Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eϊναι αξιόπιστη η αναβάθμιση έτσι η προκαλεί κανένα πρόβλημα?Εγώ το κ550 που είχα κ το έβαζα να ψάχνει για ενημερώσεις μέσω κινητού δεν έβρισκε ποτέ τπτ..

Eϊναι αξιόπιστη η αναβάθμιση έτσι η προκαλεί κανένα πρόβλημα?Εγώ το κ550 που είχα κ το έβαζα να ψάχνει για ενημερώσεις μέσω κινητού δεν έβρισκε ποτέ τπτ..

παντα ετσι αναβαθμιζω τα απλα κινητα μου και ποτε δεν ειχα προβλημα ;)

μην ανυσηχεις ειναι πολυ απλο και ευκολο.σου δινει οδηγιες και σε κατευθυνει το update service (και στα ελληνικα φυσικα ) που δεν προκειται ουτε να μπερδευτεις αλλα ουτε και να κανεις λαθος :)

η αναβαθμιση μεσω κινητου ειναι για λογους εντυπωσιασμου πιστευω της SE και για τπτ αλλο....τουλαχιστον και μενα, ποτε δεν βρηκε καποια ενημερωση :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Eγώ πάντως με το Κ800 έκανα 2 φορές αναβάθμιση μέσω κινητού...Προφανώς εσείς παιδιά πήρατε τα μοντέλα σας όταν ήδη είχαν φτάσει στο τελευταίο λογισμικό,οπότε λογικό είναι να μην έβρισκαν αναβάθμιση.

Γεια σας παίδες!

Έχω κάποιες αποριούλες με βάση αυτό το κινητό, κ ελπίζω να με βοηθήσετε!

Λοιπόν... ξεκινάω...

το κινητό, θα το πάρω από vodafone... θα έχει το σήμα της πάνω στο κινητό?

άλλο... τι εφαρμογές, παιχνίδια υπάρχουν για το κινητό?

και το τελευταίο, υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό για αναβάθμιση?

Γεια σας παίδες!

Έχω κάποιες αποριούλες με βάση αυτό το κινητό, κ ελπίζω να με βοηθήσετε!

Λοιπόν... ξεκινάω...

το κινητό, θα το πάρω από vodafone... θα έχει το σήμα της πάνω στο κινητό?

άλλο... τι εφαρμογές, παιχνίδια υπάρχουν για το κινητό?

και το τελευταίο, υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό για αναβάθμιση?

Makria apo tin vodafon epidi ta kinita ta exei live! gia sigrine ena kanoniko kinito me ena vodafon live! to kanoun maura xalia! oute gia astio den 8a eperna tetio kinhto! Episeis den einai dia8esimes oles h anaba8miseis gia auta!

opios xrisimopoiei to vodafone pointmania mporei na mou pei pos vlepo tous pontous mou? giati eimai neos katoxos k850i kai neos sindromitis pointmania ala den ksero tin tifla mou apo aftin tin ypiresia. an alakso to vodalive sto kanoniko menu tis sony ericsson tha me ksegrapsoun apo to pointmania?? sorry re gays gia to off topic ala den ksero ti mou ginete!:):O:(:worry:

ρε παιδιά με το HSDPA δεν έχει παίξει κανείς ακόμα;Εντυπώσεις από πλοήγηση κλπ;

δεν συμφερει!! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το K850i ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ 30 FPS.

Έχω τραβήξει αρκετά για να το λέω με σιγουριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το βράδυ ενδέχεται να πέσει το frame rate, αυτό δεν είναι bug, πάντα η νυχτερινή λήψη είναι πιο δύσκολη λόγο χαμηλού φωτισμού και μπορεί να φτάσει και τα 15 fps... και το W900 τα ίδια έκανε.

Τι μπορεί να βρει κανείς για να θάψει ένα κινητό :lol:

Δείτε και ένα βίντεο που μόλις τράβηξα. Φωτισμός: μέτριος προς χαμηλός

K850i video sample

Όντως το εν λόγο βιντεάκι είναι 27fps.

Προσωπικές εντυπώσεις ύστερα από 2 περίπου εβδομάδες test drive.Το πήρα γιατί πέθανε το good old k750 που κατά την γνώμη μου ήταν από τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει ι SE μαζί με το t68i.Δυστυχώς δεν ήξερε κολύμπι....

Τα καλά.

1)Όμορφο (υποκειμενικό) και βολικά πλήκτρα (αντικειμενικό)

2)Καλό cpu speed με 8 java apps running at once

3)Μπαταρία.Η ericsson διατήρησε την φήμη της και ιδιαίτερα αν κλείσεις το 3g μιλάμε για εβδομάδα standby (idle) 4 μέρες αν μιλάς.

4)Πολλές διευκολύνσεις στο μενού που με εντυπωσίασαν.Ιδιαίτερα το search από standby η δυνατότητα πολλαπλών κινητών.

5)Το νέο walman 3 lite είναι πολύ βολικό και ιδιαίτερα τα tags kai timeline

6)Camera interface iso settings και το πολύ ψαρωτικό κλείστρο

7)Σε αντίθεση με τα παλαιότερα έχει τις άπειρες ευρωπαϊκές γλώσσες μέσα.Πολύ χρήσιμο αν στέλνεις μηνύματα mail σε 3 γλώσσες

8)Δεν έχει joystick και τα touch buttons βολεύουν

Τα κακά

1)Όντως το αρχικό firmware είναι buggy.Και το shutter timer και ένα bug που δεν σου εμφανίζει το phonebook.To καλό είναι πως γενικά η SE τα διωρθώνει σε updates

2)Να τάν 2 χιλιοστά πιο λεπτό... ¨(υποκειμενικό)

3)Τα πλαστικά είναι μαγνήτης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.Μάλλον σχεδιάζαν δαχτυλική αναγνώριση και δεν τους έκατσε

4)Μου λείπει το multimedia button στο πλάι.Το frame πάνω είναι πολύ κοντά στο touch button και αν έχεις μεγάλα δάχτυλα

5)Τιμή αν και θα πέσει σε λιγότερο από μήνα....

6)Συμφωνω ότι για το video έπρεπε να τραβάει καλύτερα.Sony είναι από πίσω βρε παιδιά

Όντως το εν λόγο βιντεάκι είναι 27fps.

Προσωπικές εντυπώσεις ύστερα από 2 περίπου εβδομάδες test drive.Το πήρα γιατί πέθανε το good old k750 που κατά την γνώμη μου ήταν από τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει ι SE μαζί με το t68i.Δυστυχώς δεν ήξερε κολύμπι....

Τα καλά.

1)Όμορφο (υποκειμενικό) και βολικά πλήκτρα (αντικειμενικό)

2)Καλό cpu speed με 8 java apps running at once

3)Μπαταρία.Η ericsson διατήρησε την φήμη της και ιδιαίτερα αν κλείσεις το 3g μιλάμε για εβδομάδα standby (idle) 4 μέρες αν μιλάς.

4)Πολλές διευκολύνσεις στο μενού που με εντυπωσίασαν.Ιδιαίτερα το search από standby η δυνατότητα πολλαπλών κινητών.

5)Το νέο walman 3 lite είναι πολύ βολικό και ιδιαίτερα τα tags kai timeline

6)Camera interface iso settings και το πολύ ψαρωτικό κλείστρο

7)Σε αντίθεση με τα παλαιότερα έχει τις άπειρες ευρωπαϊκές γλώσσες μέσα.Πολύ χρήσιμο αν στέλνεις μηνύματα mail σε 3 γλώσσες

8)Δεν έχει joystick και τα touch buttons βολεύουν

Τα κακά

1)Όντως το αρχικό firmware είναι buggy.Και το shutter timer και ένα bug που δεν σου εμφανίζει το phonebook.To καλό είναι πως γενικά η SE τα διωρθώνει σε updates

2)Να τάν 2 χιλιοστά πιο λεπτό... ¨(υποκειμενικό)

3)Τα πλαστικά είναι μαγνήτης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.Μάλλον σχεδιάζαν δαχτυλική αναγνώριση και δεν τους έκατσε

4)Μου λείπει το multimedia button στο πλάι.Το frame πάνω είναι πολύ κοντά στο touch button και αν έχεις μεγάλα δάχτυλα

5)Τιμή αν και θα πέσει σε λιγότερο από μήνα....

6)Συμφωνω ότι για το video έπρεπε να τραβάει καλύτερα.Sony είναι από πίσω βρε παιδιά

Swsto se brisko! ase olh mera me to panaki eimai :P edaksi poly kalo kinhto! alla exw strabosi poly me tin donisi! poly fasaria epidi to kapaki tis mpatarias den efarmozi telia k apo tis 2 pleures k etsi me tin dokinisi kanei poly 8oribo!

episeis 8a eprepe na htan apo prostino mero ligo sikomeno gia na akougete pio dinata to megafonaki!Isos tou koliso tpt apo kato na sikonete apo ekei an k to lipame!

Episeis enoxlitiko pou ston media player den mporoume na doume mono tis photo tis kamera..h egw den to anakalipsa..ti na pw!paw ekei pou leei photo ths photografikeis k mou tis bgazei oles tou kinhtou!

αυτό με τις φωτό της κάμερας χωρίς να εχω παίξει είμαι σίγουρος ότι το κάνει γιατί η sony OΠΩΣ και οι περισσότερες εταιρίες φωτογραφίας κρύβουν στο header πληροφορίες για το τι τις τράβηξε.Αν έχεις τραβηγμένες από άλλο sony φαίνεται.δοκίμασε να βάλεις καμία τυχαία εικόνα από το NET να δεις αν εμφανίζεται.αν ΔEN εμφανιστεί τότε εχω δίκιο και μπορείς να το γλυτώσεις σβηνοντας το αρχικό header (AΠΛH επεξεργασία με οποιοδήποτε πρόγραμμα στο pc)

Απλά επέλεξε ταξινόμηση κατά κατηγορία.μετά φτιαξε τις κατηγορίες OΠΩΣ θες:)

Υ.Γ:ψαχνότας αυτό ανακάλυψα πως υποστηρίζει copy paste σε οποίο τμήμα του μυνήματος θέλω.:)

Δν μου απαντήσατε όμως στα δικά μ ερωτήματα... :(

Τελικά το πείρα από τν γερμανό το κινητό!

Δν μου απαντήσατε όμως στα δικά μ ερωτήματα... :(

Τελικά το πείρα από τν γερμανό το κινητό!

Και καλά έκανες.Το Branding είναι ο χειρότερος βιασμός μιας συσκευής που μάλιστα έχεις πληρώσει εσύ και σου στερεί το δικαίωμα χρήσης με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Ο γερμανός έχει και την υπηρεσία αντικατάστασης αν ω μη γένητω το πατήσεις με το αυτοκίνητο που ίσως να αξίζει σε τόσο ακριβή συσκεύη...

Αναβάθμηση δεν έχει βγέι ακόμα αλλά την περιμένω μες τον μήνα αν η Se είναι πιστή στις παραδόσεις της...Υπομονή

Για εφαρμόγες τρέχει τα πάντα.Ιδιέτερα ότι έιναι για k800+ να προτιμάς για να αξιοποιείς καλύτερα την οθόνη...Για περισσότερα http://www.getjar.com

Στα service centers της Sony Ericsson υπάρχει νέα έκδοση λογισμικου:R1CA037 που διορθώνει το προβληματάκι με το μη συγχρονισμό του κλείστρου με το φλας.Στην υπηρεσία αναβάθμισης τίποτα ακόμη,αλλά όπου νά'ναι θα τη βγάλουν λογικά! :rolleyes:

opos eipe kai o filos greg60 mipos kserei kaneis pote tha erthei to ''prasino k850''????

Λίγο λαμπίτσα αλλά για δές εδώ...

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=152278

Απλά επέλεξε ταξινόμηση κατά κατηγορία.μετά φτιαξε τις κατηγορίες OΠΩΣ θες:)

Υ.Γ:ψαχνότας αυτό ανακάλυψα πως υποστηρίζει copy paste σε οποίο τμήμα του μυνήματος θέλω.:)

Πως γίνεται αυτό???

Πως γίνεται αυτό???

Το πρώτο πας Μυνήματα>Εισερχόμενα>Επιλογ.>Ταξινόμηση κατά>Κατηγορία

Το δεύτερο όταν είσαι και διαβάζεις ένα μύνημα η ένα αριθμό από το phonebook επίλογ>Μαρκ. & αντιγρ>Μαρκάρ>Αντιγραφη και μετά το κάνεις επικόλληση με τον ίδιο τρόπο

η μπαταρια του Ν95 σιγουρα ηταν τραγικη ...αλλα τις πρωτες μερες...μετα απο μερικες φορτισεις τα πραγματα ηταν πολυ διαφορετικα...

ετσι με την ιδια χρηση που κανω παντα με αυτου του ειδους τα τηλ (κ800,κ850,ν95 κλπ) με ραδιο 8 ωρες στην δουλεια και κλησεις μηνυματα κλπ ενδιαμεσα, ειλικρινα δεν βλεπω κατι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλυτερο στο κ850

Πές μου ότι δεν τα φορτίζεις ανοιχτά τα ericsson.... :)

Πές μου ότι δεν τα φορτίζεις ανοιχτά τα ericsson.... :)

ποτε δεν εδωσα βαση σε αυτο. :O

οπως τυχει.αλλα σπανια κλεινω τα κινητα μου. :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ποτε δεν εδωσα βαση σε αυτο. :O

οπως τυχει.αλλα σπανια κλεινω τα κινητα μου. :)

Έτσι ακριβώς βγαίνουν τα λανθασμένα συμπεράσματα.Η Ericsson έχει 2 φορτίσεις την γρήγορη αν το φορτίσεις ανοιχτό και την κανονική αν το φορτίσεις κλειστό.Η διαφορά στους χρόνους αυτονομίας είναι τουλάχιστον διπλάσια:)

Έτσι ακριβώς βγαίνουν τα λανθασμένα συμπεράσματα.Η Ericsson έχει 2 φορτίσεις την γρήγορη αν το φορτίσεις ανοιχτό και την κανονική αν το φορτίσεις κλειστό.Η διαφορά στους χρόνους αυτονομίας είναι τουλάχιστον διπλάσια:)

Aν και δεν είμαι παλιός χρήστης της SE, πρώτη φορά το ακούω αυτό. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα που μαθαίνει ο άνθρωπος...

Είναι επιβεβαιωμένο?

Aν και δεν είμαι παλιός χρήστης της SE, πρώτη φορά το ακούω αυτό. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα που μαθαίνει ο άνθρωπος...

Είναι επιβεβαιωμένο?

Το ότι όταν το βάζεις ανοιχτο στην φόρτιση σου λέει ταχεία φόρτιση και κλειστό σου λέει απλή δεν σου κάνει?Τα παλαιότερα Manual το ανέφεραν αναλυτικά πάντως δεν ξέρω για τα νέα....

• The title was changed to Sony Ericsson K850