tom12 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Φίλε μου μάλλον έπεσες σε προβληματική συσκευή. QUOTE] ma to 90% ton k850 einai provlimatika:rolleyes:. ti ginete re paidia??:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κάνε το εξής και πες μου αν κολλά και το δικό σου και μετα τα λέμε Κάνε σύνδεση με το pc και με το πρόγραμμα pc Sony Ericsson PC Suite 3.0. Πάρε backup την συσκευή Στη συνέχεια κάνε συγχρονισμό με ms outlook αλλά να περιλαμβάνουν η επαφές σου αρκετά ονόματα (πχ 250) Στην συνέχεια κάνε επαναφορά (restore) το backup που είχες πάρει πρίν. Άμα δουλέψει σε εσένα αυτό τότε μπορεί να αρχίζω να υποψιάζομαι ότι υπάρχει και ένα K850i που δεν έχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 @tom12 Αυτό το λες εσύ που δεν έχεις το κινητό. @agriniopk Φίλε μου τα έχω κάνει όλα αυτά που λες. Όχι με αυτήν την σειρά βέβαια. Αλλά δεν κόλλησε ποτέ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αν κάνεις αυτή τη σειρά που αναφέρω χωρίς επανεκκίνηση ενδιάμεσα το κινητό κολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κοίταξε, δεν θα καθίσω να δω με ποια σειρά μπορεί να κάνω το κινητό να κολλήσει και δεν το πιστεύω ότι μπορεί να κολλήσει. Ίσα-ίσα που βρήκα την συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή άψογη. Εσύ απ' ότι θυμάμαι παραπονιέσαι για κολλήματα από την πρώτη μέρα που το πήρες άρα δεν φταίει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 @tom12 Αυτό το λες εσύ που δεν έχεις το κινητό. nai file mou den diafono alla exo diavasei edo mesa gia to kinito ''pragmata kai thamata'' pou leme. ystera ti na skeftei kaneis???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Βρες μου στο myphone ένα θέμα οποιαδήποτε κινητού και αν δεν δεις πράγματα και θαύματα τότε τα ξαναλέμε. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Βρες ένα θέμα οποιαδήποτε κινητού και αν δεν δεις πράγματα και θαύματα τότε τα ξαναλέμε. tha vro, alla san tou k850 pouthena:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Βρες ένα θέμα οποιαδήποτε κινητού και αν δεν δεις πράγματα και θαύματα τότε τα ξαναλέμε. Ναι βρε φίλε geofil δεν λέω ότι όλοι οι άλλοι είναι άγιοι και η SE είναι ο διάβολος, αλλά κάποια πράγματα τα συγχωρείς και κάποια άλλα όχι. Δεν μπορεί να μου πουλά πχ το κινητό με σημαντικές παραλήψεις και να τις διορθώνεις εκ τον υστέρων. Δεν μπορείς να μου λες πάρτω να κάνεις την δουλειά σου! Θα πρέπει να λένε πάρτω να παίξεις. Γιατί εγώ δεν λέω γιατί το κινητό δεν δουλεύει καλά στα δύσκολα αλλά γιατί δεν ανταποκρίνεται καλά στα εύκολα, στα αυτονόητα. Θες ένα παράδειγμα: Όταν πείρα το κινητό έβαλα το pc suite 3.0 που ήταν μέσα στο cd Έκανα συγχρονισμό με το outlook και μου μετέφερε όλες τις επαφές από το pc στο κινητό αλλάζοντας μου όμως όλα τα τελικά “ς” σε “c” που είχα στα ονόματα. (σύνολο επαφών 326) Σήμερα κατέβασα την νέα έκδοση του pc suite 3.1 και ξαναέκανα συγχρονισμό με το outlook για να περάσω τα νέα τηλέφωνα που είχα σημείωση στο κινητό και αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η SE διόρθωσε το πρόβλημα με το ς αλλά στη κινητό όπως και στο pc τώρα έχω από δυο έγγραφες για το κάθε όνομα. Μια με πχ Παναγιώτης και μια με Παναγιώτηc (σύνολο εγγραφών πάνω από 650) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ναι βρε φίλε geofil δεν λέω ότι όλοι οι άλλοι είναι άγιοι και η SE είναι ο διάβολος, αλλά κάποια πράγματα τα συγχωρείς και κάποια άλλα όχι. Δεν μπορεί να μου πουλά πχ το κινητό με σημαντικές παραλήψεις και να τις διορθώνεις εκ τον υστέρων. Δεν μπορείς να μου λες πάρτω να κάνεις την δουλειά σου! Θα πρέπει να λένε πάρτω να παίξεις. Γιατί εγώ δεν λέω γιατί το κινητό δεν δουλεύει καλά στα δύσκολα αλλά γιατί δεν ανταποκρίνεται καλά στα εύκολα, στα αυτονόητα. Θες ένα παράδειγμα: Όταν πείρα το κινητό έβαλα το pc suite 3.0 που ήταν μέσα στο cd Έκανα συγχρονισμό με το outlook και μου μετέφερε όλες τις επαφές από το pc στο κινητό αλλάζοντας μου όμως όλα τα τελικά “ς” σε “c” που είχα στα ονόματα. (σύνολο επαφών 326) Σήμερα κατέβασα την νέα έκδοση του pc suite 3.1 και ξαναέκανα συγχρονισμό με το outlook για να περάσω τα νέα τηλέφωνα που είχα σημείωση στο κινητό και αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η SE διόρθωσε το πρόβλημα με το ς αλλά στη κινητό όπως και στο pc τώρα έχω από δυο έγγραφες για το κάθε όνομα. Μια με πχ Παναγιώτης και μια με Παναγιώτηc (σύνολο εγγραφών πάνω από 650) Φίλε μου καταλαβαίνω την πίκρα σου ειδικά αν έπεσες σε προβληματική συσκευή. Το θέμα με τα “ς” σε “c” ήταν γνωστό πρόβλημα της suite και όχι του Κ850. Όποιος παρακολουθούσε το myphone ή άλλα ανάλογα φόρα το ήξερε. Αυτό διορθώθηκε με την νέα έκδοση της pc suite. Όσο για τις διπλοεγγραφές το λάθος είναι δικό σου. Και πάλι δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο. Ούτε καν με την εταιρία κατασκευής. Όποιος έχει ασχοληθεί με το outlook για καιρό, το ξέρει ότι αν ξανακάνεις συγχρονισμό χωρίς overwrite των διπλών εγγραφών θα έχει όλες τις επαφές του εις διπλουν. Άνοιξε το outlook και δες στις ιδιότητες του συγχρονισμού τι ακριβώς λέει. Και κάνε το από το outlook και όχι από το pc suite αν θες να είσαι πιο σίγουρος. Ή κατέβασε το myPhoneExplorer που είναι ιδανικό για τα SE και σίγουρα καλύτερο και απλούστερο από το outlook. Πιστεύω ότι δεν θα ξανασχοληθείς με το outlook στο μέλλον. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Φίλε μου καταλαβαίνω την πίκρα σου ειδικά αν έπεσες σε προβληματική συσκευή. Το θέμα με τα “ς” σε “c” ήταν γνωστό πρόβλημα της suite και όχι του Κ850. Όποιος παρακολουθούσε το myphone ή άλλα ανάλογα φόρα το ήξερε. Αυτό διορθώθηκε με την νέα έκδοση της pc suite. Όσο για τις διπλοεγγραφές το λάθος είναι δικό σου. Και πάλι δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο. Ούτε καν με την εταιρία κατασκευής. Όποιος έχει ασχοληθεί με το outlook για καιρό, το ξέρει ότι αν ξανακάνεις συγχρονισμό χωρίς overwrite των διπλών εγγραφών θα έχει όλες τις επαφές του εις διπλουν. Άνοιξε το outlook και δες στις ιδιότητες του συγχρονισμού τι ακριβώς λέει. Και κάνε το από το outlook και όχι από το pc suite αν θες να είσαι πιο σίγουρος. Ή κατέβασε το myPhoneExplorer που είναι ιδανικό για τα SE και σίγουρα καλύτερο και απλούστερο από το outlook. Πιστεύω ότι δεν θα ξανασχοληθείς με το outlook στο μέλλον. Και θα πρέπει να παρακολουθώ το internet για να αγοράσω ένα κινητό? Μα η ζωή μας δεν τέλειωσε με ένα κινητό! Αγοράζουμε συνέχεια διάφορα πράγματα. Θα πρέπει να ψάχνουμε τόσο πολύ πριν αγοράσουμε κάποια συσκευή? Δεν είναι τραβηγμένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Επίσης τραβηγμένο είναι να κάνουμε λάθη και να τα ρίχνουμε στη συσκευή. Μιλάω για τον συγχρονισμό. Δοκίμασε το MyPhoneExplorer που σου είπα πιο πάνω και θα με θυμηθείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς. Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα της διπλοεγγραφής είναι θέμα outlook. Από δω:http://www.fjsoft.at/en/ Είναι free Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αναγκαστικά θα το χρησιμοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Φίλε μου μάλλον έπεσες σε προβληματική συσκευή. Εγώ δεν συνάντησα ακόμα κανένα απολύτως κόλλημα στο κινητό. +1 :) και μενα το κινητο δεν εχει κολησει ποτε και πουθενα...δεν καταλαβαινω πως σε καποιους δημιουργει τετοια προβληματα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Δεν υπάρχει μοντέλο χωρίς παράπονα. Παρακολουθώντας αρκετά threads νομίζω ότι για το Κ850 μάλλον είναι λίγοι αυτοί που αντιμετώπισαν ουσιαστικά προβλήματα σαν τον agriniopk. Είναι βέβαια και μερικοί που δεν είχαν ποτέ το Κ850 αλλά είναι σίγουροι ότι έχει αρκετά προβλήματα. :lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Gia na allaksoume ligo to klima...Paidia kseroume ti paizei me tn prosfora tis Vodafone gia internet me 3.5e??einai kali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Παιδιά γίνετε να αφαιρέσω το άθλιο vodafone live menu και να βάλω το γνήσιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 ναι ελα στη βοδαφον μια να κραξω το 3,50€ ιντερνετ τησ λιγο παραπανω :Ρ παντωσ το δα απο κοντα το κινητουλι καλο ειναι..κινητο που.. τρωγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Είναι βέβαια και μερικοί που δεν είχαν ποτέ το Κ850 αλλά είναι σίγουροι ότι έχει αρκετά προβλήματα. :lol: otan omos oi kolitoi sou to exoun kai tous erxete na to petaksoun apo to parathiro... mallon den einai kai tosa liga ta problems tou:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Na allaksoyme klima ...oxi thema !:wacko: i parapano erotisi tha soy apantisoyn sto topic tis vodafone File mou ennoousa pws einai to programma auto gia tous katoxous tou k850 pou pithanon na to xrisimopoioun idi!!! Dn xriazetai na sai toso arnitikos, an den gnwrizeis apla mn apantas!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 otan omos oi kolitoi sou to exoun kai tous erxete na to petaksoun apo to parathiro... mallon den einai kai tosa liga ta problems tou:lol: Ότι πεις φίλε μου. Δεν αξίζει τον κόπο να το συνεχίσουμε. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Geia sas,paidia! Tha hthela na rwthsw an tha hparxei problhma kata thn odhgish na kaneis "Epilogh" me ta nea sensor keys; Dhladi,xwris optikh epafh na kaneis plohgish sto telefono enw odhgas autokinhto/mhxanh ; (erwthsh afora tous katoxous K850) :) Euxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Δεν υπάρχει διαφορά με τα κανονικά πλήκτρα. Ίσα-ίσα που καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο πάνω στην οθόνη από όσο καταλαμβάνουν τα κανονικά. Οπότε μάλλον είναι πιο εύκολο να τα πιέσεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwillis94 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 paidia poli megali prosoxi sto SEUS leei anavathmisi tin epilegei sosta!!! Adriatic omos sou vazei to orange branding!!!!Exei ellinika!!! prosoxi ara kapoia vlakeia kanane ston server tous ksana meta to baxalo me to s500!!!! idomen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Το αγόρασε ένας φίλος μου πριν λίγες μέρες. Δυστυχώς έπεσε σε προβληματική συσκευή. Ότι φωτογραφία τραβάει βγαίνει κόκκινη! Το πήγε στο service, αλλά δεν έχουν ανταλλακτικά για να το επιδιορθώσουν. Του είπαν να περιμένει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts