Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα παίδια.. Είμαι κάτοχος του w960 αλλά δεν μπόρεσα εξοικειωθώ οπότε το πουλάω. επειδή δεν ύπαρχει ανάλογο thread το γράφω εδώ.
:D

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παίδια.. Είμαι κάτοχος του w960 αλλά δεν μπόρεσα εξοικειωθώ οπότε το πουλάω. επειδή δεν ύπαρχει ανάλογο thread το γράφω εδώ.

Υπάρχει ανάλογο thread αλλα πρεπει να εχεις καποιες προυποθέσεις για να βάλεις αγγελία.:)

Εδω δεν γινετε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

SOS.......to kinito ta epekse......re pedia.....akouson akouson....xoris na fai kamia saboura....xoris na to pirakiso ka8olou....to bgazo mia meta apo tin tsanta m....k i o8oni afis itan nekri...den antapokrinotan se kanena aggigma se oli tis tn ektasi...to ekana anaba8misi kai pali tipota........ti na kano????

SOS.......to kinito ta epekse......re pedia.....akouson akouson....xoris na fai kamia saboura....xoris na to pirakiso ka8olou....to bgazo mia meta apo tin tsanta m....k i o8oni afis itan nekri...den antapokrinotan se kanena aggigma se oli tis tn ektasi...to ekana anaba8misi kai pali tipota........ti na kano????

Πηγαινε'το σε Service.αυτο ειναι προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας εχω ενα προβλημα...περασα στο κινιτο μου 2 θεματα τα εκανα εγκατασταση και λειτουργουν μια χαρα...! μετα παω να περασω και 2 παιχνιδια με μορφη .sis και εκει που παω στιν εγκατασταση δεν τα εχει...παω λοιπον δειαχ.αρχειων τα βρισκω παω να τους κανω εγκατασταση και μ λεει κατι για την εκδοση .με λιγα λογια δεν με εφεινει...γιατι???
Nexus S The best

Παιδιά ξερετε αν γίνεται να αλλάξουμε το μενού του w960 ή το μενού εμφάνισης των φωτογραφιών (να γίνει για παράδειγμα όπως του n95 που είναι καταπληκτικό??????)

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

Γειά σας..Μετά από 2 μέρες χρήσης του κινητού μπορώ να πώ ότι τα αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του..!Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Όλη μέρα στο νετ μέσω wifi είμαι :D Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα βίντεο του youtube - m.youtube ...Φορτώνουν κανονικά μέχρι το 100% αλλά δεν παίζουν κ μετά κολλάει ο player.Έχετε κ σεις το ίδιο πρόβλημα?

Γειά σας..Μετά από 2 μέρες χρήσης του κινητού μπορώ να πώ ότι τα αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του..!Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Όλη μέρα στο νετ μέσω wifi είμαι :D Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα βίντεο του youtube - m.youtube ...Φορτώνουν κανονικά μέχρι το 100% αλλά δεν παίζουν κ μετά κολλάει ο player.Έχετε κ σεις το ίδιο πρόβλημα?

και γω φιλε αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα...καποιοι χρηστες ομως εδω μπορουν να δουν βιντεακια:( τεσπα πρεπει να σ τρωει αρκετη μπαταρια αν κανεις την χρηση π λες...:p

Ναι η αλήθεια είναι πως μου τρώει σχεδόν όλη τη μπαταρία από το πρωί ως το βράδυ με αρκετή χρήση...Oκ το βάζω να φορτίζει το βράδυ αλλά δν ξέρω αν είναι καλό για την μπαταρία :confused:...Κανείς για το πρόβλημα με τα βίντεο:(?

Ναι η αλήθεια είναι πως μου τρώει σχεδόν όλη τη μπαταρία από το πρωί ως το βράδυ με αρκετή χρήση...Oκ το βάζω να φορτίζει το βράδυ αλλά δν ξέρω αν είναι καλό για την μπαταρία :confused:...Κανείς για το πρόβλημα με τα βίντεο:(?

το χω κ γω το προβλημα με τα βιντεο και απο ξενα σαιτ που διαβασα εχει παρουσιαστει σε πολλους.τι φταιει δε ξερω κ δε καταλαβαινω.ισως το ασυρματο μοντεμ κ να θελει καποιες ρυθμισεις απλα επειδη περνω απο ξενο ταχυτητα δε μπορω να παρεμβω.περιμενω τον καινουργιο coreplayer που ενσωματωνει youtube.oσο για μπαταρια δε παθαινει τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το χω κ γω το προβλημα με τα βιντεο και απο ξενα σαιτ που διαβασα εχει παρουσιαστει σε πολλους.τι φταιει δε ξερω κ δε καταλαβαινω.ισως το ασυρματο μοντεμ κ να θελει καποιες ρυθμισεις απλα επειδη περνω απο ξενο ταχυτητα δε μπορω να παρεμβω.περιμενω τον καινουργιο coreplayer που ενσωματωνει youtube.oσο για μπαταρια δε παθαινει τιποτα.

Ναι,,θελει καποιες ρυθμισεις στο ρουτερ για να παιξεις βιντεο με το κινητο στο m.youtube

Οσο για την καινουργια εκδοση του core player εχει κυκλοφορησει μονο για αγορα ομως, δεν την εχουν κρακαρει ακομα:ninja: οπου να ναι θα γινει και αυτο πιστευω...

οχι δεν ενσωματωνει youtube:p ενσωματωνει flash player που σου επιτρεπει να παιξεις flash περιεχομενο στο κινητο σου, απο οποιοσηποτε site εχει flash περιεχομενο,,

επισης η εφαρμογη θα εχει και καποιον ενσωματωμενο broswer για προσβαση στο νετ:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

μια ερωτηση και απο μενα.

στο control panel στα call settings στην κατηγορια voice control

εχει μια επιλογη που λεει Play caller name.

διαβασα στο help του κινητου και λεει για να πει το ονομα οταν καποιος παιρνει τηλεφωνο

πρεπει πρωτα να ηχογραφησεις το ονομα του στις επαφες.

ηχογραφησα μερικα ονοματα στις επαφες

αλλα οταν με παιρνουν δεν ακουγετε η ηχογράφηση.

τι πρεπει να κανω για να το λεει?

Δίπλα από τις μπάρες του σήματος έχει μια κεραία..Πατάς πάνω της κ ανοίγει ενα παράθυρο WLAN..Μετά πατάς ανίχνευση κ λογικά θα βρίσκει το όνομα του wifi,πατάς σύνδεση κ αν έχεις κ κωδικό τον βάζεις..Όταν συνδεθεί θα δεις μια μικρή εικονίτσα με την γη...

Τι δεν έχει φλας στο βίντεο???:mad:

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να πάρω έναν screen protector...επηρεάζει καθόλου την οθόνη αφής;;

Επίσης και ένα car charger.Απο οτι είδα στο ebay πουλάνε και συμβατούς που κάνουν και για το P1 και P990.Με βολεύει καλύτερα βασικά...αλλά σκέφτομαι μήπως γίνει καμιά **κία με την μπαταρία.Ποια είναι η γνώμη σας;

Anyone...;;

Τελικά κατάφερα να δω βίντεο από m.youtube...Χρειάστηκε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο firewall του ρούτερ, ενεργοποίησα όλες τις TCP/UDP (1,65535 αφού δεν έβρισκα ποια θυρα έπρεπε) για την IP του w960 μου κ από σήμερα μπορώ να δω κ βιντεάκια youtube.. :D

καλησπερα γνωριζεται αν υπαρχει καποιος τροπος να ακυρωσεις τιν αποστολη μηνυματος ??? τα πληκτρα αφης καμια φορα πατιουνται κατα λαθος κ τα μηνυματα φτανουν σε αποστολεις π δεν θα επρεπε......

καλησπερα γνωριζεται αν υπαρχει καποιος τροπος να ακυρωσεις τιν αποστολη μηνυματος ??? τα πληκτρα αφης καμια φορα πατιουνται κατα λαθος κ τα μηνυματα φτανουν σε αποστολεις π δεν θα επρεπε......

Κι απ'τις δικες μου γνωσεις, χλωμο . .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί κάποιος να μου στείλει το αρχείο για την εγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας? από το site της sonyericsson δεν το κανει εγκατάσταση. έκδοση CXC162146 R6G04.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει το αρχείο για την εγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας? από το site της sonyericsson δεν το κανει εγκατάσταση. έκδοση CXC162146 R6G04.

Και αυτο ειναι το σωστο.για να περασεις την γλωσσα θα πρεπει να πας σε Service point! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χτες αγορασα το 960i και δεν μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα.Απο το language pack που κατεβασα μερικες γλωσσες τις εγκαθιστα και μερικες οχι(δυστυχως οχι τα ελληνικα).

Εκανα αναβαθμιση λογισμικου αλλα και παλι τιποτα.Επισης το organaiser μου ειναι συμβατο με το language pack που κατεβασα.

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε να το παω σε service της Εricsson.Επειδη το πηρα απο καταστημα Vodafone υπαρχει προβλημα να το παω στον Γερμανο?Θα με χρεωσουν δηλαδη?

• The title was changed to Sony Ericsson W960i