lefteris112 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Τελικά παιδιά όλα εντάξει με το κινητό το έφτιαξαν. Τώρα πλέον πηγαίνει και σφαίρα με το νέο firmware.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Τελικά παιδιά όλα εντάξει με το κινητό το έφτιαξαν. Τώρα πλέον πηγαίνει και σφαίρα με το νέο firmware.:D σου ειπαν τι εφταιξε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FUOL Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 παιδες καλησπερα.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω & θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να κανω αναβαθμιση στο vodafone k850 απο το επισημο site της se..Υποψιν οτι εχει την R1CA029.Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr1s0s Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 @bruno: Αν επιτρέπεται πως το έκανες το unbrand, δηλαδή ποια μέθοδο χρησιμοποίησες; @fuol: Εφόσον είναι vodafone μπορεις να αναβαθμίσεις μόνο στο αντιστοιχο firmware της vodafone εφόσον αυτό κυκλοφορήσει στη SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FUOL Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr1s0s Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι είδους μνήμη είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσει κανείς από τις δύο που υποστηρίζονται; Ρωτάω διότι οι MS micro είναι κατά πολύ ακριβότερες από τις Μιcro SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι είδους μνήμη είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσει κανείς από τις δύο που υποστηρίζονται; Ρωτάω διότι οι MS micro είναι κατά πολύ ακριβότερες από τις Μιcro SD. οτι θες μπορεις ,οι περισσοτεροι παιρνουν microsd λογω του οτι ειναι πολυ φθηνοτερες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Ιδίως στα 8 GB,η διαφορά είναι τραγική στην τιμή! Micro SD 8 GB = 58 ευρώ(φθηνότερη) , 60 ευρώ(ακροβότερη) M2 8 GB = 89(φθηνότερη) , 90 ευρώ(ακρίβότερη) Τιμές από e-shop!Όπως καταλαβαίνετε οι τιμές είναι τρομερά διαφορετικές! Αν και σε μικρότερες χωρητικότητες δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Ιδίως στα 8 GB,η διαφορά είναι τραγική στην τιμή! Micro SD 8 GB = 58 ευρώ(φθηνότερη) , 60 ευρώ(ακροβότερη) M2 8 GB = 89(φθηνότερη) , 90 ευρώ(ακρίβότερη) Τιμές από e-shop!Όπως καταλαβαίνετε οι τιμές είναι τρομερά διαφορετικές! Αν και σε μικρότερες χωρητικότητες δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά! με προλαβες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 σου ειπαν τι εφταιξε? Απλά ξανά πέρασαν το software από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Λοιπον, ερωτηση, εχει τυχει σε κανεναν να σταματησει να δουλευει ενα κουμπι και γενικως οποτε το θυματε να δουλευει... Το 9 και το * στο δικο μου δεν δουλευαν. Μονο οταν ηθελαν, δεν νομιζω να ειναι προβλημα πληκτρολογιου διοτι οταν πατουσα τα κουμπια, πατιοντουσαν μια χαρα. Το κιν δεν εχει φαει ποτε τουμπα, ουτε νερα κτλ... Και τελευταια σταματησε να μου δουλευει το πληκτρο της εντασης στην μουσικη. Αλλα οταν το παταω οταν δεν ακουω μουσικη δουλευει κανονικα! Τι σκαλωμα εφαγε? Το πηγα Δευτερα omnitech... για να δουμε... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_3 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Μπράβο lefteris112 άντε να ησυχάσεις κι εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Εμενα με το παλιο λογισμικο το πληκτρο της εντασης εδειχνε οτι δεν λειτουργουσε ορισμενες φορες αλλα απλως δε φαινοταν στην οθονη...ελπιζω με μια αναβαθμιση να σου λυθουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 paidia perimenw na mou to steiloun mesa stis 3 epomenes meres! mporei na mou kapoios ti paizei me to bluetooth handsfree giati einai polu simantiko gia mena!!! thanx Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 @eddiex, όχι,δεν έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο σε μένα! Στην Omnitech βρήκες και συ να το πας; :p Όχι ότι τα σέρβιες της SE είναι καλύτερα βέβαια! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 @eddiex, όχι,δεν έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο σε μένα! Στην Omnitech βρήκες και συ να το πας; :p Όχι ότι τα σέρβιες της SE είναι καλύτερα βέβαια! :lol: εγω νομιζω οτι η ομνιτεκ ειναι μια χαρα.τουλαχιστον εχουν καλη διαθεση οι ανθρωποι να βοηθησουν. και με εχουν εξυπηρετησει και πολυ γρηγορα και εχουν κανει καλη δουλεια.δεν σε γραφουν εκει που δεν μπαινει μελανι...... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Εγώ πάλι σε 2 Omnitech που πήγα πριν περίπου 3 χρόνια για αναβάθμιση(το ένα στη Θεσ/νίκη) ήταν για τα μπάζα! Μέχρι και ο τεχνικός δεν καταλάβαινε τι ήθελα όταν ζητούσα αναβάθμιση! :lol: Επειδή είμαι τυχερός,τα κινητά μου δεν παρουσιάζουν ποτέ μηχανικές βλάβες και όσον αφορά το λογισμικό ας είναι καλά ο Wotan,ο Davinci,o Kulankendi και άλλοι και κάνουν την ίδια δουλειά οπότε αχρείαστα μου είναι και τα σέρβις τα.. "εξουσιοδοτημένα" και οι άλλοι "εξουσιοδοτημένοι" συνεργάτες τύπου Omnitech.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Εγώ πάλι σε 2 Omnitech που πήγα πριν περίπου 3 χρόνια για αναβάθμιση(το ένα στη Θεσ/νίκη) ήταν για τα μπάζα! Μέχρι και ο τεχνικός δεν καταλάβαινε τι ήθελα όταν ζητούσα αναβάθμιση! :lol: Επειδή είμαι τυχερός,τα κινητά μου δεν παρουσιάζουν ποτέ μηχανικές βλάβες και όσον αφορά το λογισμικό ας είναι καλά ο Wotan,ο Davinci,o Kulankendi και άλλοι και κάνουν την ίδια δουλειά οπότε αχρείαστα μου είναι και τα σέρβις τα.. "εξουσιοδοτημένα" και οι άλλοι "εξουσιοδοτημένοι" συνεργάτες τύπου Omnitech.. :p την εχουμε την καβαντζα μας. παντως στην αθηνα η ομνιτεκ στο μαρουσι κανει πολυ καλα την δουλεια της Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytokrator1 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Ρε παιδιά παίζει έλλειψη συσκευών? Το εχω παραγγείλει εδω και μια εβδομαδα απο την vodafon και δεν ήρθε αλλα το χειρότερο δεν ξέρουν πότε θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 την εχουμε την καβαντζα μας. παντως στην αθηνα η ομνιτεκ στο μαρουσι κανει πολυ καλα την δουλεια της K του Πειραια καλη ειναι αλλα την τελ φορα περιμενα 40 μερες για ενα κ800 κ στο τελος αφου πηρα τα κεντρικα μου δωσαν νεα συσκευη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 @bruno: Αν επιτρέπεται πως το έκανες το unbrand, δηλαδή ποια μέθοδο χρησιμοποίησες; da vinci;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Ego simera to parelaba apo omnitech meta apo ena la8os pou mou parousiase, kai mou to eftia3an mia xara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Ego simera to parelaba apo omnitech meta apo ena la8os pou mou parousiase, kai mou to eftia3an mia xara... μαλλον με κληρο παει ποιος θα εξυπηρετηθει καλα......εμενα σημερα μου εμφανισε μια σκια στην καμερα στην προεπισκοπιση σαν σκουπιδι απο μεσα ομως.δεν ειναι θεμα αναβαθμισης παω για αλλαγη φακου μαλλον. αυριο πρωι σερβις.ελπιζω μην περιμενω παραπανω απο δεκα μερες....θα τους παω και ενα ουισκυ δωρο για να μου το φτιαξουν γρηγορα:lol::lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Παιδες έχω πρόβλημμα!! Πήγα σ ενα SE Service Point (για το java)και μου πανε οτι πρεπει να το στείλουν Αθήνα στα κεντρικά (400km away) κάτι που μπορεί να πάρει κι εναμισι μήνα-αδύνατο να περιμένω!:mad::mad: Στο DaVinci πως πληρώνεις και μήπως μπορώ αυτό το software να το κατεβάσω απο κάπου αλλού FREE(πχ lineware) :worry:?! Αν περάσει κανείς επι τόπου απο τα κεντρικά και το δώσει κατευθείαν λετε και το φτιάξουν νωρίτερα? :confused::ninja: Pleeeeeease! ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ!!:help: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 lalakies lene me tin anaba8misi 8a dior8i mono tou kai emena to eidio mu ekane prin tin anaba8misi, oll mou elege apetixe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts