Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το βιντεο δηλαδη εσυ το θεωρεις αξιο των 500 ευρω που κανει το τηλεφωνο? Ρε παιδια ημαρτον. Ας δουμε την πραγματικοτητα. Η SE εχει μεινει πισω στο θεμα της εγγραφης βιντεο. Ας το παραδεχτουμε. Το βιντεο που τραβαει τωρα το Κ850 το προσφερουν αλλες εταιρειες εδω και 1-2 χρονια. Δεν θα το συγκρινω με αλλης μαρκας κινητο αλλα με το W900. Δηλαδη μετα απο 2 χρονια κυκλοφοριας του W900 η SE μας προσφερει μια απο τα ιδια στο θεμα του βιντεο. Αν αυτο εσεις το θεωρειτε ικανοποιητικο τοτε παω πασο...

για μερικους λογους σαν και αυτους που αναφερεις φιλε μου εδω ,ειπα οτι το κινητο ΔΕΝ δικαιολογει πουθενα τα 500ε της τιμης του :!:

αλλα δεν θα το βγαλουμε και αχρηστο οταν ,ακομη, δεν εχει βγει κανενα update ωστε να δουμε τι θα διορθωθει και τι οχι απο την SE..

η SE δηλωνει καποια ποιοτητα βιντεο που εγω πιστευω οτι θα την εχει το κινητο μετα απο καποια,η καποιες αναβαθμισεις..

οποτε ας κανουμε λιγο υπομονη και μετα οχι απλα πυροβολουμε τον πιανιστα (SE ) αλλα τον σκοτωνουμε :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια αν θελετε smatphone 1 ειναι η επιλογη ppc και μονο ποια ΝΟΚΙΑ και πα@@ριες

αν θελετε φωτογραφιες αλλα και ενα κορυφαιο τηλ. 1 ειναι και παλι η επιλογη Κ850 !!!

Μακαρι η σονυ να εβγαζε ppc με τις δυνοτοτητες του Κ850 ......

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

παιδια αν θελετε smatphone 1 ειναι η επιλογη ppc και μονο ποια ΝΟΚΙΑ και πα@@ριες

αν θελετε φωτογραφιες αλλα και ενα κορυφαιο τηλ. 1 ειναι και παλι η επιλογη Κ850 !!!

θα προτιμουσα μαριε ενα ppc με την καμερα του k850i και το ξενον φλας του ;)

γιατι τα smartphones της SE δεν μπορουν καν να συγκριθουν με ενα καλο pda :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

για μερικους λογους σαν και αυτους που αναφερεις φιλε μου εδω ,ειπα οτι το κινητο ΔΕΝ δικαιολογει πουθενα τα 500ε της τιμης του :!:

αλλα δεν θα το βγαλουμε και αχρηστο οταν ,ακομη, δεν εχει βγει κανενα update ωστε να δουμε τι θα διορθωθει και τι οχι απο την SE..

η SE δηλωνει καποια ποιοτητα βιντεο που εγω πιστευω οτι θα την εχει το κινητο μετα απο καποια,η καποιες αναβαθμισεις..

οποτε ας κανουμε λιγο υπομονη και μετα οχι απλα πυροβολουμε τον πιανιστα (SE ) αλλα τον σκοτωνουμε :lol:

Δεν παω σε καμια περιπτωση να το βγαλω αχρηστο. Ισα ισα ειναι πολυ καλη συσκευη και σιγουρα θα βελτιωθει πολυ με μελλοντικες αναβαθμισεις.

Απλα σχολιασα το θεμα μονο του βιντεο και τιποτα αλλο. Επρεπε κανονικα να εχει βιντεο οπως το Ν95. Ειναι must για μια flagship cybershot συσκευη οπως και να το κανουμε....

Οσον αφορα τον συνδυασμο PPC με καμερα SE μπορει να την δουμε μεσα στο επομενο ετος. Υπαρχουν φημες περι παραγγελιας απο την SE στην HTC για Windows Mobile συσκευες....Ιδωμεν

Δεν παω σε καμια περιπτωση να το βγαλω αχρηστο. Ισα ισα ειναι πολυ καλη συσκευη και σιγουρα θα βελτιωθει πολυ με μελλοντικες αναβαθμισεις.

Απλα σχολιασα το θεμα μονο του βιντεο και τιποτα αλλο. Επρεπε κανονικα να εχει βιντεο οπως το Ν95. Ειναι must για μια flagship cybershot συσκευη οπως και να το κανουμε....

Οσον αφορα τον συνδυασμο PPC με καμερα SE μπορει να την δουμε μεσα στο επομενο ετος. Υπαρχουν φημες περι παραγγελιας απο την SE στην HTC για Windows Mobile συσκευες....Ιδωμεν

θα ηταν το ιδανικο να ειχα στο καιζερ μου και την καμερα του κ850 :blink:

αντε και το ραδιο του :rolleyes:

μας εχουν κανει αχορταγους ρε παιδια πραγματικα....:O

Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου. Δηλαδη το Ν95 δεν παει στην δευτερη κατηγορια που αναφερεις αλλα και στην πρωτη μαζι? Σιγουρα τα PPC εχουν απειρες εφαρμογες απο την αλλη ομως δεν ειναι καλα στον τομεα multimedia. Το Κ850 εχει πολυ καλη καμερα (δεν ιχυει το ιδιο και για την εγγραφη βιντεο) και μεχρι εκει. Και μεχρι ενα σημειο ειναι αποδεκτο γιατι δεν ειναι ουτε smartphone ουτε ppc. Ειναι ενα πολυ εξελιγμενο τηλεφωνο κλειστου λειτουργικου.

Η τιμη του ομως ειναι υπερβολικη για αυτα που προσφερει. Η λογικη τιμη θα ηταν 400 ευρω αρχικη....

Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου. Δηλαδη το Ν95 δεν παει στην δευτερη κατηγορια που αναφερεις αλλα και στην πρωτη μαζι? Σιγουρα τα PPC εχουν απειρες εφαρμογες απο την αλλη ομως δεν ειναι καλα στον τομεα multimedia.

Παιζουν περισσοτερα αρχεια απ τα Σ60 παντως.:rolleyes:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παιζουν περισσοτερα αρχεια απ τα Σ60 παντως.:rolleyes:

θα συμπληρωνα....:rolleyes: σχεδον ολα τα αρχεια :D

μιας και υπαρχουν ολες οι καταλληλες εφαρμογες που σου επιτρεπουν να ανοιξεις τα περισσοτερα αρχεια multimedia που υπαρχουν :)

paidia kanena flash themataki exei vrei kaneis?Psaxnw k dn vriskw tipota!

Ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί τέτοιο θέμα (στις διάφορες πηγές,Esato,sethpo κλπ....;))και ούτε είναι σίγουρο αν μπορεί να εγκατασταθεί απλά(αλλάζοντας τα εικονίδια πχ.) μετά τη λήψη του όπως τα απλά θέματα.

Απλά θεματάκια που θα βρούμε?

Sony Ericsson K850i Themes

Creative Mobile Designz - Handy Themes - Handy Themes | Sony Ericsson K850 (240x320)

K810i Themes : myK810 (που ειναι συμβατα και με το 850 )

:)

Se poio Plaisio?

Ego to ida sstournari...To exo paraggilei apo eshop kai akoma perimeno..Poly plastiko re paidia...Ma poly...To K800 mou fenete oti itan klasis anotero...Ti na po...

Σήμερα έγινα κάτοχός του.Μου αρέσει περισσότερο από το κ800,δεν ξέρω,πιο ωραίο σχήμα,μεγάλο πληκτρολόγιο,ωραία τα πλήκτρα αφής...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΩΤΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΧΡΩΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
kostas

Σήμερα έγινα κάτοχός του.Μου αρέσει περισσότερο από το κ800,δεν ξέρω,πιο ωραίο σχήμα,μεγάλο πληκτρολόγιο,ωραία τα πλήκτρα αφής...

οντως ειναι κλασεις ανωτερο απο το κ800 σε ολους τους τομεις...:D καλοριζικο..

είμαι στη vodafone(δεν το αγόρασα από κει όμως)και παρατηρώ ότι δίπλα απ'τις μπάρες που δείχνουν την ισχύ του δικτύου ένα εικονίδιο δείχνει είτε 3G είτε H από το HSDPA.Η Wind δείχνει συνεχώς 3G,αν και απ'ότι λεν έχει αναβαθμιστεί το δίκτυό τους τουλάχιστον σε μεγάλες πόλεις όπως η Θεσ/νικη...Τι ισχύει τελικα; :confused:

• The title was changed to Sony Ericsson K850