zaharakis Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 τελικα ρε παιδια με οσα ακουω να το παρω η οχι? μην πανε να βγαλουν σε κανενα 2 μηνες κανενα new και τρελαθουμε!!!!!!:( κρητικαρε δινω το δικο μου :lol::D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 κρητικαρε δινω το δικο μου :lol::D:D προσεχε μονο,γιατι νομιζω οτι ο cretaman ειναι απο τα Ζωνιανα.:D:lol::cry::worry::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fadasma_fiat Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Παιδιά τότε που είχα κάνει αναβάθμιση τα video επίδειξης σβήστηκαν και τα βρήκα από ενα άλλο ίδιο κ850ι και μοθ τα έστειλαν και τα έβαλα εκεί ακριβώς που ήταν και τα default video της επίδειξης,αλλά εξακολουθεί ακόμη να είναι γκρι το μενού λέγοντάς μου ότι έχουν σβστεί τα video από το τηλέφωνο ενώ είναι εκεί....τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Παιδιά τότε που είχα κάνει αναβάθμιση τα video επίδειξης σβήστηκαν και τα βρήκα από ενα άλλο ίδιο κ850ι και μοθ τα έστειλαν και τα έβαλα εκεί ακριβώς που ήταν και τα default video της επίδειξης,αλλά εξακολουθεί ακόμη να είναι γκρι το μενού λέγοντάς μου ότι έχουν σβστεί τα video από το τηλέφωνο ενώ είναι εκεί....τι να φταίει? μην το έχεις στη κάρτα μνήμης αλλά στη μνήμη του τηλεφώνου ίσως αυτό να βοηθούσε!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fadasma_fiat Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Τα video είναι στο τηλέφωνο όπως είπα και παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Και εσένα Sandisk λέει πάνω?:D:D Ναι και σε μένα sandisk γράφει! Πως εξηγείται αυτό? :lol: Τα video είναι στο τηλέφωνο όπως είπα και παραπάνω Και σε μένα το ίδιο γράφει οτι δεν υπάρχει το βιντεο της επιδειξης παρόλο που το έχω στο κινητό. Φαίνεται πως εάν το σβήσεις μια φορά δεν το ξαναεντοπίζει μετά το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 μολις πηρα το κινητο και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν βλεπω γιατι τοσος χαμος με την καμερα, εμενα λειτουργει αψογα, ισως να ειμαι και τυχερος.εχω κανα 2 αποριες , που ισως να μπορουσε να με βοηθησει καποιος. 1)η γραμματοσειρα στις επαφες και ο τροπος προβολης γινεται να αλλαξει?(πολι μεγαλη ειναι η βασικη γραμματοσειρα ρε παιδακι μου) 2)στις ρυθμισεις->συνδεσιμοτητα εχει ενα μενου 'κοινη χρηση δικτυου'.τι κανει αυτο? γιατι στο εγχειριδιο μεσα δεν το αναφερει καν thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Παιδια παρατηρησατε οτι το ηχειο ειναι σε λαθοσ θεση???οταν με καλουν και το εχω πανω σε τραπεζι π.χ δεν ακουγεται δυνατα....Μεγαλο λαθοσ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Τα video είναι στο τηλέφωνο όπως είπα και παραπάνω sorry δε το είδα!!!δεν γνωρίζω γιατί μπορεί νασυμβαίνει κάτι τέτοιο!:worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoulis Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 γεια σας παιδια. μολις πηρα το κινητο πριν μερικες μερες και το εχω το φλας αυτοματο και ειτε εχει φως πχ(το δωματιο) οι φωτογραφιες βγαινουν σκωτεινες.Γενικοτερα εχω προβλημα με την φωτογραφια οταν μπαινει φλας. τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Παιδια παρατηρησατε οτι το ηχειο ειναι σε λαθοσ θεση???οταν με καλουν και το εχω πανω σε τραπεζι π.χ δεν ακουγεται δυνατα....Μεγαλο λαθοσ.. Όντως επάνω σε τραπέζι χάνει από την ένταση του! Επίσης η κάμερα είναι σε λάθος θέση! Είναι αδύνατο να πιάσει κάποιος το κινητό χωρίς να αγγίξουν τα δάχτυλα του τον φακό της κάμερας! Ευτυχώς που υπάρχει το τζαμάκι μπροστά για να το καθαρίζουμε μετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Παιδια παρατηρησατε οτι το ηχειο ειναι σε λαθοσ θεση???οταν με καλουν και το εχω πανω σε τραπεζι π.χ δεν ακουγεται δυνατα....Μεγαλο λαθοσ.. nai exeis dikio.. apla xriazete mia mikri patenta exw ksanasteilei photo gia auto to 8ema!mporeis na deis edw ti exw kanei egw http://rapidshare.com/files/71937059/K850mod.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 προσεχε μονο,γιατι νομιζω οτι ο cretaman ειναι απο τα Ζωνιανα.:D:lol::cry::worry::X απο τα ζωνιανα δεν ειμαι αλλα ειμαι απο τα βοριζα για οσους ξερουν!:) ασχετα με αυτο βρηκα ενα μεταχηρισμενο σε παρα πολυ καλη τιμη που το ειχε 1 μηνα και το πηρα! ασε να δω και στην τελικη το βαζω στα 2 μετρα και του παιζω στο ψαχνο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 nai exeis dikio.. apla xriazete mia mikri patenta exw ksanasteilei photo gia auto to 8ema!mporeis na deis edw ti exw kanei egw http://rapidshare.com/files/71937059/K850mod.zip ωραία πατεντούλα!!!:up::up: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 απο τα ζωνιανα δεν ειμαι αλλα ειμαι απο τα βοριζα για οσους ξερουν!:) ασχετα με αυτο βρηκα ενα μεταχηρισμενο σε παρα πολυ καλη τιμη που το ειχε 1 μηνα και το πηρα! ασε να δω και στην τελικη το βαζω στα 2 μετρα και του παιζω στο ψαχνο!!!! πως δεν ξερω ρε πατριδα,απο τα Χανια ειμαι!!χωρις παρεξηγηση ανεφερα τα Ζωνιανα,ετσι?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ρε παιδιά μόνο το δικό μου βγάζει τόσο μούφα φωτογραφίες? http://imageshack.gr/files/ycjft8gy9hhb3uyc8uxn_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ρε παιδιά μόνο το δικό μου βγάζει τόσο μούφα φωτογραφίες? http://imageshack.gr/files/ycjft8gy9hhb3uyc8uxn_thumb.jpg Μήπως φταίει ο παππούς που κάνει... ε, ότι κάνει, τέλος πάντων;.. lol Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ρε παιδιά μόνο το δικό μου βγάζει τόσο μούφα φωτογραφίες? http://imageshack.gr/files/ycjft8gy9hhb3uyc8uxn_thumb.jpg μπας και δεν εχεις το κ850 και εχεις μπερδευτει οτι εχεις αυτο??:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Η κατάσταση είναι τραγική ή είμαι υπερβολικός ρε παιδιά? Πείτε καμιά γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Η κατάσταση είναι τραγική ή είμαι υπερβολικός ρε παιδιά? Πείτε καμιά γνώμη οντως τραγικη..θυμιζει κινητο με 1mp καμερα!!τι να πω,θα επεσες σε ελλατωματικη συσκευη..για πηγαινε το σε ενα se service point να το ελεγξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ανεβάζω και μια τελευταία, για να μου φύγει το κόλλημα πριν το πάω στο service. Γιε πείτε μου τη γνώμη σας. http://imageshack.gr/files/onc895qj5rvnylgy2lqw_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ποιό είναι το sar του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Είναι 1,14. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ανεβάζω και μια τελευταία, για να μου φύγει το κόλλημα πριν το πάω στο service. Γιε πείτε μου τη γνώμη σας. http://imageshack.gr/files/onc895qj5rvnylgy2lqw_thumb.jpg Αν πρεπει να το πας σε service φιλε μου τοτε σιγουρα πρεπει να το παω και εγω. Και το δικο μου τις ιδιες βγαζει αλλα δεν μου φαινονται τοσο ασχημες. Με προβληματισες παντως... Ας πουν και οι υπολοιποι καποια γνωμη ... για να αρχισω να το ψαχνω και εγω αν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σε κάποιες περιπτώσεις παίζει ρόλο ο φωτισμός ο οποίος "αποσυντονίζει" και μπερδεύει τον αισθητήρα ιδίως όταν γίνεται και χρήση του φλας...Εγώ προσωπικά έχω βγάλει και μερικές τέτοιες φωτό αλλά ελάχιστες φορές,συνεπώς μάλλον "μπερδεύτηκε" το σύστημα αλλιώς θα το έκανε πάντα αυτό.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts