lisa Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 παιδια να ρωτησω κατι όλους εσας που το εχετε ηδη λιγο καιρο; το περιεργαστηκα από κοντα και μπορω να πω ότι μου αρεσε και τα πληκτρα και όλα του, τα συνηθισα αμεσως αλλά λιγο με προβληματιζουν τα πληκτρα αφης. Ενω ειναι τοσο λειτουργικα υπαρχει πιθανοτητα να "χαλάσουν" ευκολα και να μη δουλευουν; εχει πχ κανεναν άλλον τροπο να κανεις τις επιλογες χωρις αυτά; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 παιδια να ρωτησω κατι όλους εσας που το εχετε ηδη λιγο καιρο; το περιεργαστηκα από κοντα και μπορω να πω ότι μου αρεσε και τα πληκτρα και όλα του, τα συνηθισα αμεσως αλλά λιγο με προβληματιζουν τα πληκτρα αφης. Ενω ειναι τοσο λειτουργικα υπαρχει πιθανοτητα να "χαλάσουν" ευκολα και να μη δουλευουν; εχει πχ κανεναν άλλον τροπο να κανεις τις επιλογες χωρις αυτά; τα πληκτρα αφης η εστω τυπου αφης ;) ειναι πολυ εξυπνα και ομορφα. τα υπολοιπα πληκτρα ειναι που μου την δινουν :mad: πολυ σκληρα και μικρα ......ελπιζω να μαλακωσουν γιατι θα το δωσω τελικα δεν θα αντεξω...ειναι το μονο που μου την δινει κυριολεκτικα σε αυτο το τηλεφωνο...ολα τα αλλα ειναι θεμα συνηθειας αλλα αυτο δεν το παλευω με τπτ :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Πραγματικά,τα πλήκτρα αφής είναι τα μόνα που δεν πρόκειται να χαλάσουν,εμπιστέψου μας όσους το έχουμε ;) Είναι πολύ ανθεκτικά και στην ουσία το μόνο που θέλει συνηθεια είναι όλο το υπόλοιπο πληκτρολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Πραγματικά,τα πλήκτρα αφής είναι τα μόνα που δεν πρόκειται να χαλάσουν,εμπιστέψου μας όσους το έχουμε ;) Είναι πολύ ανθεκτικά και στην ουσία το μόνο που θέλει συνηθεια είναι όλο το υπόλοιπο πληκτρολόγιο... TPT den 8a xalasei.. ta koumpia se ola ta kinhta einai etsi tin arxi!!! :P egw leo na steiloume email stin ericsson na tous mpinelikosoume na baloun 640*480 to video :P xexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeVIL69 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 εμενα μου συμβαινει το εξης περιεργο. οταν το βαζω στη νυχτερινη ληψη το βιντεο ειτε μερα ειτε νυχτα βγαζει ωραιο και καθαρο βιντεο.αν δεν το ενεργοποιησω βγαζει ενα ξεπλυμα τη μερα.και ενα πολυ σκοτεινο σε δωματια με φωτισμο τη νυχτα.νομιζω στην αρχη που ειχα τραβηξει βιντεο δε μου το παρουσιασε αυτο.τεσπα το χει παθει κανεις αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Κανένα καλό παιχνιδάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Το user guide, λέει φόρτιση 2,5 ώρες... :confused: Λίγο δεν είναι...;;; :worry: Εσείς, πόσες περίπου το αφήσατε...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Το user guide, λέει φόρτιση 2,5 ώρες... :confused: Λίγο δεν είναι...;;; :worry: Εσείς, πόσες περίπου το αφήσατε...;;; :worry: Τοσο πρεπει.πανε οι παλιες εποχες που το αφηναμε 6-8 ωρες.οι συγχρονες μπαταριες δεν θελουν τοσο πολυ χρονο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Τοσο πρεπει.πανε οι παλιες εποχες που το αφηναμε 6-8 ωρες.οι συγχρονες μπαταριες δεν θελουν τοσο πολυ χρονο.:) OK, thanks... Πριν του περάσω αρχεία στην κάρτα μνήμης, να την φορμάρω μέσω του κινητού...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 OK, thanks... Πριν του περάσω αρχεία στην κάρτα μνήμης, να την φορμάρω μέσω του κινητού...;;; :worry:[/quote καλυτερα κανε ενα φορμαρισμα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..εγω χρησιμοποιω την sandisc micro sd 4giga που ειχα στο Ν95 μου τιγκα απο εφαρμογες την εκανα φορματ στο Κ850 και ολα ρολοι δουλευουν απο τα καινουρια αρχεια που περασα...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 καλυτερα κανε ενα φορμαρισμα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..εγω χρησιμοποιω την sandisc micro sd 4giga που ειχα στο Ν95 μου τιγκα απο εφαρμογες την εκανα φορματ στο Κ850 και ολα ρολοι δουλευουν απο τα καινουρια αρχεια που περασα...:D:D Eγώ αυτή του πήρα τελικά, πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι class 4... :worry: Θα της ρίξω πάντως και ένα φορμάρισμα καλού κακού... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Eγώ αυτή του πήρα τελικά, πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι class 4... :worry: Θα της ρίξω πάντως και ένα φορμάρισμα καλού κακού... :) ωχ,kingston ε?δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν εχω καλη πειρα απο την συγκεκριμενη μαρκα καρτας...καλυτερα να προτιμας sandisc..ειχα μια kingston και ολο προβληματα ειχα..κολληματα,δεν διαβαζε αρχεια κλπ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ωχ,kingston ε?δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν εχω καλη πειρα απο την συγκεκριμενη μαρκα καρτας...καλυτερα να προτιμας sandisc..ειχα μια kingston και ολο προβληματα ειχα..κολληματα,δεν διαβαζε αρχεια κλπ...:( σε τι συσκευη ? η kingston φιλε μου θεωρειται απο τις κορυφαιες εταιρειες σε κατασκευη μνημων... ενω αντιθετα οι scandisk απο τις ""φθηνιαρικες""... δεν ειναι λογικο να το πετας ετσι και να μην το δικαιολογεις,:O καποια pda ""εχαναν"" την καρτα μνημης και εξαφανιζονταν αρχεια ετσι για την πλακα...και μονο οι καρτες μνημης δεν εφταιγαν ;) δεν πιστευω σε καμια τετοια περιπτωση να σου εκανε η kingston νερα και να το εβγαλες ετσι αυτο το πορισμα:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 σε τι συσκευη ? η kingston φιλε μου θεωρειται απο τις κορυφαιες εταιρειες σε κατασκευη μνημων... ενω αντιθετα οι scandisk απο τις ""φθηνιαρικες""... δεν ειναι λογικο να το πετας ετσι και να μην το δικαιολογεις,:O καποια pda ""εχαναν"" την καρτα μνημης και εξαφανιζονταν αρχεια ετσι για την πλακα...και μονο οι καρτες μνημης δεν εφταιγαν ;) δεν πιστευω σε καμια τετοια περιπτωση να σου εκανε η kingston νερα και να το εβγαλες ετσι αυτο το πορισμα:O σε ενα Ν73 προ διετιας...αλλα τελος παντων δεν ξαναασχολουμε,γιατι στο τελος θα βγω και κερατας και δαρμενος!!εγω φταιω που ασχολουμε!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 σε ενα Ν73 προ διετιας...αλλα τελος παντων δεν ξαναασχολουμε,γιατι στο τελος θα βγω και κερατας και δαρμενος!!εγω φταιω που ασχολουμε!!:mad: ελα μην το παιρνεις ετσι ;) δεν το ειπα για να σε προσβαλω :) απλα καμια φορα απο λαθος προσωπικες εκτιμησεις μπερδευουμε και τους υπολοιπους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 http://www1.davinciteam.com/news.html Η A200 πλατφόρμα υποστηρίζεται πλέον για φλασάρισμα κλπ.,μήπως ξεπεράσετε τα προβληματα του Κ850 έτσι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Όχι ρε φούστη μου,και σήμερα το πρωί το πήγα για φλασάρισμα στο σέρβις!!Ευτυχώς που δεν κάνανε κάτι ακόμη,μου είπαν την Τετάρτη θα το έκαναν,οπότε τρέχω να το πάρω αύριο να τι κάνω στην άνεση του σπιτιού μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 σε τι συσκευη ? η kingston φιλε μου θεωρειται απο τις κορυφαιες εταιρειες σε κατασκευη μνημων... ενω αντιθετα οι scandisk απο τις ""φθηνιαρικες""... δεν ειναι λογικο να το πετας ετσι και να μην το δικαιολογεις,:O :O Φιλε μου μαλλον εσυ κανεις λαθος και πετας κουβεντες χωρις να ξερεις. Η Sandisk ειναι η κορυφαια εταιρεια κατασκευης καρτων μνημης εδω και πολλα χρονια. Και εκτος των αλλων κατασκευαζει καρτες για μεγαλους κατασκευαστες (βλεπε Sony). Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κινητο μου κολλησε! Εγραψα ενα μηνυμα κ το εστειλα κατα λαθος σε λαθος ατομο και το εκλεισα για να μην φυγει το μηνυμα και απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει! Φτανει στο σημειο οπου ζηταει το PIN και μετα αμεσως κλεινω και ξανανοιγει μονο και μολις φτασει στο ΡΙΝ κλεινει κ ξανανοιγει, κτλ.... Εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και την SIM και πηγα να το ανοιξω αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα! Σας παρακαλω πειτε μου πως να το φτιαξω γιατι εχω φρικαρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 http://www1.davinciteam.com/news.html Η A200 πλατφόρμα υποστηρίζεται πλέον για φλασάρισμα κλπ.,μήπως ξεπεράσετε τα προβληματα του Κ850 έτσι;) Καλά νέα για αρκετούς. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Καλά νέα για αρκετούς. Πάντως πάλι τα κατάφεραν στη SE και μ@λ**ιστηκαν άγρια με τις πλατφόρμες κλπ.,μου θυμίζει το Κ800 και τους αιφνίδιους θανάτους τους και εκπροσώπους της SE στο ΠΛΑΙΣΙΟ (όπου δουλεύει φίλος μου) να ζητάνε την "άτυπη" ανάκληση των συσκευών για έλεγχο όπως έλεγαν........:wacko:,ευτυχώς το πούλησα εγκαίρως γιατί μάλλον θα το διέλυα με χίλιους τρόπους αν το είχα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κινητο μου κολλησε! Εγραψα ενα μηνυμα κ το εστειλα κατα λαθος σε λαθος ατομο και το εκλεισα για να μην φυγει το μηνυμα και απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει! Φτανει στο σημειο οπου ζηταει το PIN και μετα αμεσως κλεινω και ξανανοιγει μονο και μολις φτασει στο ΡΙΝ κλεινει κ ξανανοιγει, κτλ.... Εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και την SIM και πηγα να το ανοιξω αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα! Σας παρακαλω πειτε μου πως να το φτιαξω γιατι εχω φρικαρει! Ανοιξε το βάζοντας μέσα μια άλλη SIM αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Λοιπόν παίδες,του φλάσαρα το λογισμικό απ'τον davinci.Έβαλα την έκδοση R1CA037.Οι πληροφορίες του service menu είναι οι εξής: R1CA037 prg12004400_GENERIC_SO R1CA037 EROM:1200-4341 SEMCBOOT R6A008 LCD SW versions Main display Current:200708241 Camera SW versions Camera Current:2.9 Video-call camera Current:3.0 ITP SW version 1200-2896 R1D113 Customisation 1201-0083 R11A 1200-5441 R1CA037 ADRIATIC Content version PA13 Java SW version JP-8.0 Text revision: AC KRH information CB510SFV7X 1200-2789 4 Η υπηρεσία αναβάθμισης έχει τροποποιηθει επίσης στο μενού των ρυθμίσεων με το να ψάχνει νέες εκδόσεις λογισμικού από τις 12 Οκτωβρίου 2007 και μετά! Γενικά,καμία αλλαγή!Άλλωστε,αυτήν η έκδοση βγήκε για να αντιμετωπίσει ορισμένα προβληματα σε όσους μόνο είχαν συμβεί.Τα προβλήματα που διορθωνει εμένα δε μου συνέβησαν,οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Η μόνη επίδραση σε όσους δεν τους παρουσιάστηκαν τα προβλήματα αυτά είναι ότι το νέο λογισμικό αποτρέπει να εμφανιστούν στο μέλλον!Αυτα!Άντε,και εις ανώτερα με νέα,ολόφρεσκη έκδοση σε μερικές μέρες!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 @kotsianis7 Η αναβάθμιση που έκανες καθάρισε και το filesystem? Δηλαδή χάθηκαν τα περιεχόμενα του κινητού; Αν ναι, τα original παιχνίδια & εφαρμογές επανήλθαν ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts