, εξακολουθώ να θεωρώ ότι το Κ800 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες με πολύ πιο φυσικά και ευδιάκριτα χρώματα, ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Σέβομαι την άποψή σου, ωστόσο διατηρώ τη δική μου. Υ.Γ.:Δε λέω οτι το Κ800 δεν είναι καλό.Είναι η καλύτερη πρόταση απ’όλες τις εταιρίες στην τιμή που είναι και είναι τρομερα σταθερό και γρήγορο στη λειτουργία του και δεν τρώει το παραμικρο κόλλημα.Απλά,το Κ850 βελτιώνει/εισάγει λειτουργίες που ήταν περιορισμένες/δεν υπήρχαν στο Κ800.Και μιλάω για λειτουργίες καθαρ’ά τηλεφωνου,όχι μονο στον multimedia τομέα.Πάντως,το Κ800 ειναι εξαιρετικό,όντως,αν και θα πρότεινα το Κ810(πιο κομψό σχέδιιο,2 λειτουργίες παραπάνω,αλλά υψηλότερο SAR-σχεδόν το διπλάσιο-το οποίο όπως κατάλαβα σε απασχολεί ) Οι βασικότερες καθαρά τηλεφωνικές λειτουργίες που υπάρχουν στο Κ850 και δεν υπήρχαν στο Κ800, αφορούν την δυνατότητα αποθήκευσης έως και 3 αριθμών κινητών τηλεφώνων σε μια επαφή, το σύστημα πλοήγησης στο μενού με τρία soft keys και η ύπαρξη ξεχωριστών πλήκτρων αποδοχής και τερματισμού κλήσης. Παρόλαυτά, τι να το κάνει κανείς αυτό όταν το Κ850 έχει τόσα προβλήματα; Για αυτό και πρότεινα στον φίλο το C702 το οποίο έχει τις ίδιες τηλεφωνικές δυνατότητες με το Κ850 αλλά είναι και σαφώς πιο αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 αυριο θα ερθει το κ800 :p απο e-shop. kotsiani, και εμενα νομιζω μου αρεσε λιγο περισσοτερο το κ810 σαν συσκευη ειδα γυαλιστερη επιφανεια πραγμα το οποιο σημαινει δαχτυλιες και γρατζουνιες που φαινονται, ακομη ειδα το SAR που ειναι σχεδον το τριπλασιο και το οτι το κ800 το ειδα πιο στιβαρο σαν κατασκευη. μπορει να εχουμε λιιιγο εκτος θεματος. εχουν διαφορα κ800 και κ810 σε μπαταρια? (διαρκεια π.χ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 εγω με το Κ850ι δεν εχω ποτε 3G δικτυο πανω αριστερα μου εχει παντα ενα τετραγωνακι με Η μεσα κανονικα δεν επρεπε να μου διχνει ενα αλλο τετραγωνακι??? Εχω Cosmote Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Το Η ειναι η συνδεση σου για το ιντερνετ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Το Η ειναι η συνδεση σου για το ιντερνετ. Δηλαδη εχω 3g ή οχι??? Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 @Teohaz, είτε δείχνει H ειτε 3G αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι εντός κάλυψης του δικτυου 3g της εταιρίας σου.Υποτίθεται πως όταν σου δείχνει H είσαι εντός 3G Broadband δικτύου και όταν δείχνει 3G ότι είσαι εντός κάλυψης απλού 3G δικτύου.Τουλάχιστον έτσι λειτουργει αυτή η πλατφόρμα της Ericsson στην οποία βασίζεται το τηλέφωνο.Φυσικά όμως τα δίκτυα δεν έχουν στην Ελλάδα προφανώς το απαραίτητο λογισμικό για να διαφοροποιεί τους 2 αυτους τύπους του 3G δικτύου,οπότε όποιο κι απ’τα 2 εικονίδια κι αν δείχνει είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 @Teohaz, είτε δείχνει H ειτε 3G αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι εντός κάλυψης του δικτυου 3g της εταιρίας σου.Υποτίθεται πως όταν σου δείχνει H είσαι εντός 3G Broadband δικτύου και όταν δείχνει 3G ότι είσαι εντός κάλυψης απλού 3G δικτύου.Τουλάχιστον έτσι λειτουργει αυτή η πλατφόρμα της Ericsson στην οποία βασίζεται το τηλέφωνο.Φυσικά όμως τα δίκτυα δεν έχουν στην Ελλάδα προφανώς το απαραίτητο λογισμικό για να διαφοροποιεί τους 2 αυτους τύπους του 3G δικτύου,οπότε όποιο κι απ’τα 2 εικονίδια κι αν δείχνει είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα! Σ'ευχαριστω παρα παλυ :):):) Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts