Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Re paidia as apantisi kapios,iparhi dinatotita dimiourgias neon fakelon sta sms?Toso diskolo eine???

Επειδη δεν το εχω το κινητο,αλλα με βαση τα οσα κινητα της SE ειχα και εχω..αυτο που λες δεν γινεται! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την ταξινόμηση των μυνημάτων σε φακέλους το ξανάπαμε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2096536#post2096536

Για το operation failed εδώ λένε πως φτιάχνει με master reset...

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=158854

Για καντέ μου την χάρη και μετά το Master Reset (FUll erase) με το που κλείσει το τηλέφωνο κρατήστε πατημένο το Power Button μέχρι να ανοίξει και ζητήσει Pin και μετά αφήστε το.

Μπορει καποιος φιλος που εχει το τηλεφωνο να μας πει αν στην αναζητηση επαφων πατωντας π.χ. αντ εμφανιζει ολες τις επαφες που περιεχουν αυτα τα τρια γραμματα ανεξαρτητα αν βρισκονται στο ονομα ή στο επωνυμο (δηλαδη οπως στα Series60)? Ή συνεχιζει να ειναι οπως και στα προηγουμενα μοντελα (Κ800) που εμφανιζει μονο επωνυμο ή ονομα αναλογα με το πως γινονται short στις ρυθμισεις?

κανενας?

molis simera pira to thl. kai exei problima me tin kamera to gnwsto me to flash ti kano to girnao i to krato?

kratato...! erxete anaba8misi..h pigeneto se se center na tou baloune tin 037

Εγώ θα σου έλεγα να το πας πίσω για αντικατάσταστη αφού το πήρες σήμερα.

Γιατί να το τρέχεις εσύ για service και να μην τρέχουν αυτοί;

Την Πέμπτη το απόγευμα που μας πέρασε έγινα και εγώ ένας.... ευτυχής κάτοχος του Κ850.

Χθές το απόγευμα το βρήκα νεκρό στην τσέπη από το πουκάμισό μου.

Διάρκεια ζωής 4 μέρες :mad:

Someone, Somewhere in Summer Time

Την Πέμπτη το απόγευμα που μας πέρασε έγινα και εγώ ένας.... ευτυχής κάτοχος του Κ850.

τι το βαζεις κι εσυ στο πουκαμισο?δεν το ξερεις οτι πεθαινουν αν τα βαλεις μεσα σε πουκαμισο?:lol::lol::lol:(χωρις παρεξηγηση)..τρεχα το σε ενα se service point και χτυπα τους το στο κεφαλι!!κρατα και την αποδειξη αγορας μαζι σου..

bgale mpataria... an den aniksi kanonika,anikseto me patimeno to "c" :PPPPPPP

Απαράδεκτα πράγματα!

Για σοβαρή εταιρεία και νέο κινητό!Γελάει ο κόσμος.

ΔΕν εχεις αδικο :( :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως δεν είναι καλό που έχουν εμφανιστεί κάποια προβλήματα. Αλλά μην ξεχνάτε οτί μιλάμε για ένα καινούργιο κινητό και μια καινούργια πλατφόρμα. Ας μην φτάνουμε σε υπερβολικούς χαρακτηρισμούς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα φτιάξει η πρώτη αναβάθμιση και μετά κράζουμε όλοι μαζί... :p

Καλημέρα παιδιά, έχω το κινητό εδώ και 2 μέρες και έχω προσέξει 3 πράγματα.

1ον.Δεν κατάφερα να δείξει ποτέ 3g παρά μόνο Η και ας είναι 3g η κάρτα μου.

2ον.Οταν ακούς μουσική και επιλέξεις χειροκίνητο equalizer αν κλίσεις το κινητό γυρνάει πάλι στο κανονικό.

και 3ον όταν μπαίνω στο site του vodafone live δεν μου έχει εικόνες και παρά μονό ένα λευκό φόντο με μπλε λινκς.

Πρέπει να κάνω αναβάθμιση για να λύσω τα παραπάνω?

τώρα έχω την R1CA029 και στο update της SE λέει πως δεν υπάρχει νεώτερη.

Υ.Γ Το κινητό δεν είναι Vodafone live αλλά το κανονικό.

Για το 1ο δεν μπορώ να σου απαντήσω. Το 2ο είναι bug της καινούργιας πλατφόρμας που χρησιμοποιεί το K850. Το ίδιο πρόβλημα έχει και το W910 που μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα. Προφανώς με την πρώτη αναβάθμιση θα λυθεί.

Το 3ο είναι απόλυτα λογικό γιατί το κινητό σου δεν είναι live, γι αυτό δεν μπορείς να δεις το full vf live menu.

Απαράδεκτα πράγματα!

Για σοβαρή εταιρεία και νέο κινητό!Γελάει ο κόσμος.

Geia sou file mou.. na sas pw ligo.. xalaroste ligaki den douleuete se magazi me kinita na gia na kserete ti kanoun oles oi ales eteries kai na katigorite tin SE.. oti kai na pareis yparxh pi8anotita na bgei off! hlektronikos eimai kai ektos autou exw kai merikes sobares eteries siskeueon tv dvd ktl sas eksousiodotimeno service kai kserw ti ginete! poses mou fenoun pou panw sthn mera bgenoun off..!! arakte ligo

Α!Στο service menu υπάρχει ένα μενού που λέγεται:Java Developer Mode!Παρέχει 2 επιλογές:Ενεργό ή Μη Ενεργό!Τώρα,αν πάω να αλλάξω ρύθμιση δε μου επιτρέπει να μπω μέσα!Απλά δεν ανοίγει!Για δοκιμάστε το κι άλλοι που έχετε αυτό το bug να δούμε αν κάνει το ίδιο!Η SE δεν μπορεί να δώσει μια υπεύθυνη απάντηση για το τι προκαλεί αυτήν την κατάσταση;Σημειωτέον,δεν είχα "ξενες" εφαρμογές...Τις εφαρμογές του τηλεφώνου είχα και κάποιες ακόμη που κατέβασα απ'τη SE...

Κι εγώ φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω να λυθεί στην επόμενη αναβάθμιση, αλλιώς... σε service center...

Δεν κατάφερα να δείξει ποτέ 3g παρά μόνο Η και ας είναι 3g η κάρτα μου.

Στο esato λένε ότι H=HSDPA. Εμένα δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ με What's up, παρά μόνο 3G. Τι σύνδεση έχεις;

Geia sou file mou.. na sas pw ligo.. xalaroste ligaki den douleuete se magazi me kinita na gia na kserete ti kanoun oles oi ales eteries kai na katigorite tin SE.. oti kai na pareis yparxh pi8anotita na bgei off! hlektronikos eimai kai ektos autou exw kai merikes sobares eteries siskeueon tv dvd ktl sas eksousiodotimeno service kai kserw ti ginete! poses mou fenoun pou panw sthn mera bgenoun off..!! arakte ligo

Επειδη εγω δουλευα 7 χρονια σε service κινητων θα συμφωνησω εν μερει μαζι σου. Σιγουρα μια ηλεκτρονικη συσκευη μπορει να χαλασει απο το πρωτο λεπτο ή οντως να εχει βγει απο την γραμμη παραγωγης με καποιο προβλημα που δεν ελεγχτηκε για τον χ λογο.

Οταν το 50% των Κ850 που εχουν πουληθει παρουσιαζει τα ιδια προβληματα τοτε σημαινει οτι ο κατασκευαστεης δεν εχει κανει καθολου καλα την δουλεια του πριν ριξει την συσκευη στην αγορα.

Δεν λεω θα λυθουν τα προβληματα με την επομενη αναβαθμιση το πιο πιθανο. Αλλα γιατι φιλε μου ο καθενας που πηγε και εσκασε τα λεφτακια του (που δεν ειναι και λιγα για το εν λογω τηλεφωνο) να τρεχει απο την πρωτη μερα στο service? Απλα επαναλαμβανεται οτι και με το Κ800 που νεκρωνε. Αλλη μια συσκευη απ την SE με πολλα προβληματα στην αρχη.....

Και μην ακουω την δικαιολογια οτι η νεα πλατφορμα ειναι ΝΕΑ και γι'αυτο υπαρχουν τα προβληματα. Αν εχει προβληματα τοτε να μην φτασει στον καταναλωτη ρε παιδια και οχι να ωριμαζει στα χερια του καταναλωτη.

Ετσι ειναι τα πραγματα.

+1000 με τα παραπάνω που λέει ο φίλος!!Είμαι φαν της εταιρίας από το 2001,δεν έχω ξαναγοράσει άλλο κινητό(Τ68i,T310i,K700i,S700i,K800i,K850i-είναι η σειρά των κιν μου από το 2001),αλλά δεν είμαι μονόφθαλμος να μη βλέπω κάποια απαράδεκτα bugs..Μην ξεχνάτε όλοι πως ο λόγος που καθυστέρησε το Κ850 και δεν κυκλοφόρησε Ιούνιο είναι ότι ήθελαν να προσέξουν και να αναβαθμίσουν τη νέα τους πλατφόρμα.....Τελικά,όχι μόνο δεν την πρόσεξαν,αλλά αντιθέτως τη γ...αν...

Ελπίζω με την επόμενη αναβάθμιση να λυθούν,αν όχι όλα,έστω τα πιο πολλά προβλήματα λογισμικού..Αν γίνει αυτό,θα μιλάμε πραγματικά για μια συσκευή πολύ καλή...Μέχρι τότε όμως έχω να πω ότι η νέα πλατφόρμα είναι λίγο "πατάτα"...

Θα το πάω αύριο στο σέρβις να δω αν θα μου περάσουν την 037 έκδοση,αν και δε με ταλαιπώρησαν καθόλου κάποιο απ'τα bugs με την κάμερα που υποτίθεται ότι λύνει αυτό το λογισμικό...

όσον αφορά το Η,να πούμε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα...Εμφανίζεται σε τηλέφωνα που λειτουργούν με κάρτα SIM της Vogafone.Ο λόγος είναι ότι η Voga χρησιμοποιεί εξοπλισμό της Ericsson νομίζω οπότε πολύ σωστά κάνει το τηλέφωνο και δείχνει Η 'οπου υπάρχει δίκτυο HSDPA και όπου υπάρχει δίκτυο 3ης γενιάς δειχνει 3G.Απ'όσο ξέρω,η Wind χρησιμοποιεί εξοπλισμό Nokia Siemens οπότε ίσως γι'αυτό δεν εμφανίζεται σε άλλες εταιριες..Προφανώς είναι πιο "συμβατό" το τηλέφωνο με τα πρωτόκολλα της Ericsson..

Εμένα δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ με What's up, παρά μόνο 3G. Τι σύνδεση έχεις;

Εχω vodafone και χτες το βράδυ έπιασα για λίγο αλλά χάθηκε μετά.

Αυτο με το equalizer τελικά λύνεται στην επόμενη αναβάθμιση νομίζω αλλά να δω πότε θα μπει στο site της SE.

Δεν μ αρέσει 500 ευρώ τηλέφωνο να το δώσω σε άλλων (service senter).

• The title was changed to Sony Ericsson K850