Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθησα χθες να κανω αναβαθμιση του τηλεφωνου μου Κ850i από το internet (μεσω της επίσημης σελίδας της SonyEriccson).

Η διαδικασία εξελήχθηκε κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες και όταν όλα τελείωσαν μου βγήκε μύνημα ότι η αναβάθμιση απέτυχε, και από εκείνη την στιγμή το τηλέφωνο νέκρωσε.

ΔΕΝ ανοίγει, ΔΕΝ φορτίζει - τίποτε.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ;

ετοιμαζομαι να το παω στο service , ελπιζω να καταφερουν κατι εκεινοι

ευχαριστω

Επρεπε να είναι πλήρης φορτισμένη η μπαταρία σου πριν κάνεις την αναβάθμιση και μετά να κλείσεις το κινητό σου και να βγάλεις την μπαταρία.

Επρεπε να είναι πλήρης φορτισμένη η μπαταρία σου πριν κάνεις την αναβάθμιση και μετά να κλείσεις το κινητό σου και να βγάλεις την μπαταρία.

Η αναβαθμιση μεσω seus πραγματοποιηθηκε με απολυτη επιτυχια.

ευχαριστω για την βοηθεια και τον gianiris7 για τις συμβουλες, οπως επισης και σενα.

Παντως ιδιαιτερες διαφορες δεν βλεπω.

... ενας ευτυχισμενος επιτελους κατοχος k850i. . . . .:lol:

Αθηνα εισαι?πειραια?

Aθηνα ειμαι ναι. Ξερετε καποιο Vodafone που να εχει το Κ850 να το παρω την Δευτερα γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο?

Don't give up! :!:

Βρε παιδιά, κατέβασα την αναβάθμιση και την έστειλα με bluetooth στο κινητό μου. Αυτο πήγε στον φάκελο Διάφορα και δεν μπορώ να τρέξω το αρχείο. Μου έχει επιλογή μόνο για αποστολή με bluetooth,- email!!!!

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Aθηνα ειμαι ναι. Ξερετε καποιο Vodafone που να εχει το Κ850 να το παρω την Δευτερα γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο?

Γιατι δεν πας σε ένα κατάστημα πλαίσιο, κάνουν συνδέσεις με βοντα.

Εκει δεν μπορεί σίγουρα θα έχουν.

Βρε παιδιά, κατέβασα την αναβάθμιση και την έστειλα με bluetooth στο κινητό μου. Αυτο πήγε στον φάκελο Διάφορα και δεν μπορώ να τρέξω το αρχείο. Μου έχει επιλογή μόνο για αποστολή με bluetooth,- email!!!!

Μάλλον δε σου δώσαμε να καταλάβεις!

Αποθηκεύεις το αρχείο στον υπολογιστή σου,το εγκαθιστάς,αφού εγκατασταθεί το τρέχεις και ακολουθείς τις οδηγίες! :)

Για όποιες διευκρινίσεις,γράψε!

Γιατι δεν πας σε ένα κατάστημα πλαίσιο, κάνουν συνδέσεις με βοντα.

Εκει δεν μπορεί σίγουρα θα έχουν.

δεν θελω να κανω νεα συνδεση, εχω επιδοτηση απο Βονταφον και αναγκαστικα πρεπει να το παρω απο κει μονο!

αλλα δεν το βρισκω πουθενα :(

και δεν μου αρεσει αλλο κινητο να παρω..

δεν θελω να κανω νεα συνδεση, εχω επιδοτηση απο Βονταφον και αναγκαστικα πρεπει να το παρω απο κει μονο!

αποκλειεται να μην υπαρχει πουθενα στην αθηνα..ελα κ πιο νοτια αφου σ αρεσει τοσο κ ψαξε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρε ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο Αργυρούπολης (στη Βουλιαγμένης είναι). Τελευταία φορά που πήγα, μου είπαν τα παιδιά ότι είναι το μοναδικό πλαίσιο που μπορεί να αναλάβει ανανέωση συμβολαίου Vodafone ακόμα κι αν η αρχική σύνδεση έχει γίνει στη vodafone και όχι σε άλλο κατάστημα. Μου το τόνισε η κοπέλα εκεί ότι αυτό γίνεται μόνο στο κατάστημα Αργυρούπολης.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GPS ΣΤΟ Κ850??

ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Νομίζω το Κ850i δεν υποστηρίζει GPS...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GPS ΣΤΟ Κ850??

ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

δεν μπορει να λειτουργησει ως gps.to w960 μπορει

:)

Καλησπέρα θέλω να μου πεί κάποιος αν υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα φωτογραφίας μετά την αναβάθμιση

Παιδια εχω χασει την μπαλα...Βλεπω οτι ολοι σχεδον κανατε αναβαθμιση και σκεφτομαι...αξιζει το K850i λη καλυτερα το k800i μου?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια εχω χασει την μπαλα...Βλεπω οτι ολοι σχεδον κανατε αναβαθμιση και σκεφτομαι...αξιζει το K850i λη καλυτερα το k800i μου?

Εγω που εχω κ τα δυο το Κ850 χρησιμοποιω...ποτε δε μου παρουσιασε προβλημα παρα μονο οτι καποιες περιπτωσεις ηταν πιο αργο αλλα αυτο μεχρι προχθες που περασα την αναβαθμιση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι αλλα δεν ειναι λογικο ενα νεο κινητο να εχει κολληματα και να θελει κατευθειαν αναβαθμιση!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Nαι αλλα δεν ειναι λογικο ενα νεο κινητο να εχει κολληματα και να θελει κατευθειαν αναβαθμιση!

Νεα πλατφορμα ειναι γι αυτο..τελοσπαντων δε θα κατσω να δικαιολογισω την se αφου γι αυτο φταιει εκεινη κ τα πραγματα δεν ηταν τοσο τρομερα οσο γραφοντουσαν..καποια κομματια παρουσιασαν μεγαλα προβληματα αλλα το μεγαλυτερο ποστοστο γκρινιαζε για ταχυτητα σε σχεση με κ800...

κ να σου πω κατι σε με αυτα που εχω αντιμετωπισει εγω?το κ800 μου ειχε περισσοτερα προβληματα.εκλεινε κ ανοιγε μονο του κ ειχε πεθανει 3 φορες..το κ850 που εχω δε μου το χει κανει αυτο..απλα ηταν πιο αργο οταν ακουγες mp3 k ηθελες να κανεις κ κατι αλλο ταυτοχρονα..κ παλι προσωπικη αποψη απο χρηση κ των δυο συσκευων..

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο ατομα που το εχουν αρκετο καιρο σας εχει κουρασει σαν μεγεθος η ειναι ενταξει?

Eίναι βολικό,πιο βολικό απ'το Κ800 κατά την άποψή μου,λόγω της έλλειψης του εξογκώματος στο πίσω μέρος!

Είναι πιο μαζεμένο σαν κινητό από κ800...Είναι λίγο πιο χοντρό αλλά ωραίο γιατί το νιώθεις στο χέρι σου.για το τι κρατάς...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως έχει βρει κανένας την πράσινη προσοψη στην Καβάλα???
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καλημερα παίδες,

πέρασα κι εγώ την R1EA031 είναι όντως πιο γρήγορο γενικά όσο για την κάμερα είναι λίγο πιο καλά τα πράγματα απο πριν.

Παιδιά σήμερα το πήρα το κινητό από το service και έχει τη νέα έκδοση firmware.

Παρατήρησα ότι στην εκκίνηση εκεί που έχει το κινούμενο logo της sony ericsson κολλάει λίγο.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

• The title was changed to Sony Ericsson K850