Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τόσα χρόνια έχετε αλλάξει τόσα κινητά και ακόμα δε μάθατε ορισμένοι τα αυτονόητα,

ότι οι πρώτοι αγοραστές και τα χρυσοπληρώνουν και κάνουν και τους beta-testers...

Και κερατάς και δαρμένος που λένε...:lol:

I'm back :p

Τόσα χρόνια έχετε αλλάξει τόσα κινητά και ακόμα δε μάθατε ορισμένοι τα αυτονόητα,

ότι οι πρώτοι αγοραστές και τα χρυσοπληρώνουν και κάνουν και τους beta-testers...

Και κερατάς και δαρμένος που λένε...:lol:

ενω εσυ εισαι απο αυτους που περιμενουν υπομονετικα να στρωσουν ολα και να πεσει και η τιμη τους και παιρνουν τα ληγμενα :p αφου εχουν ηδη βγει οι αντικαταστατες τους ε??:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μα για όποιον δεν κατάλαβε αυτά που έγραφα παραπάνω,είπα ότι πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο,δεν το γενίκευσα για όλες τις συσκευές!Πάντα τις αγοράζω απ'τους πρώτους,αν έχω την οικονομική δυνατότητα εκείνο το διάστημα που πρωτοβγαίνουν..Προφανώς,έπεσα στην περίπτωση τώρα,αλλά όπως είπα μ'ενα φλασάρισμα του κινητού όλα θα είναι εντάξει!Απλά θα αναγκαστώ να το πάω στο σέρβις ενώ στο σπίτι θα το έκανα κατευθείαν αν υποστηριζόταν από wotan ή davinci...

Απλά περίμενα πιο πολλή προσοχή από τους μηχανικούς λογισμικού της SE στο θεμα αυτό...Βέβαια,η νέα έκδοση θα βγει μέχρι τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη και θα διορθώνει το 80% των προβλημάτων,οπότε τι να κάνουμε;Θα περιμένουμε λίγο ακόμη απλά!

Μα για όποιον δεν κατάλαβε αυτά που έγραφα παραπάνω,είπα ότι πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο,δεν το γενίκευσα για όλες τις συσκευές!Πάντα τις αγοράζω απ'τους πρώτους,αν έχω την οικονομική δυνατότητα εκείνο το διάστημα που πρωτοβγαίνουν..Προφανώς,έπεσα στην περίπτωση τώρα,αλλά όπως είπα μ'ενα φλασάρισμα του κινητού όλα θα είναι εντάξει!Απλά θα αναγκαστώ να το πάω στο σέρβις ενώ στο σπίτι θα το έκανα κατευθείαν αν υποστηριζόταν από wotan ή davinci...

Απλά περίμενα πιο πολλή προσοχή από τους μηχανικούς λογισμικού της SE στο θεμα αυτό...Βέβαια,η νέα έκδοση θα βγει μέχρι τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη και θα διορθώνει το 80% των προβλημάτων,οπότε τι να κάνουμε;Θα περιμένουμε λίγο ακόμη απλά!

Kalhmera.. na se rwtisw kati .. meriki exete pei oti 8a bgei new firmware telos noembriou arxes ianouariou! .. kita den to nomizw auto.. gia to k800i peminea kapious mines gia na bgei h proth opos k gia to k750i..! ara mhn perimenete na bgei kati toso grigora! an htan na bgei kati tetio den 8a bgazane tin 037 sto kapaki! alla edaksi mporei na exw adiko.. eseis eidate kapou kati tetio gia to logismiko? pantos re gmt psaxno na brw flash menu k den exw brei tpt..! exv brei mono flash morfi menu.. twra ti ta kaneis auta den kserw... kapia metatropi isos :/

Είναι επιβεβαιωμένο από τη SE Αγγλίας ότι θα βγει νέο λογισμικό και όχι μόνο για branded κινητά δικτύων αλλά και για τις γενικές εκδόσεις...Απλά,η 037 βγήκε προσωρινά για να λυθεί το πρόβλημα με τον κακό συγχρονισμό του κλείστρου με το φλας και το πρόβλημα με το ότι σε κάποιους δεν άνοιγε το καπάκι της κάμερας όταν πατούσαν το πλήκτρο ενεργοποίησης.Μια λύση ανάγκης με λίγα λόγια ώσπου να βγει το πραγματικά νέο λογισμικό που θα επιλύει τα σοβαρά προβλήματα..Τώρα θα μου πεις,δεν υπάρχουν άλλα σοβαρά προβλήματα;Γιατί να διορθώσουν μόνο αυτά που συσχετιζόταν με την κάμερα;Μα επειδή το πιο σημαντικό στοιχείο του τηλεφώνου είναι η κάμερα...Σίγουρα αρχές Δεκέμβρη θα περιμένουμε νέο λογισμικό...όσον αφορά και το Κ750 και το Κ800 δεν έκαναν πολύ καιρό να βγάλουν αναβαθμίσεις.Το Κ800 μου το αγόρασα μέσα Σεπτέμβρη(είχε κυκλοφορήσει τέλη Ιουνη-αρχές Ιουλίου,δηλαδή 2,5 μήνες μετά το πήρα)και ήδη είχαν βγει ή 1 ή 2 αναβαθμίσεις(δε θυμάμαι ακριβώς).Και για το Κ750 θυμάμαι από μια φίλη μου ότι το πήρε με το που βγήκε μέσα Ιουνίου και μέχρι τον Αύγουστο είχαν βγει ήδη 2 αναβαθμίσεις(η R1J και η R1L)

Η αναβάθμιση του Κ750 είχε βγει πολύ γρήγορα, του Κ800 είχε αργήσει λίγο παραπάνω. Μάλλον η επόμενη έκδοση θα συμπέσει με την 1η μείωση τιμής...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πάντως παιδιά προτιμώ να περιμένω ένα 2μηνο για να βγει μια ολοκληρωμένη και σωστή έκδοση firmware παρά να βγει σε 1 μήνα και να διορθώνει τις μισές ατέλειες...Δεν τους συμφέρει άλλωστε να μην κάνουν ολοκληρωμένη δουλειά γιατί υπήρξαν πολλές επιστροφές,ίσως πιο πολλές από κάθε άλλο μοντέλο,οπότε....αν θελει να σώσει τις πωλήσεις και το γοητρό της η SE θα προχωρήσει και σε μείωση τιμής και σε ολοκληρωμένη έκδοση λογισμικού...

Είναι επιβεβαιωμένο από τη SE Αγγλίας ότι θα βγει νέο λογισμικό και όχι μόνο για branded κινητά δικτύων αλλά και για τις γενικές εκδόσεις...Απλά,η 037 βγήκε προσωρινά για να λυθεί το πρόβλημα με τον κακό συγχρονισμό του κλείστρου με το φλας και το πρόβλημα με το ότι σε κάποιους δεν άνοιγε το καπάκι της κάμερας όταν πατούσαν το πλήκτρο ενεργοποίησης.Μια λύση ανάγκης με λίγα λόγια ώσπου να βγει το πραγματικά νέο λογισμικό που θα επιλύει τα σοβαρά προβλήματα..Τώρα θα μου πεις,δεν υπάρχουν άλλα σοβαρά προβλήματα;Γιατί να διορθώσουν μόνο αυτά που συσχετιζόταν με την κάμερα;Μα επειδή το πιο σημαντικό στοιχείο του τηλεφώνου είναι η κάμερα...Σίγουρα αρχές Δεκέμβρη θα περιμένουμε νέο λογισμικό...όσον αφορά και το Κ750 και το Κ800 δεν έκαναν πολύ καιρό να βγάλουν αναβαθμίσεις.Το Κ800 μου το αγόρασα μέσα Σεπτέμβρη(είχε κυκλοφορήσει τέλη Ιουνη-αρχές Ιουλίου,δηλαδή 2,5 μήνες μετά το πήρα)και ήδη είχαν βγει ή 1 ή 2 αναβαθμίσεις(δε θυμάμαι ακριβώς).Και για το Κ750 θυμάμαι από μια φίλη μου ότι το πήρε με το που βγήκε μέσα Ιουνίου και μέχρι τον Αύγουστο είχαν βγει ήδη 2 αναβαθμίσεις(η R1J και η R1L)

Auto rwtaw bresi... exei dld kapio link na anaferi kati tetio?

Παιδες από χτες το 'πορτάκι' που συρεται όταν βάζεις τη φωτογραφική μηχανή ώστε να αποκαλυφθεί ο φακός έχει κολλήσει και δεν ανοίγει με τίποτα. Τι το έκλεισα, τι μπαταρίες έβγαλα, εχει μουλαρώσει... Εχει τύχει σε κανέναν αυτό? Διορθώνεται άπως πριν το πάω για επισκευή και αποφύγω την ταλαιπωρία?

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Παιδες από χτες το 'πορτάκι' που συρεται όταν βάζεις τη φωτογραφική μηχανή ώστε να αποκαλυφθεί ο φακός έχει κολλήσει και δεν ανοίγει με τίποτα. Τι το έκλεισα, τι μπαταρίες έβγαλα, εχει μουλαρώσει... Εχει τύχει σε κανέναν αυτό? Διορθώνεται άπως πριν το πάω για επισκευή και αποφύγω την ταλαιπωρία?

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Και εγω αυτο το προβλημα εχω φιλε,το πηγα στο service της ericsson εκαναν ενα master reset μαλλον κ μετα παλι τα ιδια εκανε,το καλυμμα της καμερας οποτε του ερθει ανοιγει.τωρα θα περιμενω το firmware update που που θα βγει που μαλλον θα διορθωνη αυτα τα προβληματα

Πραγματικά απαράδεκτα πράγματα, ούτε ένα μήνα δεν την έχω την συσκευή! Ευτυχώς που κράτησα το sharp 903 και δεν το πούλησα που σχεδίαζα. Τι να πω, απλά μάρεσε αυτο το κινητό πολύ εμφανισιακά αλλά και λόγω της 5mp κάμερας αλλά με τόσα που διαβάζω εδώ, firmwares, updates, bugs που δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτα (πολιτικός μηχανικός είμαι άλλωστε, όχι ηλεκτρονικός) μου φαίνεται θα επιστρέψω στο παλιό μου sharp που μια χαρά φωτογραφίες έβγαζε αλλά και βίντεο καλύτερης ποιότητας. Απλά απογοητεύθηκα... Εκανα και ένα master reset αλλά τίποτα, κολλημένο το καπάκι της κάμερας...

Οι μηχανικοί της SE πρέπει να πάνε... σπίτι τους !!! Το βασικό και πολυδιαφημισμένο προσόν αυτού του κινητού είναι η 5ΜΡ κάμερα και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το "κάψουν"... Ας άνοιγε μηχανικά το πορτάκι, το αυτόματο άνοιγμα τους μάρανε !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αυτό το bug με το καπάκι της κάμερας λύνεται με πλήρες φλασάρισμα του τηλεφώνου,που σημαίνει ότι γίνεται(κατ'αντιστοιχία με τους υπολογιστές)ένα φορμάτ και το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου περνιέται απ'την αρχή.Όσον αφορά τη SE που επιβεβαίωσε ότι σε 3 βδομάδες περίπου θα υπάρχει φρέσκο λογισμικό,να πω ότι τους έστειλα e-mail και το επιβεβαίωσαν.Πρόκειται για αναβάθμιση που θα βελτιώνει πάρα πολλά προβλήματα...Μακάρι να μιλάμε για ένα σχεδόν απροβλημάτιστο τηλέφωνο μ'αυτήν την έκδοση που θα βγει... :rolleyes:

Γενικά,είναι καλό και εξελιγμένο τηλέφωνο,απλά πρέπει να βγει αυτήν η ρημάδα η αναβάθμιση για να διορθωθούν όλα αυτά τα προβλήματα,αυτό είναι όλο...όλα τα τηλέφωνα έχουν κάποια προβληματάκια στην αρχή..Απαράδεκτο μεν,συμβαίνει δε..Το θέμα είναι ότι η σειρά Κ της SE αποδίδει πραγματικά καλά όταν επιλύονται αυτά τα μικρο-προβληματάκια που ταλαιπωρούν κάθε μοντέλο(συνήθως με 1-2 το πολύ,αναβαθμίσεις) ;)

Να φτιάξει το update service της η SE ώστε να γίνεται πλήρες φλασάρισμα από internet... Δεν είναι η 1η φορά που προκύπτει τέτοιο πρόβλημα... Φοβάμαι πως είναι ανώριμο το λειτουργικό της...

Βολταίρος

παντως εμενα ακομη κανενα προβλημα με το καλυμα της καμερας!!

φαινεται βεβαια μια μικρη καθυστερηση (με μετρο το ακαριαιο ανοιγμα...) αλλα καμια σχεση με προβλημα!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ο αισθητήρας φωτεινότητας ενεργοποιείται αυτόματα ή πρέπει να τον ρυθμίσω εγώ?

ακομη δεν υπαρχει επιλογη στο μενου...:O

ισως με την οποια αναβαθμιση...ισως :)

Όσον αφορά το update service όντως,είναι τεράστια ******* κάθε φορά που χρειάζεται πλήρες φλασάρισμα να τρέχουμε στο servive ή να πληρώνουμε 3α προγράμματα για κάτι που συνήθως φταίει η εταιρία..Αλλά για σκεφτείτε κάποιος χρήστης να καταστήσει άχρηστο το λογισμικό του τηλεφώνου από λάθος χειρισμό ή πειραματισμούς..Σ'αυτήν την περίπτωση παύει να ισχύει η εγγύηση,οπότε στο service θα πληρώσεις να στο φτιάξουν...(Το αν και πως θα καταλάβουν στο σέρβις ότι το πειραξες εσυ-αν δεν τους το πεις-αυτό είναι άλλο θέμα..)'ισως επομένως να είναι αυτός ο λόγος που δεν προσφέρουν πλήρες φλασάρισμα...Για να πληρώσεις το σέρβις σ'αυτές τις περιπτώσεις..

όσον αφορά τη φωτεινότητα της οθόνης,σαφώς και αυξομειώνεται..Ακόμη και γω που έχω 4,5 βαθμούς μυωπία και είμαι στραβάδι το κατάλαβα βρε gallidoula! :lol:

Αρα πως μιλάτε για αυξομείωση φωτεινότητας?Εγω ίδια βλέπω τη φωτεινότητα πάντως..

μαλλον εισαι η μονη που δεν το εχεις προσεξει :D

αλλαζει η φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με τον εξωτερικο φωτισμο αλλα απλα δεν εχουμε ακομη επιλογη να το ρυθμισουμε μονοι μας :)

3 προς 4 εβδομαδα χωρις κανενα κολλημα η γενικα προβλημα ... με εξαίρεσή ενα bug που βρηκα στον media player . Οπως και να εχει περιμενω το νεο firmware μηπως και βελτιωθει η καμερα η γενικοτερα η ταχυτητα αποκρισης του μενου.

Elate more kopelia! mia xara ola.. bug panta yparxoun kai na lete palh kala pou exete k free upgrade k as mhn einai me pliri diamorfosi! fantastite na eixete piadipote alis eteria kinito.. aide aide na to pate sto service :P ..! ola kala eimai polla xronia xrisths k mono SE thlefonon pernw to kinhto kserwnta oti 8a exei problimatakia alla den me apasxolei ka8olou giati kserw oti 8a dior8oun! egw pisteuw oti ektos tis dior8oseis 8a prepei na baloun ths eksis litourgies akomh: enable/disable automatis auksomioseis fwtismou, Video 640*480 15/fps,na aferesoun auto to filtraki pou exoun otan blepeis mia photo pou di8en dior8onh tin photo alla tin xalaei arketa...prepei na tis kaneis ligo zoom gia na tin deis wrea!

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο,το τηλ υποστηρίζει και στο hardware και στο software εγγραφή βίντεο 640 * 480,στα 30 πλαίσια/δευτερόλεπτο.Στα μοντέλα προπαραγωγής είχε δοκιμαστεί με τις στγκεκριμένες ρυθμίσεις και μάλιστα απέδιδε τελειως φυσιολογικά,χωρίς το παραμικρό πρόβλημα....Απλά,ίσως λόγω του ότι κατανάλωνε πιο πολλή μπαταρία ή κατάλάμβανε πιο πολύ χώρο το βίντεο,ίσως αποφάσισαν να το περιορίσουν στα 320 * 240...Είναι γεγονός πάντως,επιβεβαιωμένο από πολλούς beta testers...Αρα λογικά,δε θα του βάλουν να τραβάει στα 640 * 480,έστω και στα 15 πλαίσια...

• The title was changed to Sony Ericsson K850